- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
menü güsel cnm. yüzmüşsün daha ne olsun spor için.Dunki menum pekde menu sayilmasada
Sabah normal kahvalti ama normalden az yedim
Cok az beyaz ekmek yarim dilim kadar
Biraz peynir
Domates salatalik
Cay
Ara yok denizde yuzme
Oglen
Bi tane kozlenmis patlican
Bi tane biber
Bi kac parca tavuk izgara yagsiz
Iki dilim ekmek
Salata
Ara yarim kozlenmis misir ( dari )
Aksam aslinda saat 4 du
Bi dilim ekmek
Biraz peynir
Bi dilim karpuz
Spor yok
Su 2 litre kadardir
cnm bende 10 temmuzda tatile gideceğim. bi hafta her şey dahil bi yerde kalıcaz. şimdiden kara kara düşünüyorum.nası dayanacağım diye.bide ben her sene otellerde 3-4 kilo alıp dönerim.ama bu sefer böyle yapmak istemiyorum.eskiden zayıftım. 3-4 kilo alsamda 1-2 hafta içinde geri veriyodum.ama şimdi doğum kilolarım var. bi de kilo alıp gelirsem vayyy halimee...Tsk edrm cnm.bnm.yarinda.leslie ye basliycm ins
Persembe gunu tatle ckiyrmz kocisle urfa antep hatay gezcez ins umaeim diyetime devam edebilirim :)
haydi bakalım .merakla bekliyoruz cumayı. kim kazanacak acaba?Eveett canim :) varim simdi ben senin menulerini vee sporlarina daha dikkatli bakiyorum ve cuma gunu kim daha cok kilo vericek ona bakicaz tamam tatlim kaybedenin vay haline
tamam cnm kızma. keşkek kalorilidir ama zaten çok az yemişsin. bi şey olmaz ondan. dolmalarında küçükmüş zaten. tamamdır menün:)günaydın kızlar
sabah sabah bacağıma kramp girdi uyandım
dün çok acayip bir gün geçirdim
gündüz ev temizledim arada malum cenazedeydim
akşam da mahallemizin alt tarafında komşunun sünneti vardı sokakta, sırf biz pazar günü yokuz diye komşu cumartesine aldı düğünü çocuğun yatağını ve sokağı süsledik
arada cenaze evinde de yemek servisi toplama yıkama
bütün gün ev- cenaze- düğün arasında mekik dokudum
gece 11 de eve girebildim pert olmuştum kızı uyttum tabi ben de onunla gümmmm
menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 yumurta
çay
ara
2 taze kayısı
1 çay bardağı süt
öğlen
susuz türlü
1 dilim tam buğday
küçük kase yoğurt
ara
2 taze kayısı
akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurt
1 dilim tam buğday
2 çatal keşkek
su 2,5 lt
spor sabahtan yarım saat bisiklet yapmıştım sonra koşturmadan fırsatım olmadı
dün menüme çok dikkat ettim bana göre nerdeyse aç gezdim yine de kusur bulursanız kızıcam valla
bende oğluşumu uyuttum. bi elimle sallıyorum bi elimle size cevap yazıyorum:)Gunaydin.cnm.toprak.olasi.bir faciayi.onlemek.icin.kizini tuvalete yetstrmeye gtti :)
Cenem.dustu menumu yazmayi unuttm bu arada bu site bana iyi geliyr moralim felaket bozuktu en.azndan unuttum
Kizlar dun aksama kadar gorumcemdeydim.ondan.dyetm braz dengesizlesti
Sabah 1 domatea 1 salatalik 1 kucuk peynir 1 haslanmis mumuyta
Ara kahvalti yapiyrlardi su boregiji.6 parcaya boldum 2 parcasini yedm cok kucuktu ama
Oglen 5 y k makarna yogurt karniyarik.gel beni ye dedi ben direndimm (kizartmadansa makarna daha mantkki gldi)
Ara yok
Aksam 1 dolmanin yarisi yogurt yarm kase corba
Su 2.5 ltre spor yarm saat yuruyus
Boga burcu diyeti tam beni anlatiyo :) bpga burcuyum benİKİZLER BURCU DİYET LİSTESİ
Hedef: Haftada 1-2 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
Yemek yerken o kadar acele hareket ediyorsunuz ki artık bu durum sizin sağlığınızı etkiler hale gelmiş. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin. İkizler kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorsa sağlıklı beslenmelidir. İkizler de kan pıhtılaşması çok sık görülür. Balık, tereyağı ve köy peyniri, havuç, portakal, greyfurt, şeftali, erik, üzüm suyu, kuru üzüm ve badem beslenme listenizde vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleşmeniz ve huzurlu olmanız için de şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tam size göre.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)ya da köy peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek üzeri çok hafif tereyağlı
Sabah: Yarım avuç kuru üzüm ve 2 adet badem
