- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Eveeettt :) :)oleyyyyyyyyy süper bütün kızlarımız çizelgeleniyor :)))))
Bende cookk seviyorumm :)benimkide oldu canım
takım kaptanım ellerine saglık seni seviyorum :)
4 kilocuk kaldi :) :) benimmben de seni zeynoşuuuuuummmmmmmm
ayyy hepimizin 4-5 kilosu kalmış, o kadar kiloları verdik de son kilolara mı takıldı yaw
tabi bu zeynep için değil onun takılmışlığı falan yok, baharla benim için
Bencede cunku eski halin cok farkli yaa toprakskızlar avatardaki resmimi görünce acayip sinirim bozuluyo sanırım işe yaradı
Ben nasil biseydi bilmiyorum canim musait oldugunda paylas bakalim : ) : )kızlar 2. olmuşuz çok şükür cezamız silindi
0,30 altına düşmemeye çalışalım bir daha kızlar
şimdi çıkıcam bu ceza olayını çoğu arkadaş bilmiyo sanırım karar defterini okursanız iyi olur, ben de buraya kopyalıycam sonra
maydanoz dalı :) ilahi bahar cok güldüm bu sözeEveeettt :) :)
Bende cookk seviyorumm :)
4 kilocuk kaldi :) :) benimm
Bencede cunku eski halin cok farkli yaa topraks
Ben nasil biseydi bilmiyorum canim musait oldugunda paylas bakalim : ) : )
Uhuuuu :) :) zeynooss maydonoz dali gibisin masallah tutu tutu :) :) 50 kilo olursann ucucan seker :)
canım benim kolay gelsin sana kaynanada tatilden dönmenizimi beklemiş :)slm kızlar. evime kavuştum sonunda. tabi 3 valiz dolusu yıkanacak esyayla. her defasında diyorum bu kadar kıyafete gerek yok diye ama tutamıyorum kendimi.gitmesi iyi de tatilden dönüşü sevmiyorum yaa. bi de üstüne kayınvalidemde geldi bizde hiiç çekilmiyorrr
slm kızlar. evime kavuştum sonunda. tabi 3 valiz dolusu yıkanacak esyayla. her defasında diyorum bu kadar kıyafete gerek yok diye ama tutamıyorum kendimi.gitmesi iyi de tatilden dönüşü sevmiyorum yaa. bi de üstüne kayınvalidemde geldi bizde hiiç çekilmiyorrr
hoş geldin canımmm özlettin kendini ben özledim valla 4 gözle bekliyodum benslm kızlar. evime kavuştum sonunda. tabi 3 valiz dolusu yıkanacak esyayla. her defasında diyorum bu kadar kıyafete gerek yok diye ama tutamıyorum kendimi.gitmesi iyi de tatilden dönüşü sevmiyorum yaa. bi de üstüne kayınvalidemde geldi bizde hiiç çekilmiyorrr
maydanoz dalı :) ilahi bahar cok güldüm bu söze
oldukça büyük bi olasılık canım..benim iki yeğenim 12 yaşında oluyolar ikiside..Gogo 12 yas kizlarin adet olma olasiligi ne. Bu konuda bir bilgin varmi.
hmmm tramisuyu görmezden geliyorum..menümü yazayım
sahurda
1 kk peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 dilim ekmek
iftarda
1 kücük kase corba
5 kasık güveç
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 armut
1 şişe soda
1 dilimin yarısı tramisu
su 3.5 lt
spor
1 saat yürüyüş
20 dakika spor hareketleri
50 mekik
50 kol ve sırt hareketleri
güzel fena olmamışşdünki menüm
sahurda
bi dilim ekmek
biraz peynir
bi kaç tane patates kızartması
çay
domates , salatalık
iftarda
küçük bi kase yogurt çorbası
3 kaşık fırında patatesli tavuk
salata
ara
bi tane türk kahvesi
3 tane bisküvidyiet deildi
su
3 litre
spor
40 dakka yürüyüş
500 twist
200 ip atlama
100 bacak hareketleri
menü güzel canım..dünkü menümü yazıym hastaneye gittiğim için oruc tutamadım
sabah 2 dilim ekmek biraz peynirle tost 1 bardak ayran
ara 2 form biskvi
öğlen 4 kaşık pilav 5 kaşık taze faslye salata
ara 1 dilim karpuz
akşam 4 kaşık patates salatası
ara 1 seftali
1 kahve
1 soda cok severim hem de tansiyonumu yükseltsin diye her gün içiyorum
su 2 lt kadar
spor 2 saat yürüyüş
200 mekik
iki öğün kfleks olmamış yaaMenumu yazaym mgdm ck ktu bsey yysm yk.zotla tkstryrm
Sabah
K.flakes ve sut
Ara 1 ince dlm.kavn yogurt
Oglrn.k flakes sut
Ara 1 ince dilim.kavun yogirt
Aksam
El buyuklugunde ekmek 4 tane tavuk ( kanadin yagli kismi degl kucik but gbi kismi )
sabah geçmi kalktın canım.Sanırım ben forumu kullanmayı tam olarak kavrayamadım.
