bu ara işler biras yogun pek ilgilenemiyorum dogum gunleri falan basladı ya
dünkü menümü yazayım hemen..
sabah;
1 fincan ılık limonlu su
kepekli tost ekmeğine yağsız tost
1 domates
1 fincan çay
ara;
3-4 dilim karpuz
öğlen;
küçük ton balığı ve domates salata
1ince dilim bugday ekmeği
ara yok
akşam;
1 yarım kase tavuk çorbası
bi parça haşlanmış tavuk
acı sos
salata
3lt su
100 ip atlama
yarım saat yürüyüş
bızde sogansıy yapıp sarmısaklı yogurtlar yemek nıyetıne yerız bunu. yazın cok guzel hafıf bır yemek.az z. yağlı salatalar canım.kabak salatası güzel bi salata kabakları küp küp doğrayıp soğanla 1 y kaşığı kadar z.yağla az soteliyorum.soğanı yeşil biberi önce sonra kabakları daha doğru olur.5 dk yetiyo kabaklar için. birazda domates.sonra soğumaya bırakıyorum içine dere otu maydanoz doğra,istersen mısır peynir dilimlenmiş zeytinde koyarsın ama kalorisi artıyo.
aksma sporun bellı yanıcanlar kusura bakmayın 5 dk uğradım düğün hazırlığındayım yetişmem lazım
totom yer görmedi sabahtan beri
şimdi gidiyorum
beril şaka dedim hiç kırılmadım
bu arada sabah yetişemedim bizim kız yatağı suladı
hepinizi koskocaman öpüyorum
yarın görüşürüz artık sanırım
tmm.Aslen amasyaliyim ttlm antepte dogmusum ama hic grmdm smdide esmden dolayi.bolulu oldum:) mardji bnde cok mrk edyrm cnm tas ebler fln cok.guzel ama butceyi zorlar biraz
Tmm cnm haftaya tatildym ama sonraki.haftaya sennlede yatisiriz
Oyyy kiyamm sen.spor yapamiyorsun dimiii olsun.bak.bnde gecem hafta yattim belkmdn sennde gecer ins menun guzel cnm :)
benım kucuk basım 13 aylık teyzosuOyh o nanaklari elma gbi.kitir kitir yiyceksin masallah cok tatli.cnm.Allah bagislasin kac yasinda.minnak.spa :)
ne kadar basrılı cumaya bkacaz canımçbak toprak hanım kalorı yakıyor ..................menü biras azmı ne canım yüzme çok iyi bi spor olmuş
yok ben begendim bu sefer canımtebrikler..
menünün tek düşündüren yeri akşam ki 5 y k makarnası olmuşonun dısında iyiymiş
başarılı
buda basarılı bi menü olmuş
pilav olmayaymışş iyiymiş gerçi akşamda bişey yememişsin ama meyveye ağırlık vermişsin..
bravo
sabah;
1 fincan ılık limonlu su
1 domates
1 fincan çay
ara;
3-4 dilim karpuz
öğlen;
ara yok
akşam;
bi parça haşlanmış tavuk
acı sos
salata
3lt su
100 ip atlama
yarım saat yürüyüş
sabah;
1 fincan ılık limonlu su
1 domates
1 fincan çay
ara;
3-4 dilim karpuz
öğlen;
ara yok
akşam;
bi parça haşlanmış tavuk
acı sos
salata
3lt su
100 ip atlama
yarım saat yürüyüş
Gecelige bayildim :):) tanistigima memnun oldum sekerseyhazır fırsat bulmusken soruları cevaplaayım
1. adım berıl soyadım bır hayvan adı ama yazmam.
2. 27 mart 77 dogumluyum.burcla hıc ısım olmaz
3. resımdekı gıbıyımçuyun boylu kıvırcık saclı esmer
4. 174 176 arası ama kızkardesım 172 olcuyor nedense............
