Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sizce erman cok kilolumu kızlar resimleri görenler

Kizma dusunceme tamammi
Bence kilolu degil ama saclari yanlis bence onun icinde basi biraz iri gorunuyor.daha modern bir tarz yapmalisin.sac erkegi cok degistiriyor fistik ya... Kandira bilirsen bir dene.haaaa erkekler evlenince cogu Kilo almasada ene dogru genisliyor nede olsa rahat millet tatlim haberin olsun

Benimkide kel cnm,sülaleden geliyor,erkenden döküldü saclar
Sac ekelim diyorum,yok diyor:44:

Tesekkürler cnm,sen nasilsin

ne yaptin etle pastirmayi:44:
Dondurucuya at ikisinide,bisey olmaz

Biz kuru et bilmeyiz ne yapacam bilemedim.atamamda garip huylarimdan biri hic birseyi atamam. Iki kasikta olsa dolaba....
Pastirmayi dilimletip kucuk posetlerle buzluga atacam Hasan tadi bozulur diyor.simdilik gidip gelip kemiriyor.ayyyyy adam bir Pis Kokuyor anlatamam.

biraz evet

Ileride dahada lamamasi icin,önlemini alin derim
önlem konusunda haklısın canım kilolar basını alıp gidiyo evde oturdugunda

bunun ailesinin hepsi kilolu canım ablası obozite annesi kilolu babası baya zayıf abısı yengesi hep aynı kilolu hepsi bogaza çok düşkün öle olunca bununda kendilerine benzettiler ünideyken baya zayıftı aşkım benim
saça gelince ben seviyorum canım tarzını önleri düz yapıyo arkaları kaldırıyo bide kafası büyük kilodan dolayı gıdısı var o bana koca gözlü der bende goca gafalı deerim hep

boyutu büyük diyor ya
baharim resimlerin oldugu dosyayi ac

eklemek istedigin resme tikla

üst sagda acma gibi bisey yazmali,yada ac(en sondaki)

ordan paint e tikla

paint te büyüklügü degistir var(türkcesini tam bilmiyorum,almancadan ceviriyorum,benzeri yazida olur)

oraya tikla ve acilan sayfada 100 yaziyor,onu 70 yap,kaydet de,degisiklikleride kaydet.o zaman yeniden yükle olur

Benimkide kel cnm,sülaleden geliyor,erkenden döküldü saclar
Sac ekelim diyorum,yok diyor:44:

Benim abim ektirdi iki kez toplam 13 bin gref felan iki yil oldu seyreldi.yapildinda gur oluyor ama zamanla azaliyor yine.ekim sonrasi da SAC tutana Kadar kotu duruyor sanki SAC darisi yara gibi...

yok cnm,bozulmaz.Bende bazen alip atiyoorum buzluga...
kuru eti corbalarda kullan,sulu yemeklerde.cok lezzetli oluyor

Keller seksi olurmus be yaw
evet cnm,öyleymis

Sen begeniyorsan sorun Yok be bebegim

yok cnm,bozulmaz.Bende bazen alip atiyoorum buzluga...
kuru eti corbalarda kullan,sulu yemeklerde.cok lezzetli oluyor

evet cnm,öyleymis

Ay bir tane isirdim Yok kopmuyor bayagida tuzluca.ama elif pek sevdi.sapirtadarak emdi alt dislerimizi 4 luyozya iyi geldi ama tuzdan korktum vermedim sonra.senin 3 ude tek dogum degilmi ikiz felan varmi yoksa

denedim olmadı canım yaa
valla anlamıyom hepsi aynı makimadan cekildi öncekileri yükledi bunları yüklemiyo

Benim abim ektirdi iki kez toplam 13 bin gref felan iki yil oldu seyreldi.yapildinda gur oluyor ama zamanla azaliyor yine.ekim sonrasi da SAC tutana Kadar kotu duruyor sanki SAC darisi yara gibi...
benimkide o yüzden istemiyo.cim adam gibi görünürmüs,en iyisi orjinalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…