- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
menü güzel ama ekmek yemelisin canım bir de ben hayatta etli yemekleri ekmeksiz yiyemem brvo ama az da olsa ye mutlakagünaydınnn
dünkü menümü yazayım hemen.malum bebiş var.
sabah
2 domates
2 salatalık
1 paket special kraker
ara 2 adet kayısı
öğlen
1 tane küçük karnıyarık
1 kase yoğurt
ara
10 adet kiraz
akşam
1 tabak kıymalı taze fasulye
3.5 lt su içtim
30 dk yürüyüş yaptım
afferimmmmm gece kayısıyı iki yap sen benceGunaydinn kizlaarr :) bugun guzel bi gun olsun hepimizee
Dunki menum
Sabah bi tane tavada yumurta bi dilim ekmek yesillik domates salatalik cay
Ara yok
Oglen 5 kasik sarimsakli kofte cok az ekmek sus biberi cok aciymis onu bastirmak icinbi kase yogurt
Ara teyzemin kumpirinden 3-4 kasik ilk defa tadina baktim
Aksam bi tabak patlican tavasi bi dilim ekmek bi kase yogurt
Ara 3 kayisinin tatlisi olan sekerpare
Su 3 litre
Spor 1 saat yuruyus cezamdan dusuyorum
anladım zaten de bilmem belki beni çooook severseniz gitmeeeeemmmmYaa cimcime o yaaa :))
Ben sen gitme die 55 diorum :) :) :) :)
Aayy cok guzel olmus canim ellerine saglik
Menu ve super guzel olmus canim trbrikler :)
Aa evlimisin canim ne guzell :) :) nerde yasiyosun
Hos geldiinnn :)) kac gunun acisinimi cikariyon kiz :))
Aksamki yemek ne canim menun de fazlalik yok
Odem olabilir canim sen canini sikma
ben deeeeeeeeeeeeIns cnm.yaa bugun tartldm 1 kklo almisim nasil.is.anlamadm
menün güzel canım sıkma canını benim de oldu gördüğün üzre hem de sen reglisin bende o da yokBugun tarya ciktm.tam 1 kilo almisim umarim rehliden.dolayidr ve btnce gecertadm.kacti listemi yazio cikicam
Sabah 1 salatalik
1 domatrs
1 kk pynr
Yarim dikim.ekmk
Ara yogurt
Oglen
Salata
1 izgara baget
1 dilim ekmek
Ayran
Ara 1 nektari 4 kiraz
Aksam 1 kase corba
4 yk yemek
Salata
Ara 1 nktari 6 kiraz ayrqn
Spor yapamadim.mazeretm var ;(
2 ltre su
Gorusur.kzlar moralim cok bozuldu
11.ayda Ben 93.8 dim.hatta gecen yaz yazlikta sanki bir su aygiriydim.kafani takma bu gunler mazi olacak.incelipte bende dpmbiliydim demek ayri bir keyf
Saatler sonra evdeyim, sonrada sizleyim yasasin.duzene koydugum insan modundaki yeme seklim sizsiz aninda öküz moduna gecti.
Gunaydin Demeden Atladim Gene.
Ayagim 4 hafta deniyor ama gidince haftaya bir Röntgen daha cektirmem gerekiyormus.allahtan kucamda elif Varken dusmedim.
Soyle bir baktimda sporlar pek gozume carpmadi.sanmayinki Kari ayani kirdi sporu es gecer. Yok sekerler yerde hareket ederim sizinde sporlara karisirim.
Kipirdaxin bakiyim bugun carsamba.bgunden itbaren kacamak ve cok Tuzlu yeyip vucuda Ödem tutturmak Yok.
heh heeee bu bir tuzaktı çünkü en kilolu bendim, hazır kaptanlık koltuğuna yerleşmişken ilk iş kendimden kilolu hatunları alıp arada kaybolmak olduAlllah kolaylik versin Canim babamin meslegnen dolayi cok tasindik cok zor oluyor gercekten
Allah sifa versin canim. Ya cok.grcmis oksun kayinvaliden icinde cok sevindim hersey ust. Uste gelir zaten. Ins. Biran. Once atlatrsin
Anaaaamm en.kilolunuz bnmmmmm ;(
Dun aksam ki arada bi top sade dondurma yemistim simdi aklima geldi ona ceza varmi toprakk :)
günaydın kızlar ama bana günaymadın:84::84:
kaç gündür ne güzel spor yapıyorum bu sabah bir hevesle tartıldım 1 kilo almışım regl falan da değilim ne oldu şimdi yaaaaaaaa
ben ne zaman yarışa girsem böyle oluyor sinir oldum dün gece canım çıktı revamı bu şimdi bana
umarım şişliktir ve cumaya kadar iner
ben geldiiiiiimmmmmmmm hani neredesin bakem :)))Bak bak Birde Sade dondurma demis.sanki sadesi cokmu masum mus.
