selamm dn tam sohbetin arasında internet gittitopraks kilo mu yazmıssın da ben anlamadım haftaya cuma 79 dan mı düşülcek verdiğim kilo..offf ya nerdeyse başladığım kilo ya neyseki şişlikk o kadar kiloyu geri alsaydım cok kötü olurdu
benim de dün gece konuştuklarımız hariç 123 onlar bugün yazdığı için kenarında haftaya sayılacak
ben bu hafta saymasam olur mu salı mı çarşamba mı döndüm zaten cok azdır sen ver cezamı razıyım :18::18::18:
*** 6. Takım 317. Etap ***
kelebek.hill ( 60.5 /60.5 /0 / %0 )kilosu sabit izinli
degua ( 64 /64.2 /0,2/%- 0,31)
concept ( 65.4 / 65 /0.4 / %0.61 ) mezun olmak istiyor
fatos0808 (70.3/69.7/0.6/ %0.85)
maviyesil1999 (64,9/64,6/0,3/%0,46)
destina_88 ( 63. / 63 /0.0 / %0.0 ) mezun olmak istiyor
6. Takım Ortalaması: % 0.48
kızlar listemizi kontrol edermisiniz
sana cezanı veriyorum ve çıkıyorum eve gidip hazırlanayım uğrarım yine:)
rapunzel seni bu hafta zeynep'in ellerine bırakıyorum, ne derse onu yapıp onu yiyeceksinkötüyüm ben kötüyüm
haftaya mesajın, kilon, sporun vs. düzgün olmazsa ikinize de ceza vericem:))))
beril baharla ben de sana emanetiz, kilo verdiğin için değil yani çenenden dolayı
ben sonucu 0,27 buldum tatlım
tamam bana uyar zeynep abla ne derse o
ben de 0.32 buluyorum niycanım allh allhh
bebege bakmanın tatili mi olurmuş yaslm kizlar bugun tam giriyorum. okuyup cevap yazicam.cevap yazarken hoop oglum bi muzurluk yapiyo. esimde sinir etti beni. geldiginden beri istedigi her seyi yapio. sira bebek bakmaya geldiginde neymis efendim tatile gelmis bakamazmis. sanki cocugu tek basimiza yaptik.dunki menumu yazayim ben
sabah
2 kucuk pogaca
az sosis
domates salatalik
oglen
3kofte
az balik
salata
yogurt mezesi
az kisir
ara
yarim gozleme
bi top dondurma
akssm
balik
ssalata
2 ince parca pide
3 lt su
yuzme yuruyus 1 saat kadar
peki bakalım sınırı aşmışsın bişey yok haftaya bol lak lak var:))))gokcecm mesaj sayim 46 tatilde oldugum ve aksamlari giremefigim icin az sanirim. donunce soz artiricam
teşekkürler tatlım ben de çok memnunum hepinizi tanıdığımazeynep ablam menunu begendim.ramazana gore guzel.aksam cok cesitten azar azar yemissin
gokcecim seni tanidigima tekrardan memnun oldum
ismin topprak saniyodum.cocugunun ismiymis meger
tipik erkek muhabbeti yüz verme baksın yoksa yanarsın :))) menü ıııı ıhhhhh olmamışşşşslm kizlar bugun tam giriyorum. okuyup cevap yazicam.cevap yazarken hoop oglum bi muzurluk yapiyo. esimde sinir etti beni. geldiginden beri istedigi her seyi yapio. sira bebek bakmaya geldiginde neymis efendim tatile gelmis bakamazmis. sanki cocugu tek basimiza yaptik.dunki menumu yazayim ben
sabah
2 kucuk pogaca
az sosis
domates salatalik
oglen
3kofte
az balik
salata
yogurt mezesi
az kisir
ara
yarim gozleme
bi top dondurma
akssm
balik
ssalata
2 ince parca pide
3 lt su
yuzme yuruyus 1 saat kadar
Bizde yoldayız eskişehire dogru gidiyoruz.
iyi yolculuklar sana da canımmmm benim telefonumun interneti yok kiii(( oraya varana kadar ayırıyız kızlarrrrrrr
hoşçakalın mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?