berillll nerdesin geldiğinde seni dinlemeye hazırım canımUlennnnn Ben kendi kendimemi konusuyom.neyse gideyim isimi bitireyim duumu alayim yeme modunda hazir bekleyim
ben çıkmışım sen yazmışsın sen nereye gidiyosun tatileelifçik nasılsın, işlerimi toparladım yemek yaptım gitmeye hazırım :))
bir uğrayım bakayım benim güzel hatunlarım neler yapmış dedim:))))
Toprak Canim hayirli yolculuklar simdiden.hafta sonu bir kacirda sen gor berile veririm demeyi.pazartesi Sabah bir goreyim Kilo Aldinida sen o zaman gor berilin diline dusmeyi.
Ama yoruldum yaw.hafta sonu temizlik yapmayi hic sevmiyorum.bugun bitirmeye calisiyorum.ve daha annemin odayla USt. Kat balkonlar var.
farkindayim dun azicik asiriya kactim menude. bugun dengeledim ama. zaten acik bufede ilk bi kac gun hevesleniyosun sonra gozun doyunca karninda doyuyopeki bakalım sınırı aşmışsın bişey yok haftaya bol lak lak var:))))
teşekkürler tatlım ben de çok memnunum hepinizi tanıdığıma
tipik erkek muhabbeti yüz verme baksın yoksa yanarsın :))) menü ıııı ıhhhhh olmamışşşşahhh bende 2 günlük tatilde böyle yorumlar alıcam sanırım kızma komşuna gelir başına:)))) kilo alıp gelme de o zaman seni berile veririrm
bebege bakmanın tatili mi olurmuş yamenünde kacamaklar olmuş biraz
Tatlim esimin bir hastasi bize bayagi bir pastirma ve kuru et yollams.berillll nerdesin geldiğinde seni dinlemeye hazırım canım
Benim ki hastalik boyutunda Canim ya....ben çıkmışım sen yazmışsın sen nereye gidiyosun tatile
kolay gelsinn temizlik hiç bitmiyo yaa
Hiiii benim herife gore uvey anneyim Ben.kucuk kizima o bakti hep ameliyat donemlerimde.ikizlerin okulunda herkez Onu tanir.kizmada biraz sen alistirmisssin.bizde tatil icin cocuk bakimli olan otellere gidiyoruz. Eger oteldeysen bir sor belki vardir cocuk bakmlari.cok rahat edersin hemde cocugu acayip eglenoriyorlar.bir yas tan itbaren oluyor.elinede bir goruntulu Tel. Veriyorlar istedim an kontrol edebiliyorsun. Boyle bir Sansin yoksa takma herfin dedini eglenmene bak.ya su kocama gicik oluyorum. anlamiyorum ben mi cok sey istiyorum. cocuk onunda cocugu. aglayacak elbet. aglamayan cocuk mu olur. ama bizimki hemen sussun istiyo.uykusu geldiginde hemen uyusun. birsey yap dediginde binbir nazla.... sizde cocuk buyuturken boylemiydi yaa eslerniz
Iyi tatiller cnmm :)Bizde yoldayız eskişehire dogru gidiyoruz.
Iyi ttiller canm (abla dmiyrm :) ) Bende h.sonu konyaya gidiyrm birasda orda yiyimkızlar ben çıkıyorum iyiki de uğramışım, kardeş takım zor durumda kalmış, hiç bakan yok
bu akşam yolcuyum biliyosunuz hazırlanmam gerek, paylaşım alanını da takip edebilirseniz sevinirim, ben fırsatını bulduğum anda hooooppp burdayım
öpüldünüzzzzzzz
Tatlim esimin bir hastasi bize bayagi bir pastirma ve kuru et yollams.
Kuru et nasil piser ve saklanir
Pastirmayi bir yere asamam uzerindeki cemeni temizleyip buzluga atsam olurmu
Olmazsa nasil saklarim.acil cevap Okkupant Eve giremiyom.
Benim ki hastalik boyutunda Canim ya....
