Mnu guzel canim sabah nir yok gecmi uyandin
yürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanada
bekliyoruz senide bende bir duşa giriyim s benden kıyafetlerimle dilber resim ceksin ve 54.9 luk halime bir bakın :)
yok geç uyanmadım da hastaneye gittim. kontrollerim vardı. öğlen işe geldim. hastanede birşey yiyemedim haliyle... zaten fazla yemek istemiyorum.
sorun yok hepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz ben resimli anlatım yapmaya çalışacağımgeçmiş sayfaları okumayı biliyorum. alıntıla yaparak cevap vermeyi pek beceremiyorum sanırım.
mesela bir çok konuya yorum yapıyorsunuz ya aynı aynda onu yapamıyorum . ordan alıntıla yapamıyorum
çizelgeyi denedim ama başaramadım. sanırım ben teknoloji özürlüyüm...
Kiko almana cok uzuldum canimm ama aramiza gelmene coookkk sevindimm :) :) :)Slm kizlar
Benim durumum cok kötü.Bu gün 60'i gördüm maalesef.
Toprakscigim sen bi ara gel menü yaz demistin,bende kalabalik yapmim diye ,yani kime cevap yazacaklarini sasirmasin üyeler diye gelmedim.Ama haftaya okullar kapaniyor 2 haftaya kadarda ispanyaya gidcez,böyle gidersem mayo giymek zorunda kalcam
Teklifin hala gecerliyse,ben 2 hafta burda yedikelrimi yazayim.Herkes yorum yapmak zorunda degil,sadece ne yedigimi göreyim diyorum.
Sporda yapmaya calisirim,callene baslamak istiyorum yine...
Cok fena yiyorum yanliz,sabah tam takir kahvalti yapiyorum,kaymakli,balli.Ögle yemege zor atiyorum kendimi,ekmegi bana,bana.Aksama kadar dayanamayip dondurma,ciko ne varsa yuvarliyorum.Aksamda yine ekmegi bana,bana yagindan,suyundan derken iyice kontrolu kaybettim..
Kabul etmezsen sisko olcam ona göre
Cezamiz mi vardi bizimTebrik ederim.Ilk 3 e girersiniz insallah,cezanizda kalkar böylece
Cek cek cek cek zeynoosssyürüyebilineck mesafede ise evin yürü canım bence spor olur sanada
bekliyoruz senide bende bir duşa giriyim s benden kıyafetlerimle dilber resim ceksin ve 54.9 luk halime bir bakın :)
Bunlari senmi yedin canisiii eski halinden eser yokCok tesekkür ederim cnm benim
O zaman dünkü rezilligimle baslayayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Ögle 1 kutu ton balik,1 dl ekmek,domates
Aksam
3 kase corba,1 tavuk kanat
Ara
5 hurma,1 avuc yer fistigi,2 rafaello
bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti
Bende evi yaladim yuttum nabeer :) :)ilk yorum benden gelsin cok abartmısın 5 tane hurmayı okuyuncaböyle oldum 1 tane yeter bence ve akşamda cok olmus
temizliktede koyal gelsin senin işin zor 3 tane cocukla hele 2 si dah cok küçük kolay gelsin sana ama kızlar biraz büyüsün de gör o zaman annelerinin sag kolu oluyorlar bak benim kızım su anda banyonun ve lavabonun dolaplarını cifliyor :)
yok geç uyanmadım da hastaneye gittim. kontrollerim vardı. öğlen işe geldim. hastanede birşey yiyemedim haliyle... zaten fazla yemek istemiyorum.
canım ben hala yapamıyorumkızlar aşağıda 8 foto ekleyip nasıl çizelge oluşturacağınızı yazdım, isteyen yapsın, takılan sorsun. önce google amcadan tickerfactory.com sitesine giriş yapın:)))
Eki Görüntüle 759640 Eki Görüntüle 759641 Eki Görüntüle 759642 Eki Görüntüle 759643 Eki Görüntüle 759644 Eki Görüntüle 759645 Eki Görüntüle 759646 Eki Görüntüle 759647
kızlar listemizi kontrol edermisiniz?
*** 6. Takım 318. Etap ***
degua ( 64.2 /63 /1,2/%1.86
fatos0808 (69.7/ / / % ) bildirimde bulunmadı
maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
melikea123 (86,5 / 94 / -0,83 /%-0,96) 310. etapda ayrılan üye geri döndü.Kilosu 9 da bölündü
6. Takım Ortalaması: % 0.27
0,26 buldum canım ben :44:
bende 0.26 buldum ama virgülden sonra ikinci rakam 5 geçince yuvarlanacak diye düşünerek ortalamayı 0.26 olarak yazmıştım
ben yaptım oldu heeeeyyyy
teşekkürler toprakcımm
benimkide oldu canımben yaptım oldu heeeeyyyy
teşekkürler toprakcımm
benimkide oldu canım
takım kaptanım ellerine saglık seni seviyorum :)
ben de seni zeynoşuuuuuummmmmmmm
ayyy hepimizin 4-5 kilosu kalmış, o kadar kiloları verdik de son kilolara mı takıldı yaw
tabi bu zeynep için değil onun takılmışlığı falan yok, baharla benim için
bende cıkıyorum canım :) kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenleride cok seviyorumkızlar 2. olmuşuz çok şükür cezamız silindi
0,30 altına düşmemeye çalışalım bir daha kızlar
şimdi çıkıcam bu ceza olayını çoğu arkadaş bilmiyo sanırım karar defterini okursanız iyi olur, ben de buraya kopyalıycam sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?