Toprakcim sen gelmeye bende gelirim insallah
slm kizlarr
bahar sen daha oy kullanmayi ögrenemedinmi
Birazdan evden cikacaz.aksam yaninizdayim.bol su icilmis sporlar yapilmis olsun.yoksa
Yoksa
Yoksa yeminle yolarim.
Spor yapamayanlar en azindan ogle yuruyusu yapin
Bahar dondurma mi dedin yoksa benmi yanlis anladim.eger dondurmaysa 150 twister , 150 mekik, 150 sguats seni beklier.
Kem kum etme 10 dakikani almaz
Saatler sonra evdeyim, sonrada sizleyim yasasin.duzene koydugum insan modundaki yeme seklim sizsiz aninda öküz moduna gecti.
Gunaydin Demeden Atladim Gene.
Ayagim 4 hafta deniyor ama gidince haftaya bir Röntgen daha cektirmem gerekiyormus.allahtan kucamda elif Varken dusmedim.
Soyle bir baktimda sporlar pek gozume carpmadi.sanmayinki Kari ayani kirdi sporu es gecer. Yok sekerler yerde hareket ederim sizinde sporlara karisirim.
Kipirdaxin bakiyim bugun carsamba.bgunden itbaren kacamak ve cok Tuzlu yeyip vucuda Ödem tutturmak Yok.
selam herkese çok yoğunum bu aralar o yüzden giremiyorum.ilk önce dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakauyım.
25.06.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara:2 erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara: 16: 00
1 minnak elma 1 erik
ara: 18: 15
1 dilim karpuz,
akşam:
2 adet közlenmiş biber,
1 kaşık b.pilavı,
2 kaşık taze fasulye,
el kadar tırnaklı ekmek,
su:3,5 lt,
spor:1,5 aat yürüyüş
ay başından bu yana düzenli spor yapmıyodum ya birden yüklenince şişiş olabilir mi amaaannn ne garip vücudum var ya umarım iner yarın kına var hiç oturmadan oynıycam cuma sabahına işe yarar umarımcanım şişme olmuştur çalışmayan kaslar ilk defa çalıştığında aşırı şişiyorlar ben de aynı problemi çok yaşadığımdan biliyorum..cumaya geçer inşallah..
canım benim menünde güzel sporda...listemi de yazıyım ben yatar, ben oturunca herkes de uyuyor
sabah
kepekli ekmeğe
kaşar, domates, kıvırcık sandviç
ara
1 sütlü neskafe
2 kuru kayısı
öğlen
köfte porsiyon
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
yemek kuzu etli yapılmıştı bana sadece 3 kaşık pilavla ayran yemek düştü((
su 2,5 lt
spor
sabah 500 ip atlama+ 15 dk karın ve bel egzersizi ( cezamı yaptım)
akşam 30 dk mezdeke+10 dk karın ve bel egzersizi
canım benim bebğin var emziriyorsan öğünlerinde yemeklerin yanında mutlaka 3 kaşık kadar bulgur pilavı ye hem süt arttırır hemde uzun süre acıkmazsın bebekler emince anne daha çabuk acıkıyor..dikkat ettim ekmek kullanmamışsın ama senin karbonhidrat alman lazım.onuda b.pilavıyla yaparsan süt oranını çok güzel arttırır.menün çok az çünkü...günaydınnn
dünkü menümü yazayım hemen.malum bebiş var.
