- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
nihayet pc yi kaptım kızlardan.dünkü menümü yazıyorum hemencik.
sabah 50 zıplama ılık su
4 kaşık kfleks 1 bardak sütle (yarım yağlı)
ara leblebili yoğurt
öğlen 2 kaşık makarna haşlanmış
salata yağsız, 1 kepçe çorba
ara elma
akşam 2 tavuk kanadı 2 kaşık yoğurtlu kıymalı makarna
acılı salata
ara süt 1 bardak 2 ceviz
su 2 lt.
spor yürüyüş 60 dk.
yürüyüş 2o dk.ceza 100 kalorisi
iyi aksamlar.nasilsiniz
bilin bakalim ne yaptim,yarisma icin pasta yaptim
asil soru ne yapmadim
asamalarin fotosunu cekmeyi unuttum
zaten bir kismini yarin yapmam gerekiyor ama eksik fotolar var.neyse ilk denememdi zaten,begenirse evdekiler, bi daha foto ceker yaparim..
kendinize iyi bakin
Gelmedi ablacım, yine ne yaptında hesabın pasifleşti, sen bu başlıktan başka başlığa takılma bak banlanıyorsun sonraçiğdem sana özel mesaj attım okumadın mı
ausencaaaa selam vermeden çıkma :)
Iyi geceler dunki menum
Sabah yine gec oldu
Biraz sucuk peynir iki dilim ekmek cay domates salatalik
Ara saat 3 gibi bi adet simit bi meyve suyu
saat ikiden 7 ye kadar hastanedydik
Aksam bi kase mercimek corbasi bi dilim ekmek
Ara bi bardak salgam bi adet misir
Su 2 litre
Spor
Zeynep abla ben cikiyorum baya kotu grip oldum bogazim kasiniyo burnum da ayni uykum geldi uyuyorum yarin allahtan bi mani olmazsa aksama kadar girerim iyi geceler cok optum :):)
Kızlaaar bana müsade diyorum ve müsadenizle izne ayrılıyorumSizinle 50'li kiloları görüp yıllar sonra direnç noktamı kırdım, İnşallah devamında da sizinle beber olacağım.. Hepiniz hakkınızı helal edin, Malum yolculuğa çıkıyorum. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Zeynep abla ben cikiyorum baya kotu grip oldum bogazim kasiniyo burnum da ayni uykum geldi uyuyorum yarin allahtan bi mani olmazsa aksama kadar girerim iyi geceler cok optum :):)
Aaayy pegasus hos geldin cok ozlemisim seni burada gormeyi yaa insallah sen kazanirsin yarismayi :)
hoş geldin nasılsın canım...Hos bulduk cnm,bende seni özledim
Gecmisolsun
Yarismaya katilmadim cnm daha.Yani fotograflari cekmeyi unutunca katilamadimKremasi ve üstünü bu gün yapicam, istedigim gibi olursa yarisma icin bi daha yaparim
hoş geldin nasılsın canım...
Hos buldum cnm benim,sen nasilsin.Kuzularin nasil
günaydın herkese...önce dünkü menümü yazayım daha sonra ayrıntılı geçmişi okuyayyım..
11.06.2013 salı,
sabah:
somun ekmeğin kulağını koparıp içine çatal ucuyla akşamdan kalan imam bayıldıdan koyup yedim,
ara:5 adet erik kurusu,
öğle:4 kaşık kelloggs special K kırmızı meyveli,3 kaşık yoğurtla,
ara:kelloggs special K atıştırmalık krakerin 66 kalorilik olanların yarısını yedim.
akşam:
2,5 dilim çavdar akmeği,
2 çatal ucuyla omlet,
2 çatal ucuyla peynir,
1 domates,
1 salatalık,
5 siyah zeytin,
2 bardak şekersiz çay,
su:3 lt den fazla
spor:
100 ip atlama
30 dak sabah yürüyüş (adım olarak 4.200 adım)
2,5 saat öğle yürüyüş (10.600 adım)
2 saat akşam yürüyüş (10,100 adım)toplamada 30.300 adım attım.10,000 adım 400 kalori arkadaşlar..adımları ağzımla kendim yürüdükçe saydım ..
