- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Günaydınlar güzeller
Nasıl sıcaklar bastırdı , evden çıkınca eve nasıl döneceğimizi şaşıyoruz yusufla .
Topraks geçen sormuştun bez olayını , bende kelin ilacı olsa demiştim ya ; 5 günde işlem tamam bizde nihayet , her çocuğun yaşı, algısı değişik işte.Hem gündüz hem gece alivederci bez
Ramazan da kilo almamak için küçük bir tavsiye , 2 yıl önce diyetisyen diyetim ramazana denk gelmişti.2,5 kilo vermiştim .Dr bu süreci almadan atlatmak bile başarı demişti.
Sahur atlamayın .
Klasik diyet kahvaltınızı yapın .
Örn:
1 fincan yeşil çayla başlayın .
Kahvaltınızı yağsız süt içerek yapın .
2 dilim kepek ekmek ya da muadili ekmekle peynir , zeytin bol yeşillik tüketin .
1 yumurta sizi tok tutacaktır .
Unutmayın sahurda çatlayana kadar yesekte iftara kadar yine acıkıyoruz , fazladan yüklenmenin ertesi gün mide rahatsızığından başka sonucu yok.
İftara su ve hurma ile başlayın .
1 kase çorba ve 1 dilim ekmekle devam edin .
Mümkünse burada biraz mola verin .
Daha sonrasında sebze yemeğinizi ve yoğurt , salata , protein menünüzü tamamlayın .
Yemekten hemen sonra tatlı, meyve vs yemeyin.
İftar saat olarak geç olacak .
22:00 gibi yağsız süt ve meyve tüketin .
Su içmeyi ihmal etmeyin .
Kaçamak yapmazsanız ramazan da kilo almaz hatta verebilirsiniz .
bu sabah düşünmüştüm ben de biz de bıraktık artık canım hem gece hem gündüz iki gündür biz sormadan da söylüyor.Allah'a şükür çocuklarımın ikisi de çok kolay bıraktılar bezi çok mutluyum:))) senin için de çok sevindim tatlım
ramazanda bir tek benmiyim takımda oruç tutmayan acaba? ben de ramazanda gece kalkıp eşimle çiseye hazırlıyorum o zaman ben de yiyorum bazen tabi gündüz de yiyince kilo alıyorum. Bu sefer gece yemeden atlatayım bari ya da gece yiyip öğlene kadar yemesem olur mu acaba?
Hadi bakalım seninde gözün aydın o zaman .Market arabasını bez ve bol bol ıslak mendille doldurmamak harika bir duyguymuş
Canım bence sahurda tut kendini , normal düzeninde devam etmeye çalış , tabii ne kadar mümkün olursa.
Çay içerek eşlik et eşineÇatalın ucu bir lokmaya değse gerisi geliyor maalesef
Günaydinnnnnnnnnnnnn
Antep biloncosu,
1.7 kg yagi gobege ekleme + Kirik bir parmak
Kizlar dun gelemedim takintilarim yuzunden.eve gelip kirlileri yikayip utuleyip yerlestireyim.evin tozunu alayim.kuzularimi doyurayim.minisimi yikayip rahatlatiyim, kopegimizi gidip alayim derken geceyi buldum.arac kullanmak bu parmakla eziyet yawwww.
aus yazmış canım uygulamaya çalışırsan en az zararla atlatmaya çalışalımKizlar ramazanngeliyr ne yapacaz bilmem.ben her yil ramazanda en az 4. Kilo alirim ;(
eh iyi diyetisyen dediyse boynumuz kıldan ince sen yine de yattığın yerden karnını çek bırak :)))))Gunaydiiiiiiinnnnnn nasilsiniz kislaarr hemen dunbyedklerimi yazayim.aksam icin cza alabilirim ama uyhulayamiyrm belim hayla agryooo;(
Sabah: salatalik domates
Yagsiz peynirli omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yarim kase yogurt 1 seftali
Oglen 1 kase k flakes 1 su bardahi sut
Ara yok
Aksam iiii sey.yedim byascik.9 kasikcik manti ama.aciklamam var
1 ekmek=3 manti 1 kase corba = 3.manti
Ekmk.ve corba.hakkimi mantida kullandim.cok.eskiden.dyetsyne.gdyrdm.dyetsynm.bu seklde yapabilirsin.demisti
2 litre su
Mutfak yemzligi spora grer.miiiiiii
biraz yatıp dinlendim iyi geldi kankamla gündüz sinemaya falan takıldık iyi geldi ama baya yorulmuşum.
