Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel ablacım

ayrıca Aus'cum hakkında hayırlısı olsun

ılık su 50 zıplama
sabah kepekli ekmek arası peynir domates

ara yoğurt

öğlen tavuk sote 1 kepçe çorba 1 dilim kepek ekmek yoğurtlu salata

ara 1 bardak ayran 4-5 fıstık

akşam kıymalı yumurta yoğurt 1 dilim ekmek

ara 4-5 çilek 1 su bardağı süt

spor sadece 1 st. yürüyüş
su 2 lt. mate çayı

geçmişe akşam bakıcam kızımın arkadaşının konseri varmış çıkıyorum.yarın nöbete gitcem gündüz burdayım inşallah

canım her ne karar verdiysen umarım hakkında hayırlısı olur, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Bundan sonra da seninle konuşmak beni çok memnun eder, geldiğin zamanlar uğra bizi bırakma. Ben de ancak bugün eve el attım günlerdir hiçbişey yaptığım yok. Seni görmesem de çok sevdim. Öpüyorum canısı

Kızlaaar biletimi 11'ine aldım tam 1 haftam var hadi beni 1 haftada 3 kilo zayıflatın

gözün aydın canım, tatil iyi gelecek sana:) bu hafta sana detoks izni mi versek ne:))) şaka bi yana detoks verdiriyor fakat hemen geri alıyosun o yüzden sporu tavsiye ediyorum.

menün güzel gonca abla ama spor az olmuş

gözün aydın canım, tatil iyi gelecek sana:) bu hafta sana detoks izni mi versek ne:))) şaka bi yana detoks verdiriyor fakat hemen geri alıyosun o yüzden sporu tavsiye ediyorum.

Canım sporu elimden geldiğinde yapmaya başladım ama inanılmaz şiştim , Aslında bir detoks yapsam kilom baya farkedecek, Hem vücudumda ödem toplandığını hissediyorum hemde kabızım. Detoskuda hiç yapmadım En azından 58.0'e insem sevineceğim,

menün güzel canım sporada başlamışsın
Kızlaaar biletimi 11'ine aldım tam 1 haftam var hadi beni 1 haftada 3 kilo zayıflatın
:) kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :2:
ne oldu canım yaaa inşallah herşey hakkında hayırlı olur özlicem seni
güzl menü gonca abla sporun az sadece
saglıklı bişeyse dene canım

yine güzel menü ve güzel spor zeynoşumm

gonca menün güzel canım sporda yan gel yat osmandan iyidir :)))))))))))

çiğdem bence dene canım sağlıklı bence hersey

spor az gibi.klasik kahvaltıyı ayrıntılı yazaydın keşke.
güzel olmuş.öğlen akşam aynı şeylerimi yedin ?
güzel olmuş beğendim.
Allah kabul etsin canım.
Kızlar moralim çok bozuk, 2 dersten yine kaldım ben bu okul işini yapamayacağım Biraz toparlanırsam gelirim inşallah tekrar, şuan aklım başında değil..
üzülme elbet geçersin canım.
güzel olmuş menü ve spor.
mikemmel.ne çektin be evladım zayıflıycam diye
spor hiç yoktan iyidir oldu 15 dk.sı ceza zaten.hastalncam yine üstümde bi ağırlık amaaaannn yetsin bugün dedim attım kendimi yatağa
bu diyet izlemiştim ben bizim diyelere benziyo zaten yapsan olur..
gonca menün güzel canım sporda yan gel yat osmandan iyidir :)))))))))))

çiğdem bence dene canım sağlıklı bence hersey

aynen öyle oldu Zeynep abla.canım istemedi pek..

sınavlarına sevindim canım.diğer konuları bilmiyorum ama inşallah hakkında hayırlı olur vereceğin tüm kararlar..

günaydın arkadaşlar...bugün hiç iyi değilim dün gece acillik oldum.2 gün önce doktora idrar yollarım iltihaplanmıştı 7 tane ilaç verdi.kullanıyorum ama ilaçlar beni çok kötü etti.bütün vücudum şişti resmen ödem yapmış ilaçların yan etkilerinde yazıyormuş ağzımın içide yara doldu.kasıklarımdaki ağrıyı azaltmak için serum taktılar iğne yaptılar.ama ilaçlarıda kullanmaya devam etmeliyim.miğdem parçalanıyor resmen etkisinden çok yan etkileri bana etki ediyor.
akşam serumdan sonra rahatlayınca bugünde niyetlendim oruç tuttum ama miğdeme gene kramlar giriyor.bozmakta istemiyoruım ama ilerleyen saatlerde dahada zorlarsa mecburen bozarım.
birde sevgili başkan vücudum çok fena şişmiş ben bir süre izne ayrılmak istiyorum.eminimki ağırlığım cuma günü çok farklı olacak.takımın ortalamasını değiştirip etki etmek istemiyorum.benim yüzümden sorun yaşanmasın çünkü ilaçların etkisiyle aşırı ödem oluştu.doktor bunlar mecburen olur ilaçları bırakınca bir süre sonra düzene girer dedi..

Son düzenleme:
dünkü menümü yazayım:04.06.2013 salı,
sabah:
3 gün kurusu kaysı (2 su barğı sıcak su)
1 adet haşlanmış yumurta
1dilim k.k.kadar köy peyniri,
1 domates ve salatalık,
ara:
3 adet kırmızı erik,
öğle:
150 gram tavuk döner,
1 parça lavaş ekmek,
ara:
1 domates,yarım salatalık,1 adet kırmızı erik,
akşam:
12 adet etli yaprak sarması,2 kaşık yoğurt,
1 çatal ucuyla peynir,
domates,
3 bardak çay,
ara:
1 yemek kaşığı algida kaymaklı sade dondurma
sahur:
1 dilim karpuz,
1 dilim peynir,
yarım dilim tam tahıllı ekmek,
2 bardak çay,
su:
3 lt,
spor:
90 dak yürüyüş,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…