- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
sabah 50 zıplama ılık su
2 dilim ekmek arası peynirli tost
şekersiz çay
ara yoğurt
öğlen tavuk but fırında 2 kaşık pilav
yağsız salata 2 kaşık fasulye zeytinyağlı suyu yok.
ara 3 yaprak sarma
akşam ev yapımı 1 hamburger
yoğurt 1 kase salata
ara 1 bardak süt 1 şeftali (akşam meyve yemesemmi acaba)
yürüyüş sonrası 10 fındık
su 2 lt.
spor 60 dk. yürüyüş hızlı
15 dk.spor aletleri ceza için.
bu hafta cezamız ne varmı yokmu sayın kaptancım :)
sabah 50 zıplama ılık su
şekersiz çay
ara yoğurt
ara 3 yaprak sarma
yoğurt 1 kase salata
su 2 lt.
selam kızlaaaar;
Nasılsınız? Herkes iyi mi? Hepinizi çok öpüyorum. KEndinize çok iyi bakın...
menümü yazıyım gezmeye gidicem kızlar :)))
sabah 2 abrdak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
1 yumurta
5 zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
2 erik
öğlen bol salata içine bir alabalık fırında pişirdim koydum
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
biber ve patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurt
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
2 kupa yeşil cay
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
1 saatten fazla hızlı tempoda yürüyüş
su 3 3.5 lt
menümü yazıyım gezmeye gidicem kızlar :)))
sabah 2 abrdak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
1 yumurta
5 zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
2 erik
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
3 kaşık yoğurt
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
2 kupa yeşil cay
spor
45 dakika hoca ile
su 3 3.5 lt
Canim kahvalti yokmu dicektim sen klasik kahvalti demissin zaten :) aksami begenmedimKızlar bugün bir sürü işim var, menümü yazıp kaçıyorum..
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Ara; 3kayısı
Öğlen, 2 kase domates çorbası, rendelenmiş kaşar
Ara; bitkiçayı, bir avuç tuzlu fıstık
Akşam; 1 dilim pizza, 1çay bardağı gazoz
Su; 3 lt
Spor; halı yıkama
Aayy eniste kiskaniyo burayii :):) zaten kimsede yok canimbaba bana karşı grevde :)))))) kk yı ve face yi protesto ediyor, hiç onlara zaman ayırmıyomuşum
neyse ben de bugün işlerimi bitireyim yarın çocukları eşime bırakıp kaçıcamo yarın için ben uzak gelecek için
Amaan sorma aksama kadar bende hic oturmuyom calismak daha guzeldi yaa yarin sabah cikicam aksama kadar gezicem askimla :):)bak hala bilgisayardayım kalk ütülerini yap, evi süpür toprakssssssssss
ev hanımı modum için biri düğmeye bassın lütfeennnnnnnnnnnn
Hamburger disinda guzel canimsabah 50 zıplama ılık su
şekersiz çay
ara yoğurt
ara 3 yaprak sarma
yoğurt 1 kase salata
su 2 lt.
Hemen ciktinmiiiselam kızlaaaar;
Nasılsınız? Herkes iyi mi? Hepinizi çok öpüyorum. KEndinize çok iyi bakın...
Aaayy canim mesajini gormedim tarsustamiydin demek yaaa keske gorusseydik :):)Baharcım hoşgeldin nasılsın? Ekranım açık kalmış tam kapatıyordum seni görünce selam vermek istedim. Dün döndük Tarsustan. Hep aklımdan geçtin, telefonun olsaydı bende arardım ama kısmet değilmiş demek görüşmek. Yine çok gezdik Tarsusta , sen seviyor musun bilmiyorum ama ben sevdim orayı. Kardeşimin oturduğu yerin adı Kırklarsırtıymış, ama biz her yeri gezdik tabi , o bici bici çok kötü bişey yaaa nesini seviyorsunuz onun öyle resmen içi boyalı su dolu ? Ha bide senin resmini az çok hatırlıyorum sen hiç oralılara benzemiyorsun senin köken farklı herhalde??? Neyse uzun zaman girmeyince çene düştü yine. Bugün bir haftalık iznimin son günü sayılır ütümü bitirmem gerek bana müsade. Öpüyorum tatlım...
Guzel menu guzel spor zeynosuummmenümü yazıyım gezmeye gidicem kızlar :)))
sabah 2 abrdak sıcak su
50 zıplama
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
1 yumurta
5 zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
2 erik
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
3 kaşık yoğurt
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
2 kupa yeşil cay
spor
45 dakika hoca ile
su 3 3.5 lt
kızlar ben bu hafta izinli olarak ayrılmak istiyorum, Mersin'de çok yoğun olacağım, menülere uyamadığım zamanlar olacak, Ayrıca annemlerde tartıda yok, yinede son kararımı Salı günü bildireceğim..
