menün güzel canım benim oh yürüyüş de var misssss su ise çoook güzeeeelllll
ay başından bu yana düzenli spor yapmıyodum ya birden yüklenince şişiş olabilir mi amaaannn ne garip vücudum var ya umarım iner yarın kına var hiç oturmadan oynıycam cuma sabahına işe yarar umarım
bi de kızlar baştan söyleyeyim. benim kahvaltı anlayışım azıcık değişik; şöyle;peynir,zeytin,bal,reçel , yumurta falan yemem. yiyemem sevmiyorum bunları.
yeşil çay içmek istiyorum ama sütümden bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum. malum daha 4 aylığız.
spor olabildiğince yapmaya çalışıyorum ama bebiş izin vermiyoki. uyutuyorum başlıyorum pilatese hooop benimki gözünü açıyoo.tekrar sallıyorum. hal böyle olunca bendede spor hevesi kalmıyor.
diyette karpuza ne kdr ağırlık verebiliriz?
bilmiyorum psikolojik de olabilir. denemişim ne zaman yarış veya bu hafta çok vermeliyim desem aynı şeyi yaşıyorum, fakat bildiğim halde yine de kendime engel olamıyorumbu hafta yarış var takımda bir de pazar günü düğün var hadi iyi vereyim dedim hepten cozuttu tartı
canım günde hilal ay şeklinde kesilmiş kalın olmayan dilim 1-2 dilim tamamdır.1 dilimi 100-120 cal.arasında değişiyor ona göre tercih et
oyşş bu sıcakta yokuş çıkıp indim bi güzell terledim öğle yemeğimide yedim :) çok doydum
ben şu an oturduğum yerde terliyorum resmen sauna gibi burasıbir ufo aldık o da gelmedi bu akşam teslim edeceklermiş, umarım işe yarar, yanıyoruuuuuuuummmmmmmmm
Yaa cimcime o yaaa :))
Ben sen gitme die 55 diorum :) :) :) :)
Aayy cok guzel olmus canim ellerine saglik
Menu ve super guzel olmus canim trbrikler :)
Aa evlimisin canim ne guzell :) :) nerde yasiyosun
Hos geldiinnn :)) kac gunun acisinimi cikariyon kiz :))
Aksamki yemek ne canim menun de fazlalik yok
Odem olabilir canim sen canini sikma
insallahhh :) walla kapımızın önü deniz ama ben hastayımbu sıcakta otur otur dur öfff..
Hadi yaaa ne güzel nerde yaşıyorsun sen canım?
Ins. Tatlim yyaaregl olduğundan dolayıdır cnm.merak etme bitip tartıya çıktığında eksileri göreceksin. bir de regl olduğumuzda metabolizma daha fazla çalışıyor.eğer tatlı krizin yoksa kilo verirsin bitince. en azından bende öle oluyor.
günaydın kızlar ama bana günaymadın:84::84:
kaç gündür ne güzel spor yapıyorum bu sabah bir hevesle tartıldım 1 kilo almışım regl falan da değilim ne oldu şimdi yaaaaaaaa
ben ne zaman yarışa girsem böyle oluyor sinir oldum dün gece canım çıktı revamı bu şimdi bana
umarım şişliktir ve cumaya kadar iner
menü güzel ama ekmek yemelisin canım bir de ben hayatta etli yemekleri ekmeksiz yiyemem brvo ama az da olsa ye mutlaka
sporu arttırabilirsin yavaş yavaş su güzel
afferimmmmm gece kayısıyı iki yap sen bence
anladım zaten de bilmem belki beni çooook severseniz gitmeeeeemmmm
ben deeeeeeeeeeee
menün güzel canım sıkma canını benim de oldu gördüğün üzre hem de sen reglisin bende o da yok
kesinlikle katılıyorum ben de 93 küsürdüm başladığımda geçen sene, süper bir duygu
günaydın, hoşgeldin canım, takımın gazcı başısıııııııııııııııı
heh heeee bu bir tuzaktı çünkü en kilolu bendim, hazır kaptanlık koltuğuna yerleşmişken ilk iş kendimden kilolu hatunları alıp arada kaybolmak oldu
canım benim menünde güzel sporda...
canım benim bebğin var emziriyorsan öğünlerinde yemeklerin yanında mutlaka 3 kaşık kadar bulgur pilavı ye hem süt arttırır hemde uzun süre acıkmazsın bebekler emince anne daha çabuk acıkıyor..dikkat ettim ekmek kullanmamışsın ama senin karbonhidrat alman lazım.onuda b.pilavıyla yaparsan süt oranını çok güzel arttırır.menün çok az çünkü...
canım benim hem akşam kaysı şekerpare yemişsin hemde dondurmamenün genel anlamda iyi.ama spor yaptığın sporun dışında spor yapman ceza ne demek fazladan yapmak demek yok öyle cezadan düşmek exra yapılacak...
canım benim reglidendir büyük ihtimalle menün güzel.
sinopta yaşıorum
tam iki saatir 1 arkadaşa diyetle ilgili trapi yapıyordum bu akşam düşüneceğini yapabileciğime inanırsam başlayacağım dedi. bakalım ben çok pis piskoloji bozuyormuşum anladım..etkili oldu kız yanıma geldiğine pişman olmuştur.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.ama haftalık gr olarak vermemiz çok kötü..kendim için haftalık 200 gram çok az...Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.
Takım analiziniz:
Açıklama:
- İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
- İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?