Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cenem.dustu menumu yazmayi unuttm bu arada bu site bana iyi geliyr moralim felaket bozuktu en.azndan unuttum
Kizlar dun aksama kadar gorumcemdeydim.ondan.dyetm braz dengesizlesti

Sabah 1 domatea 1 salatalik 1 kucuk peynir 1 haslanmis mumuyta

Ara kahvalti yapiyrlardi su boregiji.6 parcaya boldum 2 parcasini yedm cok kucuktu ama

Oglen 5 y k makarna yogurt karniyarik.gel beni ye dedi ben direndimm (kizartmadansa makarna daha mantkki gldi)

Ara yok

Aksam 1 dolmanin yarisi yogurt yarm kase corba
Su 2.5 ltre spor yarm saat yuruyus

menü güsel cnm. yüzmüşsün daha ne olsun spor için.
Tsk edrm cnm.bnm.yarinda.leslie ye basliycm ins
Persembe gunu tatle ckiyrmz kocisle urfa antep hatay gezcez ins umaeim diyetime devam edebilirim :)
cnm bende 10 temmuzda tatile gideceğim. bi hafta her şey dahil bi yerde kalıcaz. şimdiden kara kara düşünüyorum.nası dayanacağım diye.bide ben her sene otellerde 3-4 kilo alıp dönerim.ama bu sefer böyle yapmak istemiyorum.eskiden zayıftım. 3-4 kilo alsamda 1-2 hafta içinde geri veriyodum.ama şimdi doğum kilolarım var. bi de kilo alıp gelirsem vayyy halimee...
Eveett canim :) varim simdi ben senin menulerini vee sporlarina daha dikkatli bakiyorum ve cuma gunu kim daha cok kilo vericek ona bakicaz tamam tatlim kaybedenin vay haline
haydi bakalım .merakla bekliyoruz cumayı. kim kazanacak acaba?
tamam cnm kızma. keşkek kalorilidir ama zaten çok az yemişsin. bi şey olmaz ondan. dolmalarında küçükmüş zaten. tamamdır menün:)

Gunaydin.cnm.toprak.olasi.bir faciayi.onlemek.icin.kizini tuvalete yetstrmeye gtti :)
bende oğluşumu uyuttum. bi elimle sallıyorum bi elimle size cevap yazıyorum:)

akşam az olmuş sanki. büyük bi dolma mıydıda yarısını yedin anlamadım. karnıyarık fırında olursa güzel oluyor da kızartma cıssss. bencede makarna daha mantıklı olmuş.zaten sos falan koymassan makarna çokta kalorili değil. bi de öğlen yemen güsel olmuş.

menümü yazayım bende.

sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane yağsız köfte

ara
20 adet kiraz
(biliyorum azcık fazla yemişim. netten araştırdım kiraz saf şekermiş. bi porsiyon 12 adetmiş. tabi bunları yedikten sonra araştırdım)

öğlen
3 kaşık yoğurt
4 adet közlenmiş kırmızı biber

ara yok. bi önveki arada abarttığımdan yemedim

akşam
1 tabak semizotu
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

3,5 lt su
30 dk yürüyüş yaptım

Gunaydiinnnn :)hepinizin hafta sonu guzel gecer insallah Boga burcu diyeti tam beni anlatiyo :) bpga burcuyum ben
Bence menu gayet guzel canisiii
Hayiiirr bu hafta tirt olmadiimizi gostercez takima :) belli derece bile yapariz he toprak
Bende cok fazla ac kaldimmi mideme kiramp giriyo onunbi adi vardi unuttum yaniyo cayir cayir resmen midem hemen agzima bi lokma ekmek atardim onceden yada ekmek arasi seyler yerdim simdi sik sik yiyince o yanmalar gecti ama tansiyonum dusuyo iste niyeyse
Sporagelicence bugun benim sporum booolll yurume karnim agriyor hala baska sporyapamam gibi
bacağım ağrıyor halen biraz ama mekik ve bel hareketi yapayım biraz malum günde 200 mekik çekecektim

saat daha 7 bizimkiler hayatta kalmaz ben de fırsattan istifade biraz kitap okurum kızlar
öpüyorummmmmmmmmmmm
Saat altida yazmisin fistik yedi degildi :):)
Ilk.defa yapicam.Tatlim bakalm ins iyi bir sonuc alirim canm. Bnm
Yaparsin canim kilolarib gitmesi askina dayan yap
Sorular guzel sorular benceee :)
Ankarada yasiyrm Tatlim sen.nerde yasyrsun
Bahar Tatlim gez bol.bol.acikincada ne istysan.ye pizza haaammmburger iakender immm sevgiliylede ne guzel gider oh oh