iyi akşamalr kızlar elektriklerim hala kesik, teyzemdeyim çocuklar sokağa fırladı gitmem gerek, öpüyorum hepinizi
bu arada şekerparem gelmişsin karşılaşamadık, öpüyorum seni kocaman
fırsat bulursam gelirim
demmay canım sen kararını yazarsın, tatilini güzel geçir, pozitif bir enerji ile geri dön lütfen güzel gözlü güzel kız, seni özliycez yokluğunda:) neyse peşin peşin veda gibi oldu ama izne çıkmazsan da geri alırımizinden kilo almış dönmek yok ama heeeee
iyi akşamalr kızlar elektriklerim hala kesik, teyzemdeyim çocuklar sokağa fırladı gitmem gerek, öpüyorum hepinizi
bu arada şekerparem gelmişsin karşılaşamadık, öpüyorum seni kocaman
fırsat bulursam gelirim
demmay canım sen kararını yazarsın, tatilini güzel geçir, pozitif bir enerji ile geri dön lütfen güzel gözlü güzel kız, seni özliycez yokluğunda:) neyse peşin peşin veda gibi oldu ama izne çıkmazsan da geri alırımizinden kilo almış dönmek yok ama heeeee
Menün gayet iyi, sporunda süper
Hoşgeldinnn ben iyiym
Çok iyi ablacım
Canim kahvalti yokmu dicektim sen klasik kahvalti demissin zaten :) aksami begenmedim
Aayy eniste kiskaniyo burayii :):) zaten kimsede yok canim
Amaan sorma aksama kadar bende hic oturmuyom calismak daha guzeldi yaa yarin sabah cikicam aksama kadar gezicem askimla :):)
Hamburger disinda guzel canim
Hemen ciktinmiii
Aaayy canim mesajini gormedim tarsustamiydin demek yaaa keske gorusseydik :):)
Biz gaziler mahallesinde oturuyoruz ben tarsusu cok severim guzeldir burasi :) bide tarsusluyum canim bizim burada cesit cesit insan var ne ararsan var anlicaan :):):) seni cokk ozledim canim arada ugra :) optumm
Guzel menu guzel spor zeynosuumm
Yaa canim sendemi gidiyosun komple ara verelim o zaman yaa kimse kalmadi
ben de seni öptüm şekerparem, ya senin içinde ne asi bir ruh varmış, nerde eylem orada sen ? Televizyonlarda gazetelerde insanları iyice inceliyorum belki sana rastlarım diyeŞaka bir yana hayata bu kadar asılmanı, inandığın her şeyin arkasında bu denli sağlam durmanı takdir ediyorum... Siyasi konuda, çocuğunun okulu konusunda, zayıflama konusunda, bu takımı ayakta tutma konusunda,kendi işiniz konusunda... vb kimbilir bizim bilmediğim daha ne konuların vardır senin sen hep başladığın işin sonuna kadar arkasındasın, bu kolay görünen ama herkesin yapamayacağı bir şey bu yüzden sana çok saygı duyuyorum ve hala şekerparen olduğum için de çok mutluyum...
Hoşbulduk canım sağol, iyi olduğuna sevindim, Mersine kilo vermiş olarak gideceksin en azından 5 li rakamları gördüğün için kendi zorunu başarmanın moraliyle gidiceksin bu çok güzel... Ama lütfen dikkat et geri alırsan moralin çok bozulur. Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin. Kızının servis olayını okudum ve çok sinirlendim sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence peşini bırakma o olayın. Çok kötü bir şey. Serviste ki o kadın süsmüymüş? Hadi onu geçtim sen bişeylerden kısarak çocuğun güvenli gitsin gelsin diye servise para veriyorsun bu mudur yani? Sorumsuzluk... Çok şükür ki kızın kötü bir olay yaşamamış ama herşey olabilirdi. En azından o firmayı teşhir et, okul müdürüne şikayet et, servisler odası falan varsa oralara şikayet et. Peşinde dur ki başka çocuklar başka olaylar yaşamasın , daha dikkatli olsunlar...
Canım benim , ben de sizi özledim , fırsat buldukça uğrarım zaten kopamıyorum baksana... GAziler, tren yolunun yanındaki mahalle miydi? Senin nişan durumu ne oldu ? Herşey yolunda mı ?
