Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kizlar

Benim durumum cok kötü.Bu gün 60'i gördüm maalesef.

Toprakscigim sen bi ara gel menü yaz demistin,bende kalabalik yapmim diye ,yani kime cevap yazacaklarini sasirmasin üyeler diye gelmedim.Ama haftaya okullar kapaniyor 2 haftaya kadarda ispanyaya gidcez,böyle gidersem mayo giymek zorunda kalcam

Teklifin hala gecerliyse,ben 2 hafta burda yedikelrimi yazayim.Herkes yorum yapmak zorunda degil,sadece ne yedigimi göreyim diyorum.

Sporda yapmaya calisirim,callene baslamak istiyorum yine...

Cok fena yiyorum yanliz,sabah tam takir kahvalti yapiyorum,kaymakli,balli.Ögle yemege zor atiyorum kendimi,ekmegi bana,bana.Aksama kadar dayanamayip dondurma,ciko ne varsa yuvarliyorum.Aksamda yine ekmegi bana,bana yagindan,suyundan derken iyice kontrolu kaybettim..

Kabul etmezsen sisko olcam ona göre

Son düzenleme:
aşkolsun canım yaa benim için sorun yok tabi ki yaz, zaten verdikten sonra en kötüsü de bu baksana herkeste aynı akıbet((

topraks'cım 13. takımdan burcu ben listeni kontrol ettim doğru üyeler hep yeni bilende yok o nedenle kontrol eden olmamış k.bakma

kızlar paylaşım alanına yazdım ben çıkıyorum byeeee
eve bilgisayarı götürcem orada açmaya çalışırım
biraz iş yapayım

kardeş takımlardan gelen olursa lütfennn listelere bakın kızlar
ben 1 saate eve geçmiş olurum en geç

pegasusu hos geldin canım :) seni tekrardan görmekten mutlu oluruz
2 hatfa bizimle kal bencede sorun olmaz motive olursun :)

yürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanada
bekliyoruz senide bende bir duşa giriyim s benden kıyafetlerimle dilber resim ceksin ve 54.9 luk halime bir bakın :)

Son düzenleme:
aşkolsun canım yaa benim için sorun yok tabi ki yaz, zaten verdikten sonra en kötüsü de bu baksana herkeste aynı akıbet((
Cok tesekkür ederim cnm benim

O zaman dünkü rezilligimle baslayayim

Sabah

2 dl ekmek,1 yumurta

Ara

2 dl sucuk ,1 dl ekmek

Ögle 1 kutu ton balik,1 dl ekmek,domates

Aksam

3 kase corba,1 tavuk kanat

Ara

5 hurma,1 avuc yer fistigi,2 rafaello

bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti

pegasusu hos geldin canım :) seni tekrardan görmekten mutlu oluruz
2 hatfa bizimle kal bencede sorun olmaz motive olursun :)
Ne demisler,"tilkinin dönüp, dolasip gelecegi yer,kürkcü dükkaniymis"

Kalcam valla,artik yediklerimede dikkat ederim.Ne bulursam götürmem

ilk yorum benden gelsin cok abartmısın 5 tane hurmayı okuyunca böyle oldum 1 tane yeter bence ve akşamda cok olmus
temizliktede koyal gelsin senin işin zor 3 tane cocukla hele 2 si dah cok küçük kolay gelsin sana ama kızlar biraz büyüsün de gör o zaman annelerinin sag kolu oluyorlar bak benim kızım su anda banyonun ve lavabonun dolaplarını cifliyor :)

Bende ciktim.Okula gidcez birazdan,etkinlik var,haftaya kapaniyor diye.Kalkip sacimi basimi toplim azcik,2 gr makyaj yapim
Simdi keler,pastalar havada ucusur orda.Bakalim dayanabilcemmi

Ne demisler,"tilkinin dönüp, dolasip gelecegi yer,kürkcü dükkaniymis"

Kalcam valla,artik yediklerimede dikkat ederim.Ne bulursam götürmem
gel canım zamanın kısıtlı 2 haftan var sana 2 haftada 3 4 kilo verdirelim :)

Bende ciktim.Okula gidcez birazdan,etkinlik var,haftaya kapaniyor diye.Kalkip sacimi basimi toplim azcik,2 gr makyaj yapim
Simdi keler,pastalar havada ucusur orda.Bakalim dayanabilcemmi
sen iradeli kadınsın daha önce gördük azmıni yemezsın bence yadeyide öpüyorum :)

Daha yeme kapasitem vardi aslinda,bu dikkat ettigim halim

Benimkilerde az büyüseydi.Büyügüm azcik ucundanda olsada yardim ediyorda,ben kiyamiyorum.Daha 8 yasinda

rapunzelim seni gördüm aşada ablam snin adına cok mutlu oldum canım tekrartdan tebrikler :)))))))
işte bizim takım bu ya
yanlış görmediysem eger bireyselde ilk 3 deyiz takım olarakta 2.yiz :)

Daha yeme kapasitem vardi aslinda,bu dikkat ettigim halim

Benimkilerde az büyüseydi.Büyügüm azcik ucundanda olsada yardim ediyorda,ben kiyamiyorum.Daha 8 yasinda
3 4 sene sonra anne sen dur ben yapıyım der :) kız cocugu gibisi yok yani
berilcigim lafım sana

bütün gün kavun ve flakes yemissin olmamısss
rapunzelim afferim sana ablam cok begendim cok cok :)
kendim kilo vermiş gibi sevindim bitanem tebrik ederim seni canım benim :)
sağol zeynep abla :))))
tesekkurlerr :)
alışırsın daha yenisin
menün bence olmamış sabah yememissin ara öğün neden yapmıyosun meyve süt yada fındık-badem gibi seyler olabilir imkanın varsa tabi calısıyomusun bilmiyorum ama
akşam yemeginden sonra yediklerin cok fazla olmus onun dısında sorun yok
rapunzelim seni gördüm aşada ablam snin adına cok mutlu oldum canım tekrartdan tebrikler :)))))))
işte bizim takım bu ya
yanlış görmediysem eger bireyselde ilk 3 deyiz takım olarakta 2.yiz :)

tesekkurler zeynep abla insallah böyle devam eder

geçmiş sayfaları okumayı biliyorum. alıntıla yaparak cevap vermeyi pek beceremiyorum sanırım.

mesela bir çok konuya yorum yapıyorsunuz ya aynı aynda onu yapamıyorum . ordan alıntıla yapamıyorum

çizelgeyi denedim ama başaramadım. sanırım ben teknoloji özürlüyüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…