Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selaammmmmmm

şöyle bir yazılanları okuyım dedim çiğdemin yazısı dank etti ama aus bizi birakmaz gelir yine sohbete:)

bencede aus gitmesin yarın akşam gel yine aus ben gündüz giremem akşam görüşürüz inşallah.

topraksım sen nasılsın ?

Gider miyim yahu ?

Her daim çene için buradayıım , hatta arada dalıp o gün yediklerimi bile paylaşabilirim.

O yüzden hiç vedalaşma modunda değilim , heveslenmeyin yani ohh mezun oluyor diye

evet kalabalık olmuşuz cidden ama sohbet performansımız düşmüş bak sayfa ilerlemiyor:))))

evet eskiden hızlı gidiyodu sayfalar takip edemiyodum.şimdide çok sohbet etmek istiyorum ama sabah erken kalkmam lazım yarın mesai var.

6. madde hiç içime sinmedi gökçe ama cogunlugun dediği olucak yapıcak bir sey yok

Valla benimde icime hic sinmedi resim koyma isi

ramazana özel diyet listeleri var benim doktorm vermişti istersen pylaşırım.....iyi geceler
Paylas canim bizde gorelim
Surekli ugra canim buraya ozletme kendini
daha iyiyim, şimdilerde kendimle sohbetteyim:) durum değerlendirmesi yapıyoruz
Kendinle sohbettemisin :):):)

Gider miyim yahu ?

Her daim çene için buradayıım , hatta arada dalıp o gün yediklerimi bile paylaşabilirim.

O yüzden hiç vedalaşma modunda değilim , heveslenmeyin yani ohh mezun oluyor diye

Darisida bize olur insallah :) kendimi hapishanedeymsiiz gibi hissettim :) sen cikiyon bizim daha kac yilimiz var acep :):)

yarın akşam görüşürüz kızlar.sabah vakit olursa kilomu eklerim.ekleyemezsem telefondan girmeye çalışırım.iyi geceler

Arkamdan parti yapacaklar sıraya dizilmiş olmasın sakın

Bende geldim burdayim :):) ya sormayin telden nete giriyodum tele ne olduysa wifi sifresini silmis yeni sifre soruyodu bende sifreyi unuttum bi turlu bulamadim erkek arkadasim bilgisayardan nasil bulacagimi gosterdide sifreyi buldum giriyom telden simdi :):)

Her hafta size temiz iç çamaşırları , sarmalar , börekler getiririm ben görüş gününde

Bir kaç aya kalmaz hiçbirinizi burada görmek istemiyorum ona , sonra koruma topiği açarız , orada bol booool koruruz verdiklerimizi

Tabii yaa , bu gece daha buradayım diye yalandan üzülmeler , yarın partinin mezdekelisi , hele bu topraks var ya trambolin üzerinde kutlar gidişimi

bak yaaaa aşkolsun trambolinim bozuk bu ara ama mezdeke yaparım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…