sabah
2 domates
2 salatalık
1 paket special kraker
ara 2 adet kayısı
öğlen
1 tane küçük karnıyarık
1 kase yoğurt
ara
10 adet kiraz
akşam
1 tabak kıymalı taze fasulye
3.5 lt su içtim
30 dk yürüyüş yaptım
canım benim hem akşam kaysı şekerpare yemişsin hemde dondurmaGunaydinn kizlaarr :) bugun guzel bi gun olsun hepimizee
Dunki menum
Sabah bi tane tavada yumurta bi dilim ekmek yesillik domates salatalik cay
Ara yok
Oglen 5 kasik sarimsakli kofte cok az ekmek sus biberi cok aciymis onu bastirmak icinbi kase yogurt
Ara teyzemin kumpirinden 3-4 kasik ilk defa tadina baktim
Aksam bi tabak patlican tavasi bi dilim ekmek bi kase yogurt
Ara 3 kayisinin tatlisi olan sekerpare
Su 3 litre
Spor 1 saat yuruyus cezamdan dusuyorum
Bugun tarya ciktm.tam 1 kilo almisim umarim rehliden.dolayidr ve btnce gecertadm.kacti listemi yazio cikicam
Sabah 1 salatalik
1 domatrs
1 kk pynr
Yarim dikim.ekmk
Ara yogurt
Oglen
Salata
1 izgara baget
1 dilim ekmek
Ayran
Ara 1 nektari 4 kiraz
Aksam 1 kase corba
4 yk yemek
Salata
Ara 1 nktari 6 kiraz ayrqn
Spor yapamadim.mazeretm var ;(
2 ltre su
Gorusur.kzlar moralim cok bozuldu
cnm dün evde tam buğday ekmeği yoktu normal ekmek vardı onu da yemek istemedim. ama bugün aldım hemen marketten.Canim ekmek hic yemez misin menun az geldi bana
kaç gündür ne güzel spor yapıyorum bu sabah bir hevesle tartıldım 1 kilo almışım regl falan da değilim ne oldu şimdi yaaaaaaaa
ben ne zaman yarışa girsem böyle oluyor sinir oldum dün gece canım çıktı revamı bu şimdi bana
Dun aksam ki arada bi top sade dondurma yemistim simdi aklima geldi ona ceza varmi toprakk :)
selam herkese çok yoğunum bu aralar o yüzden giremiyorum.ilk önce dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakauyım.
25.06.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara:2 erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara: 16: 00
1 minnak elma 1 erik
ara: 18: 15
1 dilim karpuz,
akşam:
2 adet közlenmiş biber,
1 kaşık b.pilavı,
2 kaşık taze fasulye,
el kadar tırnaklı ekmek,
su:3,5 lt,
spor:1,5 aat yürüyüş
duyguyu buldum, duyguyu bulduuuuuuuummmmmmm
[TABLE="width: 834"]
[TR]
[TD="colspan: 11"]234.etap duyguyildiray ( 83,0/80,0/3,0/%3,61)YENİ ÜYE hedef:59 236. etap duyguyildiray( 79,2) hamilelik nedeniyle ara verdi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bi de kızlar baştan söyleyeyim. benim kahvaltı anlayışım azıcık değişik; şöyle;peynir,zeytin,bal,reçel , yumurta falan yemem. yiyemem sevmiyorum bunları.
yeşil çay içmek istiyorum ama sütümden bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum. malum daha 4 aylığız.
spor olabildiğince yapmaya çalışıyorum ama bebiş izin vermiyoki. uyutuyorum başlıyorum pilatese hooop benimki gözünü açıyoo.tekrar sallıyorum. hal böyle olunca bendede spor hevesi kalmıyor.
bi de kızlar baştan söyleyeyim. benim kahvaltı anlayışım azıcık değişik; şöyle;peynir,zeytin,bal,reçel , yumurta falan yemem. yiyemem sevmiyorum bunları.
yeşil çay içmek istiyorum ama sütümden bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum. malum daha 4 aylığız.
spor olabildiğince yapmaya çalışıyorum ama bebiş izin vermiyoki. uyutuyorum başlıyorum pilatese hooop benimki gözünü açıyoo.tekrar sallıyorum. hal böyle olunca bendede spor hevesi kalmıyor.
beni buldun beni buldun oleyyyy
havalar iyice ısındı ya belkim oldan su toplamıstır vücut sıkma canını
bilmiyorum psikolojik de olabilir. denemişim ne zaman yarış veya bu hafta çok vermeliyim desem aynı şeyi yaşıyorum, fakat bildiğim halde yine de kendime engel olamıyorumbu hafta yarış var takımda bir de pazar günü düğün var hadi iyi vereyim dedim hepten cozuttu tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?