Öğle: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 4 adet grisini 1
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece: 3 porsiyon şeftali
2.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, 1 çay kaşığı tereyağ, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Sabah: 4 adet diyet bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 4 adet grisini, 1 çay bardağı süt
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece: 3 porsiyon portakal veya greyfurt
3.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu köy peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Sabah: 4 adet diyet bisküvi
Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 1/2 adet simit
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeğix, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte
Gece: 3 porsiyon şeftali, 1 çay bardağı süt
4.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 çay kaşığı tereyağ, salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Sabah: 2 adet grisini
Öğle: 100 gr. balık (ızgara veya buğlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece: 3 porsiyon meyve
5.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Sabah: 2 adet grisini, 1 su bardağı süt
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 2 adet grisini, 1 porsiyon şeftali
Akşam: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece: 2 porsiyon greyfurt yoksa mevsim meyvesi
6.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu köy peyniri (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 1/2 adet simit
Akşam: 100 g tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece: 3 porsiyon mevsim meyvesi
7.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peyniri (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 1 porsiyon meyve
Akşam: 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece: 1 porsiyon portakal yoksa mevsim meyvesi
BOĞA BURCU DİYET LİSTESİ
Hedef: Haftada 1-2 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza bela olur. Karbonhidratlardan kaçının. Aksi takdirde tombul bir kişi olursunuz. Sindirim güçlüğü çekebilirsiniz.
Düşük nişasta, yağ ve şeker içeren bir diyet, beslenme hayatınızın gerekli bir parçası olmalıdır. Doğal iyot içeren besinler, balık ve deniz mahsulleri, yumurta, karaciğer, böbrek, buğday, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata besin listenizde daima yer almalıdır. Ayrıca su içmek de hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmalı.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi
Öğle: 8 yemek kaşığı ıspanak, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
İkindi: 1 porsiyon taze meyve
Akşam: Balık ızgara, yeşil salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli
Gece: 3 porsiyon taze meyve
2.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 1 kepçe buğday çorbası, 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, yeşil salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), yeşil salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
3.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: bir porsiyon sakatat, 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, yeşil salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), yeşil salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte
Gece: 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 2 adet grisini
Öğle: 1 porsiyon balık, yeşil salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), yeşil salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
5.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 2 adet grisini, 1 su bardağı süt
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), yeşil salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 2 adet grisini, 1 porsiyon taze meyve
Akşam: 100 gr balık (ızgara veya buğulama), yeşil salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece: 2 porsiyon meyve
