Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler dunki menum
Sabah yine gec oldu
Biraz sucuk peynir iki dilim ekmek cay domates salatalik

Ara saat 3 gibi bi adet simit bi meyve suyu
saat ikiden 7 ye kadar hastanedydik

Aksam bi kase mercimek corbasi bi dilim ekmek

Ara bi bardak salgam bi adet misir

Su 2 litre
Spor

Zeynep abla ben cikiyorum baya kotu grip oldum bogazim kasiniyo burnum da ayni uykum geldi uyuyorum yarin allahtan bi mani olmazsa aksama kadar girerim iyi geceler cok optum :):)

Menün iyi , sporunda güzel

Kolay gelsinn

çiğdem sana özel mesaj attım okumadın mı
ausencaaaa selam vermeden çıkma :)
Gelmedi ablacım, yine ne yaptında hesabın pasifleşti, sen bu başlıktan başka başlığa takılma bak banlanıyorsun sonra

Menün güze ama spor niye yoook

Zeynep abla ben cikiyorum baya kotu grip oldum bogazim kasiniyo burnum da ayni uykum geldi uyuyorum yarin allahtan bi mani olmazsa aksama kadar girerim iyi geceler cok optum :):)

Çok geçmiş olsun canım

günaydın herkese...önce dünkü menümü yazayım daha sonra ayrıntılı geçmişi okuyayyım..
11.06.2013 salı,
sabah:
somun ekmeğin kulağını koparıp içine çatal ucuyla akşamdan kalan imam bayıldıdan koyup yedim,
ara:5 adet erik kurusu,
öğle:4 kaşık kelloggs special K kırmızı meyveli,3 kaşık yoğurtla,
ara:kelloggs special K atıştırmalık krakerin 66 kalorilik olanların yarısını yedim.
akşam:
2,5 dilim çavdar akmeği,
2 çatal ucuyla omlet,
2 çatal ucuyla peynir,
1 domates,
1 salatalık,
5 siyah zeytin,
2 bardak şekersiz çay,

su:3 lt den fazla
spor:
100 ip atlama
30 dak sabah yürüyüş (adım olarak 4.200 adım)
2,5 saat öğle yürüyüş (10.600 adım)
2 saat akşam yürüyüş (10,100 adım)toplamada 30.300 adım attım.10,000 adım 400 kalori arkadaşlar..adımları ağzımla kendim yürüdükçe saydım ..
15 dak kardiyo,
30 al gülüm ver gülüm mekik,50 düz mekik,50 bacak hareketleri...100 yan kas hareketi (toplamda 10 dak.sürdü)
kaptan düş benim 400 kalorilik cezamı hesaptan... veeeeeeeeeeeeeee son bomba bu sabah bu kadar spordan sonra 1 kğ gitmiş gördüm.

Son düzenleme:

canım yolun açık olsun.50 li rakamları görmek bizlerede nasip olur inşallah..öpüyorum seni allaha emanet ol..

Aaayy pegasus hos geldin cok ozlemisim seni burada gormeyi yaa insallah sen kazanirsin yarismayi :)

Hos bulduk cnm,bende seni özledim

Gecmisolsun

Yarismaya katilmadim cnm daha.Yani fotograflari cekmeyi unutunca katilamadimKremasi ve üstünü bu gün yapicam, istedigim gibi olursa yarisma icin bi daha yaparim

günaydın canlar menümü yazayım önce

sabah
nesfit+süt

ara
10 badem+4 kuru kayısı

öğlen
kepekli tonlu sandviç+cola zero

ara
10 badem+5 kuru kayısı

ara
1 bardak süt

akşam
2 köfteli izmir köfte
az makarna
yoğurt
yarım dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor yok

ne diyim sporunu okumaktan menünü anlayamadım :) nasıl saydın kız o kadar adımı, Maşallah:))

çok geçmiş olsun tatliş, iyileş biran önce

menü çok düzensiz olmuş canım, düzgün yemezsen iyileşemezsin

eline sağlık eminim çok lezzetli olmuştur, hoşgelddin bu arada

gayet başarılı, tebrik ederim soydaşım

canım hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et, güle güle git, mutlu mutlu gel güzellik, kilo alma sakınnnnnnnnn

ne diyim sporunu okumaktan menünü anlayamadım :) nasıl saydın kız o kadar adımı, Maşallah:))

yürürken başka birşeyle ilgilenmiyordum konuşmuyordumda ozaman sayabiliyorsun.birde 4 saatini hızlı tempoda yürüdüm koşuşturma yetiştirme derdindeydim..100 e kadar sayıp tekrar 1 den başlıyordum.100+100+100 böyle devam....bu sabahta yürüyerek geldim ama bacaklarım çok halsiz ve de yorgun..

günaydınlar kadınlar kulübünün zayıflayan güzelleri biraz problemlerim var gelemiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama o zaman kendimi salacağımı hissettiğim için daha çok burada olmaya karar verdim sabah bir posta yürüyüşümü yaptım akşam bi daha çıkcam yürüyüşekurban bayramına kadar baya kilo vermem lazım kuzenimin düğünü var:26:

bu isabetli bir karar olacak hadi bakalı sahalarda görelim seni

garbera ben seni facede görüyorum çok tatlı bir yüzün var, aslında tombulluk yakışır bazılarına senin gibi ama zayıflasan süper afet olacaksın heeeeeeeeee

canım benim kendin için birşeyler yapmaya başlaman çok güzel.ama bunu düğün için değil kendin o düğünde kimlerin ne diyeceği için değil senin orda kendini ne kadar rahat hissedeğin önemli.kendin için mücadeleye davam canım benim..kurbana daha çok istersen süper olursun azim azim azim...birde spor ve dikkatli beslenme az değil sağlıklı beslenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…