aşkolsun canım yaa benim için sorun yok tabi ki yaz, zaten verdikten sonra en kötüsü de bu baksana herkeste aynı akıbetSlm kizlar
Benim durumum cok kötü.Bu gün 60'i gördüm maalesef.
Toprakscigim sen bi ara gel menü yaz demistin,bende kalabalik yapmim diye ,yani kime cevap yazacaklarini sasirmasin üyeler diye gelmedim.Ama haftaya okullar kapaniyor 2 haftaya kadarda ispanyaya gidcez,böyle gidersem mayo giymek zorunda kalcam
Teklifin hala gecerliyse,ben 2 hafta burda yedikelrimi yazayim.Herkes yorum yapmak zorunda degil,sadece ne yedigimi göreyim diyorum.
Sporda yapmaya calisirim,callene baslamak istiyorum yine...
Cok fena yiyorum yanliz,sabah tam takir kahvalti yapiyorum,kaymakli,balli.Ögle yemege zor atiyorum kendimi,ekmegi bana,bana.Aksama kadar dayanamayip dondurma,ciko ne varsa yuvarliyorum.Aksamda yine ekmegi bana,bana yagindan,suyundan derken iyice kontrolu kaybettim..
Kabul etmezsen sisko olcam ona göre
pegasusu hos geldin canım :) seni tekrardan görmekten mutlu oluruzSlm kizlar
Benim durumum cok kötü.Bu gün 60'i gördüm maalesef.
Toprakscigim sen bi ara gel menü yaz demistin,bende kalabalik yapmim diye ,yani kime cevap yazacaklarini sasirmasin üyeler diye gelmedim.Ama haftaya okullar kapaniyor 2 haftaya kadarda ispanyaya gidcez,böyle gidersem mayo giymek zorunda kalcam
Teklifin hala gecerliyse,ben 2 hafta burda yedikelrimi yazayim.Herkes yorum yapmak zorunda degil,sadece ne yedigimi göreyim diyorum.
Sporda yapmaya calisirim,callene baslamak istiyorum yine...
Cok fena yiyorum yanliz,sabah tam takir kahvalti yapiyorum,kaymakli,balli.Ögle yemege zor atiyorum kendimi,ekmegi bana,bana.Aksama kadar dayanamayip dondurma,ciko ne varsa yuvarliyorum.Aksamda yine ekmegi bana,bana yagindan,suyundan derken iyice kontrolu kaybettim..
Kabul etmezsen sisko olcam ona göre
topraks'cım 13. takımdan burcu ben listeni kontrol ettim doğru üyeler hep yeni bilende yok o nedenle kontrol eden olmamış k.bakma
yürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanadakızlar paylaşım alanına yazdım ben çıkıyorum byeeee
eve bilgisayarı götürcem orada açmaya çalışırım
biraz iş yapayım
kardeş takımlardan gelen olursa lütfennn listelere bakın kızlar
ben 1 saate eve geçmiş olurum en geç
Cok tesekkür ederim cnm benimaşkolsun canım yaa benim için sorun yok tabi ki yaz, zaten verdikten sonra en kötüsü de bu baksana herkeste aynı akıbet((
Ne demisler,"tilkinin dönüp, dolasip gelecegi yer,kürkcü dükkaniymis"pegasusu hos geldin canım :) seni tekrardan görmekten mutlu oluruz
2 hatfa bizimle kal bencede sorun olmaz motive olursun :)
ilk yorum benden gelsin cok abartmısın 5 tane hurmayı okuyuncaCok tesekkür ederim cnm benim
O zaman dünkü rezilligimle baslayayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Ögle 1 kutu ton balik,1 dl ekmek,domates
Aksam
3 kase corba,1 tavuk kanat
Ara
5 hurma,1 avuc yer fistigi,2 rafaello
bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti
Cok tesekkür ederim cnm benim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Aksam
Ara
bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti
Ne demisler,"tilkinin dönüp, dolasip gelecegi yer,kürkcü dükkaniymis"
Kalcam valla,artik yediklerimede dikkat ederim.Ne bulursam götürmem
sen iradeli kadınsın daha önce gördük azmıni yemezsın bence yadeyide öpüyorum :)Bende ciktim.Okula gidcez birazdan,etkinlik var,haftaya kapaniyor diye.Kalkip sacimi basimi toplim azcik,2 gr makyaj yapim
