Ev. Huzursuzlugu cok zor olur.benim kardesi bosandi hemde amcamin glundan.beni basta kaynanam istememis.acigim, ailesiz buyumusum, yari cilgin yari kacik br kiz dermis.adimi bile soyleyemezmis bulasik deterjani adi piril dermis.biz 7 eltiyiz.5 i ya akraba ya ayni memleketli.hepsi kapali.dusun benim duumu.kaynana bundan gelin olmaz hasanla bsanirlar elaleme rezil oluruz derms. Birde en buyuk gelin olacam......basta cok zorlandik uyum konusunda.ama suan anneysem onun sayesine.suan Burundi sulale benim her huyumu Kabul ettiyse onun sayesinde.esim 3 sene once n kucuk eltimi evdn kovdu bir laf yuzunden hala knusmaz.anneside bir laf demedi nye kardesin var arada diye. 5 eltimide cok severim. Bir gorunce var yazik kimseye karismaz. Br son gelinle anlasamaz kimse oda bizim nazarimiz artik.ama kaynanam cok insandir.hepimizde emegi cok.zaten yasli hasta Ben cok korkarim Onu kirmaktan Hasan agzima etse annem Bizi hep huzursuz sanmasin diye susarim.ama gidince hallederim o ayri
Gizem resimlerini gordum.allah mutlulugunu daim etsin.insallah bir omur boyu tadiniz kacmadan, yokluk aci gormeden beraber olasiniz.bu kilondamisin simdi
ön yargı cok kötü canım o da pişman olmustur senı tanıynca şidiiyi olmanz ne guzel inş hep boyle gder benm kynanamla sorunum yokm us aslnda grmcem fitlemıs ya yanlıs anlamayn amacım kendımı ovmek degl ben hep Allahtan korktum elmden geldgınce gelnlern en ıyısı olmaya calıstım ama yarnamadm 11 ayda ne hale geldm tartsmalarda tansynum 19 20 lere cıkıyr her sefernde hastaneye tasınıyrz ama esmde 1 kere olsun haddını bıl dememıstır gorumceme ha tartsmada kaynanama grmceme hıc yansımıyo bız esmle aramızda tarstsyrz acıle gdyrz gelyrz ben kendmı toparlmak için 3 gun cırpınıyrm kımsenn ruhu duymuyr yne ypan yaıyr esımı cok sevyrm ama erkn evlnmsm tam tnmamısım yada o bana hep benım koruyucu melegım olarak tanıtmıs kendısını sabrla beklıyrm kmsye en ufak saygısılıgım yok ya muadıma erıp mulu olacam sonunda yada mezara gırıp mutlu edecem ınsanları 11 ayda hem gastrıt hem ulser hem tansyon hastası olduysam sonumda yakındır
ben kactım kızlar ıns yne grmeye calısırım berıl sabah sabah sıktım senıde k bakma ınsan cok dolunca içini boşatacak yer aryr işte hadı opldunuz
maleseforda kıremt elbısede 77 nısanımda 80 dugunumde 82 dım sımdı 96 yım
inş musade ederlerse mutluyuzda bakalım sabrın sonu selamettr dıyelım
Kiyamam Canim yaselam kızlar
nasılsınız, dun sersem gibiydim giremedim, dun akşam regl oldum bugun denize gitmiycez. O yüzden erkene aldık saat 15-16 gibi çıkıcaz, gecg evde oluruz.