Toopraaaakkkk bak bak hodri.meydan yapyrlar tabikide biz kazanicaz dmi Tatlim. :)
Eveeeetttttt tatlim kazanalimda gorsunler peh :):)
Canim senin menu az geldi bana dolma neden yarim bizim evde sarma dolma oldumu ben iki dolma 6-7 sarma yerim ama dolmalar kucuk topak patlicandan

Canim senin menude cok cok az yaa bilerekmi az yiyosun

Benim ikizler Dana Kadar oldu hala uyumuyor.....

evt 4 aylıktı.ağlamasına dayanabilsem bırakırımda.malesef her türlü sallamaya alıştı.battaniyede ,beşikte, ayakta.neyse en azından 1 saat uyududa bende spor yapabildim
Bende memeden kesecem ama neyle oyalanacak bilmiyorum.kiz beni emzik niyetine kullaniyor

Sikayet etme Canim yaw Deniz kum gunes.yeterli sivi aliyormusun bas donmesinin sebebi dusuk tansiyonda olabilir.bol su tuket cicim

Tsk edrm cnm.bnm.yarinda.leslie ye basliycm ins
Persembe gunu tatle ckiyrmz kocisle urfa antep hatay gezcez ins umaeim diyetime devam edebilirim :)
Oralimisiniz yoksa gezimi mardinide gormeni tavsiye ederim

Benimde tam.motive olmam.icin yarsmam.gerek.tatlm sana acik cek.atiyrm var misin :)
Bekle tatlim topragin yeneyim seninlede yarisirim.yada zayif bir ihtimal olsada yenilirsem topis senle yarisir

Menü
Toprak
Begendim
Bu 3 kelimeyi ayni cumlede kullanacagim hic aklima gelmezdi.sanirim Disci cikip dediklerimi yalatacan bana

Gercekten kiriyormuyum.dayanamam Buna inanki zayiflamani Canim gonulden istiyorum.

tekrar ben, sporumu yaptım, kitaptan vazgeçtim şu röpörtaj sorularını toparlamaya çalışıyım bir de raporlarıma başlıyım tabi bu arada kızım uyanmazsa:))

Ohhhhhhh. Sabah sporu misssssssss
Ama Ben korkmaya basladim sindiiiii
Bugun cevaplayim ins.

Su hanımın sesi geliyor ben gideyim canım görüşürüz, malum bezsiz altına kaçırmadan yetişeyim
düğüne gitmeden yine uğramaya çalışırım
Kos anam Kos kiz yatagi sulamadan

Olmadinin farkindasin.bu gezmeler sizi bozuyor.diyet suresince evde kalmali bence

Hu hu hu hu.ben spora gdyrm kizlar opldunuz
Ayip be yaw
Ayagi Kirik Kari boyle kiskandirilirmi

Kiraza Rahmen begendim ogle Birsey yememissin nerdeyse

Gunaydinnnnnnnnn

Dünkü menum
Sabah
2 yumurta+ 25 gr Kasar la yapilan yagsiz mnemen

Ära
4 Cilek
1cb. Light yogurt

Ögle
Cok Az. Yesillik
Yarim cupra izgara
Bir ayran

Ära
Yarim Nektarine
3 findik

Aksam
Tavuklu salata
Ayran

Yatarkende 1cb.tarcinli Sicak sut

Karin gobek Bel hareketleri ama Ben bile begenmedim bu sporu

2 lt su
500 ml. Yesil cay

Bahar senden Birsey istesem yaparmisin.
Eger evetse suan intte ceptenmi laptoptanmi neden giriyorsun bilmem lazim