15 dak kardiyo,
30 al gülüm ver gülüm mekik,50 düz mekik,50 bacak hareketleri...100 yan kas hareketi (toplamda 10 dak.sürdü)
kaptan düş benim 400 kalorilik cezamı hesaptan... veeeeeeeeeeeeeee son bomba bu sabah bu kadar spordan sonra 1 kğ gitmiş gördüm.
çok geçmiş olsun tatliş, iyileş biran önceZeynep abla ben cikiyorum baya kotu grip oldum bogazim kasiniyo burnum da ayni uykum geldi uyuyorum yarin allahtan bi mani olmazsa aksama kadar girerim iyi geceler cok optum :):)
menü çok düzensiz olmuş canım, düzgün yemezsen iyileşemezsinIyi geceler dunki menum
Sabah yine gec oldu
Biraz sucuk peynir iki dilim ekmek cay domates salatalik
Ara saat 3 gibi bi adet simit bi meyve suyu
saat ikiden 7 ye kadar hastanedydik
Aksam bi kase mercimek corbasi bi dilim ekmek
Ara bi bardak salgam bi adet misir
Su 2 litre
Spor
eline sağlık eminim çok lezzetli olmuştur, hoşgelddin bu aradaiyi aksamlar.nasilsiniz
bilin bakalim ne yaptim,yarisma icin pasta yaptim
asil soru ne yapmadim
asamalarin fotosunu cekmeyi unuttum
zaten bir kismini yarin yapmam gerekiyor ama eksik fotolar var.neyse ilk denememdi zaten,begenirse evdekiler, bi daha foto ceker yaparim..
kendinize iyi bakin
gayet başarılı, tebrik ederim soydaşımnihayet pc yi kaptım kızlardan.dünkü menümü yazıyorum hemencik.
sabah 50 zıplama ılık su
4 kaşık kfleks 1 bardak sütle (yarım yağlı)
ara leblebili yoğurt
öğlen 2 kaşık makarna haşlanmış
salata yağsız, 1 kepçe çorba
ara elma
akşam 2 tavuk kanadı 2 kaşık yoğurtlu kıymalı makarna
acılı salata
ara süt 1 bardak 2 ceviz
su 2 lt.
spor yürüyüş 60 dk.
yürüyüş 2o dk.ceza 100 kalorisi
canım hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et, güle güle git, mutlu mutlu gel güzellik, kilo alma sakınnnnnnnnn
Kızlaaar bana müsade diyorum ve müsadenizle izne ayrılıyorumSizinle 50'li kiloları görüp yıllar sonra direnç noktamı kırdım, İnşallah devamında da sizinle beber olacağım.. Hepiniz hakkınızı helal edin, Malum yolculuğa çıkıyorum. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
ne diyim sporunu okumaktan menünü anlayamadım :) nasıl saydın kız o kadar adımı, Maşallah:))
günaydınlar kadınlar kulübünün zayıflayan güzelleribiraz problemlerim var gelemiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama o zaman kendimi salacağımı hissettiğim için daha çok burada olmaya karar verdim sabah bir posta yürüyüşümü yaptım akşam bi daha çıkcam yürüyüşe kurban bayramına kadar baya kilo vermem lazım kuzenimin düğünü var:26:
garbera ben seni facede görüyorum çok tatlı bir yüzün var, aslında tombulluk yakışır bazılarına senin gibi ama zayıflasan süper afet olacaksın heeeeeeeeee
gökçe senmiydin teşekkürler bu arada
günaydınlar kadınlar kulübünün zayıflayan güzelleribiraz problemlerim var gelemiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama o zaman kendimi salacağımı hissettiğim için daha çok burada olmaya karar verdim sabah bir posta yürüyüşümü yaptım akşam bi daha çıkcam yürüyüşe kurban bayramına kadar baya kilo vermem lazım kuzenimin düğünü var:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?