- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
***7. Takım 312. Etap***
lepistesinyavrucugu (90.4/90.4/0/%0)izne ayrılmak istiyor.
ipekyol (77.1/76.9/0.2/%0.26) 5. Takımda devam edecek.
maviyesil1999 (65.8/65,5/0,3/%0,5) Hangi takımda devam edeceğini bildirmedi.
dudujan (99.8/99/0.8/%0.8)Ankarada ki olayla yüzünden nete girmekte sıkıntı yaşıyor o yüzden 1 aylığına izine ayrılmak istiyor.
kelebekolcam(87.1/87.1/0/%0)izne ayrılmak istiyor.
ozlem(74.2/72.5/1.7/1.15)Yeni üye deneme haftasından dolayı yüzdesi 2 bölündü.
Simuzer(66.5/65.2/0.3/%0.23)Yeni üye deneme haftasından dolayı yüzdesi 2 bölündü.5.Takımda devam edecek.
7. Takım Ortalaması:0.42
kolay gelsin aynı zamanda geçmiş olsun, tatlı rüyalar tatlişşşşşşşşşşşşşşşşkızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
spor listesinin de paylaşabilirmiyim bilmiyorum düzenlenmesi gerek bir ay hazırlayamam listeyi kusura bakmayın tamam
dünki menüm
sabah kahvaltı : iki dilim ekmek peynir zeytin çay domates salatalık
ara : iki kayısı bi şeftali
öğlen : 4 kaşık patatesli tavuklu bezelye yemegi 4 kaşık zeytinyaglı bulgur pilavı yogurt
ara : bi lokma çikolata :26: çay felan
akşam : 2 tane patlıcan dolması 6-7 tane sarma zeytinyağlı hepsi kıymalı felandeilgi ekmek yok bi kase cacık
ara : yok
spor :
su : 2 litre
bugün sabaha kadar uyuyamadım uykum geliyo ama uyuyamıyorum benim dengem iyice bozuldu sabah altıda uyudum 9.30 da uyandım ne yaparsam uykum gelir acaba yada hani uyuya bilirim gözlerim kıpkırmızı olmuş
mesaj sayım 50 kızlar.
dünkü menüm:
sabah ılıksu 50 zıplama
1 dilim ekmek peynir domates salatalık kırmızı biber
yeşil çay
ara 10 fındık 1 bardak süt
öğlen 4 kaşık bol yeşillikli kısır az yağlı
1 bardak ayran
ara 10 fındık 1 şeftali
akşam 3 kaşık kuru fasulye 2 çatal kısır yoğurt
su 3.5-4 litre kadar
spor 45 dk.lesli
15 dk.lesli ceza için
10 oturup kalkma deneme yaptım.kolaymış
yeşil çay mate çayı tarçın karanfil çayı
kızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
spor listesinin de paylaşabilirmiyim bilmiyorum düzenlenmesi gerek bir ay hazırlayamam listeyi kusura bakmayın tamam
dünki menüm
öğlen : 4 kaşık patatesli tavuklu bezelye yemegi 4 kaşık zeytinyaglı bulgur pilavı yogurt
akşam : 2 tane patlıcan dolması 6-7 tane sarma zeytinyağlı hepsi kıymalı felandeilgi ekmek yok bi kase cacık
spor :
bugün sabaha kadar uyuyamadım uykum geliyo ama uyuyamıyorum benim dengem iyice bozuldu sabah altıda uyudum 9.30 da uyandım ne yaparsam uykum gelir acaba yada hani uyuya bilirim gözlerim kıpkırmızı olmuş
kusura bakmayın acil bir işim çıktı işten ayrılmam gerekti görmedim sanırım başka kimse de görmemiş
arkadaşlar bireyselde derece alan aus ve zeynep arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
4. takımın gururusunuz
baharcıgım tavuk yok balık var salatanın içinde :)uff salatanın güzelliğine bak yaaatavukdamı var içinde zeynoşum
spor ve menü güzel gonca abla
ben gördüm kaptancıgım ama yanlış bilgilendirmek istemedimkusura bakmayın acil bir işim çıktı işten ayrılmam gerekti görmedim sanırım başka kimse de görmemiş
baharcıgım menün güzel tayzene geçmiş olsun uykusuzluk için ne yapılır bilmiyorum canım ama yatmadan az önce yoğurt ye uyku yaparkızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
dünki menüm
spor :
Kızlaaar nerdesiniz yaaa
canım benim prenses hanım seni uyuturda kendi uyumaz sana simdiden iyi gecelercanlar kızı uyutmaya gidiyorum, uyumazsam gelicem, açık bırakıyorum bilgisayarı
Uyuyamiyomkiiiikolay gelsin aynı zamanda geçmiş olsun, tatlı rüyalar tatlişşşşşşşşşşşşşşşş
Cooooooooooooooooook tebrikk ederimm canlarrrrarkadaşlar bireyselde derece alan aus ve zeynep arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
4. takımın gururusunuz
Aha yine balik :):):) ve yine yogurtbaharcıgım tavuk yok balık var salatanın içinde :)
Tesekkurler zeynep ablaa :):)ben gördüm kaptancıgım ama yanlış bilgilendirmek istemedim
baharcıgım menün güzel tayzene geçmiş olsun uykusuzluk için ne yapılır bilmiyorum canım ama yatmadan az önce yoğurt ye uyku yapar
burdayımmm canikom :))))
canım benim prenses hanım seni uyuturda kendi uyumaz sana simdiden iyi geceler
geçmiş olsun canım.bloca yoğurt ye ayran iç uykun gelir.implant zor oluyomuş teyzemde yaptırmıştı.kızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
dünki menüm
spor :
arkadaşlar bireyselde derece alan aus ve zeynep arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
4. takımın gururusunuz
bitanem takım olarak kötüyüz ama bu cimcimecigimin rahatsızlığından dolayı ama o da geçici bir durum yoksa ilk 3deydik geneKizlar takim olarak kacinci olduk bilen varmi
gonca cok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.bloca yoğurt ye ayran iç uykun gelir.implant zor oluyomuş teyzemde yaptırmıştı.
tebrikler Zeynep abla ve auscum.inşallah bende bu başarıları görebilirim bigün:))
Ben geldimmmmm.
4.takımın güzelleri kendimi misafir gibi hissetmiyorum hiç ama topraks yakında kovma beni , kural ihlali falan yok değil mi gelip çene çalmam da .
Bir de kaptanım ben bireyseldeki birincilik hikayemi paylaştım ama bunun birde mezuniyet hikayesi yazılacak değil mi ?
hoş geldin canım..
Naber canım ? Kimsecikler yok galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?