maalesef yoklar ben gündüz gelemiyorum bu saatlerdede kimse olmuyo..ben iyiyim sen nasılsın ?
maalesef yoklar ben gündüz gelemiyorum bu saatlerdede kimse olmuyo..ben iyiyim sen nasılsın ?
canım benim prenses hanım seni uyuturda kendi uyumaz sana simdiden iyi geceler
buradayım canımbugün teyzemdeydim kına gecesine gittik yarın akşam döncem eve pazarda nişana gitcez 9 günde 3 düğün
Ben geldimmmmm.
4.takımın güzelleri kendimi misafir gibi hissetmiyorum hiç ama topraks yakında kovma beni , kural ihlali falan yok değil mi gelip çene çalmam da .
Bir de kaptanım ben bireyseldeki birincilik hikayemi paylaştım ama bunun birde mezuniyet hikayesi yazılacak değil mi ?
Tebrikler zeynep ablaa :):)bitanem takım olarak kötüyüz ama bu cimcimecigimin rahatsızlığından dolayı ama o da geçici bir durum yoksa ilk 3deydik gene
bireyselde ausum birinci ben üçüncü olmusum
Yaa hic kovarmiyiz seni ask olsun sensi z olurmu hicBen geldimmmmm.
4.takımın güzelleri kendimi misafir gibi hissetmiyorum hiç ama topraks yakında kovma beni , kural ihlali falan yok değil mi gelip çene çalmam da .
Bir de kaptanım ben bireyseldeki birincilik hikayemi paylaştım ama bunun birde mezuniyet hikayesi yazılacak değil mi ?
Oh oh ne guzel bende haftaya arkadasimin nisanina gidicem :)buradayım canımbugün teyzemdeydim kına gecesine gittik yarın akşam döncem eve pazarda nişana gitcez 9 günde 3 düğün
Ayy cok tatli senin ki canim yaa babasina devret yine :)aynen öyle oldu:) yan yana yatıyoruz karanlık oda bıdır bıdır konşuyo ben de biraz oynaştıktan sonra gözlerimi kapatıp uyuyormuş numarası yapıyorum tabi sonra hoooop uyku(( hep aynı senaryo bu cimcime beni uyutuyo:)
günaydın güzel hanımlar:))))))))
oğlumun kahvaltısını hazırlıyım
bende kahvaltımı yapıyım geliyorum spora gidene kadar geçmişe bir bakıyım :)
Tebrikler zeynep ablaa :):)
Tebrikler auscum :):):) darisida bizlere olsun
Yaa hic kovarmiyiz seni ask olsun sensi z olurmu hic
Oh oh ne guzel bende haftaya arkadasimin nisanina gidicem :)
Ayy cok tatli senin ki canim yaa babasina devret yine :)
Gunayydinnn zeynep ablaa ben daha kahvalti yapamadim evin icinde bi oraya yatiyoZ bi buraya :):):)
kolay gelsin canım.sabah kahvaltı yapmadınmı yoksa yazmayımı unuttun.Kızlar bugün bir sürü işim var, menümü yazıp kaçıyorum..
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Ara; 3kayısı
Öğlen, 2 kase domates çorbası, rendelenmiş kaşar
Ara; bitkiçayı, bir avuç tuzlu fıstık
Akşam; 1 dilim pizza, 1çay bardağı gazoz
Su; 3 lt
Spor; halı yıkama
Günaydın kızlaaarİnstagramda buldum
bir mola ve yine bilgisayar başı :))) gogocum nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?