dünkü menüme glince bugun biras düzensiz ve dengesiz oldu...
pikniğe gittik dolayısıyla sabah ve öğlen karıstı birbirine
iri bi parça kepek ekmeği
iri bi parça beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
bol domates
bol salatalık
2-3 bardak çay
akşam üstü
4-5 dilim karpuz
aksam
mevlüt vardı menü börek çörek kek vs.. idi
yemek istemedim sadece
1 ısırık börek aldım ağzıma
3 tanede yaprak sarma
3lt den fazla su
spor ormanda oğluşla yürüme koşma tepişme :)
evt 4 aylıktı.ağlamasına dayanabilsem bırakırımda.malesef her türlü sallamaya alıştı.battaniyede ,beşikte, ayakta.neyse en azından 1 saat uyududa bende spor yapabildim
Vaaayyyy zeynosuma bakin helee :) muhtesem bir tablo zeynep abla tebrik ederim azmine hayranim
Sabah girim dedim tam bakiyodum canim yine doktor icin mersine gittik yazamadan ciktim nasilsinizzznurdancım ve baharcım burdaymışsınız günaydın size de
kusura bakmayın kalamıyorum kızım bağırıyor içerden kahvaltı hazırlıyım
:) :) :) ayy buna cok guldum yaa bende boyle ayni sekilde biriyle yarismak istiyorum hem yarismak hem de birbirimizi motive etmekIki. Yigit cikti meydaneeeee ikiside birbirnden merdaneeee sag yarafta beriiiiilllll sak.sak.sak.sak.sak. sok tarata topraaaaaaaakkkkkk.sak.sak.sak sak :)
Basin sagolsun canim benim allah ailesine sabir versinselam kızlar dünkü menümü yazayım
mahallede cenazemiz var öğleye yetişeyim çıkıcam
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
3 yeşil zeytin
kapanış bir lokma çilek reçeli
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
cola zero
ara
3 kuru kayısı
2 diyet kraker
akşam
1 tabak türlü
1 dilim tam buğday
2 kaşık pilav
cacık
spor
akşam yarım saat bisiklet
sabah ne yapmıştım ben yaaaaa hatırlayamadım kızlar
su 2 lt
şimdi çıkayım cenazeden sonra yine uğramaya çalışıcam
Gene ne olduki yaa bi su topikde kalamadi zeynep ablaZeynep abla banlanmış yine galiba..ben işlerimi yapayım biraz görüşürüz sonra.
birazdan misafirlerim gelecek akşam yemeği,de bu saate kaldı bu hafta sonlarının düzensizliğinden nasıl kurtulcam ben yaaa...
pikniği güzel atlatmışsın, mevlütteki irade için de tebrikler canım
evet pilav yemesem daha iyi olacak sanırım:26:
akşam götürmüşsün ama ödül vardı di mi gerçi 2. derken 3. olmuşuz ama neyse:)))
evet canım bu hafta az yiycem yoksa beril beni yiycek
güzel menü fıstık spor için de tebrikler
ayyyyyyyyy korktum birden:18:
hadi hayırlısı olsun bakalım
vaaayyyy sıkı menüyle karşımdasın dişlisin bakıyorum
maalesef erken sevinç 3. olmuşuz
azz yemişsin tatlım öğlen bari ekmek yaseydin
hoşbulduk ve güle güle
tamam canım kesin bu hafta süper olucam
iyi düşündün canım
menün de sporun da güzel tatlım
torpilli dimi tartı da bana torpil yaptı zaten
ahhh ahhhh bide olsan bi de olsan
tabi k, prof bir menüüüü
çooooook güzel olddddddduuuuuuuuu zeynebimmmmmmm
ya listeye girmene gerek yok sen gel yine de canım sonra zorlanacaksın
teşekkür ederim tatlım sağolasın
kusura bakma ben çıkmıştım, pegasus sağolsun ilgilenmiş
evet bana zopaaaaa var zopaaaaaaaaaaa
canım aynı sorun bendede vardıaksam mevlüt vardı ama yedim mi yemedim :)
menüne gelince sabah bencede az olmuş canım bide aksamda bişey yiyememişsin ztn
menü çok güzel olmus canım bide spor olsaydı oh misss :)
menüde akşam biras yüklenilmiş bence :)
öncelkle basınız sağolsun canım..
menüne gelince pilavı ve colayı menünden tamamen çıkarsan daha iyi olmasmı acaba?