6.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, yeşil salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 100 gr tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
7.GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), yeşil salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 1 porsiyon ıstakoz ya da kalamar, yeşil salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece: 2 porsiyon taze meyve
Bence menu gayet guzel canisiiigünaydın kızlar
akşam da mahallemizin alt tarafında komşunun sünneti vardı sokakta, sırf biz pazar günü yokuz diye komşu cumartesine aldı düğünü çocuğun yatağını ve sokağı süsledik
menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 yumurta
çay
ara
2 taze kayısı
1 çay bardağı süt
öğlen
susuz türlü
1 dilim tam buğday
küçük kase yoğurt
ara
2 taze kayısı
akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurt
1 dilim tam buğday
2 çatal keşkek
su 2,5 lt
dün menüme çok dikkat ettim bana göre nerdeyse aç gezdim yine de kusur bulursanız kızıcam valla
Hayiiirr bu hafta tirt olmadiimizi gostercez takima :) belli derece bile yapariz he toprakben de balık burcuyum şu aralardaki kuru meyveler dikkatimi çekti ama listeyi yapamam
iyi gezmeler fıstıkkkkkkkk
hadi bakalım bir ikili yarış dahabahar ikimiz çürük elma gibi duruyoruz ama gösterelim şunlara nasıl zayıflanıyormuş
sen nerede yaşıyorsun fıstık
yüzme iyi bir spordur canım menü de fena değil tatliş
çok geçmiş olsun ben de aç kaldığımda şekerim düşüyor çok zorlarsam direk serumla ayağa kalkabiliyorum, önceden reglim çok sancılı geçerdi hemen hemen her reglimde bir baygınlığım olurdu çoğü da hastanede biterdi şimdi daha iyiyim uzun zamandır hastanelik olmadım ama arada yine şekerim düşüyor
yazın daha zor oluyor özellikle hafta sonları, hafif atlatmaya bak
ben dayanamadığım için halen koynumda yatıyor
Su kendisi bıraktı sallanmak istemiyor ama yanyana yatıcaksın koluna yapışacak anca öyle uyuyo Ayvalıktan dönünce yatağına alıştırmak istiyorum artık, aslında çok da hoşuma gidiyor ama artık büyüdü
kolay gelsin sıcaktan olabilir, böyle olunca bir duş aldır canım daha rahat uyur
canım o kadar çok değildi akşam yemeğim yaaa :44: napsam bilemedim berilde dalga geçmiş zaten
ben gelemedim dün çok yoruldum canım
sen geç dalganı ben sorcam sanaçok kalbim kırıldı
teşekkür ederim tatlım
Saat altida yazmisin fistik yedi degildi :):)bacağım ağrıyor halen biraz ama mekik ve bel hareketi yapayım biraz malum günde 200 mekik çekecektim
saat daha 7 bizimkiler hayatta kalmaz ben de fırsattan istifade biraz kitap okurum kızlar
öpüyorummmmmmmmmmmm
Yaparsin canim kilolarib gitmesi askina dayan yapIlk.defa yapicam.Tatlim bakalm ins iyi bir sonuc alirim canm. Bnm
Sorular guzel sorular benceee :)
- İsimin nedir?
- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
- Dış görüntünü tarif eder misin?
- Boyun Kaç?
- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
- Kilo alma maceran nedir?
- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
- Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
- Hobilerin nelerdir?
- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
arkadaşlar isteyen cevaplamak istemediklerini pas geçebilir. birazdan röpörtaj sırasını da yazacağım ona göre herkes cevaplarını yazar
Eveeeetttttt tatlim kazanalimda gorsunler peh :):)Ankarada yasiyrm Tatlim sen.nerde yasyrsun
Bahar Tatlim gez bol.bol.acikincada ne istysan.ye pizza haaammmburger iakender immm sevgiliylede ne guzel gider oh oh
Toopraaaakkkk bak bak hodri.meydan yapyrlar tabikide biz kazanicaz dmi Tatlim. :)
Canim senin menu az geldi bana dolma neden yarim bizim evde sarma dolma oldumu ben iki dolma 6-7 sarma yerim ama dolmalar kucuk topak patlicandanCenem.dustu menumu yazmayi unuttm bu arada bu site bana iyi geliyr moralim felaket bozuktu en.azndan unuttum
Ara kahvalti yapiyrlardi su boregiji.6 parcaya boldum 2 parcasini yedm cok kucuktu ama
Oglen 5 y k makarna yogurt karniyarik.gel beni ye dedi ben direndimm (kizartmadansa makarna daha mantkki gldi)
Ara yok
menümü yazayım bende.
sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane yağsız köfte
ara
20 adet kiraz
(biliyorum azcık fazla yemişim. netten araştırdım kiraz saf şekermiş. bi porsiyon 12 adetmiş. tabi bunları yedikten sonra araştırdım)
öğlen
3 kaşık yoğurt
4 adet közlenmiş kırmızı biber
ara yok. bi önveki arada abarttığımdan yemedim
akşam
1 tabak semizotu
3 kaşık yoğurt
3,5 lt su
30 dk yürüyüş yaptım
Benim ikizler Dana Kadar oldu hala uyumuyor.....bugün spor yapamayacağım galiba. oğlum acayip huysuz. her şeyden sıkılıyor. saatlerdir sallıyorum .uyuyor. sallamayı bırakıyorum. hoopp gözleri açıyor. sıkıldım valla. bu bebekler ne zaman kendi kendilerine uyumaya başlıyo yavvvv
Bende memeden kesecem ama neyle oyalanacak bilmiyorum.kiz beni emzik niyetine kullaniyorevt 4 aylıktı.ağlamasına dayanabilsem bırakırımda.malesef her türlü sallamaya alıştı.battaniyede ,beşikte, ayakta.neyse en azından 1 saat uyududa bende spor yapabildim
Sikayet etme Canim yaw Deniz kum gunes.yeterli sivi aliyormusun bas donmesinin sebebi dusuk tansiyonda olabilir.bol su tuket cicimAayy kizlar bugun butun kemiklerim agriyor dun sabah mersine denize gittik aksam donduj cok guzeldi ama acisi bugun cikti sabah bide ayiptir solemesi hasta ( adet ) oldum felaket karnim ve butun kemiklerim agriyodu teyzemin hastanede yine randevusu varmis unuttum sabah mersine gidiyoduk trende tansiyonum dustu kendimden gectim nerdeyse niye ole oldu bilmiorm eve ogleden sonra geldik bende bu zamana kadar ole yattim ondan giremedim
Oralimisiniz yoksa gezimi mardinide gormeni tavsiye ederimTsk edrm cnm.bnm.yarinda.leslie ye basliycm ins
Persembe gunu tatle ckiyrmz kocisle urfa antep hatay gezcez ins umaeim diyetime devam edebilirim :)
Bekle tatlim topragin yeneyim seninlede yarisirim.yada zayif bir ihtimal olsada yenilirsem topis senle yarisirBenimde tam.motive olmam.icin yarsmam.gerek.tatlm sana acik cek.atiyrm var misin :)
Menügünaydın kızlar
menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 yumurta
çay
ara
2 taze kayısı
1 çay bardağı süt
öğlen
susuz türlü
1 dilim tam buğday
küçük kase yoğurt
ara
2 taze kayısı
akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurt
1 dilim tam buğday
2 çatal keşkek
su 2,5 lt
Gercekten kiriyormuyum.dayanamam Buna inanki zayiflamani Canim gonulden istiyorum.ben de balık burcuyum şu aralardaki kuru meyveler dikkatimi çekti ama listeyi yapamam
iyi gezmeler fıstıkkkkkkkk
hadi bakalım bir ikili yarış dahabahar ikimiz çürük elma gibi duruyoruz ama gösterelim şunlara nasıl zayıflanıyormuş
sen nerede yaşıyorsun fıstık
yüzme iyi bir spordur canım menü de fena değil tatliş
çok geçmiş olsun ben de aç kaldığımda şekerim düşüyor çok zorlarsam direk serumla ayağa kalkabiliyorum, önceden reglim çok sancılı geçerdi hemen hemen her reglimde bir baygınlığım olurdu çoğü da hastanede biterdi şimdi daha iyiyim uzun zamandır hastanelik olmadım ama arada yine şekerim düşüyor
yazın daha zor oluyor özellikle hafta sonları, hafif atlatmaya bak
ben dayanamadığım için halen koynumda yatıyor
Su kendisi bıraktı sallanmak istemiyor ama yanyana yatıcaksın koluna yapışacak anca öyle uyuyo Ayvalıktan dönünce yatağına alıştırmak istiyorum artık, aslında çok da hoşuma gidiyor ama artık büyüdü
kolay gelsin sıcaktan olabilir, böyle olunca bir duş aldır canım daha rahat uyur
canım o kadar çok değildi akşam yemeğim yaaa :44: napsam bilemedim berilde dalga geçmiş zaten
ben gelemedim dün çok yoruldum canım
sen geç dalganı ben sorcam sanaçok kalbim kırıldı
teşekkür ederim tatlım
tekrar ben, sporumu yaptım, kitaptan vazgeçtim şu röpörtaj sorularını toparlamaya çalışıyım bir de raporlarıma başlıyım tabi bu arada kızım uyanmazsa:))
Bugun cevaplayim ins.01.07.2013 beril 77
02.07.2013 gizemli
03.07.2013 rüzgaralininannesi
04.07.2013 nurork
05.07.2013 bahar
08.07.2013 cimcime
09.07.2013 gogo
10.07.2013 zeynep
11.07.2013 topraks
sonra izinden dönen arkadaşlar da cevaplar
[TABLE="width: 136"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kos anam Kos kiz yatagi sulamadanSu hanımın sesi geliyor ben gideyim canım görüşürüz, malum bezsiz altına kaçırmadan yetişeyim
düğüne gitmeden yine uğramaya çalışırım
Olmadinin farkindasin.bu gezmeler sizi bozuyor.diyet suresince evde kalmali benceCenem.dustu menumu yazmayi unuttm bu arada bu site bana iyi geliyr moralim felaket bozuktu en.azndan unuttum
Ara yok
Ayip be yawHu hu hu hu.ben spora gdyrm kizlar opldunuz
Kiraza Rahmen begendim ogle Birsey yememissin nerdeysemenümü yazayım bende.
