Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ön yargı cok kötü canım o da pişman olmustur senı tanıynca şidiiyi olmanz ne guzel inş hep boyle gder benm kynanamla sorunum yokm us aslnda grmcem fitlemıs ya yanlıs anlamayn amacım kendımı ovmek degl ben hep Allahtan korktum elmden geldgınce gelnlern en ıyısı olmaya calıstım ama yarnamadm 11 ayda ne hale geldm tartsmalarda tansynum 19 20 lere cıkıyr her sefernde hastaneye tasınıyrz ama esmde 1 kere olsun haddını bıl dememıstır gorumceme ha tartsmada kaynanama grmceme hıc yansımıyo bız esmle aramızda tarstsyrz acıle gdyrz gelyrz ben kendmı toparlmak için 3 gun cırpınıyrm kımsenn ruhu duymuyr yne ypan yaıyr esımı cok sevyrm ama erkn evlnmsm tam tnmamısım yada o bana hep benım koruyucu melegım olarak tanıtmıs kendısını sabrla beklıyrm kmsye en ufak saygısılıgım yok ya muadıma erıp mulu olacam sonunda yada mezara gırıp mutlu edecem ınsanları 11 ayda hem gastrıt hem ulser hem tansyon hastası olduysam sonumda yakındır

Gizem resimlerini gordum.allah mutlulugunu daim etsin.insallah bir omur boyu tadiniz kacmadan, yokluk aci gormeden beraber olasiniz.bu kilondamisin simdi

ben kactım kızlar ıns yne grmeye calısırım berıl sabah sabah sıktım senıde k bakma ınsan cok dolunca içini boşatacak yer aryr işte hadı opldunuz

Gizem resimlerini gordum.allah mutlulugunu daim etsin.insallah bir omur boyu tadiniz kacmadan, yokluk aci gormeden beraber olasiniz.bu kilondamisin simdi

malesef orda kıremt elbısede 77 nısanımda 80 dugunumde 82 dım sımdı 96 yım
inş musade ederlerse mutluyuzda bakalım sabrın sonu selamettr dıyelım

Iyilikten bazisi anlamiyor karakter meselesi.sen takma kafana mesafeni koru saygisizlik yapma gerisini gören gorur.unutmaki allahinda bir adaleti var Canim. Erkekler bir donem sonra esle aile arasinda kalmaktan bikiyorlar evlilikten evden soguyorar.bence cok yansitma gulum.kendinide hirpalama Gel buraya anlat Biz seni dinleriz stresini bizde at rahatla. Bak yeni evlisin adin bir kavgaciya cikarsa hep oyle gider.yok birde adin efendi terbiyeliye cikarsa ne yap ne et goze batmaz hep iyi anilirsin. Ama ilk yillar alismak felan zor geciyor. Inanki zamanla daha iyi olacak hersey.gulen yuzunu soldurup asma tatlim benim

ben kactım kızlar ıns yne grmeye calısırım berıl sabah sabah sıktım senıde k bakma ınsan cok dolunca içini boşatacak yer aryr işte hadı opldunuz

Bak duymayim be daha...Brad hepimiz birbirimizi bir sekilde destekleyerek sikintisini gideriyoruz.

malesef orda kıremt elbısede 77 nısanımda 80 dugunumde 82 dım sımdı 96 yım
inş musade ederlerse mutluyuzda bakalım sabrın sonu selamettr dıyelım

Gizem sen bu diyeti sporu ciddiye al o zaman canm ya....burayi siki takip et.her mönüyü oku yorumuna bak.senin yasinda kucuk siki utarsan cabuk verirsin Canim ya

berilcim bi daha cinlenirsen benim eve alayım seni 4 canavar evin üstünden geçti dönüşte iyi bi temizlik yapmam lazım.

Canm benim cinlenmeme gerek Yok.bendek artik raatsizlik boyutunda.her Sabah bir liste yaparim o Gun ne yapacam nerdeyse gidecem ne Planini ne isim varsa.bir aksilik bile ciksa o isler bitecek.uyumam yemem btiririm.temizlik konusunda psikiyatriye bile gittim. O nedenle Ben seve seve gelirimde sen benim temizligi gorunce ne yapan bilemiyorum.

selam kızlar
nasılsınız, dun sersem gibiydim giremedim, dun akşam regl oldum bugun denize gitmiycez. O yüzden erkene aldık saat 15-16 gibi çıkıcaz, gecg evde oluruz.

kuzularımı çok ölemişişm koklaşıp durduk dünden beri
annamin bilgisayarı f klavye çok zor yazıyorum, birazda geçmişi okuyım
hepinizi öpüyorum

oooo sayfalfr ilerlemiş )

hepsini okudum ama kızlar bu klavye ölüm cevap yazmıycam, buraya dayımın arabasıyla geldik berilcim yine beraber dönücez. şimdi annemler pazara gitti babam çocuklarla oynuyo, fırsattan istifade burdayım
akşam gelemezsem yarın görüşürüz kızlar

ayy durun çıkmadan resimlerinize de bakayım

Kiyamam Canim ya
Evet bende yapamiyorum f le

Hadi hayirli yolculuklar niye denize giremiyonki Tampon alsana sizinti bile yapmiyor.

stres cok canım bi ara ultrsonda bakmıştı doktor bişey yok demişti ota boka agrır benimki
abbaaaw canım menülerin aldı başını gidiyor sende yakalayamıyorsun farkındamısın
Günaydın kızlar.baharcim geçmis olsun menün güzel.bi doktora git endoskopi uyutarak yapıyolar anneme yaptırmistım ben.
gizemcim tesekkürederim.nasıl istersen de,gonca,gogo,ablada olur.
endoskopiden korkarım gonca abla ya ama cok agrırsa mecbur gidicem :18::18:
canım bence sen derslere basla lisanmısın bi sene kaldı sınava bende ramazandan sonra belki agır agır baslarım
huu huu güzell menü gonca ablaa
mutfagın cok güzelmiş canım cok begendim
güzelliiiiiiiiiikkkk cok tatlı kızın masallah canım yaa aynıda sen ha
ayyy ben bunu yenı grdummm tsk ederm cnm bnm o tatıldn almadm ama bundan alacm galıba 2 gunluk kacamak 1 gunde neler neler yedmmmm
gördüm gördüm
ayyy işde bende ilerde bundan korkuyorum canım yaaa insan sadece sevdigiyle evlenmiyorki ailesiylede evleniyor bende hep dua ediyom erman atanırda burdan uzak oluruz inşallah diye yksa bende derde kalırım senin gibi valla
maşşalah baya kalabalıkımışınız canım bende de 2 tane elti var birini şimdiden sevmedim biride uzakda zaten
cok geçmiş olsun canım yaa eşinde arkanda olsa biraz bu kadar yıpranmazdın bence bu sene herkeze söyle sınava hazırlancam de kendini eve kapat sınava odaklan görümcenle felanda mesafeli ol belki kafan dagılır böylelikle

amanında amanın kimler gelmiş akşama görüşürüz fısık cocuklarda geliyormu sizinle

Aslinda kizim ayni babasi Canim
Mutfagimin baska resimleride var profilime bak yazdigim cevaplardan bulursun

Toprak 297. etapta mezun olmussum sence ne zaman listede olmaya baslarim

Kizlar yarin aksam itibariyle esim bir hafta Yok.rejim icin sohbet geceleri icin Super degilmi.
Ama ozluyom Ben bu domuzcugu yaaaaaa

Kızımızı bıraktık eskişehirde eve dönüyoruz.çok hüzünlüyüm.ağlıyamıyomda kociş araba kullanıyo etkilenir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…