oh afiyet olsun akşam hakikaten ödül olmuş canımhasret kaldıkk ahhh :)
Canim kucuk haslamalik papatesi 4 e bolmustum 2 sini yedm kiraz buyukkugundeydi odem olmasn dye tuz kullanmiyrm cnm tatsz tuzsuzduTatlim bu haslanms parates kac taneydi.neyle tatlandirildi.sporun Guzel emme velakin bu ceza Buna ek spor yapman lazim bence.kotu kadin muzeyyen oldum yine yawwww
Hep boyle menuler bekliyorum senden cicim
Toprisimin menulerindende anlasilacagi gibi yarismanin birincisi belli be yavru
Tatlim ayak parmagim Kirik su an spor yapamiyorum ama surekli hareket halindeyim.birde spor yapamadigim icin cok dikkatli menuler yapiyorum
Hepsi hos ozellikle Sabah kahvaltin tam benlik ama aksam uzeri 4-5 dilim Karpuz olmamasi be bebik
Haydiiii be kolay gelsin.
Guzel taktikBenimde bir arkadaşım kendi boy fotoğrafını photoshopla incelttirip tam boy karton figürünü bastırdı ( şu mağazaların önünde duran karton adamlar gibi ) yatak odasına koydu . her sabah uyandığında kendinin incelmiş halini birebir görerek motive olup inanılmaz kilo verdi. Sanırım bu sitede yapıyorlar . Karton Adam - Hediye ve Dekor dünyasının süper kahramanı.
Lesli kolay ama guzel bi spor fistikTsk edrm cnm.bnm.yarinda.leslie ye basliycm ins
Persembe gunu tatle ckiyrmz kocisle urfa antep hatay gezcez ins umaeim diyetime devam edebilirim :)
Canim kucuk haslamalik papatesi 4 e bolmustum 2 sini yedm kiraz buyukkugundeydi odem olmasn dye tuz kullanmiyrm cnm tatsz tuzsuzduspora da brdn.baslauiota yataklara dusmrk istmyrm.cnm ya belim yeni gcti yarnda leslie ye basliyrm ins :)
Vaaayyyy zeynosuma bakin helee :) muhtesem bir tablo zeynep abla tebrik ederim azmine hayranim
Sabah girim dedim tam bakiyodum canim yine doktor icin mersine gittik yazamadan ciktim nasilsinizzz
:) :) :) ayy buna cok guldum yaa bende boyle ayni sekilde biriyle yarismak istiyorum hem yarismak hem de birbirimizi motive etmek
Basin sagolsun canim benim allah ailesine sabir versin
Gene ne olduki yaa bi su topikde kalamadi zeynep abla
Sorma canim yaa benimde hep pazar gunu sasiyo menuler disarda yedigim icin
Aayy kizlar bugun butun kemiklerim agriyor dun sabah mersine denize gittik aksam donduj cok guzeldi ama acisi bugun cikti sabah bide ayiptir solemesi hasta ( adet ) oldum felaket karnim ve butun kemiklerim agriyodu teyzemin hastanede yine randevusu varmis unuttum sabah mersine gidiyoduk trende tansiyonum dustu kendimden gectim nerdeyse niye ole oldu bilmiorm eve ogleden sonra geldik bende bu zamana kadar ole yattim ondan giremedim
Benimde tam.motive olmam.icin yarsmam.gerek.tatlm sana acik cek.atiyrm var misin :)
Gecmis olsun cnm simdi.nasilsin..uzun.sure.ac kaldiysan tansiynun yada sekern dusmustr dikkat et zayiflayacam.derken.saglihindan olma tatlm
hastalandığından olmuştur canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Aayy kizlar bugun butun kemiklerim agriyor dun sabah mersine denize gittik aksam donduj cok guzeldi ama acisi bugun cikti sabah bide ayiptir solemesi hasta ( adet ) oldum felaket karnim ve butun kemiklerim agriyodu teyzemin hastanede yine randevusu varmis unuttum sabah mersine gidiyoduk trende tansiyonum dustu kendimden gectim nerdeyse niye ole oldu bilmiorm eve ogleden sonra geldik bende bu zamana kadar ole yattim ondan giremedim
Dunki menum pekde menu sayilmasada
Sabah normal kahvalti ama normalden az yedim
Cok az beyaz ekmek yarim dilim kadar
Biraz peynir
Domates salatalik
Cay
Ara yok denizde yuzme
Oglen
Bi tane kozlenmis patlican
Bi tane biber
Bi kac parca tavuk izgara yagsiz
Iki dilim ekmek
Salata
Ara yarim kozlenmis misir ( dari )
Aksam aslinda saat 4 du
Bi dilim ekmek
Biraz peynir
Bi dilim karpuz
Spor yok
Su 2 litre kadardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?