tamam canım, tekrar hayırlı olsun geri dönmek üzere ayrıldı yazıcam bu hafta sana haberin olsunslm kızlar nasılsınız o kadar özledimki okumayı ama giremiyorum bi türlü işe başladımda 10 gün kadar oluyor sabah 7de kalkıyorum alışkın değilim akşam 10da yatıyorum işte de giremiyorum malum o yüzden ben biraz ara istiyorumhepinizi çok sevdim ara ara uğrarım ben yine beni unutmayın
sabah 50 zıplama ılık su 1 dilim ekmek
domates biber peynir
ara 1 yeşil elma
öğlen 3 köfte domates biber soğan yoğurt 1 dilim ekmek
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1 kepçe çorba tavuk döner 2 kaşık p.pilavı 2 kaşık ayran
ara 2 avuç leblebi
su 2 lt.
spor 3 saat ev temizleme balkon yıkama st.17 den gece 2,5 a kadar çalıştım
olabilir ama aç bırakma canım kendini, aç kalınca baş ağrısı oluyor.hoşbuldum tşk ederim..
bugun benim acaip basım ağrıdı ya diyete basladıgım içinmi acabaavücut afalladı tabi :)
ağlama canım napalım yavaştan yavaştan vericez ark, zeynepe helal olsun hatun tam gaz gidiyorgüzel olmuş canım.
bendede aynısı var sanırım
teşekkürler..yaaa işte en kötü durumda benim napıcam ben yaaa ağlayasım vaaarrrrr
Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.
Takım analiziniz:
Açıklama:
- İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
- İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
Simit hemde tamami yenmis.simitin uzerine spor yapilmamis.kis ne oldu sana bayrama dombilimi girecen.toprak bu boyle gitmez.bu son sporsuz Menü olsun.bak karismam.imambayildinin sogani ne kuzum.ic harcimi demek istedinkigünaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
simit
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna
su 2,5 lt
spor
Ben cok begendim kiymayi cok yagli yapmadinsa guzel.kadinina niye sen hazirladin.anlasmaniz oylemi.günaydınnnn. dünki menüm
sabah
2 tane domates
2 tane salatalık
(okula yetişmem gerekiodu hemen bunları yiyip çıktım)
öğlen
1 küçük kase yağsız kıyma
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
şeyy bu aslında pek ara değil akşam yemeği gibi oldu.temizlikçi bayan vardı akşam 5 gibi ona yemek hazırlayıncA MECBUR BENDE YEDİM)
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
aslında bir şey yemeyecektim. sadece bebişime süt olsun diye
2 yemek kaşığı ıspanak yedim
4 lt su.
anason rezene çayları 3 kupa
30 dk yürüyüş yaptım
Aksam biraz fazla sarmalar minikti deme sakin kalorisi masallah deve yukunde.günaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
Bende daginiklik saplantisi var kuzum.hic Birsey bulamasam habire cekmece duzeltirim.daginikliga tahammulum Yok.bugun buradayimkolay gelsin , senin de mi göbeğeeeee off nedir bu göbekten çektiğimiz kardeşim yaaa, bugün bekleriz canım
aus yazmış canım uygulamaya çalışırsan en az zararla atlatmaya çalışalım
eh iyi diyetisyen dediyse boynumuz kıldan ince sen yine de yattığın yerden karnını çek bırak :)))))
ok gez bakalaım, benimkilerde gidiyor salı günü, bende gezicemmmm
tamam canım, tekrar hayırlı olsun geri dönmek üzere ayrıldı yazıcam bu hafta sana haberin olsun
güzel canısı menün, oh ev de mis gibi oldu rahat edesin şimdi
olabilir ama aç bırakma canım kendini, aç kalınca baş ağrısı oluyor.