Canim kahvalti yokmu dicektim sen klasik kahvalti demissin zaten :) aksami begenmedim
Aayy eniste kiskaniyo burayii :):) zaten kimsede yok canim
Amaan sorma aksama kadar bende hic oturmuyom calismak daha guzeldi yaa yarin sabah cikicam aksama kadar gezicem askimla :):)
Hamburger disinda guzel canim
Hemen ciktinmiii
Aaayy canim mesajini gormedim tarsustamiydin demek yaaa keske gorusseydik :):)
Biz gaziler mahallesinde oturuyoruz ben tarsusu cok severim guzeldir burasi :) bide tarsusluyum canim bizim burada cesit cesit insan var ne ararsan var anlicaan :):):) seni cokk ozledim canim arada ugra :) optumm
Guzel menu guzel spor zeynosuumm
Yaa canim sendemi gidiyosun komple ara verelim o zaman yaa kimse kalmadi
günaydın birb,r,nden güzel bayanlar :)
kahvaltımı yaptım eşimi alıp yürüyüşe çıkıyorum :)
dünki menün
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
3 ceviz
1 yumurta
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran
1 nektari
öğlen eşimle dısarda yedik
100 gram tavuk döner
1 kutu ayran
bol yeşil salata
ara
3, 3.3 dilim karpuz
akşam patıcan közlemesi 5 kasık
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
bir saat spor aletleri ile kendim calıstım
Dunki menumu yazmadim
Sabah kahvalti 11 gibi yaptik biraz sucuk iki dilim ekmek peynir domates salatalik
Ara bi tane dondurma adi yok kulahta satilanlardan aldik Teyzemle
Oglen kahvaltiyi gec yaptigimiz icin acikmamistik 4 de randevu vardi hastaneden 7.30 da ciktik 3 de hatanedeydik yiyemedim
Ara dada hastanedeydik cantamda diyet biskuvi vardi 2 tane yedim
8 de aksam yemegi : kucuk bi kase sade sehriye corbasi yarim tabak semizotu salatasi az ekmek
Ara bi dilim kavun
Su : 2 litre
Spor : 30 dakka yuruyus
günaydın birb,r,nden güzel bayanlar :)
dünki menün
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
3 ceviz
1 yumurta
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran
1 nektari
100 gram tavuk döner
1 kutu ayran
bol yeşil salata
ara
3, 3.3 dilim karpuz
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
sabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık 1 çay kaş.reçel peynir
ara 1 nektarin
öğlen kızın okul toplantısındaydık 2 tuzlu kurabiye 1 dilim ince kek 1 limonata
ara 10 fındık
akşam tavuk sote ayran yarım kepekli lavaş
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
yeşil çay mate çayı
pikniğe gidiyoruz şimdi akşam görüşürüz kızlar.
Yok canim yaa nisan sole dursun soz bile yapamadik hazirandaki atamalari bekliyoruzben de seni öptüm şekerparem, ya senin içinde ne asi bir ruh varmış, nerde eylem orada sen ? Televizyonlarda gazetelerde insanları iyice inceliyorum belki sana rastlarım diyeŞaka bir yana hayata bu kadar asılmanı, inandığın her şeyin arkasında bu denli sağlam durmanı takdir ediyorum... Siyasi konuda, çocuğunun okulu konusunda, zayıflama konusunda, bu takımı ayakta tutma konusunda,kendi işiniz konusunda... vb kimbilir bizim bilmediğim daha ne konuların vardır senin sen hep başladığın işin sonuna kadar arkasındasın, bu kolay görünen ama herkesin yapamayacağı bir şey bu yüzden sana çok saygı duyuyorum ve hala şekerparen olduğum için de çok mutluyum...
Hoşbulduk canım sağol, iyi olduğuna sevindim, Mersine kilo vermiş olarak gideceksin en azından 5 li rakamları gördüğün için kendi zorunu başarmanın moraliyle gidiceksin bu çok güzel... Ama lütfen dikkat et geri alırsan moralin çok bozulur. Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin. Kızının servis olayını okudum ve çok sinirlendim sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence peşini bırakma o olayın. Çok kötü bir şey. Serviste ki o kadın süsmüymüş? Hadi onu geçtim sen bişeylerden kısarak çocuğun güvenli gitsin gelsin diye servise para veriyorsun bu mudur yani? Sorumsuzluk... Çok şükür ki kızın kötü bir olay yaşamamış ama herşey olabilirdi. En azından o firmayı teşhir et, okul müdürüne şikayet et, servisler odası falan varsa oralara şikayet et. Peşinde dur ki başka çocuklar başka olaylar yaşamasın , daha dikkatli olsunlar...
Canım benim , ben de sizi özledim , fırsat buldukça uğrarım zaten kopamıyorum baksana... GAziler, tren yolunun yanındaki mahalle miydi? Senin nişan durumu ne oldu ? Herşey yolunda mı ?
3 dilim karpuz fazla deilmi zeynep abla nasil yedin 3 dilimi :):) menu spor guzel ben bu aralar spor yapamaz oldum yaagünaydın birb,r,nden güzel bayanlar :)
dünki menün
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
3 ceviz
1 yumurta
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran
1 nektari
100 gram tavuk döner
1 kutu ayran
bol yeşil salata
ara
3, 3.3 dilim karpuz
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
Oglen olmamis gonca ablasabah 50 zıplama ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık 1 çay kaş.reçel peynir
ara 1 nektarin
öğlen kızın okul toplantısındaydık 2 tuzlu kurabiye 1 dilim ince kek 1 limonata
ara 10 fındık
akşam tavuk sote ayran yarım kepekli lavaş
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
yeşil çay mate çayı
pikniğe gidiyoruz şimdi akşam görüşürüz kızlar.
Az olmus canim menunDün ki menüm
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı; kalsik peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara; 5 badem,2 form bisküvi,
Öğlen ve ikindi halı yıkadığım için karıştı; (8 yaşında kızımla aynı yedik) 1 küçük karnıyarık 4 yk pilav, 2 bardak ayran
Ara; 5 badem, 1 dilim karpuz, 1 avuç kiraz
Su; 3 lt
Spor; halı yıkamaca
Muhabbet etmek şöyle dursun menü yazmaya üşenir olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?