- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
günaydın kızlar
menümü yazıyım birazdan mukabeleye gidicem
sabah 7 de uyandım 2 tepsi su böreği ve proforifol yaptım eşimin annesine gidicez bu gece orda yatıcaz bir daha giremem yarına kadar kendinize cok dikkat edin kilo felan almayın
gece
3 4 dilim domates
1 kk kadar peynir
2 yeşil biber
3 4 dilim salatalık
1 dilim ekmek
akşam
yarım kase mercimek çorbası
5 dakika ardan sonra
4 kasık güveç
bol salata
1 dilim elmek
su 2/5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Bende bi doktora gidicem de hep usendim ve korktum canim yaaMgde cok.kotu yaaa benmde yaniysh onmsememistm sonta bigun acile.gttm doktr beni dovcekti nasil bagruo ben.bu insanlari anlakiyrm mgdeyide 12 patmak bagrsagnida nr hale getrmis zamannda gelsene tirstin sesmde cikmadi gastrt ulsere donmus gelmeseymisim kansere dogru gdermis dkkat et canm saglik cok kiymetki
Farkindaysaniz henuz menumu yazmadm bence ben dunku.menumu hic yazmayn.siz bana 750 kalori ceza verin omas miiiii
Bende bi doktora gidicem de hep usendim ve korktum canim yaa
Yaz yaz sen :):)
Nur canim sana bisey sorabilirmiyim internette kpss yi arastiriyorum millet simdiden calismaya baslamis ben gecmi kaldim sence sen kac ay once baslamistin bide ben kursada gitmek istiyorum kendimi yari yolda salmamak icin evde tek yapamam bana yardim edermisin nasil baslamaliyim nasil yapmaliyim konularin coguna hakimim de isde kurs olmadan olmaz gibime geliyor
Günaydın kızlar.baharcim geçmis olsun menün güzel.bi doktora git endoskopi uyutarak yapıyolar anneme yaptırmistım ben.
gizemcim tesekkürederim.nasıl istersen de,gonca,gogo,ablada olur.
gizemli canısı kocanla iyi tatiller bebegim iyi gezmeler benim içinde gez yediklerine dikkat kilo vermiş olarak dnmeye calışkendine iyi bak tatlım öpüldün bkliyoruz ha tamammı burdayız biz
Kizlar benim arada bir tutar terelelli halim sorun olmasina gerek Yok.....
Cok takik bir kadinim.mayis sonunda tasindim ve evde eksikler var bu adam ne aabayi Eve brakiyor ne almaya gidiyor.benimle alis veris bir kabus zaten oda ayri bir knuda.gecen hafta mutfak masasi bakacaktik hergun bir sey cikardi gitmedik.en son cinlendim dolaplarin icinde sinirimi cikardim.dun dolasmis dogru duzgun Birsey bulamamis.en gec saliya soz dedi bakalim.haaaa evde renkli hic Birsey istemem heryer beyaz, dolaplar beyaz koltuklar bile beyazi yakin acik renk.sorun Eki Görüntüle 754860
Resimdeki sehbann yerine Masa istiyorum diye oldu cinlenmem
Kaynanama gelince dunya tatlisidir.benim inci tanem.o bana kurtce cavras der.kara gozlum demek.15 yil beraber oturdum cocuklarima korkunc duskundur,hic kavga etmedik diesem yeridir.Eki Görüntüle 754861 Eki Görüntüle 754862 Eki Görüntüle 754863
Resimlerde goruldugu gibi kirlenmis batmis pek tinlamaz.beklde sansliyim kiyipta kramam Onu.
Derdimi hallettim simdi bir gecmisi okuyum
Bende hani yaziyorlaya 48 Kiloyum 45 e insemdaha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee
irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci
menun guzel genede gonca ablam
Yok be seker esimle kavgaluyken gunlerce kapsama alani disinda olurum benbazen insan hıncını öyle seylerden cıkarıyor
eşinle aranızmı bozuk canım annesine belli edtmemen ne kadar güzel
helva azdı canım kolada normal cocacola
Valla zeyno kendimin canini cikardim. Iyi geldi.....sende süpersin kuzum :)
sakin ol canım vela havle de ..