5. 3 kardesım bır abım bır kızkardesım var. gurbetcı bır aılenın kızıyım.aılem frankfurtta ysıyor.abım kardesım evlı.ben lıse yıllarınd tr. geldım.baba annemle kaldım.
6. balıkesırlıyım. ıst.
7. calısıyordum sınıf ogretmenıydım ama gerı donup donmeyecegım belırsız
8. hııııııııııı evlıyım 15 yıl olduçyaslanmısım yawwwwwwwwwww
9. 3 kızım var. ıkızler 12 okuyorlar malum.5 yasından berı bırı pıano bırı gıtar calıyor. bale gecmıslerı yerını modern dısko danslarına bıraktı. 3 numara 1 yasında evın soytarısı gorevını ustlenıyor suan. ıkızler avatarımda
10. ılkınde kılo sorunu yasamadım. bu hamılelıgımde 35 kılo uzerı aldım. hamılelıgın basında kanser oldugum ogrenıldı. zor bır donem gectı.bebegım tehlıkesız bır donemınde dogurtuldu ve ben amelıyat oldum. su an 3 ayda bır kontrollerle hayatı goturuyorum.
11. ben hep zayıftım.100 kıloları gordum.suan +70 lerdeyım.3-5 verecem bıtecek.
12. dogum ve lanet hastalıgımın bırlesmesı.benım herseyı o donem boslamamç
13. eskı elbıselere gırememek.saglık sorunumun duzelmesı.merhaba hayat demek ıstemem. vs.....
14. o kadar cokkı ama goze kulaga hos gelen hersey.ama ahmet kzya nın ayrı bır yerı vardır
15. cokkkkkkkkkkkkkkkkk bırazdan resım eklıyecegım.bır de esım ben kızınca ıtın olurum karagozlum dıyorçbuda yoruma acık kalsınç
16. alıs verıs.aılemle zaman gecırmek. hatırı sayılır bır kıtaplıgım var kıtap sevdamdan.
17. kuzenıyle kankaydım unıde.
18. cok okurumçson donemde kısısel gelısım alıyorumç
19. esımden ayrı kalmak benı sınır eder. buyuk bır masada tum sevenlerımle bır arada olmak bana cennetı bahseder. malesef cok az oluyor
20. gercı ıstedım her seyı gıyıyorum ama tatıl oncesı ıstedıgım hale gelırsem kendıme bır gecelık alacam. gulmeyın ulennnnnnnnn bayagı hatırı sayılır bırsey................
sımdılık bu kadar.
Aksam bayaaaa karisik olmus gonca abla ondan bi yiyim bundanda bi yiyim gibi :):)sabah yani öğlenılık su 50 zıplama
1 dilim k.ekmek 1 dilim peynir az yağda yumurta domates salatalık
ara 2 dilim karpuz
akşam küçük çipura ızgara 4 kaşık patlıcan salatası 1kaşık kabak salatası
1 kaşık yeşil fasulye z.yağlı
su 2 lt. 9 lu çay
spor 30 dk yürüyüş.
Biz bunu biraz daha sulu yapiyoz oluyo sana kabak yemegi :):):)az z. yağlı salatalar canım.kabak salatası güzel bi salata kabakları küp küp doğrayıp soğanla 1 y kaşığı kadar z.yağla az soteliyorum.soğanı yeşil biberi önce sonra kabakları daha doğru olur.5 dk yetiyo kabaklar için. birazda domates.sonra soğumaya bırakıyorum içine dere otu maydanoz doğra,istersen mısır peynir dilimlenmiş zeytinde koyarsın ama kalorisi artıyo.
