Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gonca akşam meyva yeme o nu öğlen den sonraki aranda ye ben menünü dengesiz bıldum birde hamburger var :) ohhh afiyet olsun

menümü yazıyım gezmeye gidicem kızlar :)))
sabah 2 abrdak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
1 yumurta
5 zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
2 erik
öğlen bol salata içine bir alabalık fırında pişirdim koydum
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
biber ve patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurt
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
2 kupa yeşil cay
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
1 saatten fazla hızlı tempoda yürüyüş

su 3 3.5 lt

Menün gayet iyi, sporunda süper

selam kızlaaaar;

Nasılsınız? Herkes iyi mi? Hepinizi çok öpüyorum. KEndinize çok iyi bakın...

Hoşgeldinnn ben iyiym

Çok iyi ablacım

kızlar ben bu hafta izinli olarak ayrılmak istiyorum, Mersin'de çok yoğun olacağım, menülere uyamadığım zamanlar olacak, Ayrıca annemlerde tartıda yok, yinede son kararımı Salı günü bildireceğim..

güzel olmuş Zeynep abla.

iyi akşamalr kızlar elektriklerim hala kesik, teyzemdeyim çocuklar sokağa fırladı gitmem gerek, öpüyorum hepinizi
bu arada şekerparem gelmişsin karşılaşamadık, öpüyorum seni kocaman
fırsat bulursam gelirim
demmay canım sen kararını yazarsın, tatilini güzel geçir, pozitif bir enerji ile geri dön lütfen güzel gözlü güzel kız, seni özliycez yokluğunda:) neyse peşin peşin veda gibi oldu ama izne çıkmazsan da geri alırım izinden kilo almış dönmek yok ama heeeee

Canim kahvalti yokmu dicektim sen klasik kahvalti demissin zaten :) aksami begenmedim
Aayy eniste kiskaniyo burayii :):) zaten kimsede yok canim
bak hala bilgisayardayım kalk ütülerini yap, evi süpür toprakssssssssss
ev hanımı modum için biri düğmeye bassın lütfeennnnnnnnnnnn
Amaan sorma aksama kadar bende hic oturmuyom calismak daha guzeldi yaa yarin sabah cikicam aksama kadar gezicem askimla :):)
Hamburger disinda guzel canim
selam kızlaaaar;

Nasılsınız? Herkes iyi mi? Hepinizi çok öpüyorum. KEndinize çok iyi bakın...
Hemen ciktinmiii
Aaayy canim mesajini gormedim tarsustamiydin demek yaaa keske gorusseydik :):)
Biz gaziler mahallesinde oturuyoruz ben tarsusu cok severim guzeldir burasi :) bide tarsusluyum canim bizim burada cesit cesit insan var ne ararsan var anlicaan :):):) seni cokk ozledim canim arada ugra :) optumm
Guzel menu guzel spor zeynosuumm
kızlar ben bu hafta izinli olarak ayrılmak istiyorum, Mersin'de çok yoğun olacağım, menülere uyamadığım zamanlar olacak, Ayrıca annemlerde tartıda yok, yinede son kararımı Salı günü bildireceğim..

Yaa canim sendemi gidiyosun komple ara verelim o zaman yaa kimse kalmadi

Ben buralardayim canim :):):):)
Bekliyorum haa fistikk :)

Dunki menumu yazmadim
Sabah kahvalti 11 gibi yaptik biraz sucuk iki dilim ekmek peynir domates salatalik
Ara bi tane dondurma adi yok kulahta satilanlardan aldik Teyzemle
Oglen kahvaltiyi gec yaptigimiz icin acikmamistik 4 de randevu vardi hastaneden 7.30 da ciktik 3 de hatanedeydik yiyemedim
Ara dada hastanedeydik cantamda diyet biskuvi vardi 2 tane yedim
8 de aksam yemegi : kucuk bi kase sade sehriye corbasi yarim tabak semizotu salatasi az ekmek
Ara bi dilim kavun

Su : 2 litre
Spor : 30 dakka yuruyus

ben de seni öptüm şekerparem, ya senin içinde ne asi bir ruh varmış, nerde eylem orada sen ? Televizyonlarda gazetelerde insanları iyice inceliyorum belki sana rastlarım diye Şaka bir yana hayata bu kadar asılmanı, inandığın her şeyin arkasında bu denli sağlam durmanı takdir ediyorum... Siyasi konuda, çocuğunun okulu konusunda, zayıflama konusunda, bu takımı ayakta tutma konusunda,kendi işiniz konusunda... vb kimbilir bizim bilmediğim daha ne konuların vardır senin sen hep başladığın işin sonuna kadar arkasındasın, bu kolay görünen ama herkesin yapamayacağı bir şey bu yüzden sana çok saygı duyuyorum ve hala şekerparen olduğum için de çok mutluyum...

