Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet spor yaptım azda olsa ama akşamlarıda cezalarıma başlasam iyi olacak...yaparsam cumaya bitiririm.ama 11-12 den önce gece eve dönemiyorum..kaynana katili olacağım yakında...

canım yeşil çay değilde ısırgan çayı iç ıhlamu iç hem sütü arttırıyor hemde ısırganda kilo kontrolünde gayet etkili denenmiştir şahsen.
spor olarakta pilates ve orta tempoda yürüyüş dışında seni aşırı terletecek sporlardan kaçın.sütü etkiliyor yorucu sporlar.koşu tamamen yasak.bunu bana doktor söyledi.tam hatırlamıyorum bir hormonun arttırma olayı vardı sütün tadını acımsı yapıyormuş bebeklerin sütü bırakmalarına ya da az içmesine neden oluyormuş..terlemeden yapacağın sporlar olsun..,

topraks cığım seninle aynı piskolojideyim bende nezaman diyette yarış yapsam biriyle asla veremem üzerine alırım...şuandada kendimle sürekli yarış halindeyim ondan mı veremiyom acaba:26:

canım günde hilal ay şeklinde kesilmiş kalın olmayan dilim 1-2 dilim tamamdır.1 dilimi 100-120 cal.arasında değişiyor ona göre tercih et

ay ben karpuzları yazarken 3-4 dilim diyorum ya o hilallerrin doğranmış şekli yanlış anlaşımasın 3-4 koca dilim karpuz yemiyorum heeeeee

oyşş bu sıcakta yokuş çıkıp indim bi güzell terledim öğle yemeğimide yedim :) çok doydum

ben şu an oturduğum yerde terliyorum resmen sauna gibi burası bir ufo aldık o da gelmedi bu akşam teslim edeceklermiş, umarım işe yarar, yanıyoruuuuuuuummmmmmmmm

Ankatada yasyrm.ttlm sen nerde yasiysn.medeni durunun ne:)

Aksam patates yemegi vardi.canim suyundan.almadm 4 kasik ydm. Ondada toplam 6 tanr.kucuk papate yedim :) ins odemdir bugund co ski.tutuyrum bakalm. 1 saatlik mutfak temizligi spora grernmi ki :)

Ins. Tatlim yyaa tatli krizim felaket ama yemiyrm cnm bugum elim. Lokuma gdyodu ama son anda bazgectm. :) bunu yapabildigime inanamiyorum :)

Sislikyir ins dertortagim sikma canini insanin motivasyonu etkileniyor ama ynrde durmak yok yola devaaaaaammmm :)

biyandan iyi oldu ben.bu hirsla.iyibkilo.verrm cnm.bnm :)

Ins canim ya yoksa benm moyivasyonum hemen bozulur

Sabahları kalkınca içilen limonlu su (ya da şekersiz limonata) sindirim sistemini hızla uyandırıyor ve tüm bedeniniz için onlarca fayda sağlıyor.

Limonun suyuna ekleyeceğiniz su ılık olmalı. Bunun nedenini araştırıp öğrendim ve şimdi limonlu suyu düzenli bir alışkanlık haline getirmek istiyorum.

Ilık limonlu su:

1- Bağışıklık sisteminizi destekler. Limonda bol miktarda bulunan C vitamini soğuk havalarla savaşmanızı sağlar. Beyin ve sinir sistemi fonksiyonlarını uyaran potasyum bakımından zengindir. Potasyum aynı zamanda kan basıncını kontrol altında tutmaya yardım eder.

2- pH değerini dengeler: Her gün limonlu su içerseniz vücudunuzun toplam asitlilik oranını düşürürsünüz. Limon en alkali gıdalardandır. Evet, limonda sitrik asit bulunur ancak sindirildiğinde asitlilik yaratmaz.

3- Kilo vermeye yardımcı olur: Açlık hissi ile mücadele etmeye yardım eden pektin lifi limonda bol miktarda bulunur. Daha alkali bir beslenmeye sahip kişilerin daha hızlı kilo verdiği de bilinmektedir.