Ozlemis bizim citir ermanini....Benimkinin kuzenlerinin gezmeye gelisi beni sinir ediyo artik yabi hafta isden izin aldi beyefendi hic gorusemedik marasda gezdiler bi hafta bugun iki saat gorusucekmis benlede yine bi yere gideceklermis soracam ona bugun mikrop
Ay gecmis olsun.ben kanserin adini bile duydumda kotu oliyorum artik.Mgde cok.kotu yaaa benmde yaniysh onmsememistm sonta bigun acile.gttm doktr beni dovcekti nasil bagruo ben.bu insanlari anlakiyrm mgdeyide 12 patmak bagrsagnida nr hale getrmis zamannda gelsene tirstin sesmde cikmadi gastrt ulsere donmus gelmeseymisim kansere dogru gdermis dkkat et canm saglik cok kiymetki
Bende bend...Herkes giriyor canim bakiyrlar sen yoksan.konusuyrlar sen.varsan.hemen kaciyrlar :) ska bir yana.Bende hic koyu muhabbete grmedm daha cnm ya zamanlamamizda bir sorun var bizim
Bend aglayamam kendimi parcalarcasina Is yaparim.Temizlik stres ortaminda bana da coo iyi gelir ben derin bir temizlik yapiyrsam etrafimdakiler oraya buraya kacisir valla benanneme yansitiyrn daha dogrusu onlar anliylar benim pitirciklar damla damla akmak icin yer ariyorlarda cok.kolay aglarim yasadiklarmda aci veriyr tabi aglamamak elde degl
Iyiymis valla kilosu Yok o zamanKeske esim.gbi olabilsem 1 hafta boyunca tatli yemesin. Canim tatli cekti demez cnm ben krizlere gryrum evn icinde tatliiiiiiiiiii dye adamda tik yok.
neyse bu cınlenmeyle iy bi temzlık yapmıs oldun cnm :)
allah korusun hepımızı dermansız dertten canm yaaBende hani yaziyorlaya 48 Kiloyum 45 e insem
Oluyorum resmen kiskanclgimdan
Yok be seker esimle kavgaluyken gunlerce kapsama alani disinda olurum ben
Valla zeyno kendimin canini cikardim. Iyi geldi.....
Ozlemis bizim citir ermanini....
Ay gecmis olsun.ben kanserin adini bile duydumda kotu oliyorum artik.
Bende bend...
Bend aglayamam kendimi parcalarcasina Is yaparim.
Iyiymis valla kilosu Yok o zaman
Benim temizlik bitmez kuzum ya.....
günaydın kızlar
Ev. Huzursuzlugu cok zor olur.benim kardesi bosandi hemde amcamin glundan.beni basta kaynanam istememis.acigim, ailesiz buyumusum, yari cilgin yari kacik br kiz dermis.adimi bile soyleyemezmis bulasik deterjani adi piril dermis.biz 7 eltiyiz.5 i ya akraba ya ayni memleketli.hepsi kapali.dusun benim duumu.kaynana bundan gelin olmaz hasanla bsanirlar elaleme rezil oluruz derms. Birde en buyuk gelin olacam......basta cok zorlandik uyum konusunda.ama suan anneysem onun sayesine.suan Burundi sulale benim her huyumu Kabul ettiyse onun sayesinde.esim 3 sene once n kucuk eltimi evdn kovdu bir laf yuzunden hala knusmaz.anneside bir laf demedi nye kardesin var arada diye. 5 eltimide cok severim. Bir gorunce var yazik kimseye karismaz. Br son gelinle anlasamaz kimse oda bizim nazarimiz artik.ama kaynanam cok insandir.hepimizde emegi cok.zaten yasli hasta Ben cok korkarim Onu kirmaktan Hasan agzima etse annem Bizi hep huzursuz sanmasin diye susarim.ama gidince hallederim o ayribenmde ıyıydı kaynanamla aram lk 3 ay sorun yoktu sarlırdım operdm esm geceye gttıgıne braber yatardık amao görumcem olck Allahndan bulasıca cok karstryr ortalığı onda yenı fark ettm en ıkısını de coksevrdm herkes cok yuz verme sen kaybedersın dedı ben dınlemedım ablam hamıle ben hallederm aman bebege bsy olmasn sımdı agzıma adıyo yemk benden mzlık bnden gzm bebege mama getr gzm bez getr gzm bebek aglıyo gzem yemk hazrla gzm sofra kur gzm bulasık yka ben salakta yapıyrm arada bde canm kardsm tatlım kardesm gelın degıl bu kardes kardesdyp gaza getryrdu takı gecen ay endoskopıye grene kadar eve gldm narkzun etkısındeym basım dnuyo elım ayagm tutmuyo ytcam kahvltı yaptılar mısafr gldı bı baktm bebek alıyo dyp gttı msafre servs yap getr gtr kaynanamda kıım sen yat dıyo ama cnazemız vardı kadının halı perısandı ne bn ona kıydm ne o bana saat 1 de yattm 4 oldu aksamaymk yok kalktm ymk hazrladım yne msafır gldı onada hızmat ettım 5.30 d uyandı adi pisli oda esım gelcektı ısten onu oyle yatyr grmesn dye kaktı bırde kurnaz sormayn nercvanın yanında melek o gdnce seytan son glmesınde bende butun ıslerı ona yatrdım yaa 2 gun kalıp gtse orun degıl kızlar gldımı 3 hafta gtmıyo bıde evnde 1 hafta durup gerı gelıyo yaa oyle byle dgl sonrada bana cıkolata yedn ulser oldun dıyolar doktor anlarında ddı sıkmycaksın canını sıkıntıdan oluyr bu hastalık dıye ama ıslerne gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?