Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım maalesef haftaya 79 dan sayılacak ama tartıdan da farketti ya şişlik de inerse iyi bir sonuç alırsın haftaya

ben bu hafta saymasam olur mu salı mı çarşamba mı döndüm zaten cok azdır sen ver cezamı razıyım :18::18::18:

sana cezanı veriyorum ve çıkıyorum eve gidip hazırlanayım uğrarım yine:)

rapunzel seni bu hafta zeynep'in ellerine bırakıyorum, ne derse onu yapıp onu yiyeceksin kötüyüm ben kötüyüm
haftaya mesajın, kilon, sporun vs. düzgün olmazsa ikinize de ceza vericem:))))

beril baharla ben de sana emanetiz, kilo verdiğin için değil yani çenenden dolayı

*** 6. Takım 317. Etap ***
kelebek.hill ( 60.5 /60.5 /0 / %0 )kilosu sabit izinli
degua ( 64 /64.2 /0,2/%- 0,31)
concept ( 65.4 / 65 /0.4 / %0.61 ) mezun olmak istiyor
fatos0808 (70.3/69.7/0.6/ %0.85)
maviyesil1999 (64,9/64,6/0,3/%0,46)
destina_88 ( 63. / 63 /0.0 / %0.0 ) mezun olmak istiyor

6. Takım Ortalaması: % 0.48

kızlar listemizi kontrol edermisiniz

ben sonucu 0,27 buldum tatlım

tamam bana uyar zeynep abla ne derse o

kızlar ben çıkıyorum iyiki de uğramışım, kardeş takım zor durumda kalmış, hiç bakan yok

bu akşam yolcuyum biliyosunuz hazırlanmam gerek, paylaşım alanını da takip edebilirseniz sevinirim, ben fırsatını bulduğum anda hooooppp burdayım

öpüldünüzzzzzzz

slm kizlar bugun tam giriyorum. okuyup cevap yazicam.cevap yazarken hoop oglum bi muzurluk yapiyo. esimde sinir etti beni. geldiginden beri istedigi her seyi yapio. sira bebek bakmaya geldiginde neymis efendim tatile gelmis bakamazmis. sanki cocugu tek basimiza yaptik.dunki menumu yazayim ben

sabah
2 kucuk pogaca
az sosis
domates salatalik
oglen
3kofte
az balik
salata
yogurt mezesi
az kisir
ara
yarim gozleme
bi top dondurma
akssm
balik
ssalata
2 ince parca pide

3 lt su
yuzme yuruyus 1 saat kadar

zeynep ablam menunu begendim.ramazana gore guzel.aksam cok cesitten azar azar yemissin
gokcecim seni tanidigima tekrardan memnun oldum
ismin topprak saniyodum.cocugunun ismiymis meger

bebege bakmanın tatili mi olurmuş ya menünde kacamaklar olmuş biraz

elifçik nasılsın, işlerimi toparladım yemek yaptım gitmeye hazırım :))
bir uğrayım bakayım benim güzel hatunlarım neler yapmış dedim:))))

gokcecm mesaj sayim 46 tatilde oldugum ve aksamlari giremefigim icin az sanirim. donunce soz artiricam
peki bakalım sınırı aşmışsın bişey yok haftaya bol lak lak var:))))

zeynep ablam menunu begendim.ramazana gore guzel.aksam cok cesitten azar azar yemissin
gokcecim seni tanidigima tekrardan memnun oldum
ismin topprak saniyodum.cocugunun ismiymis meger
teşekkürler tatlım ben de çok memnunum hepinizi tanıdığıma

tipik erkek muhabbeti yüz verme baksın yoksa yanarsın :))) menü ıııı ıhhhhh olmamışşşş ahhh bende 2 günlük tatilde böyle yorumlar alıcam sanırım kızma komşuna gelir başına:)))) kilo alıp gelme de o zaman seni berile veririrm

Toprak Canim hayirli yolculuklar simdiden.hafta sonu bir kacirda sen gor berile veririm demeyi.pazartesi Sabah bir goreyim Kilo Aldinida sen o zaman gor berilin diline dusmeyi.

Ama yoruldum yaw.hafta sonu temizlik yapmayi hic sevmiyorum.bugun bitirmeye calisiyorum.ve daha annemin odayla USt. Kat balkonlar var.

iyi yolculuklar sana da canımmmm benim telefonumun interneti yok kiii(( oraya varana kadar ayırıyız kızlarrrrrrr
hoşçakalın mutlu haftasonları

Sanada hatta hepinize. Zaten in cin Top oynar hafta sonu.bende mezdekemi oynasam topragin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…