- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Baharcım hoşgeldin prenses
Her hafta size temiz iç çamaşırları , sarmalar , börekler getiririm ben görüş gününde
Bir kaç aya kalmaz hiçbirinizi burada görmek istemiyorum ona , sonra koruma topiği açarız , orada bol booool koruruz verdiklerimizi
bak yaaaa aşkolsuntrambolinim bozuk bu ara ama mezdeke yaparım senin için
:):) ayyy hos bulduk yorgunum canim sen nasilsin
Yap tabii sakın kaçırma bu fırsatı .
Püsküüt e rica edeceğim , karnemi evede postalasın .Duvara asacağım çerçeveletip
İyiyim ben tatlım , bugün üzerimdeki stresten eser yok nedense .
iyi geceler kardes takim.Ben 7. takimdan.Takimimiz topluca izne ayriliyor ama ben yarismaya devam etmek istiyorum.Sizin icinde uygunsa bu takimda devam etmek istiyorum.Bilmiyorum prosedurunuz nasil yeni uyelere uygulanan kurallari mi uyguluyorsunuz.Takim icin nasil bir yol izlenecegi konusunda puskuutten cevap bekliyorum ama topraks sanirim sen kaptansin bilgin varsa yardimci olursan sevinirim
Çok seviniriz :)
kilom 71.4hesapladım 0.30 çıktı.
Günaydın Kızlar, Dünki menüm;
Sahur; (kalkamayız diye gece 2'de yedik), 1 tost, 1 bardak meyve suyu, domates salatalık
iftar; 2 kase domates çorba, kızarmış 2 dilim ekmek ve biraz rendelenmiş kaşarla, 4 tane sarma, 1 şekerpare, 2 bardak çay,1 soda
Su; 2,5 lt
Spor; 5 mil lessie yapabildim geç olduğundan
Kilom ise; kızlar geçen haftayla aynı çıktım. Hesaplayamıyorum o yüzden, Sonuç hep 0 Yani kilom 58,7
toplam mesaj sayım; 54
gonca 70. görmüştün canımkilom 71.4hesapladım 0.30 çıktı.
gökçe listeyi paylaşmamışın canikom
sen de mi benim su gibi 7 aylıksın canikom :))))
ben de hafta içi 72 leri görmüştüm çok sevinmiştim ama olmadıHafta içi 70'i görmedin mi Gonca abla sen :26: bende aynıyım 58.7'yimDün akşam birden yiyince şiştim tabi, susuzlukta geçmeyince soda içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?