dünki menüm
SABAH
Hiç birşey
ÖĞLEN
5 kaşık yeşil mercimek, 1 Dilim ekmek
AKŞAM
2 tavuk şiş, salata
SPOR
60 dakika yürüyüş
kol sırt ve bacak hareketleri
olmazsın o kadar canım dert etmegeçen hafta ben öyleydim ama bu hafta yırtamadım, bir türlü toparlayamadım kafayı napıyım haftaya artık
kendime ceza verdim şişko resmimi koydum, daha yersem aynı olucam
çok rezil sayılmaz ama akşamki ara çok olmuş.Cok tesekkür ederim cnm benim
O zaman dünkü rezilligimle baslayayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Ögle 1 kutu ton balik,1 dl ekmek,domates
Aksam
3 kase corba,1 tavuk kanat
Ara
5 hurma,1 avuc yer fistigi,2 rafaello
bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti
güldüğüme bakmayın bu arada bugün depresyona girdim şuan itibariyle depresyondayım moralim çok bozzukkk
herşey üzerime üzerime geliyor sanki
bu yaşta bu kadar çile uuffffff
kafayıda yedim sonun hıh
oldukça büyük bi olasılık canım..benim iki yeğenim 12 yaşında oluyolar ikiside..
hmmm tramisuyu görmezden geliyorum..
güzel fena olmamışş
menü güzel canım..
iki öğün kfleks olmamış yaa
sabah geçmi kalktın canım.
olmazsın o kadar canım dert etme
çok rezil sayılmaz ama akşamki ara çok olmuş.
ne depresyonu bu yaşta çabuk çık bakıyım görmiyim bi daha
ben kalmışım yine kendi kendimee Zeynep abla nerelerde takılıyoooonnnn ceza alcan gene gitme başka topiklereee
hadi hayırlısı, randevuyu aldıktan sonra bir şekilde geçecek son ana kadar düşünme canımnerdesiniz kızlar..bugün şeytanın bacağını kırdım çene cerrahına gittim.önümüzdeki hafta küçük bi operasyon geçircem çok korkuyom ama yapcak bişey yok yapılması lazım :18::18::18::18::18:
bugünde kimse yokkonuşcak kimse yok bişeyler sorucak kimse yok ben de gidem o zaman napim
güldüğüme bakmayın bu arada bugün depresyona girdim şuan itibariyle depresyondayım moralim çok bozzukkk
herşey üzerime üzerime geliyor sanki
bu yaşta bu kadar çile uuffffff
kafayıda yedim sonun hıh
1.ci olan takımın ortalaması 1.02
bizimki 1.01
böle sey olurmu yaaa toprak gel burayaaa kaçma çiğ çiğ yicem seni1 rakamla kaybettik yaaa
h-a-f-t-a-y-a 1 kilo vereceksin cezaaa sana cabuk
neden kaynanalar hep kötü biliniyo hic sevmiyorum bu durumu unutma ki senin annen de kaynana....
kolay gelsin en yakında ben yaşadım sinir bir durum tatil dönüşü yıkama yerleşme pöffffffffffslm kızlar. evime kavuştum sonunda. tabi 3 valiz dolusu yıkanacak esyayla. her defasında diyorum bu kadar kıyafete gerek yok diye ama tutamıyorum kendimi.gitmesi iyi de tatilden dönüşü sevmiyorum yaa. bi de üstüne kayınvalidemde geldi bizde hiiç çekilmiyorrr
canısı incecik olmuşsun ama bunu saymayız darları çek öyle gel karşımıza:)))
bu akşam çok güzel spor yaptım, hem çatıda hem parkta iki posta:)))bende cıkıyorum canım :) kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenleride cok seviyorum
gelecek hafta basrrımızı hiç bir sey gölgelemesin kızlar göriyim sizi kaçamak yapmak yok artık gökce ilk cezayı sana veriyorum sonrada kendime vericem yermisin tatlıları ( kendime diyorum bunu)
gökce cezan 3 gün boyunca hergün 250 kalori yalıcaksın bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama bence yürüyüş yap canım
kendimede
3 gün boyunca 1 saat fazla yürüyüş yapıcam ve akşamda spor yapıcam
nivea bady yapmayı seviyorum
sahura kadar uyumak yok bana nivea bady yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?