Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ulennnnn Ben kendi kendimemi konusuyom.neyse gideyim isimi bitireyim duumu alayim yeme modunda hazir bekleyim

Gökçem sanada iyi yolculuklar.hepinize iyi haftasonları dilerim kızlar.inşallah kimse kilo almaz.

elifçik nasılsın, işlerimi toparladım yemek yaptım gitmeye hazırım :))
bir uğrayım bakayım benim güzel hatunlarım neler yapmış dedim:))))
ben çıkmışım sen yazmışsın sen nereye gidiyosun tatile

kolay gelsinn temizlik hiç bitmiyo yaa

ya su kocama gicik oluyorum. anlamiyorum ben mi cok sey istiyorum. cocuk onunda cocugu. aglayacak elbet. aglamayan cocuk mu olur. ama bizimki hemen sussun istiyo.uykusu geldiginde hemen uyusun. birsey yap dediginde binbir nazla.... sizde cocuk buyuturken boylemiydi yaa eslerniz

farkindayim dun azicik asiriya kactim menude. bugun dengeledim ama. zaten acik bufede ilk bi kac gun hevesleniyosun sonra gozun doyunca karninda doyuyo
yuz vermiyom zaten. banane o da bakacak yok ole. sabah uyandik oglumla ben. wc ye gittim bes dakikalugina. esim icerden sesleniyo. nurdan doruk uyandi gel ben uyuyorum diye. sinir kupu oldum bi anda. hirsimdan on bes dk daha wc de bekledim
bebege bakmanın tatili mi olurmuş ya menünde kacamaklar olmuş biraz

gel de bunu esime anlat tatlim. tum yil boyunca calisiomus bu yedi gunde dinlenecekmis. gelirken annesinide getirmek istedi. kabul etmedim. simdi obun sarsintilarini yasiyoruz. menunun olmadiginin farkindayim ama bugunden itibaren yemeyecegim cisss seyleri

berillll nerdesin geldiğinde seni dinlemeye hazırım canım
Tatlim esimin bir hastasi bize bayagi bir pastirma ve kuru et yollams.
Kuru et nasil piser ve saklanir
Pastirmayi bir yere asamam uzerindeki cemeni temizleyip buzluga atsam olurmu
Olmazsa nasil saklarim.acil cevap Okkupant Eve giremiyom.
ben çıkmışım sen yazmışsın sen nereye gidiyosun tatile

kolay gelsinn temizlik hiç bitmiyo yaa
Benim ki hastalik boyutunda Canim ya....

Hiiii benim herife gore uvey anneyim Ben.kucuk kizima o bakti hep ameliyat donemlerimde.ikizlerin okulunda herkez Onu tanir.kizmada biraz sen alistirmisssin.bizde tatil icin cocuk bakimli olan otellere gidiyoruz. Eger oteldeysen bir sor belki vardir cocuk bakmlari.cok rahat edersin hemde cocugu acayip eglenoriyorlar.bir yas tan itbaren oluyor.elinede bir goruntulu Tel. Veriyorlar istedim an kontrol edebiliyorsun. Boyle bir Sansin yoksa takma herfin dedini eglenmene bak.

Bizde yoldayız eskişehire dogru gidiyoruz.
Iyi tatiller cnmm :)

Iyi ttiller canm (abla dmiyrm :) ) Bende h.sonu konyaya gidiyrm birasda orda yiyim

daha 4 aylik cnm ya. seneye gidecegim otelde arastiririm cocuk bakimini. simdi baska turk aile var yanimizda.kadinla konusuyorum. diyo iyi esin bebege guzel bakiyo diye. banada hic birsey yapmiyo gibi gelio

olsun tatilde olur öyle kacamaklar ya

Bende bunu anlamiyrm annelerini canta gibi.tasiyorlat senn annen.varsa benimde annem.var kardesim topla halani dayini.amcani.oyle gt mademnoyle.tatile bi.ana.kuzusuda Bende var canima.okuyo valla ;(

dur ortalığı iyice kızıştıryım

geçen hafta baharı vermiştik zeynoşa ama sabit çıktı bahar, zeynoş başarısız oldu bakalım bu hafta sana neler yapacak
zeynoş başarısızmı oldu :44::44:
uhuuuuu menüye gel menüye :) tatil bitince toparlarsın canım boşver yaa okadar para verdiniz ye iç eylen deşarj ol senede bi kere bi haftalıgına kafa dinlemeye gittin salla herşeyi
Bizde yoldayız eskişehire dogru gidiyoruz.
hayırlı yolculuklar gonca abla
iyi yolculuklar sana da canımmmm benim telefonumun interneti yok kiii(( oraya varana kadar ayırıyız kızlarrrrrrr
hoşçakalın mutlu haftasonları
yetişemedim canım yaaa iyi tatiller
ah şu erkekler yaaaa
cimcimem kilo almis sanirsam. kac gundur yok.ise baslamadimi acaba hala.
canım o 1 ay izinli
Iyi tatiller cnmm :)

Iyi ttiller canm (abla dmiyrm :) ) Bende h.sonu konyaya gidiyrm birasda orda yiyim
sen daha yeme istersen canım dşyetteyiz unutma
Bende bunu anlamiyrm annelerini canta gibi.tasiyorlat senn annen.varsa benimde annem.var kardesim topla halani dayini.amcani.oyle gt mademnoyle.tatile bi.ana.kuzusuda Bende var canima.okuyo valla ;(

insanın ailesi ile eşi arasındaki yerini bilmeli yaa ikisi farklı seyler ama erkekler bunu ayırt edemiyorki hiç mi başbaşa kalmak gelmiyo akıllarına ben bilmem ki

Islerim bitti utumude bitirdim.eeee gece kuslari nerdesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…