Hiiii benim herife gore uvey anneyim Ben.kucuk kizima o bakti hep ameliyat donemlerimde.ikizlerin okulunda herkez Onu tanir.kizmada biraz sen alistirmisssin.bizde tatil icin cocuk bakimli olan otellere gidiyoruz. Eger oteldeysen bir sor belki vardir cocuk bakmlari.cok rahat edersin hemde cocugu acayip eglenoriyorlar.bir yas tan itbaren oluyor.elinede bir goruntulu Tel. Veriyorlar istedim an kontrol edebiliyorsun. Boyle bir Sansin yoksa takma herfin dedini eglenmene bak.
farkindayim dun azicik asiriya kactim menude. bugun dengeledim ama. zaten acik bufede ilk bi kac gun hevesleniyosun sonra gozun doyunca karninda doyuyo
yuz vermiyom zaten. banane o da bakacak yok ole. sabah uyandik oglumla ben. wc ye gittim bes dakikalugina. esim icerden sesleniyo. nurdan doruk uyandi gel ben uyuyorum diye. sinir kupu oldum bi anda. hirsimdan on bes dk daha wc de bekledim
gel de bunu esime anlat tatlim. tum yil boyunca calisiomus bu yedi gunde dinlenecekmis. gelirken annesinide getirmek istedi. kabul etmedim. simdi obun sarsintilarini yasiyoruz. menunun olmadiginin farkindayim ama bugunden itibaren yemeyecegim cisss seyleri
farkindayim dun azicik asiriya kactim menude. bugun dengeledim ama. zaten acik bufede ilk bi kac gun hevesleniyosun sonra gozun doyunca karninda doyuyo
yuz vermiyom zaten. banane o da bakacak yok ole. sabah uyandik oglumla ben. wc ye gittim bes dakikalugina. esim icerden sesleniyo. nurdan doruk uyandi gel ben uyuyorum diye. sinir kupu oldum bi anda. hirsimdan on bes dk daha wc de bekledim
gel de bunu esime anlat tatlim. tum yil boyunca calisiomus bu yedi gunde dinlenecekmis. gelirken annesinide getirmek istedi. kabul etmedim. simdi obun sarsintilarini yasiyoruz. menunun olmadiginin farkindayim ama bugunden itibaren yemeyecegim cisss seyleri
zeynoş başarısızmı oldu :44::44:dur ortalığı iyice kızıştıryım
geçen hafta baharı vermiştik zeynoşa ama sabit çıktı bahar, zeynoş başarısız oldubakalım bu hafta sana neler yapacak
uhuuuuuslm kizlar bugun tam giriyorum. okuyup cevap yazicam.cevap yazarken hoop oglum bi muzurluk yapiyo. esimde sinir etti beni. geldiginden beri istedigi her seyi yapio. sira bebek bakmaya geldiginde neymis efendim tatile gelmis bakamazmis. sanki cocugu tek basimiza yaptik.dunki menumu yazayim ben
sabah
2 kucuk pogaca
az sosis
domates salatalik
oglen
3kofte
az balik
salata
yogurt mezesi
az kisir
ara
yarim gozleme
bi top dondurma
akssm
balik
ssalata
2 ince parca pide
3 lt su
yuzme yuruyus 1 saat kadar
hayırlı yolculuklar gonca ablaBizde yoldayız eskişehire dogru gidiyoruz.
yetişemedim canım yaaa iyi tatilleriyi yolculuklar sana da canımmmm benim telefonumun interneti yok kiii(( oraya varana kadar ayırıyız kızlarrrrrrr
hoşçakalın mutlu haftasonları
ah şu erkekler yaaaaya su kocama gicik oluyorum. anlamiyorum ben mi cok sey istiyorum. cocuk onunda cocugu. aglayacak elbet. aglamayan cocuk mu olur. ama bizimki hemen sussun istiyo.uykusu geldiginde hemen uyusun. birsey yap dediginde binbir nazla.... sizde cocuk buyuturken boylemiydi yaa eslerniz
canım o 1 ay izinlicimcimem kilo almis sanirsam. kac gundur yok.ise baslamadimi acaba hala.
sen daha yeme istersen canım dşyetteyiz unutmaIyi tatiller cnmm :)
Iyi ttiller canm (abla dmiyrm :) ) Bende h.sonu konyaya gidiyrm birasda orda yiyim
Bende bunu anlamiyrm annelerini canta gibi.tasiyorlat senn annen.varsa benimde annem.var kardesim topla halani dayini.amcani.oyle gt mademnoyle.tatile bi.ana.kuzusuda Bende varcanima.okuyo valla ;(
kızlaarr ben geldim daha yeni eve geldik hemen pc yi actım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?