Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toprak tuvalet alıskanlıgını kazandımı.eger hallettıysenız kac aylıkken basladın

havaların ısınmasını bekliyoduk, 3 gün oldu başladık çok iyi gidiyoruz. akşamları ve gündüz uykusunda hiç kaçırmıyo, gündüz de arada kaçırıyo ama söylüyo da . Kısmetse haftaya tamamdır:)))

ayyyyyyyyyy ne guzel masallah.bız ıkızlerde cok zorlandık.4 yasına yakındı gece bezledımız.elıfte ne olur bılmıyorum ama bunu zorlamayacam.sanırım seneye yazın olur kısın o ıskenceyı goze alamam

bak yaa yine banlanıcak şimdi ben de takılıyodum şimdi bakmamaya çalışıyorum ya da okursam da yorum yazmıyorum, daha çok canım sıkılıyo
ıyı geceler guzel ruyalar goresın.

Kizlaaarrr ben uyuyorun iyi geceler hepinize optumm :) :) :)

bende okuyom ama anlamıyorum bazı hemcınslerımı onun ıcın de gıtmıyorum.bazısı sankı muhalefet olmak ıcın yazıyor gıbı gelıyor bana

Kizlaaarrr ben uyuyorun iyi geceler hepinize optumm :) :) :)
iyi geceler tatlişim

ben zorlamıyorum oğlum 3 yaşındaydı hep bu konuda rahat oldum nasılsa okula gidene kadar bezlenecek değil ya diyodum, annelerin birbiriyle yarışı vardır ya ben pek oralı olmuyorum. Her çocuk farklı. biz şimdi denedik baktık oluyo devam yoksa bezlerdim bende, ayrıca sıcak havada daha rahat oluyo cidden

ıkızlerde kaynanam bakıyordu o baya bır ugrastı.kadın kafayı yıyecektı.sonra bıraktık yıne gece gunduz bezledık.tatıle gıtmıstık orda bır cocuk gordu bunlar sonra yavas yavas bıraktık.hıc unutmam naza babası cıkaralımmı kızım derdı o once balım cıkarsın dıye bezıne yapısır aglardı

spor yok ama güzell
bır yandan sıze laf yetıstıreyım bır yandan da utumu yapayım elıf hanım uyumusken
kızlar bu elıfım Eki Görüntüle 739960 Eki Görüntüle 739962 Eki Görüntüle 739963
maşallah.benim kızımda elif
spora bayıldımm
Zeynep abla biraz tarz değişti yaa hep aynı be yaaa
beğendimm
şimdi 2 yaşında teyzesi

anneanneye benzetiyolar:)

gogooooooooooo geçmişe mi daldın soydaşım

eveeeetttt geçmiş çok geçmiş yetişemiyom.

gogo burdamısın gulum gecmısı okursun gel bak bır daha fırsatımız olmaya bılır cene yapmaya

bizimki de abi varya daha kolay adapte oluyor herşeye, ikinci çocuk daha kolay oluyo o yüzden

kızlar kilo cetvelini hazırlayıp yatıyorum
sabah erken kalkıp spor yapayım diyorum bakalım eski günlere dönüş yapayım haftaya pazar düğüne gidicez biraz daha inceliyim :)))

spor yok ama güzell

maşallah.benim kızımda elif

spora bayıldımm

Zeynep abla biraz tarz değişti yaa hep aynı be yaaa

beğendimm

eveeeetttt geçmiş çok geçmiş yetişemiyom.
adas kızlarımız var dılek tutsakmı

bizimki de abi varya daha kolay adapte oluyor herşeye, ikinci çocuk daha kolay oluyo o yüzden

bızde de abla var ama olmadı

aç yaşadım yaa soydaşım güneşe alejim var beni az güneşte kalınca çarpılmış gibi oluyom.midem bulanıyodu o kadar yiyebildim.inşallah 200 gr.dan fazla vermişimdir bu defa.almış olmıyımda..
ayyy yerim onu çok güzel maşallah..
gogo burdamısın gulum gecmısı okursun gel bak bır daha fırsatımız olmaya bılır cene yapmaya

burdayım geçmişten gelmem zor oldu.

benim çıkmam lazım kaynımlar geldiler kuzumu almaya.girebilirsem girerim yoksa yarın artık görüşürüz.

***4. TAKIM 314.ETAP***
topraks : (72,6// /)
Gerbera1987 90,8/// )
bahar2106 61,3/// )
zeynep_canan 60,6/ // )
cimcimesude(65,4 / / /)
gogo2405( 71,2/ //)
eftelya_blue(63,6/// )
kendi isteği ile ayrıldı

4.TAKIM ORTALAMASI

hadi kızlar hakkımızda hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar çıkar:)

benim çıkmam lazım kaynımlar geldiler kuzumu almaya.girebilirsem girerim yoksa yarın artık görüşürüz.

hadi güzel koklaş kuzunla ay başında da ben göndericem bakalım ilk ayrılığımız nasıl olacak

bana tatlı rüyalarrrrrrrrrr, benim gibi bir tavuk için çok bile oldu
byeeeeeeeeeeee
öpüldünüzzzzzzzzzzzz

Allahım yarın tartı beni sevsin lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

kızlar kilo cetvelini hazırlayıp yatıyorum
sabah erken kalkıp spor yapayım diyorum bakalım eski günlere dönüş yapayım haftaya pazar düğüne gidicez biraz daha inceliyim :)))
ay ne guzel olur sabah sporla baslayınca gun ıcınde daha dıkkatlı yıyor ınsan

canım sohbetı kacırdın ondan dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…