Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydın hanımlar
hayırlı cumalar

benım ıcın super bır hafta oldu
gecen hafta 75.2 ıken
bu hafta

Eklentiler

• $tablet 018.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
motıvasyona ıhtıyacı olan kızlardan bır benımle dıyet kankısı olabılırmı acaba
son 4 kılo ve en gec 4 hafta dıyorum.
kızlar bugun dısarda olacam bıraz kurs arıyorum sonra ıkea ya gıdecem ordan elıf hanımın mamaları alınacak
haso gelecekse kuafore gıdecem ama ogle sonuna yetısırım ınsallah

sımdıden kılo veren ve koruyanlara tebrıkler
veremeyenlerde korksun cezalardan
yasasınnnnnnnnnnnn cezalar zeyno ıs basına

cimcimecim günaydın canım ne kadar çok yoğurt yemişin afiyet olsun :)

Haklısın zeynep abla.kafama taktığımdanmı ne 1 aydır takıldım 71 de.kızım gitti dün gece,daha çok yürüyüş falan yaparım evdede büyük temizlik yapmam lazım.
hadı bakalım kolay gelsin :) yavru rahatça gezsin :) bende ramazanda yapıcam büyük temizliği şimdi spor yapmam lazım :) o yüzünden eve pek dokunamıyorum

***4. TAKIM 314.ETAP***
topraks : (72,6/72,2/0,4 /%0,55)
[/B]Gerbera1987 90,8/// )
bahar2106 61,3/// )
zeynep_canan 60,6/59.5 /1.1/1.82 )
cimcimesude(65,4 /65,0 /0,40 /%0,61)
gogo2405( 71,2/ //)
eftelya_blue(63,6/// )
kendi isteği ile ayrıldı
4.TAKIM ORTALAMASI

selam hanımlaaaarrrrrrr

şimdi geçmişe bakıcam bu hafta bence hep beraber yarışalım ok mi?

cezalar ve ödüller geliyor az sonraaaaa

selam hanımlaaaarrrrrrr

şimdi geçmişe bakıcam bu hafta bence hep beraber yarışalım ok mi?

cezalar ve ödüller geliyor az sonraaaaa
selam canım bencede takımın toparlanması gerekiyor artık bu kötü gidişata dur demenin zamanı geldi en ağırından diyete başlanıyor kızlar duyan duymayana söylesin

canlarım ben çıkıyorum bugün 12 seansına giricem sonrada büyük miting var kayseride mitinge katılıcam :) akşam tv leri seyredin belki benide görürsünüz :)))) başbakanımız bügün kayseriyi şereflendiriyor :) görüşmek üzere kendinize iyi bakın ben akşam olmadan gelirim :)))
cimcimecigim sana şimdiden iyi tatlıller hafta sonu sakın kaçamak yapma

takım sayımız çok az ya arkadaşlar mümkünse kaptan yeni üyeler alalım canlansın moraller yükselsin.bu aralar burasıda durgun morallerde düşüyor sonuçta...lütfen sıkı şekilde yarış yapalım bencede kaptan..en zından dahada azim gelir..

Yol tikaliyken bir bakiyim dedim
Ebruya kiziyorum ama sanirim DVD si ise yariyor.
Aslinda 21 Gun diyor benim bugun 5. gunum.15 tl verdim helali hos olsun.ah Birde gicik gicik konusup nefes almasa bir 15 daha verecem

Kilolaca agit cenesi kuvvetli olsun ama
Yol acildi

Yol tikaliyken bir bakiyim dedim
Ebruya kiziyorum ama sanirim DVD si ise yariyor.
Aslinda 21 Gun diyor benim bugun 5. gunum.15 tl verdim helali hos olsun.ah Birde gicik gicik konusup nefes almasa bir 15 daha verecem

benim evde tv nete bağlanıyor eşim bu günlerde açtırmayı düşünüyor neti açarsa nette bende yaparım ama benim pilates topuma kızım makas batırdı patlattı ancak tekrar alayım ondan sonra başlayayım..21 günlük dvd sine bakmıştım önceden..

=bahar2106;30894371]
Bu hafta soktayim :):):)[/QUOTE]

canım benim tebrik ederim harikasın...aynen devam ben bu hafta spor yapamadım yoksa benimde giderdi.birde 2 gün önce baskülde 64,300 gördüm cumaya kadar dahada veririm dedim ama ne oluyorsa cuma piskolojisimi anlamadım çok çıktım bugün...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…