kuzularımı çok ölemişişm koklaşıp durduk dünden beri
annamin bilgisayarı f klavye çok zor yazıyorum, birazda geçmişi okuyım
hepinizi öpüyorum
Hadi hayirli yolculuklar niye denize giremiyonki Tampon alsana sizinti bile yapmiyor.oooo sayfalfr ilerlemiş)
hepsini okudum ama kızlar bu klavye ölüm cevap yazmıycam, buraya dayımın arabasıyla geldik berilcim yine beraber dönücez. şimdi annemler pazara gitti babam çocuklarla oynuyo, fırsattan istifade burdayım
akşam gelemezsem yarın görüşürüz kızlar
ayy durun çıkmadan resimlerinize de bakayım
stres cok canım bi ara ultrsonda bakmıştı doktor bişey yok demişti ota boka agrır benimkigit gt canım ihmale gelmezsaglık endoskopidende korkma uyutularak yaptırrsın ben oyle yaptrdm hıssetmedım bıle uyudum uyandım elıme cd tutusturdular okadarkorkulck bsy yok ynıhelekı bnm gbı abur cuburuda yıyosan bıde stres varsa mutlaka git :26:
abbaaaw canım menülerin aldı başını gidiyor sende yakalayamıyorsun farkındamısın13.07.2013
sabah:18:
peynır domates salatalık sımıt ayran
ara
2 kucuk biskuvi
öğlen:18: :18: :18:
hamburger ayran sogan halkası
ara
yookkk
aksam
2 parca et 3 ymk kasıgı mantı
spor yok ama cok hareketlıydım ayaklarım agrıyor hayla
endoskopiden korkarım gonca abla ya ama cok agrırsa mecbur gidicem :18::18:Günaydın kızlar.baharcim geçmis olsun menün güzel.bi doktora git endoskopi uyutarak yapıyolar anneme yaptırmistım ben.
gizemcim tesekkürederim.nasıl istersen de,gonca,gogo,ablada olur.
canım bence sen derslere basla lisanmısın bi sene kaldı sınavaben cvlym mı cnm ?
sınava cok uzun zaman var suan calıstıkların sınava dogru aklında kalmayabılır tatlım eger onumuzdekı yıl baska bı ısın yoksa ocak ayından ıtıbaren calısmaya baslayabılırsın dersaneye gdeceksen daha ıyı o zaman dersaneye paralel çalısırsın onlar erken baslasa da derslere en son guzel bır genel tekrar yapıyorlar ılk calıstıklatını da hatrlıyrsun ma dersaneler kapanacak dıye bır soylenı var YİNE okullar acılınca bellı olcakmıs o konularda bende grcm inş lisanstan ama bakalm bu yıl acıkogretm son sınıftaym hem o hem o zor olck belkı ramazandan sonra baslatım napiimm
huu huu güzell menü gonca ablaaMenümü yazayim.
sabah ılık limonlu su
2 dilim kepek ekmek peynir bi lokma reçel
ara çeyrek seftali 2 kayısı
öglen yarım simit ayran
ara 3 hurma
akşam 2 kasik tavuk 2 kaşık mantı bol yogurt
su 2 lt
spor 2 st çarşı turu
7 li çay,mate,yesil çay
mutfagın cok güzelmiş canım cok begendimKizlar benim arada bir tutar terelelli halim sorun olmasina gerek Yok.....
Cok takik bir kadinim.mayis sonunda tasindim ve evde eksikler var bu adam ne aabayi Eve brakiyor ne almaya gidiyor.benimle alis veris bir kabus zaten oda ayri bir knuda.gecen hafta mutfak masasi bakacaktik hergun bir sey cikardi gitmedik.en son cinlendim dolaplarin icinde sinirimi cikardim.dun dolasmis dogru duzgun Birsey bulamamis.en gec saliya soz dedi bakalim.haaaa evde renkli hic Birsey istemem heryer beyaz, dolaplar beyaz koltuklar bile beyazi yakin acik renk.sorun Eki Görüntüle 754860
Resimdeki sehbann yerine Masa istiyorum diye oldu cinlenmem
güzelliiiiiiiiiikkkk cok tatlı kızın masallah canım yaa aynıda sen haKaynanama gelince dunya tatlisidir.benim inci tanem.o bana kurtce cavras der.kara gozlum demek.15 yil beraber oturdum cocuklarima korkunc duskundur,hic kavga etmedik diesem yeridir.Eki Görüntüle 754861 Eki Görüntüle 754862 Eki Görüntüle 754863
Resimlerde goruldugu gibi kirlenmis batmis pek tinlamaz.beklde sansliyim kiyipta kramam Onu.
