bencede aus gitmesin yarın akşam gel yine aus ben gündüz giremem akşam görüşürüz inşallah.
topraksım sen nasılsın ?
bencede aus gitmesin yarın akşam gel yine aus ben gündüz giremem akşam görüşürüz inşallah.
topraksım sen nasılsın ?
hıh gonca( yokluğum belli olmamış pek
sen banada öyle dermişin aceba
kıskandım şimdi ausencıayı :))))))))))))))))))
selaammmmmmm
şöyle bir yazılanları okuyım dedim çiğdemin yazısı dank etti ama aus bizi birakmaz gelir yine sohbete:)
topraksım sen nasılsın ?
hıh gonca( yokluğum belli olmamış pek
sen banada öyle dermişin aceba
kıskandım şimdi ausencıayı :))))))))))))))))))
ooo aşağıda isimler dolmuş herkes burdamı neee
ooo aşağıda isimler dolmuş herkes burdamı neee
Arkamdan parti yapacaklar sıraya dizilmiş olmasın sakın
evet kalabalık olmuşuz cidden ama sohbet performansımız düşmüş bak sayfa ilerlemiyor:))))
6. madde hiç içime sinmedi gökçe ama cogunlugun dediği olucak yapıcak bir sey yok
Paylas canim bizde gorelimramazana özel diyet listeleri var benim doktorm vermişti istersen pylaşırım.....iyi geceler
Surekli ugra canim buraya ozletme kendiniAlıntılarım Yusufun sabotesine uğradı
Demmay canım benim , duygularımız karşılıklı
Ama ben buralardayım zaten , foruma girmişken 4. takım beni kovmadan buraya laf yetiştirmeden durmam zaten
Bu arada baby ile görüşen var mı ?
Kendinle sohbettemisin :):):)daha iyiyim, şimdilerde kendimle sohbetteyim:) durum değerlendirmesi yapıyoruz
Gider miyim yahu ?
Her daim çene için buradayıım , hatta arada dalıp o gün yediklerimi bile paylaşabilirim.
O yüzden hiç vedalaşma modunda değilim , heveslenmeyin yani ohh mezun oluyor diye
parti yarın değilmiydi yaa öyle sözleştiydik
Tabii yaa , bu gece daha buradayım diye yalandan üzülmeler , yarın partinin mezdekelisi , hele bu topraks var ya trambolin üzerinde kutlar gidişimi
Arkamdan parti yapacaklar sıraya dizilmiş olmasın sakın
dansöz tuttuk yarın gelicek..cipsler kolalar atık Allah ne verdiyse
yarın akşam görüşürüz kızlar.sabah vakit olursa kilomu eklerim.ekleyemezsem telefondan girmeye çalışırım.iyi geceler
Valla benimde icime hic sinmedi resim koyma isi
Paylas canim bizde gorelim
Surekli ugra canim buraya ozletme kendini
Kendinle sohbettemisin :):):)
Darisida bize olur insallah :)kendimi hapishanedeymsiiz gibi hissettim :) sen cikiyon bizim daha kac yilimiz var acep :):)
Tabii yaa , bu gece daha buradayım diye yalandan üzülmeler , yarın partinin mezdekelisi , hele bu topraks var ya trambolin üzerinde kutlar gidişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?