Simdi keler,pastalar havada ucusur orda.Bakalim dayanabilcemmi
Daha yeme kapasitem vardi aslinda,bu dikkat ettigim halimilk yorum benden gelsin cok abartmısın 5 tane hurmayı okuyuncaböyle oldum 1 tane yeter bence ve akşamda cok olmus
temizliktede koyal gelsin senin işin zor 3 tane cocukla hele 2 si dah cok küçük kolay gelsin sana ama kızlar biraz büyüsün de gör o zaman annelerinin sag kolu oluyorlar bak benim kızım su anda banyonun ve lavabonun dolaplarını cifliyor :)
3 4 sene sonra anne sen dur ben yapıyım der :) kız cocugu gibisi yok yaniDaha yeme kapasitem vardi aslinda,bu dikkat ettigim halim
Benimkilerde az büyüseydi.Büyügüm azcik ucundanda olsada yardim ediyorda,ben kiyamiyorum.Daha 8 yasinda
Verdirin valla,mümkünse daha fazlada olurgel canım zamanın kısıtlı 2 haftan var sana 2 haftada 3 4 kilo verdirelim :)
O eski halimden,eser yok simdi.....Gerisini sen doldur...Bana yazilmis adetasen iradeli kadınsın daha önce gördük azmıni yemezsın bence yadeyide öpüyorum :)
bütün gün kavun ve flakes yemissin olmamısssMenumu yazaym mgdm ck ktu bsey yysm yk.zotla tkstryrm
Sabah
K.flakes ve sut
Ara 1 ince dlm.kavn yogurt
Oglrn.k flakes sut
Ara 1 ince dilim.kavun yogirt
Aksam
El buyuklugunde ekmek 4 tane tavuk ( kanadin yagli kismi degl kucik but gbi kismi )
Ara 1 ince dilim kavun ( cok.guzeldi yaaa mukemmeldi)
Spor carsda 2 saate yakin.kostrmaca
sağol zeynep abla :))))rapunzelim afferim sana ablam cok begendim cok cok :)
kendim kilo vermiş gibi sevindim bitanem tebrik ederim seni canım benim :)
tesekkurlerr :)Guzel gonca abla :)
Guzel canim
Vaayy tebrikler supersin canim
Menununde ne kadar kavuuun var ole canim dun resmen sekeri depo etmisin kendine sabah olen aksam kavun olmamis canimm
Valla bende goremedim kendimi zeynos
Hah tamam simdi koymus bizi :) :) :)
:) :) :) :) :) :) nanik nanikk :) ) :)
Cok guzel kilo vermis zeynep abla valla birinci olalimda bi islatalim yaa :) :) :)
alışırsın daha yenisinSanırım ben forumu kullanmayı tam olarak kavrayamadım.
dünki menüm
SABAH
Hiç birşey
ÖĞLEN
5 kaşık yeşil mercimek, 1 Dilim ekmek
AKŞAM
2 tavuk şiş, salata
SPOR
60 dakika yürüyüş
kol sırt ve bacak hareketleri
akşam yemeginden sonra yediklerin cok fazla olmus onun dısında sorun yokCok tesekkür ederim cnm benim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Aksam
Ara
rapunzelim seni gördüm aşada ablam snin adına cok mutlu oldum canım tekrartdan tebrikler :)))))))
işte bizim takım bu ya
yanlış görmediysem eger bireyselde ilk 3 deyiz takım olarakta 2.yiz :)
canım eğer istiyosan sana yardımcı olucaz, önemli olan sen bizimle devam etmek istiyo musun? Eğer istiyosan herşeyi öğrenebilirsin.
Öncelikle geçmiş sayfaları okumayı biliyormusun, yani sen en son yazdığın mesajla şimdi arasında kimler ne konuşmuş görebiliyor musun? Kulakları çınlasın bizim bir baybmiz vardı, fırça yemiştik ondan geçmişe bakmadığı için ona cevap vermediğimizi sanıyordu.
sonra alıntıla yapmak için bir mesaja cevap vereceksen alıntı ile cevapla diyorsun ama birden fazla mesaja cevap vereceksen
önce cevaplamak istediğin her mesajın kenarında küçük tırnak işareti var ona tıklıyosun, sonra cevaplamak istediğin her mesaja aynı işlemi yapıp en son alıntı ile cevapla diyosun.
Bu arada altta cizelgeyi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?