Dunki menumu yazip cikicam hemen

Kahvalti
Bi tane tavada yumurta
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Cay

Ara bi kutu meyve suyu kucuk olanlardan

Oglen bi tane servis tabagina
Susuz 4 kasik yesil fasulye etsiz zeytinyagli
4 kasikda pirinc pilavi koydum ekmeksiz yedim
Uzerinede bi kase yogurt

Ara bi tane nektari ( tuysuz seftali )

Aksam yok canim istemedi bi turlu

Ama meyve felan yedim

Kucucuk bi salkim uzum uzerinde on tanee uzum anca vardi
Bi avuc cekirdek ara ara bunlar

Su 2 litre
Spor 30 dakka yurume

Toprak suan itibariyle bugun aksama Kadar bana 600 mekik borcun var

Senin menude az olmus canim
Toprak suan itibariyle bugun aksama Kadar bana 600 mekik borcun var

Neden ne oldu ki :) :)

Bu aksamki meyve falan neydi ve ne kadardi
Tatlim meyve sirf kh ozellikle aksam yada gec saatte yeniyorsa depo olmasa hazir yag demek.bilmem anlatabildimmi.ozellikle uzun incir kavun Muz

benım zerıme kuyum spor ypıyor

Eklentiler

• $eylül 163.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 66
canım ya az değil. doyuyorum ben. öğlen 4 tane közlenmiş biber dememe bakma. çok büyüktü biberler. ve normal yemek tabağını doldurdu baya.doya doya yedim yani.akşamda semizotu gene 1 tabak dolusu yedim.yemeklerimi 1 yemek kaşığı yağla yapıyorum ben.öle oluncada kaşık hesabı yapmıyorum.gerçi zor oluyor. eşime ayrı bana ayrı yemek yapmakk...

cnm 4 tane kırmızı biber yazdığıma bakma. kocamandılarrr. içlerini temizleyip küçük küçük doğradığımda bi yemek tabağını doldurdular.
öğlen balıkla ayran içmişsin.kıızz öyle olunca zehirlenmiomuyuz.balıkla süt ürünleri tüketilmez diye biliyorum ben.bide balığı çok severim. yarım çuprayla nasıl doydun. ben olsam hepsini yerdimm. akşamda salata yemişsin. büyük bir porsiyon yemişsen tamamdır.yarışta olduğundan dikkat ediosun yediklerine:)

akşam meyve yerine yemek yeseydin keşke. meyve yiyince kısa bir süre sonra tekrar acıkıyoruz. sende öle olmamış herhalde. bi de üzüm en kalorili meyvelerden biri.biliyorum az yemişsin ama başka meyve tercih edebilirsen daha güsel olur bence. bi de cekirdek ara ara demişsin. olmamış.sırf yağ cnm benim.akşamı saymassak menün güsel .

Tatlim kirmizi bibere dikkat et oyle kiymici kiymici sekeri yuksek iceriyorlar.
Eger Balik tazeyse yogurtla sorun olmuyor.yillardir olmadi en azindan
Aksamki salata öküz doyuran porsiyonuydu resmen
Sana bir Sir vereyim ama kimseye soyleme.benim diyet sporsuz ise yariyor.eeee Az. Veren yagdan cok veren kastan.kaybedersem boyle teselli edecem kendini

Bu aksamki meyve falan neydi ve ne kadardi
Tatlim meyve sirf kh ozellikle aksam yada gec saatte yeniyorsa depo olmasa hazir yag demek.bilmem anlatabildimmi.ozellikle uzun incir kavun Muz
Canim sadece uzumdu oda alti gibi yedim cekirdek de bi avuc du oda bes gibi film izlerken yemistim
O zaman yapilmaz neyse Bebisim Ben tableti acinca tekrar Sorarrim yapamazsam.
Tamam tatlim aksam pc den bakarim bilgisayarimi alcam bugun
Eki Görüntüle 745145
benım zerıme kuyum spor ypıyor
Ooooyyyy fistigi yerim beeenn
O zaman sorun yok canin doydunsa meyve uzumdu canim cekirdegi ara ara yemedim kiz :) meyve ve cekirdek ara ara yendi
Meyve cok masum geliyo bana ama cok kalorili yaa
Annem dun surekli karpuz getirdi kavun baska mryveler anne yemicem dedim ya ne olucak meyveden diyor ama ole olmuyo iste uzume dayanamadim cok guzel gorunuyodu :) kirmizi kucucuk uzumlerdendi

