Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oleyyyyyyyyy süper bütün kızlarımız çizelgeleniyor :)))))
Eveeettt :) :)
benimkide oldu canım
takım kaptanım ellerine saglık seni seviyorum :)
Bende cookk seviyorumm :)
ben de seni zeynoşuuuuuummmmmmmm

ayyy hepimizin 4-5 kilosu kalmış, o kadar kiloları verdik de son kilolara mı takıldı yaw
tabi bu zeynep için değil onun takılmışlığı falan yok, baharla benim için
4 kilocuk kaldi :) :) benimm
kızlar avatardaki resmimi görünce acayip sinirim bozuluyo sanırım işe yaradı
Bencede cunku eski halin cok farkli yaa topraks
Ben nasil biseydi bilmiyorum canim musait oldugunda paylas bakalim : ) : )
kızlar ev hali kusura bakmayım dustan cıkmıstım

Uhuuuu :) :) zeynooss maydonoz dali gibisin masallah tutu tutu :) :) 50 kilo olursann ucucan seker :)

maydanoz dalı :) ilahi bahar cok güldüm bu söze

canım benim kolay gelsin sana kaynanada tatilden dönmenizimi beklemiş :)

neden kaynanalar hep kötü biliniyo hic sevmiyorum bu durumu unutma ki senin annen de kaynana....

hoş geldin canımmm özlettin kendini ben özledim valla 4 gözle bekliyodum ben sana soracagım bi sürü sey varda
maydanoz dalı :) ilahi bahar cok güldüm bu söze

eveeettt :) bizim burda zayıf olana maydonoz dalı derler zeynoşum :) ince maksadında :)

1.ci olan takımın ortalaması 1.02
bizimki 1.01

böle sey olurmu yaaa toprak gel burayaaa kaçma çiğ çiğ yicem seni 1 rakamla kaybettik yaaa
h-a-f-t-a-y-a 1 kilo vereceksin cezaaa sana cabuk

güldüğüme bakmayın bu arada bugün depresyona girdim şuan itibariyle depresyondayım moralim çok bozzukkk
herşey üzerime üzerime geliyor sanki
bu yaşta bu kadar çile uuffffff
kafayıda yedim sonun hıh

Gogo 12 yas kizlarin adet olma olasiligi ne. Bu konuda bir bilgin varmi.
oldukça büyük bi olasılık canım..benim iki yeğenim 12 yaşında oluyolar ikiside..
hmmm tramisuyu görmezden geliyorum..
güzel fena olmamışş
menü güzel canım..
iki öğün kfleks olmamış yaa
sabah geçmi kalktın canım.
geçen hafta ben öyleydim ama bu hafta yırtamadım, bir türlü toparlayamadım kafayı napıyım haftaya artık
kendime ceza verdim şişko resmimi koydum, daha yersem aynı olucam
olmazsın o kadar canım dert etme
çok rezil sayılmaz ama akşamki ara çok olmuş.

ne depresyonu bu yaşta çabuk çık bakıyım görmiyim bi daha

cıkamıyorum gonca ablaa yaaa suratımı astım oturuyom öle

nerdesiniz kızlar..bugün şeytanın bacağını kırdım çene cerrahına gittim.önümüzdeki hafta küçük bi operasyon geçircem çok korkuyom ama yapcak bişey yok yapılması lazım :18::18::18::18::18:

ben kalmışım yine kendi kendimee Zeynep abla nerelerde takılıyoooonnnn ceza alcan gene gitme başka topiklereee

ben kalmışım yine kendi kendimee Zeynep abla nerelerde takılıyoooonnnn ceza alcan gene gitme başka topiklereee

yok yok baktım tehlikeli sularda değil 12. takıma gitmiş

hadi hayırlısı, randevuyu aldıktan sonra bir şekilde geçecek son ana kadar düşünme canım

bugünde kimse yok konuşcak kimse yok bişeyler sorucak kimse yok ben de gidem o zaman napim

ayyy kıyamam ben sana küçük kuzuuuuuu, yanlız mı kaldın sennn ne olmuş bakem bizim tatlişimize

güldüğüme bakmayın bu arada bugün depresyona girdim şuan itibariyle depresyondayım moralim çok bozzukkk
herşey üzerime üzerime geliyor sanki
bu yaşta bu kadar çile uuffffff
kafayıda yedim sonun hıh

yok depresyon falan moral bozuk olabilir ama depresyon lafını sil aklından, topla kendini bakıyım senden çooookkkk daha kötü durumda olanlar var... mesala ben güldüğüme bakma ben de çok ciddi durumdayım ama düşünmemek için direniyorum

1.ci olan takımın ortalaması 1.02
bizimki 1.01

böle sey olurmu yaaa toprak gel burayaaa kaçma çiğ çiğ yicem seni 1 rakamla kaybettik yaaa
h-a-f-t-a-y-a 1 kilo vereceksin cezaaa sana cabuk

geldim canım ye beni ben de sonucu görünce hiç çaktırmıyım dedim direk benim yüzümden ama gerçekler saklanmıyor tabi

neden kaynanalar hep kötü biliniyo hic sevmiyorum bu durumu unutma ki senin annen de kaynana....

evet tam tersi durum da neden hep gelinler kötü bilinir aslında kaynananın kızı da gelin di mi ama:)))

kolay gelsin en yakında ben yaşadım sinir bir durum tatil dönüşü yıkama yerleşme pöffffffffff

kızlar ev hali kusura bakmayım dustan cıkmıstım
canısı incecik olmuşsun ama bunu saymayız darları çek öyle gel karşımıza:)))
bu akşam çok güzel spor yaptım, hem çatıda hem parkta iki posta:)))

canlar gece yürüyüşten geldim baktım kız hala uyumamış, gece 11 olmuş annemle uyuycam diye beklemiş hanım, ben de bir umut uyumuştur diye geldim ama maalesef ((( tabi makus kaderim o da beni uyuttu. Sahura da kalkınca bir bakayım dedim, karnım aç yemek de yiyemiyorum yatayım bari napayım eşim karşımda höpür höpür götürüyo(( benim karnım zil çalıyo

hadi size iyi uykular, tatlı rüyalar

bu arada unutmadan

kilo veren herkesi koccaman öpüyorum

ben hariç bir öğün ödülünüz var kızlar
rapunzel seni ayrıca tebrik ediyorum tatlım 2. olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…