Uuff menude menuymus canim sakin yeme bak tamammi tut kendiniValla Bende dusunuyrn cnm.kara kara urfada kebap hatyda kunefe antepte baklavabekle gneyanadolu ben geliyoruuuuummmmama yemiyos ciss dolma buyuktu tatlm bide oglen.makarna yedm diye az yedm aslnda makarnayida yemezdimde misafir umdugunu degl buldugunh derler ya
Amma buyukmus yaw bizim burda topak oluyo resmen iki lokmalik ben ikiye boluyom biri bi lokma yani o kadar kucuk doymuyorum o yuzden sarmada yiyorumBende boga burcuyum Tatlim em.belirgin ozelligimizde oburluk
Yaptim canm bnm.cok eglnceli hosuma.gtti :) dolma buyuktu Tatlim ya burda sectrmdkleri icin koca.koca.biberlero dolduruylar mecbr yiysn su bardagi kadar vardi yani :)
sabah;
1 fincan ılık limonlu su
1 domates
1 fincan çay
ara;
3-4 dilim karpuz
öğlen;
ara yok
akşam;
bi parça haşlanmış tavuk
acı sos
salata
3lt su
100 ip atlama
yarım saat yürüyüş
Yemegi yedik uzerinede bi turk kahvesi guzel gider yapimde annem ve teyzosumla icelimvarmi isteyen yapim guzel yaparim kopuklu kopuklu
oooohhh afiyet olsun canım..
Pazar menusu sabah teyzeme gidicez aksama kadar yokum o yuzden simdi paylasim
Sabah kahvalti
Peynirli kucuk yagsiz tost
Cay
Ara yok kahvaltiyi gec yapmistim
Oglen
Hamburger menu ama kola icmedim ( odul ogunu kullandimm )
Ara bi isirik bitter cikolata
Aksam
5 kasik barbunya yemegi
Bi dilim tambugday
Bi tabak semizotu salatasi
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yuruyus
bızde sogansıy yapıp sarmısaklı yogurtlar yemek nıyetıne yerız bunu. yazın cok guzel hafıf bır yemek.
aksma sporun bellı yanı
dugunde oynamaca
mekıkler nasıl ıyılermı sekercımmmmmmmmmmmmmm
tmm.
kultur gezısı yakısır balıma. fıratın kenarına balık yemeyı ıhmal etme. meshur kuzumcular carsısını gez. bır sıra gecesıne gıt ıkı tek at dıyecem ama ramazanda o yorebıraz tutucu olur
benım kucuk basım 13 aylık teyzosu
ne kadar basrılı cumaya bkacaz canımçbak toprak hanım kalorı yakıyor ..................
karpuz harıcı guyel.afıyet oılsun
Pazar menusu sabah teyzeme gidicez aksama kadar yokum o yuzden simdi paylasim
Sabah kahvalti
Peynirli kucuk yagsiz tost
Cay
Ara yok kahvaltiyi gec yapmistim
Oglen
Hamburger menu ama kola icmedim ( odul ogunu kullandimm )
Ara bi isirik bitter cikolata
Aksam
5 kasik barbunya yemegi
Bi dilim tambugday
Bi tabak semizotu salatasi
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yuruyus
Canim telefondan girince altta kiminoldugu gorunmuyo bende yazdigini gormemisim kusura bakmabende burdayım canım nasılsın??
Bu neki canim yaa onceden neler yapardim iki saat yuruyus ekstra sporlarim da olurduAnaaammmm spora bak.bnm daa cok ugrasmam.lazimmm
Dunku menum (ceza istiyrum bana ders.olsun)
Sabah 1 salayalik 1 domates 1 dilim.peynir
Ara 1 nektari 1 kase yogurt
Oglen.k flakes 1 bardak.sut.
Ara misafr vardi 2 kasik makarna (yagsiz saat 4.gbi).
Aksampiknige gttik sossuz 6 kanat 2 si derili trafindan. 4 u kanatin arkasnda but kiski varya ordan. Salata ayran
Su 2 ltre
Spor 1 saat yuruyus 300.kalori 270cezamdan.dusulecek
Yarm saat yruys 157 kalori
Bide 1 tane corntto disk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?