Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
spor listesinin de paylaşabilirmiyim bilmiyorum düzenlenmesi gerek bir ay hazırlayamam listeyi kusura bakmayın tamam
dünki menüm
sabah kahvaltı : iki dilim ekmek peynir zeytin çay domates salatalık

ara : iki kayısı bi şeftali

öğlen : 4 kaşık patatesli tavuklu bezelye yemegi 4 kaşık zeytinyaglı bulgur pilavı yogurt

ara : bi lokma çikolata :26: çay felan

akşam : 2 tane patlıcan dolması 6-7 tane sarma zeytinyağlı hepsi kıymalı felandeilgi ekmek yok bi kase cacık

ara : yok

spor :

su : 2 litre

bugün sabaha kadar uyuyamadım uykum geliyo ama uyuyamıyorum benim dengem iyice bozuldu sabah altıda uyudum 9.30 da uyandım ne yaparsam uykum gelir acaba yada hani uyuya bilirim gözlerim kıpkırmızı olmuş

kusura bakmayın acil bir işim çıktı işten ayrılmam gerekti görmedim sanırım başka kimse de görmemiş

kolay gelsin aynı zamanda geçmiş olsun, tatlı rüyalar tatlişşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bireyselde derece alan aus ve zeynep arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
4. takımın gururusunuz

Menün güzel Gonca abla

Canım geçmiş olsun teyzeciğine.. Menünde iyi

kusura bakmayın acil bir işim çıktı işten ayrılmam gerekti görmedim sanırım başka kimse de görmemiş

ben gördüm ama anlamıyorum ki Yanlış bilgilendirmek istemedim

arkadaşlar bireyselde derece alan aus ve zeynep arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
4. takımın gururusunuz

canlar kızı uyutmaya gidiyorum, uyumazsam gelicem, açık bırakıyorum bilgisayarı

ben gördüm kaptancıgım ama yanlış bilgilendirmek istemedim

baharcıgım menün güzel tayzene geçmiş olsun uykusuzluk için ne yapılır bilmiyorum canım ama yatmadan az önce yoğurt ye uyku yapar

Kızlaaar nerdesiniz yaaa

burdayımmm canikom :))))

kolay gelsin aynı zamanda geçmiş olsun, tatlı rüyalar tatlişşşşşşşşşşşşşşşş
Uyuyamiyomkiiii fistikk
4. takımın gururusunuz
Cooooooooooooooooook tebrikk ederimm canlarrrr
baharcıgım tavuk yok balık var salatanın içinde :)
Aha yine balik :):):) ve yine yogurt
Tesekkurler zeynep ablaa :):)
canım benim prenses hanım seni uyuturda kendi uyumaz sana simdiden iyi geceler

Dunde annem geldi sarildi uyuyak dedi o uyudu ben uyuyamadim gece uyuyamadigimi gormus gelmis :):)

geçmiş olsun canım.bloca yoğurt ye ayran iç uykun gelir.implant zor oluyomuş teyzemde yaptırmıştı.
4. takımın gururusunuz

tebrikler Zeynep abla ve auscum.inşallah bende bu başarıları görebilirim bigün:))

geçmiş olsun canım.bloca yoğurt ye ayran iç uykun gelir.implant zor oluyomuş teyzemde yaptırmıştı.

tebrikler Zeynep abla ve auscum.inşallah bende bu başarıları görebilirim bigün:))
gonca cok teşekkür ederim canım
çok özlemişim akşam sizlerle muhabbet etmeyi :)

Ben geldimmmmm.

4.takımın güzelleri kendimi misafir gibi hissetmiyorum hiç ama topraks yakında kovma beni , kural ihlali falan yok değil mi gelip çene çalmam da .

Bir de kaptanım ben bireyseldeki birincilik hikayemi paylaştım ama bunun birde mezuniyet hikayesi yazılacak değil mi ?

hoş geldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…