Menün gayet iyi, sporunda süper

Hoşgeldinnn ben iyiym

Çok iyi ablacım

Hoşbulduk canım sağol, iyi olduğuna sevindim, Mersine kilo vermiş olarak gideceksin en azından 5 li rakamları gördüğün için kendi zorunu başarmanın moraliyle gidiceksin bu çok güzel... Ama lütfen dikkat et geri alırsan moralin çok bozulur. Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin. Kızının servis olayını okudum ve çok sinirlendim sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence peşini bırakma o olayın. Çok kötü bir şey. Serviste ki o kadın süsmüymüş? Hadi onu geçtim sen bişeylerden kısarak çocuğun güvenli gitsin gelsin diye servise para veriyorsun bu mudur yani? Sorumsuzluk... Çok şükür ki kızın kötü bir olay yaşamamış ama herşey olabilirdi. En azından o firmayı teşhir et, okul müdürüne şikayet et, servisler odası falan varsa oralara şikayet et. Peşinde dur ki başka çocuklar başka olaylar yaşamasın , daha dikkatli olsunlar...

Canım benim , ben de sizi özledim , fırsat buldukça uğrarım zaten kopamıyorum baksana... GAziler, tren yolunun yanındaki mahalle miydi? Senin nişan durumu ne oldu ? Herşey yolunda mı ?

canım benim tabi ki şekerparemsin aşkolsun güzel bakan güzel görür canım benim, senin gönlün güzel o yüzden benim gönlümü de güzel baktığın yerden güzel görüyorsun öpüyorum daha sık gel yamacımıza

tatliş dün gece 3te geldi elektrik geldiğinde yeni yatmıştık o yüzden yine gelemedim (( enişte kıskanıyo ama ben onu ikna ederim

günaydın birb,r,nden güzel bayanlar :)
kahvaltımı yaptım eşimi alıp yürüyüşe çıkıyorum :)
dünki menün
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
3 ceviz
1 yumurta
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran
1 nektari
öğlen eşimle dısarda yedik
100 gram tavuk döner
1 kutu ayran
bol yeşil salata
ara
3, 3.3 dilim karpuz
akşam patıcan közlemesi 5 kasık
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
bir saat spor aletleri ile kendim calıstım

Son düzenleme:
canlar hepinize mutlu pazarlar, kendinize iyi bakın

aus özel mesaj attım 3 kez aradım hayırdır

helal olsun sana helal olsun bu ara taraftar modundayım :)))

sabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık 1 çay kaş.reçel peynir

ara 1 nektarin

öğlen kızın okul toplantısındaydık 2 tuzlu kurabiye 1 dilim ince kek 1 limonata

ara 10 fındık

akşam tavuk sote ayran yarım kepekli lavaş

su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
yeşil çay mate çayı

pikniğe gidiyoruz şimdi akşam görüşürüz kızlar.

canım menün dengesiz olmuş ama bu tempoda normal

Menün ve sporun çok güzel ablacım

Menün güzel,, ama kek kurabiye olmamış

Dün ki menüm

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

kahvaltı; kalsik peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek

Ara; 5 badem,2 form bisküvi,

Öğlen ve ikindi halı yıkadığım için karıştı; (8 yaşında kızımla aynı yedik) 1 küçük karnıyarık 4 yk pilav, 2 bardak ayran

Ara; 5 badem, 1 dilim karpuz, 1 avuç kiraz

Su; 3 lt
Spor; halı yıkamaca

Yok canim yaa nisan sole dursun soz bile yapamadik hazirandaki atamalari bekliyoruz
Trenn istasyonunun orasi deil canim gaziler baska yer :) kardesine 15. Dakka uzakda
3 dilim karpuz fazla deilmi zeynep abla nasil yedin 3 dilimi :):) menu spor guzel ben bu aralar spor yapamaz oldum yaa
Oglen olmamis gonca abla
Az olmus canim menun
Muhabbet etmek şöyle dursun menü yazmaya üşenir olmuşuz

Bugun disardaydim hep bende canim giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…