Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü güzel ama ekmek yemelisin canım bir de ben hayatta etli yemekleri ekmeksiz yiyemem brvo ama az da olsa ye mutlaka
sporu arttırabilirsin yavaş yavaş su güzel

afferimmmmm gece kayısıyı iki yap sen bence

anladım zaten de bilmem belki beni çooook severseniz gitmeeeeemmmm

Ins cnm.yaa bugun tartldm 1 kklo almisim nasil.is.anlamadm
ben deeeeeeeeeeee

menün güzel canım sıkma canını benim de oldu gördüğün üzre hem de sen reglisin bende o da yok

11.ayda Ben 93.8 dim.hatta gecen yaz yazlikta sanki bir su aygiriydim.kafani takma bu gunler mazi olacak.incelipte bende dpmbiliydim demek ayri bir keyf

kesinlikle katılıyorum ben de 93 küsürdüm başladığımda geçen sene, süper bir duygu

günaydın, hoşgeldin canım, takımın gazcı başısıııııııııııııııı

heh heeee bu bir tuzaktı çünkü en kilolu bendim, hazır kaptanlık koltuğuna yerleşmişken ilk iş kendimden kilolu hatunları alıp arada kaybolmak oldu

Son düzenleme:
Kızlar biraz çıkıyorum dışarıda biraz işim var, gelicem
öpüldünüzzzzzzz

Birazdan evden cikacaz.aksam yaninizdayim.bol su icilmis sporlar yapilmis olsun.yoksa
Yoksa
Yoksa yeminle yolarim.

Spor yapamayanlar en azindan ogle yuruyusu yapin
Bahar dondurma mi dedin yoksa benmi yanlis anladim.eger dondurmaysa 150 twister , 150 mekik, 150 sguats seni beklier.
Kem kum etme 10 dakikani almaz

Bak bak Birde Sade dondurma demis.sanki sadesi cokmu masum mus.

Toprakcim sen gelmeye bende gelirim insallah

selam herkese çok yoğunum bu aralar o yüzden giremiyorum.ilk önce dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakauyım.
25.06.2013 salı,
sabah:

1 k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara:2 erik,
öğle:
yarım k.k.kadar peynir,
1 salatalık,
1 domates,
1 adet yeşil acı biber,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 kupa bardak çay,
ara: 16: 00
1 minnak elma 1 erik
ara: 18: 15
1 dilim karpuz,
akşam:
2 adet közlenmiş biber,
1 kaşık b.pilavı,
2 kaşık taze fasulye,
el kadar tırnaklı ekmek,
su:3,5 lt,
spor:
1,5 aat yürüyüş

canım şişme olmuştur çalışmayan kaslar ilk defa çalıştığında aşırı şişiyorlar ben de aynı problemi çok yaşadığımdan biliyorum..cumaya geçer inşallah..

Bak bak Birde Sade dondurma demis.sanki sadesi cokmu masum mus.

Toprakcim sen gelmeye bende gelirim insallah
ben geldiiiiiimmmmmmmm hani neredesin bakem :)))

slm kizlarr

bahar sen daha oy kullanmayi ögrenemedinmi

eşlik et oy kullandır bence yoksa bir oy kaybın var

ben biraz yürüdüm ama akşama sporumu yapıcam bu sabah spor yapmak için kalktım kendimi kilo almış görünce küstüm geri yattım, akşama yaparım artık

canım benim ayağın için üzüldüm çok geçmiş olsun...kayınvalidenede geçmiş olsun.ikinizde iyisiniz inşallah...

menün güzel canım benim oh yürüyüş de var misssss su ise çoook güzeeeelllll

canım şişme olmuştur çalışmayan kaslar ilk defa çalıştığında aşırı şişiyorlar ben de aynı problemi çok yaşadığımdan biliyorum..cumaya geçer inşallah..
ay başından bu yana düzenli spor yapmıyodum ya birden yüklenince şişiş olabilir mi amaaannn ne garip vücudum var ya umarım iner yarın kına var hiç oturmadan oynıycam cuma sabahına işe yarar umarım

canım benim menünde güzel sporda...
canım benim bebğin var emziriyorsan öğünlerinde yemeklerin yanında mutlaka 3 kaşık kadar bulgur pilavı ye hem süt arttırır hemde uzun süre acıkmazsın bebekler emince anne daha çabuk acıkıyor..dikkat ettim ekmek kullanmamışsın ama senin karbonhidrat alman lazım.onuda b.pilavıyla yaparsan süt oranını çok güzel arttırır.menün çok az çünkü...
canım benim hem akşam kaysı şekerpare yemişsin hemde dondurma menün genel anlamda iyi.ama spor yaptığın sporun dışında spor yapman ceza ne demek fazladan yapmak demek yok öyle cezadan düşmek exra yapılacak...

canım benim reglidendir büyük ihtimalle menün güzel.

Canim ekmek hic yemez misin menun az geldi bana
cnm dün evde tam buğday ekmeği yoktu normal ekmek vardı onu da yemek istemedim. ama bugün aldım hemen marketten.

cnm ya şişlik olabilir. bi de oluruna bırak. ben eskiden kilo vericem verricem deyip tartıda eksileri göremeyince sinir olup hemen bozardım diyetimi.sakın böle bişey yapma.uzmanlar bile diyo. vücudunuz bazı yiyeceklere farklı tepki verebilir diye.

Dun aksam ki arada bi top sade dondurma yemistim simdi aklima geldi ona ceza varmi toprakk :)

cnm dondurmayı gündüz ya da öğleden sonra ara öğün olarak tüketirsen sıkıntı olmaz bence

menün güzel cnm. cıssslı yiyecekler yok menüde

bi de kızlar baştan söyleyeyim. benim kahvaltı anlayışım azıcık değişik; şöyle;peynir,zeytin,bal,reçel , yumurta falan yemem. yiyemem sevmiyorum bunları.

yeşil çay içmek istiyorum ama sütümden bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum. malum daha 4 aylığız.

spor olabildiğince yapmaya çalışıyorum ama bebiş izin vermiyoki. uyutuyorum başlıyorum pilatese hooop benimki gözünü açıyoo.tekrar sallıyorum. hal böyle olunca bendede spor hevesi kalmıyor.

beni buldun beni buldun oleyyyy

havalar iyice ısındı ya belkim oldan su toplamıstır vücut sıkma canını

canım bnmde bebeğim var bende araştırdım yeşil çay meselesinide emzirirken içilmesi çok iyi değilmiş..bebeğin çok küçük daha sen bi kaç ay daha yeşil çayı ertele derim ben

bence de yeşil çay içme canım, bol bol su iç su süt yapar.
spor konusunda kısa kısa yapabileceğin farklı alternatifler düşün, bir de saatler konusunda günlük düzenine göre planlama yap
ben de hiç vaktim yok diyordum isteyince zaman yaratılıyor.

beni buldun beni buldun oleyyyy

havalar iyice ısındı ya belkim oldan su toplamıstır vücut sıkma canını

bilmiyorum psikolojik de olabilir. denemişim ne zaman yarış veya bu hafta çok vermeliyim desem aynı şeyi yaşıyorum, fakat bildiğim halde yine de kendime engel olamıyorum bu hafta yarış var takımda bir de pazar günü düğün var hadi iyi vereyim dedim hepten cozuttu tartı

oyy bilirim o durumu ohh nasılsa verdim veriyorum miss diyosun önüne gelenede hayır diyemiyosun bazen oluyo kaçamaklar..cumaya kdr sık dişini madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…