4- Sindirime yardım eder: Limonlu su istenmeyen maddelerin vücuttan atılmasına yardım eder. Karaciğerin sindirim için gerekli bir asit olan safra üretimini destekler. Etkili sindirim mide ekşimesini ve kabızlığı azaltır.

5- İdrar söktürür: Limon vücuttan idrar çıkışını artırır. Bu da vücudun temizlenmesine yardım eder. Böylelikle toksinler daha hızlı atıldığından idrar yolu daha sağlıklı kalır.

6- Cildi temizler: İçindeki C vitamini kırşıklıkları ve lekeleri azaltır. Limon kandaki toksinleri temizler. Bu, cildin de temiz kalmasına yardım eder. Aslında görünürlüklerini azaltmak için doğrudan yara izlerine de uygulanabilir.

7- Nefesi tazeler: Yalnızca bu da değil. Diş ağrısı ve diş eti iltahabının iyileşmesine yardım eder. Sitrik asit diş minesini zedeleyebileceğinden bunu gözlemlemelisiniz. Kabul ediyorum, bu konuda biraz endişeliyim.

8- Solunumla ilgili sorunları azaltır: Ilık limonlu su göğüs enfeksiyonlarından kurtulmanıza yardım eder ve rahatsız edici öksürükleri keser. Astımı ve alerjisi olan insanlara da faydalı olduğu düşünülüyor.

9- Sakin tutar: C vitamini aklınızı ve vücudunuzu strese maruz bıraktığınızda ilk olarak yoksun kaldığınız şeylerden biridir. Daha önce de belirtildiği gibi limon C vitaminiyle doludur.

10- Kahve alışkanlığından kurtulmanızı sağlar. Sabah bir bardak limonlu su içtikten sonra canım kahve istemiyor. Bu garip ama nedenini açıklayamayacağım. Yalnızca söylüyorum.

Sağlam bir sebep bulamadığım tek konu suyun neden ılık olması gerektiği. Çin tıbbı üzerine çalıştıktan sonra tek söyleyebildiğim soğuk suyun muhtemelen vücut için bir şok ya da stres etkeni olduğu. İster inanın, ister inanmayın vücudunuzun soğuk ya da çok sıcak suyu sindirmesi oldukça fazla enerji gerektiriyor. BluePrint arınma programını hazırlayanlara suya ne kadar limon koyulmasını önerdiklerini sordum. Yalnızca limonun 1/8’i kadar olmasını önerdiler.

İpucu: Ilık limonlu suyunuzu içinde çay ve kahve lekeleri olan fincanlarınızdan için. Lekenin çıkmasını sağlayacaktır. Kullandığınız limonun kabukları ile çöp kutunuzu silerek kokusunu güzelleştirebilirsiniz.

Kaynak: Health & Weight Loss

[h=5]Facebook betüş'lü günlerden alıntı:

Biri SİNİR KATSAYIMI zorladığında; Allah belanı versin falan demiyorum,mutluluğu nutelle da bulasın, pasta börekler yiyesin,damak zevkine fazla düşkün olasın ,obez olasın inşallah diyorum..Yaşasın kötülük.. [/h]
tuttum bunu :))))

tam iki saatir 1 arkadaşa diyetle ilgili trapi yapıyordum bu akşam düşüneceğini yapabileciğime inanırsam başlayacağım dedi. bakalım ben çok pis piskoloji bozuyormuşum anladım..etkili oldu kız yanıma geldiğine pişman olmuştur.

ama yaparsa pişman olmaz, sana da teşekkür eder:)

kızlar ben çıkıcam birazdan çok sıcaaaaaaaakkkkkkkkkk

Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık.ama haftalık gr olarak vermemiz çok kötü..kendim için haftalık 200 gram çok az...bu olayı çok çabuk halletmemiz lazımmmmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…