sabah
1 domates
1 salatalık
3 tane yağsız köfte
ara
20 adet kiraz
(biliyorum azcık fazla yemişim. netten araştırdım kiraz saf şekermiş. bi porsiyon 12 adetmiş. tabi bunları yedikten sonra araştırdım)
öğlen
3 kaşık yoğurt
4 adet közlenmiş kırmızı biber
ara yok. bi önveki arada abarttığımdan yemedim
akşam
1 tabak semizotu
3 kaşık yoğurt
3,5 lt su
30 dk yürüyüş yaptım
Bahar senden Birsey istesem yaparmisin.
Eger evetse suan intte ceptenmi laptoptanmi neden giriyorsun bilmem lazim
Senin menude az olmus canimBenim ikizler Dana Kadar oldu hala uyumuyor.....
Bende memeden kesecem ama neyle oyalanacak bilmiyorum.kiz beni emzik niyetine kullaniyor
Sikayet etme Canim yaw Deniz kum gunes.yeterli sivi aliyormusun bas donmesinin sebebi dusuk tansiyonda olabilir.bol su tuket cicim
Oralimisiniz yoksa gezimi mardinide gormeni tavsiye ederim
Bekle tatlim topragin yeneyim seninlede yarisirim.yada zayif bir ihtimal olsada yenilirsem topis senle yarisir
Menü
Toprak
Begendim
Bu 3 kelimeyi ayni cumlede kullanacagim hic aklima gelmezdi.sanirim Disci cikip dediklerimi yalatacan bana
Gercekten kiriyormuyum.dayanamam Buna inanki zayiflamani Canim gonulden istiyorum.
Ohhhhhhh. Sabah sporu misssssssss
Ama Ben korkmaya basladim sindiiiii
Bugun cevaplayim ins.
Kos anam Kos kiz yatagi sulamadan
Olmadinin farkindasin.bu gezmeler sizi bozuyor.diyet suresince evde kalmali bence
Ayip be yaw
Ayagi Kirik Kari boyle kiskandirilirmi
Kiraza Rahmen begendim ogle Birsey yememissin nerdeyse
Gunaydinnnnnnnnn
Dünkü menum
Sabah
2 yumurta+ 25 gr Kasar la yapilan yagsiz mnemen
Ära
4 Cilek
1cb. Light yogurt
Ögle
Cok Az. Yesillik
Yarim cupra izgara
Bir ayran
Ära
Yarim Nektarine
3 findik
Aksam
Tavuklu salata
Ayran
Yatarkende 1cb.tarcinli Sicak sut
Karin gobek Bel hareketleri ama Ben bile begenmedim bu sporu
2 lt su
500 ml. Yesil cay
Toprak suan itibariyle bugun aksama Kadar bana 600 mekik borcun var
Bu aksamki meyve falan neydi ve ne kadardiDunki menumu yazip cikicam hemen
Kahvalti
Bi tane tavada yumurta
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Cay
Ara bi kutu meyve suyu kucuk olanlardan
Oglen bi tane servis tabagina
Susuz 4 kasik yesil fasulye etsiz zeytinyagli
4 kasikda pirinc pilavi koydum ekmeksiz yedim
Uzerinede bi kase yogurt
Ara bi tane nektari ( tuysuz seftali )
Aksam yok canim istemedi bi turlu
Ama meyve felan yedim
Kucucuk bi salkim uzum uzerinde on tanee uzum anca vardi
Bi avuc cekirdek ara ara bunlar
Su 2 litre
Spor 30 dakka yurume
Soyle canim yapabilecegim biseyse neden olmasin telefondan giriyorum
Senin menude az olmus canim
Neden ne oldu ki :) :)
canım ya az değil. doyuyorum ben. öğlen 4 tane közlenmiş biber dememe bakma. çok büyüktü biberler. ve normal yemek tabağını doldurdu baya.doya doya yedim yani.akşamda semizotu gene 1 tabak dolusu yedim.yemeklerimi 1 yemek kaşığı yağla yapıyorum ben.öle oluncada kaşık hesabı yapmıyorum.gerçi zor oluyor. eşime ayrı bana ayrı yemek yapmakk...Gunaydiinnnn :)hepinizin hafta sonu guzel gecer insallah
Boga burcu diyeti tam beni anlatiyo :) bpga burcuyum ben
Bence menu gayet guzel canisiii
Hayiiirr bu hafta tirt olmadiimizi gostercez takima :) belli derece bile yapariz he toprak