Derdimi hallettim simdi bir gecmisi okuyum
gördüm gördümayyy ben bunu yenı grdummm tsk ederm cnm bnm o tatıldn almadm ama bundan alacm galıba 2 gunluk kacamak 1 gunde neler neler yedmmmm
ayyy işde bende ilerde bundan korkuyorum canım yaaa insan sadece sevdigiyle evlenmiyorki ailesiylede evleniyor bende hep dua ediyom erman atanırda burdan uzak oluruz inşallah diyebenmde ıyıydı kaynanamla aram lk 3 ay sorun yoktu sarlırdım operdm esm geceye gttıgıne braber yatardık ama o görumcem olck Allahndan bulasıca cok karstryr ortalığı onuda yenı fark ettm ben ıkısını de cok sevrdm herkes cok yuz verme sen kaybedersın dedı ben dınlemedım ablam hamıle ben hallederm yorulmasn o aman bebege bsy olmasn sımdı agzıma edıyo yemk benden tmzlık bnden gzm bebege mama getr gzm bez getr gzm bebek aglıyo gzem yemk hazrla gzm sofra kur gzm bulasık yka ben salakta yapıyrm arada bde canm kardsm tatlım kardesm gelın degıl bu kardes kardesdyp gaza getryrdu takı gecen ay endoskopıye grene kadar eve gldm narkzun etkısındeym basım dnuyo elım ayagm tutmuyo ytcam kahvltı yaptılar mısafr gldı bı baktm bebek alıyo dyp gttı msafre servs yap getr gtr kaynanamda kıım sen yat dıyo ama cnazemız vardı kadının halı perısandı ne bn ona kıydm ne o bana kıydı o gorumcekte saat 1 de yattı butun ıslr bana kldı sureklı msafr glıyr evde batmıs ne tmzlıyo ne de kndı dagnıklıgını kaldryr her yer cocuk kıyafetı yelegnı byere atmıs etegnı byere 4 oldu kalkmadı benm mgde hala cayr cayr ynıyo aksamaymk yok kalktm ymk hazrladım yne msafır gldı onada hızmat ettım 5.30 d uyandı adi pisli oda esım gelcektı ısten onu oyle yatyr grmesn dye kaktı bırde kurnaz sormayn nercvanın yanında melek o gdnce seytan son glmesınde bende butun ıslerı ona yatrdım yaa 2 gun kalıp gtse orun degıl kızlar gldımı 3 hafta gtmıyo bıde evnde 1 hafta durup gerı gelıyo yaa oyle byle dgl sonrada bana cıkolata yedn ulser oldun dıyolar doktor anlarında ddı sıkmycaksın canını sıkıntıdan oluyr bu hastalık dıye ama ıslerne gelmıyo
maşşalah baya kalabalıkımışınız canımEv. Huzursuzlugu cok zor olur.benim kardesi bosandi hemde amcamin glundan.beni basta kaynanam istememis.acigim, ailesiz buyumusum, yari cilgin yari kacik br kiz dermis.adimi bile soyleyemezmis bulasik deterjani adi piril dermis.biz 7 eltiyiz.5 i ya akraba ya ayni memleketli.hepsi kapali.dusun benim duumu.kaynana bundan gelin olmaz hasanla bsanirlar elaleme rezil oluruz derms. Birde en buyuk gelin olacam......basta cok zorlandik uyum konusunda.ama suan anneysem onun sayesine.suan Burundi sulale benim her huyumu Kabul ettiyse onun sayesinde.esim 3 sene once n kucuk eltimi evdn kovdu bir laf yuzunden hala knusmaz.anneside bir laf demedi nye kardesin var arada diye. 5 eltimide cok severim. Bir gorunce var yazik kimseye karismaz. Br son gelinle anlasamaz kimse oda bizim nazarimiz artik.ama kaynanam cok insandir.hepimizde emegi cok.zaten yasli hasta Ben cok korkarim Onu kirmaktan Hasan agzima etse annem Bizi hep huzursuz sanmasin diye susarim.ama gidince hallederim o ayri
