denedim olmadı canım yaa
valla anlamıyom hepsi aynı makimadan cekildi öncekileri yükledi bunları yüklemiyo
kokmasin diye tuzu cok kullanirlar.bilioyrum..Ay bir tane isirdim Yok kopmuyor bayagida tuzluca.ama elif pek sevdi.sapirtadarak emdi alt dislerimizi 4 luyozya iyi geldi ama tuzdan korktum vermedim sonra.senin 3 ude tek dogum degilmi ikiz felan varmi yoksa
bi dk bekle cnm,resimli anlatacamdenedim olmadı canım yaa
valla anlamıyom hepsi aynı makimadan cekildi öncekileri yükledi bunları yüklemiyo
Resmin resmini cek yukle Ben bazen oyle yapiyom
kokmasin diye tuzu cok kullanirlar.bilioyrum..
hepsi tek cnm,ikiz yok.hepsi normal dogum..göbekte yirtik yok bu arad,ne alakysa
bi dk bekle cnm,resimli anlatacam
Canım eğer sorun resim eklemek ise:26:Eki Görüntüle 739656 KK bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 80 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDETUmarım işe yarar
sansliyim cnm gercekten,hic biseyde kullanmadim üstelikAy ne sanslisin ya....
Ben cok kotu yirtildim hele son gebelikte dizlerimin arkasi goguste bile var.
sansliyim cnm gercekten,hic biseyde kullanmadim üstelik
Bizim annedede yok,kiz kardesimdede,.aileden geliyor bu sanki:44:Ben kullanilanlara inanmiyorum bu derinin esnekligiyle ilgili bence.kardesimde yirtildi ama annemde tik Yok ya
Yok cnm,olanlarida veriyorsun zatengeçen gün denize gitmiştik o zaman cekindik resimleri nasılım :) fazlalıklar cokmu
bi önceki sayfada anlattim cnm,resimde var,bi bak istersenteyzemin torunun koydum onu yükledi boyutu küçük die canlar cadım benim o yaaa
ben yarismaya katilacagim zaman resimler olmadi.bi arkadas anlatmisti bana resimli,o mesaji gönderim bak sende yaparsin..orda 80 yaziyor,sen direk 50 yap istersen
resmin yazisina bas acilir
bi önceki sayfada anlattim cnm,resimde var,bi bak istersen
Sükret cnm,bide alanlar var demi amaişde güç bela
rica ederim cnm,isin görülsündeaa ben az önce onu fark etmemişim canım yaa cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?