Bende cok fazla ac kaldimmi mideme kiramp giriyo onunbi adi vardi unuttum yaniyo cayir cayir resmen midem hemen agzima bi lokma ekmek atardim onceden yada ekmek arasi seyler yerdim simdi sik sik yiyince o yanmalar gecti ama tansiyonum dusuyo iste niyeyse
Sporagelicence bugun benim sporum booolll yurume karnim agriyor hala baska sporyapamam gibi
Saat altida yazmisin fistik yedi degildi :):)
Yaparsin canim kilolarib gitmesi askina dayan yap
Sorular guzel sorular benceee :)
Eveeeetttttt tatlim kazanalimda gorsunler peh :):)
Canim senin menu az geldi bana dolma neden yarim bizim evde sarma dolma oldumu ben iki dolma 6-7 sarma yerim ama dolmalar kucuk topak patlicandan
Canim senin menude cok cok az yaa bilerekmi az yiyosun
Benim ikizler Dana Kadar oldu hala uyumuyor.....
Bende memeden kesecem ama neyle oyalanacak bilmiyorum.kiz beni emzik niyetine kullaniyor
Sikayet etme Canim yaw Deniz kum gunes.yeterli sivi aliyormusun bas donmesinin sebebi dusuk tansiyonda olabilir.bol su tuket cicim
Oralimisiniz yoksa gezimi mardinide gormeni tavsiye ederim
Bekle tatlim topragin yeneyim seninlede yarisirim.yada zayif bir ihtimal olsada yenilirsem topis senle yarisir
Menü
Toprak
Begendim
Bu 3 kelimeyi ayni cumlede kullanacagim hic aklima gelmezdi.sanirim Disci cikip dediklerimi yalatacan bana
Gercekten kiriyormuyum.dayanamam Buna inanki zayiflamani Canim gonulden istiyorum.
Ohhhhhhh. Sabah sporu misssssssss
Ama Ben korkmaya basladim sindiiiii
Bugun cevaplayim ins.
Kos anam Kos kiz yatagi sulamadan
Olmadinin farkindasin.bu gezmeler sizi bozuyor.diyet suresince evde kalmali bence
Ayip be yaw
Ayagi Kirik Kari boyle kiskandirilirmi
Kiraza Rahmen begendim ogle Birsey yememissin nerdeyse
Gunaydinnnnnnnnn
Dünkü menum
Sabah
2 yumurta+ 25 gr Kasar la yapilan yagsiz mnemen
Ära
4 Cilek
1cb. Light yogurt
Ögle
Cok Az. Yesillik
Yarim cupra izgara
Bir ayran
Ära
Yarim Nektarine
3 findik
Aksam
Tavuklu salata
Ayran
Yatarkende 1cb.tarcinli Sicak sut
Karin gobek Bel hareketleri ama Ben bile begenmedim bu sporu
2 lt su
500 ml. Yesil cay
Dunki menumu yazip cikicam hemen
Kahvalti
Bi tane tavada yumurta
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Cay
Ara bi kutu meyve suyu kucuk olanlardan
Oglen bi tane servis tabagina
Susuz 4 kasik yesil fasulye etsiz zeytinyagli
4 kasikda pirinc pilavi koydum ekmeksiz yedim
Uzerinede bi kase yogurt
Ara bi tane nektari ( tuysuz seftali )
Aksam yok canim istemedi bi turlu
Ama meyve felan yedim
Kucucuk bi salkim uzum uzerinde on tanee uzum anca vardi
Bi avuc cekirdek ara ara bunlar
Su 2 litre
Spor 30 dakka yurume
Tatlim kirmizi bibere dikkat et oyle kiymici kiymici sekeri yuksek iceriyorlar.canım ya az değil. doyuyorum ben. öğlen 4 tane közlenmiş biber dememe bakma. çok büyüktü biberler. ve normal yemek tabağını doldurdu baya.doya doya yedim yani.akşamda semizotu gene 1 tabak dolusu yedim.yemeklerimi 1 yemek kaşığı yağla yapıyorum ben.öle oluncada kaşık hesabı yapmıyorum.gerçi zor oluyor. eşime ayrı bana ayrı yemek yapmakk...
cnm 4 tane kırmızı biber yazdığıma bakma. kocamandılarrr. içlerini temizleyip küçük küçük doğradığımda bi yemek tabağını doldurdular.