Okuz doyuranmi:))
Bende sabah tartildim adet oldugum icin vucut tutmustur kilo almisimdir dedim bi bakim dedim ama almamisim zayiflamisim aksine :) :) he he cok mutluyum
Bizim bir ogun odulumuz vardi dimi oglen kullanirim belkim

Eki Görüntüle 745145
benım yerıme kuzum spor ypıyor

hazır fırsat bulmusken soruları cevaplaayım
1. adım berıl soyadım bır hayvan adı ama yazmam.
2. 27 mart 77 dogumluyum.burcla hıc ısım olmaz
3. resımdekı gıbıyımçuyun boylu kıvırcık saclı esmer
4. 174 176 arası ama kızkardesım 172 olcuyor nedense............
5. 3 kardesım bır abım bır kızkardesım var. gurbetcı bır aılenın kızıyım.aılem frankfurtta ysıyor.abım kardesım evlı.ben lıse yıllarınd tr. geldım.baba annemle kaldım.
6. balıkesırlıyım. ıst.
7. calısıyordum sınıf ogretmenıydım ama gerı donup donmeyecegım belırsız
8. hııııııııııı evlıyım 15 yıl olduçyaslanmısım yawwwwwwwwwww
9. 3 kızım var. ıkızler 12 okuyorlar malum.5 yasından berı bırı pıano bırı gıtar calıyor. bale gecmıslerı yerını modern dısko danslarına bıraktı. 3 numara 1 yasında evın soytarısı gorevını ustlenıyor suan. ıkızler avatarımda
10. ılkınde kılo sorunu yasamadım. bu hamılelıgımde 35 kılo uzerı aldım. hamılelıgın basında kanser oldugum ogrenıldı. zor bır donem gectı.bebegım tehlıkesız bır donemınde dogurtuldu ve ben amelıyat oldum. su an 3 ayda bır kontrollerle hayatı goturuyorum.
11. ben hep zayıftım.100 kıloları gordum.suan +70 lerdeyım.3-5 verecem bıtecek.
12. dogum ve lanet hastalıgımın bırlesmesı.benım herseyı o donem boslamamç
13. eskı elbıselere gırememek.saglık sorunumun duzelmesı.merhaba hayat demek ıstemem. vs.....
14. o kadar cokkı ama goze kulaga hos gelen hersey.ama ahmet kzya nın ayrı bır yerı vardır
15. cokkkkkkkkkkkkkkkkk bırazdan resım eklıyecegım.bır de esım ben kızınca ıtın olurum karagozlum dıyorçbuda yoruma acık kalsınç
16. alıs verıs.aılemle zaman gecırmek. hatırı sayılır bır kıtaplıgım var kıtap sevdamdan.
17. kuzenıyle kankaydım unıde.
18. cok okurumçson donemde kısısel gelısım alıyorumç
19. esımden ayrı kalmak benı sınır eder. buyuk bır masada tum sevenlerımle bır arada olmak bana cennetı bahseder. malesef cok az oluyor
20. gercı ıstedım her seyı gıyıyorum ama tatıl oncesı ıstedıgım hale gelırsem kendıme bır gecelık alacam. gulmeyın ulennnnnnnnn bayagı hatırı sayılır bırsey................

sımdılık bu kadar.

Son düzenleme:

beyaz oloanı kısın arabadan caldılar. sarısınıda bu eve geldıgımızde esım suprız yaptı. bunun yanında cocuklar kucukken tavsan
papagan kısa surede bızı bıktıran bır sempanze besledık. ama bızım ev dostumuz kopek olmalı dıye krar verdık.

Eklentiler

• $yenı 038.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…