cok geçmiş olsun canım yaa eşinde arkanda olsa biraz bu kadar yıpranmazdınön yargı cok kötü canım o da pişman olmustur senı tanıynca şidiiyi olmanz ne guzel inş hep boyle gder benm kynanamla sorunum yokm us aslnda grmcem fitlemıs ya yanlıs anlamayn amacım kendımı ovmek degl ben hep Allahtan korktum elmden geldgınce gelnlern en ıyısı olmaya calıstım ama yarnamadm 11 ayda ne hale geldm tartsmalarda tansynum 19 20 lere cıkıyr her sefernde hastaneye tasınıyrz ama esmde 1 kere olsun haddını bıl dememıstır gorumceme ha tartsmada kaynanama grmceme hıc yansımıyo bız esmle aramızda tarstsyrz acıle gdyrz gelyrz ben kendmı toparlmak için 3 gun cırpınıyrm kımsenn ruhu duymuyr yne ypan yaıyr esımı cok sevyrm ama erkn evlnmsm tam tnmamısım yada o bana hep benım koruyucu melegım olarak tanıtmıs kendısını sabrla beklıyrm kmsye en ufak saygısılıgım yok ya muadıma erıp mulu olacam sonunda yada mezara gırıp mutlu edecem ınsanları 11 ayda hem gastrıt hem ulser hem tansyon hastası olduysam sonumda yakındır
oooo sayfalfr ilerlemiş)
hepsini okudum ama kızlar bu klavye ölüm cevap yazmıycam, buraya dayımın arabasıyla geldik berilcim yine beraber dönücez. şimdi annemler pazara gitti babam çocuklarla oynuyo, fırsattan istifade burdayım
akşam gelemezsem yarın görüşürüz kızlar
ayy durun çıkmadan resimlerinize de bakayım
Aslinda kizim ayni babasi Canimstres cok canım bi ara ultrsonda bakmıştı doktor bişey yok demişti ota boka agrır benimki
abbaaaw canım menülerin aldı başını gidiyor sende yakalayamıyorsun farkındamısın
endoskopiden korkarım gonca abla ya ama cok agrırsa mecbur gidicem :18::18:
canım bence sen derslere basla lisanmısın bi sene kaldı sınavabende ramazandan sonra belki agır agır baslarım
huu huu güzell menü gonca ablaa
mutfagın cok güzelmiş canım cok begendim
güzelliiiiiiiiiikkkk cok tatlı kızın masallah canım yaa aynıda sen ha
gördüm gördüm
ayyy işde bende ilerde bundan korkuyorum canım yaaa insan sadece sevdigiyle evlenmiyorki ailesiylede evleniyor bende hep dua ediyom erman atanırda burdan uzak oluruz inşallah diyeyksa bende derde kalırım senin gibi valla
maşşalah baya kalabalıkımışınız canımbende de 2 tane elti var birini şimdiden sevmedim biride uzakda zaten
cok geçmiş olsun canım yaa eşinde arkanda olsa biraz bu kadar yıpranmazdınbence bu sene herkeze söyle sınava hazırlancam de kendini eve kapat sınava odaklan görümcenle felanda mesafeli ol belki kafan dagılır böylelikle
amanında amanın kimler gelmişakşama görüşürüz fısık cocuklarda geliyormu sizinle
Aslinda kizim ayni babasi Canim
Mutfagimin baska resimleride var profilime bak yazdigim cevaplardan bulursun
pardon o zaman fıstık ben sana benzettim di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?