öğlen balıkla ayran içmişsin.kıızz öyle olunca zehirlenmiomuyuz.balıkla süt ürünleri tüketilmez diye biliyorum ben.bide balığı çok severim. yarım çuprayla nasıl doydun. ben olsam hepsini yerdimm. akşamda salata yemişsin. büyük bir porsiyon yemişsen tamamdır.yarışta olduğundan dikkat ediosun yediklerine:)
akşam meyve yerine yemek yeseydin keşke. meyve yiyince kısa bir süre sonra tekrar acıkıyoruz. sende öle olmamış herhalde. bi de üzüm en kalorili meyvelerden biri.biliyorum az yemişsin ama başka meyve tercih edebilirsen daha güsel olur bence. bi de cekirdek ara ara demişsin. olmamış.sırf yağ cnm benim.akşamı saymassak menün güsel .
Canim sadece uzumdu oda alti gibi yedim cekirdek de bi avuc du oda bes gibi film izlerken yemistimBu aksamki meyve falan neydi ve ne kadardi
Tatlim meyve sirf kh ozellikle aksam yada gec saatte yeniyorsa depo olmasa hazir yag demek.bilmem anlatabildimmi.ozellikle uzun incir kavun Muz
Tamam tatlim aksam pc den bakarim bilgisayarimi alcam bugunO zaman yapilmaz neyse Bebisim Ben tableti acinca tekrar Sorarrim yapamazsam.
Ooooyyyy fistigi yerim beeennEki Görüntüle 745145
benım zerıme kuyum spor ypıyor
O zaman sorun yok canin doydunsa meyve uzumdu canim cekirdegi ara ara yemedim kiz :) meyve ve cekirdek ara ara yendicanım ya az değil. doyuyorum ben. öğlen 4 tane közlenmiş biber dememe bakma. çok büyüktü biberler. ve normal yemek tabağını doldurdu baya.doya doya yedim yani.akşamda semizotu gene 1 tabak dolusu yedim.yemeklerimi 1 yemek kaşığı yağla yapıyorum ben.öle oluncada kaşık hesabı yapmıyorum.gerçi zor oluyor. eşime ayrı bana ayrı yemek yapmakk...
cnm 4 tane kırmızı biber yazdığıma bakma. kocamandılarrr. içlerini temizleyip küçük küçük doğradığımda bi yemek tabağını doldurdular.
öğlen balıkla ayran içmişsin.kıızz öyle olunca zehirlenmiomuyuz.balıkla süt ürünleri tüketilmez diye biliyorum ben.bide balığı çok severim. yarım çuprayla nasıl doydun. ben olsam hepsini yerdimm. akşamda salata yemişsin. büyük bir porsiyon yemişsen tamamdır.yarışta olduğundan dikkat ediosun yediklerine:)
akşam meyve yerine yemek yeseydin keşke. meyve yiyince kısa bir süre sonra tekrar acıkıyoruz. sende öle olmamış herhalde. bi de üzüm en kalorili meyvelerden biri.biliyorum az yemişsin ama başka meyve tercih edebilirsen daha güsel olur bence. bi de cekirdek ara ara demişsin. olmamış.sırf yağ cnm benim.akşamı saymassak menün güsel .
Tatlim kirmizi bibere dikkat et oyle kiymici kiymici sekeri yuksek iceriyorlar.
Eger Balik tazeyse yogurtla sorun olmuyor.yillardir olmadi en azindan
Aksamki salata öküz doyuran porsiyonuydu resmen
Sana bir Sir vereyim ama kimseye soyleme.benim diyet sporsuz ise yariyor.eeee Az. Veren yagdan cok veren kastan.kaybedersem boyle teselli edecem kendini
Eki Görüntüle 745145
benım yerıme kuzum spor ypıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?