ağlama canım napalım yavaştan yavaştan vericez ark, zeynepe helal olsun hatun tam gaz gidiyor
çok teşekkür ederiz, takımımızda ağırlamaktan mutluluk duyardık ama mezun olmanıza da sevindik. Biraz tokat gibi olmuş raporlar ama elinize sağlık:) hepimiz biraz daha çekidüzen veririrz kendimize umarım
ben her yıl ramazanda 3-4 kg vermişimdir mutlaka inşallah bu ramazanda da veririm bu yıl ilk günlerini tutamam regli olurum büyük ihtimalle ama yıllık izinde olacağım o yüzden evde oruçlu olmadığımda sporumu yapıp süper bir zamazan geçirmeyi pilanlıyorum.
evet saatler şaşmış ama olsun abartı yok önemli değil canım, yarasın bol bol süt olsungünaydınnnn. dünki menüm
sabah
2 tane domates
2 tane salatalık
öğlen
ara
şeyy bu aslında pek ara değil akşam yemeği gibi oldu.temizlikçi bayan vardı akşam 5 gibi ona yemek hazırlayıncA MECBUR BENDE YEDİM)
akşam
4 lt su.
30 dk yürüyüş yaptım
menün güzel canım, ben burda kavruluyorum diyorum sen napıyosun oralarda çok çok sıcaktır en güzeli balkonda uyumak cidden. Ben annemlere kalmaya gidince balkon kapısının önünde yere yatıyorum halbuki orası da ege yani yine de sizin orası kadar sıcak değildir.günaydın.......bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..
26.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
hadi İnşallah verenlerden olursun bu sene bende işi sıkı tutayım bari, nasıl olacak bilmiorum ama ausun dediği gibi bir çay içip sahurda atlatmam gerek. eftelya ile fikret oruç tutuyorlar ben de götürüyorum onlarla beraber:18:ben her yıl ramazanda 3-4 kg vermişimdir mutlaka inşallah bu ramazanda da veririm bu yıl ilk günlerini tutamam regli olurum büyük ihtimalle ama yıllık izinde olacağım o yüzden evde oruçlu olmadığımda sporumu yapıp süper bir zamazan geçirmeyi pilanlıyorum.
günaydınnnn. dünki menüm
sabah
2 tane domates
2 tane salatalık
öğlen
ara
akşam
4 lt su.
30 dk yürüyüş yaptım
simiti yazarken biliyodum senden fırça geleceğiniSimit hemde tamami yenmis.simitin uzerine spor yapilmamis.kis ne oldu sana bayrama dombilimi girecen.toprak bu boyle gitmez.bu son sporsuz Menü olsun.bak karismam.imambayildinin sogani ne kuzum.ic harcimi demek istedinki
Ben cok begendim kiymayi cok yagli yapmadinsa guzel.kadinina niye sen hazirladin.anlasmaniz oylemi.
Aksam biraz fazla sarmalar minikti deme sakin kalorisi masallah deve yukunde.
Aksami hafif tutmaliyiz.genel hatamiz sanirim aksam yemegini kazasiz atlatamamak
canım bak sen emziriyorsun diyet yaparken bebişinin sütünüde arttıracak şeyler tüketmelisin..menün normal biri için normal ama emziren anne için az bence...
Cimcimecim hadi bakalım bu Ramazan da da aynı performansı bekliyoruz senden
Açken sporla çok yüklenme kendine ama kısa ve yorucu olmayan hareketler seç bence.
simiti yazarken biliyodum senden fırça geleceğiniama haksızlık kaç gündür mis gibi spor yapıyorum sen yoksun ben de dün kilo almış görünce kendimi küstüm spor yapmadım ama bu akşam kınaya gidiyorum full göbek atmaca ohhh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?