Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim prenses hanım seni uyuturda kendi uyumaz sana simdiden iyi geceler

aynen öyle oldu:) yan yana yatıyoruz karanlık oda bıdır bıdır konşuyo ben de biraz oynaştıktan sonra gözlerimi kapatıp uyuyormuş numarası yapıyorum tabi sonra hoooop uyku(( hep aynı senaryo bu cimcime beni uyutuyo:)

yok canım ya kendimi kovarım seni kovmam:))))) listeye yazmıycaz hoş ne kural ihlali olacak ki, hikayene bakıcam şimdi mezuniyet hikayesi hiç görmedim ben bakarım canısı

günaydın güzel hanımlar:))))))))
oğlumun kahvaltısını hazırlıyım
bende kahvaltımı yapıyım geliyorum spora gidene kadar geçmişe bir bakıyım :)

bitanem takım olarak kötüyüz ama bu cimcimecigimin rahatsızlığından dolayı ama o da geçici bir durum yoksa ilk 3deydik gene
bireyselde ausum birinci ben üçüncü olmusum
Tebrikler zeynep ablaa :):)
Tebrikler auscum :):):) darisida bizlere olsun
Yaa hic kovarmiyiz seni ask olsun sensi z olurmu hic
buradayım canım bugün teyzemdeydim kına gecesine gittik yarın akşam döncem eve pazarda nişana gitcez 9 günde 3 düğün
Oh oh ne guzel bende haftaya arkadasimin nisanina gidicem :)
Ayy cok tatli senin ki canim yaa babasina devret yine :)
günaydın güzel hanımlar:))))))))
oğlumun kahvaltısını hazırlıyım
bende kahvaltımı yapıyım geliyorum spora gidene kadar geçmişe bir bakıyım :)

Gunayydinnn zeynep ablaa ben daha kahvalti yapamadim evin icinde bi oraya yatiyoZ bi buraya :):):)

Kızlar bugün bir sürü işim var, menümü yazıp kaçıyorum..

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Ara; 3kayısı

Öğlen, 2 kase domates çorbası, rendelenmiş kaşar

Ara; bitkiçayı, bir avuç tuzlu fıstık

Akşam; 1 dilim pizza, 1çay bardağı gazoz

Su; 3 lt
Spor; halı yıkama

baba bana karşı grevde :)))))) kk yı ve face yi protesto ediyor, hiç onlara zaman ayırmıyomuşum

neyse ben de bugün işlerimi bitireyim yarın çocukları eşime bırakıp kaçıcam o yarın için ben uzak gelecek için

bak hala bilgisayardayım kalk ütülerini yap, evi süpür toprakssssssssss
ev hanımı modum için biri düğmeye bassın lütfeennnnnnnnnnnn

kolay gelsin canım.sabah kahvaltı yapmadınmı yoksa yazmayımı unuttun.
Günaydın kızlaaar İnstagramda buldum

bu bilgi güzel olmuş.yaban mersini çok hoşuma gidiyodu meğer şekerliymiş :)

Son düzenleme:
sabah 50 zıplama ılık su
2 dilim ekmek arası peynirli tost
şekersiz çay

ara yoğurt

öğlen tavuk but fırında 2 kaşık pilav
yağsız salata 2 kaşık fasulye zeytinyağlı suyu yok.

ara 3 yaprak sarma

akşam ev yapımı 1 hamburger
yoğurt 1 kase salata

ara 1 bardak süt 1 şeftali (akşam meyve yemesemmi acaba)
yürüyüş sonrası 10 fındık

su 2 lt.
spor 60 dk. yürüyüş hızlı
15 dk.spor aletleri ceza için.
bu hafta cezamız ne varmı yokmu sayın kaptancım :)

off elektrikler kesildi pilimin şarjı ne kadar dayanır bilmem, tam ütü yapacaktım hem de faz arızası yani üst katın var benim yok

Baharcım hoşgeldin nasılsın? Ekranım açık kalmış tam kapatıyordum seni görünce selam vermek istedim. Dün döndük Tarsustan. Hep aklımdan geçtin, telefonun olsaydı bende arardım ama kısmet değilmiş demek görüşmek. Yine çok gezdik Tarsusta , sen seviyor musun bilmiyorum ama ben sevdim orayı. Kardeşimin oturduğu yerin adı Kırklarsırtıymış, ama biz her yeri gezdik tabi , o bici bici çok kötü bişey yaaa nesini seviyorsunuz onun öyle resmen içi boyalı su dolu ? Ha bide senin resmini az çok hatırlıyorum sen hiç oralılara benzemiyorsun senin köken farklı herhalde??? Neyse uzun zaman girmeyince çene düştü yine. Bugün bir haftalık iznimin son günü sayılır ütümü bitirmem gerek bana müsade. Öpüyorum tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…