Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarn uygilayacam ins canm cok tskler bilgi icin

canım bnmde bebeğim var bende araştırdım yeşil çay meselesinide emzirirken içilmesi çok iyi değilmiş..bebeğin çok küçük daha sen bi kaç ay daha yeşil çayı ertele derim ben

hamileyken içilmesi kesinlikle yasakta doktor emzirirken 1 kupa içebilirsin amA içmesen daha iyi olur dedi.

suyu 4 ltre ye yakın tüketiyorum ama akşamları sütüm yetmiyor ya...netten 10 ar dk hareketler indirdim.onları yapıcam yarın.

merhabalar..
duygu ben çok tşk ediyorum davet ettiğiniz için..
hoş geldin.
hoş geldin.
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım.
menü fena değil sporda iyi ama bugünkü değil dünkü menümüzü yazıyoruz canım:)
hepsi güzel beyaa
reglidendir.menü güzel.
kayısı açıklamasını beğendim bebeğim

öğlen ve akşam az olmuş ekmek 1 er dilim yeseydin keşke.

güzel olmuş canım.
bendede aynısı var sanırım

teşekkürler..yaaa işte en kötü durumda benim napıcam ben yaaa ağlayasım vaaarrrrr

sabah 50 zıplama ılık su 1 dilim ekmek
domates biber peynir

ara 1 yeşil elma

öğlen 3 köfte domates biber soğan yoğurt 1 dilim ekmek

ara 3 diyet bisküvi

akşam 1 kepçe çorba tavuk döner 2 kaşık p.pilavı 2 kaşık ayran

ara 2 avuç leblebi

su 2 lt.
spor 3 saat ev temizleme balkon yıkama st.17 den gece 2,5 a kadar çalıştım

canım öğlen ile akşam arasındaki aradaise yok ama gece ise zaten kayısı yemişsin var:))
Seyy aksam yemistim 8 gibi
Amanin canim naptin sen yahu sguasts ne onu bilmiom ben neyse yaparim fistik dediklerini ama otekini bilmiom
Bak bak Birde Sade dondurma demis.sanki sadesi cokmu masum mus.

Toprakcim sen gelmeye bende gelirim insallah
Ama simdi kulahli yada icinde damla cikolatali ile sade dondurma bir olurmu hic :) :) :) :)
slm kizlarr

bahar sen daha oy kullanmayi ögrenemedinmi
Uuff herkes buluyorda ben neden bulamiorum kormuyum ben yaa
Guzel canim benim
Bende 23 yasinda bekarim canim :) diplomali ev hanimi :) :) evlenmek istiyorum ama olmuyor su issizlik yuzuunden ((
Muhtesemmiss :) :)
Aayy boylede gorunce bi baskaymis yahu ellerine saglik :)

Gecen sefer herkez tatlisi saninca bende ole dedim gonca :)) :))

Sabah aksam etli olmus yine gonca abla :) sorma bizde dun sabahdan oglene kadar hali yikadik benim diz kapaklar soyulmus hep kizarmis :)) baya kalori yaktiriyor :))

slm kızlar nasılsınız o kadar özledimki okumayı ama giremiyorum bi türlü işe başladımda 10 gün kadar oluyor sabah 7de kalkıyorum alışkın değilim akşam 10da yatıyorum işte de giremiyorum malum o yüzden ben biraz ara istiyorumhepinizi çok sevdim ara ara uğrarım ben yinebeni unutmayın

Son düzenleme:

hoş geldin canım nasılsın..

biraz yatıp dinlendim iyi geldi kankamla gündüz sinemaya falan takıldık iyi geldi ama baya yorulmuşum.

Sende bizi unutma canim isinde basarilar kendine iyi bak :)
biraz yatıp dinlendim iyi geldi kankamla gündüz sinemaya falan takıldık iyi geldi ama baya yorulmuşum.
Oh oh ne guzel gonca abla bende pazar gunu film izlemistim sen hangisine gittin biz dunya savasi z yi izledik :)
yürüyüşee gidiyooommm
Oh oh yuru gonca abla bende yurudum ogleden spnra :)
cnm dün anlattim ya detayli,yinemi olmadi
foto cekecem,baska yolu yok

;(

Sende bizi unutma canim isinde basarilar kendine iyi bak :)

Oh oh ne guzel gonca abla bende pazar gunu film izlemistim sen hangisine gittin biz dunya savasi z yi izledik :)

Oh oh yuru gonca abla bende yurudum ogleden spnra :)

;(

sihirbazlar çetesini izledik.çok beğendim.iyi yapmışsın canım bizim kız yokya eşimle birlikte çıkıyoruz yürüyüşe o benden hızlı yürüyo bende yetişcem diye helak oluyom iyi oluyo.

gecenin körü olmuş gene yarın görüşürüz kızlar..kimsede yok bu saatte

Son düzenleme:
Gunaydiiiiiiinnnnnn nasilsiniz kislaarr hemen dunbyedklerimi yazayim.aksam icin cza alabilirim ama uyhulayamiyrm belim hayla agryooo;(

Sabah: salatalik domates
Yagsiz peynirli omlet
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara yarim kase yogurt 1 seftali

Oglen 1 kase k flakes 1 su bardahi sut

Ara yok

Aksam iiii sey.yedim byascik.9 kasikcik manti ama.aciklamam var
1 ekmek=3 manti 1 kase corba = 3.manti
Ekmk.ve corba.hakkimi mantida kullandim.cok.eskiden.dyetsyne.gdyrdm.dyetsynm.bu seklde yapabilirsin.demisti

2 litre su
Mutfak yemzligi spora grer.miiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…