- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
hee ben meslegini unttum canım ondan sordumASK olsun Canim ne demek
Baharim Ben sinif ogretmeniyim esimin yanina bazen yardima gidiyorum o zamanda renkli giydirmiyor o nedenle benimde onlugum vardi.
amaan yinemi gidiyoKizlar yarin aksam itibariyle esim bir hafta Yok.rejim icin sohbet geceleri icin Super degilmi.
Ama ozluyom Ben bu domuzcugu yaaaaaa
Kızımızı bıraktık eskişehirde eve dönüyoruz.çok hüzünlüyüm.ağlıyamıyomda kociş araba kullanıyo etkilenir diye.
Bayramda alcaz kuzuyu canım.baharcım agrı dedigin gibi kabızlıktan olabilir.bazen yumurtlama agrısıda oluyo kasıklarda.
baharcim temel bilgilerini bilmedigimden ne zaman baslaman gerekir bilniyorum.ama kendi durumumu anlatayim. tarih cografya ve ansyasada cok berbattim. agustos ayinda yarginin kitaplarini alip genel yetenegi cozdum.yirmi sorulyk bi testte dort bes yanlisim cikiodu.eylulde dershane basladi .ilk gnel kultur yetenekten.ben dershaneyle birlikte ihtiyC yargi yediiklim cozdum. ayni zamandA egitim bilumlerinden kendim basladim. iki uc valiz doluu kitap bitirdim. yargi ihtiyac yediiklim murat yayinlari pegem beyazklem bunlarin hepsini bitirdim. marttan itibaren gunde bir deneme cozmeye basladim.bi de facede bi grup vardi ona uye olup guzel yayinlarin turkiye geneli denemelerini indirip cozdum. cunku turkiye geneli denemeler piyasadaki denemelerden cok daha guzel. esssek gibi calistim. hic ole zekiyimde aldim bu puani falan degil yani. ama bence insanlarin yaptigi en butuk yanlis sozel ezber dersleri sona birakmak.iyide ezberlenecek tonla bilgi var. bunlari uc dort ay gibi bi surede ezberlemen imkansiz. ben en bastan basladim.tarih calistim.cografyaya gectim.hoop tarihi unuttum.cografya bitti.tekrar tarih calistim.anayasaya gectim.cografyayi unuttum.hoop tekrar cografya.
bi sureden sonra zaten tekrarlar kolaylasiyor.ancak bu sekilde cogu bilgiyi hafizamda tutabiliyorum.aksi halde iki defa okuyup bi kac test cozup girersen afallarsin. caliscan baska derse gectiginde unutacan cok normal.sonra tekrar caliscan.dedigim gibi bi sureden sonra rutinlesiyor.bi de zaten tarihten bi hafta test cozme unutursun. anayasa ve cografyada oyle.unutursun dedigim elbet bazi seyleri hatirliyosun ama bazi bilgileride unutuyosun. dershaneye gitme konusuna gelince hangi ildesin bilmiyorum.ama dershane eger hocalari gercekten cok kaliteliyse sana bir seyler katar.mesa dershanedeki tarih hocam mukemmeldi. bi de yapamadigin her soruyu soracaksin.aksi halde o testi cozmenin hic bi anlami yook
insallah olmaz agrın baharcım.over kistin falan yok degilmi.bi dr.a git bence.
cok sagol canım yaaa aklımda bin bir soru var nereden nasıl baslayim bilmiyorum türkçem mat iyi cografya idare eder gerisi berbattı 2012 de dershneye gitmeyi planlıyorum kendimi salmamak için parasında felan gö<üm yok yeterki ben motive olim dershende yeni bilgilei yeni seyleri anında ögreniyosun evde kendi kendinesin sence ben neyden baslayim en cok eksigim tarih tarihi yazarak calişim diyorum ramazan boyunca ne dersin senin yardımların benim için çok önemli benimki önlisans simdiden calısmaya baslarsam cokmu erken olur ne dersin
gonca ablam menu guzelde. gizemli cikkss. goturmussun hamburgerleri. ama sana ciiks diyom benim durum daha vahim.utancimdan bugun yediklerini yazmadim.acik bufedeki herseyi yedim... cezaya raziyim artik.gerci iki saate yakinn yuzdummm
canım ben sadece gk gy den giricem sınava sınav eylülde sneye yani ama ben şimdiden baslayim diyorum ama öle cok deil günde bi saat felan kafaya koydum cünkü kazanmayı dalga gecenler oluyo essek kadar oldun halnmi dershenye gidecen işe girsene die ama paraya ihtiyacımız yokki neden iişde calışıp kazanma sansımı elimden kaybedimki dimi kimseyi dinlemeden kendimi kapatıp kazanıcam inşallah bide senin tavsiyelerinlecanim sen sadece genel kultur yetenekten mi gireceksin. basla bence yavastan.madem tarihin zayif al ihtiyacin kitabini.oku testlerini coz. bi baska yayininda yaprak testlerini al.onuda coz.istersen ankaraya dondugumde ozeldenn cep nomu yazayyim. telden konusalim
nur özel mesaj atıyorum sana bakabilirsin dimi
inşallah benimkide kapak olur hayal olmaz canım yaabaktim tatlim bende sana yolladim.
sen bosver napcan milleti. bi arada benle dalga geciolardi.niye okuyosun.nasi olsa atanamayacaksin diye.noldu.. hepsine kapak oldu.senin isin dqha kolay. onlisans kpssyle lisan genel kultur yetenek arasinda fark var mi bilmiyorum basla yavastaan. bi de mayistan itibaren havalar isinii.calismak dahq da zor oluo
güzel canım menün önceki gün demekki baya bi çok kaçmışgunaydin kizlar
sabah
iki tam bugday ekmegi domates salatal
dort bes dilim greufurt
oglen
tavuk izgara
salata
aksam
balik
salata
bunlarin disinda oglen aksam iki kasik yogurt bi dilim ekmek yedim
su uc lt
iki saate yakin yuzme
dunden onceki gun iyice bozunca dunden itibaren dikkat etme karari aldim
menü güzel olmuş canım.gunaydin kizlar
sabah
iki tam bugday ekmegi domates salatal
dort bes dilim greufurt
oglen
tavuk izgara
salata
aksam
balik
salata
bunlarin disinda oglen aksam iki kasik yogurt bi dilim ekmek yedim
su uc lt
iki saate yakin yuzme
dünki menüm
sabah
iki küçük peynirli poaca
öğlen
krdeşim soganlı yumurta istedi
bi parça ekmek
yumurta
domates salatalık
ara
bi tane incir
akşam
bi tabak yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
ekmek yok
süs biberi
su
3 litre
spor 30 dakka yürüyüş sıcakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?