Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanada
bekliyoruz senide bende bir duşa giriyim s benden kıyafetlerimle dilber resim ceksin ve 54.9 luk halime bir bakın :)

yok canım otobüsle gitmem gerek ama duraktan eve çok dik merdiven var kaçtı yaaa 190-200 arası oradan çıkıyorum her gün

temizliğe başlamadan önce şu çizelge işini halletmeye çalışalım

yok geç uyanmadım da hastaneye gittim. kontrollerim vardı. öğlen işe geldim. hastanede birşey yiyemedim haliyle... zaten fazla yemek istemiyorum.

geçmiş olsun, nasılsın nedir sonuçlar, rutin kontrol mü yoksa hastamısın canım?

sorun yok hepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz ben resimli anlatım yapmaya çalışacağım

Kiko almana cok uzuldum canimm ama aramiza gelmene coookkk sevindimm :) :) :)
Tebrik ederim.Ilk 3 e girersiniz insallah,cezanizda kalkar böylece
Cezamiz mi vardi bizim
yürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanada
bekliyoruz senide bende bir duşa giriyim s benden kıyafetlerimle dilber resim ceksin ve 54.9 luk halime bir bakın :)
Cek cek cek cek zeynoosss
Bunlari senmi yedin canisiii eski halinden eser yok
Bende evi yaladim yuttum nabeer :) :)
yok geç uyanmadım da hastaneye gittim. kontrollerim vardı. öğlen işe geldim. hastanede birşey yiyemedim haliyle... zaten fazla yemek istemiyorum.

Gecmis olsun canimm
Sebebin varsa yememekde haklisin tabiki

kızlar aşağıda 8 foto ekleyip nasıl çizelge oluşturacağınızı yazdım, isteyen yapsın, takılan sorsun. önce google amcadan tickerfactory.com sitesine giriş yapın:)))

kızlar listemizi kontrol edermisiniz?
*** 6. Takım 318. Etap ***

degua ( 64.2 /63 /1,2/%1.86
fatos0808 (69.7/ / / % ) bildirimde bulunmadı
maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
melikea123 (86,5 / 94 / -0,83 /%-0,96) 310. etapda ayrılan üye geri döndü.Kilosu 9 da bölündü

6. Takım Ortalaması: % 0.27

0,26 buldum canım ben :44:

benimkide oldu canım
takım kaptanım ellerine saglık seni seviyorum :)

ben de seni zeynoşuuuuuummmmmmmm

ayyy hepimizin 4-5 kilosu kalmış, o kadar kiloları verdik de son kilolara mı takıldı yaw
tabi bu zeynep için değil onun takılmışlığı falan yok, baharla benim için

kızlar avatardaki resmimi görünce acayip sinirim bozuluyo sanırım işe yaradı

kızlar 2. olmuşuz çok şükür cezamız silindi

0,30 altına düşmemeye çalışalım bir daha kızlar
şimdi çıkıcam bu ceza olayını çoğu arkadaş bilmiyo sanırım karar defterini okursanız iyi olur, ben de buraya kopyalıycam sonra

ben de seni zeynoşuuuuuummmmmmmm

ayyy hepimizin 4-5 kilosu kalmış, o kadar kiloları verdik de son kilolara mı takıldı yaw
tabi bu zeynep için değil onun takılmışlığı falan yok, baharla benim için
bende takımdan ayrılmamak için kilo aldım dermişim :)

bende cıkıyorum canım :) kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenleride cok seviyorum
gelecek hafta basrrımızı hiç bir sey gölgelemesin kızlar göriyim sizi kaçamak yapmak yok artık gökce ilk cezayı sana veriyorum sonrada kendime vericem yermisin tatlıları ( kendime diyorum bunu)
gökce cezan 3 gün boyunca hergün 250 kalori yalıcaksın bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama bence yürüyüş yap canım
kendimede
3 gün boyunca 1 saat fazla yürüyüş yapıcam ve akşamda spor yapıcam
nivea bady yapmayı seviyorum
sahura kadar uyumak yok bana nivea bady yapıcam

Son düzenleme:
slm kızlar. evime kavuştum sonunda. tabi 3 valiz dolusu yıkanacak esyayla. her defasında diyorum bu kadar kıyafete gerek yok diye ama tutamıyorum kendimi.gitmesi iyi de tatilden dönüşü sevmiyorum yaa. bi de üstüne kayınvalidemde geldi bizde hiiç çekilmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…