- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
sağol talımTopraksım çok yorma kendini canım.menün güzel olmuş.
menünü de sporunu da çok beğendim canım benim, çözdük bu olayı biz:)))Dünkü menüm.
sabah çeyrek simit peynir salatalık 1 çatal reçel.
ara wasa
öglen yogurtlu salata haşlanmış tavuk but 2 kaşık erişte
ara 1 dilim karpuz
akşam 3 kaşık menemen çeyrekten az yufka 2 dilim karpuz
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş.
arkadaşına geçmiş olsun canım, akşamki düzensilik harici güzel tatlımKızlar günaydın, yeni mutlu bir güne merhaba:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Ara:
1 şekersiz nescafe, biraz kuru yabanmersini, kuru üzüm, fındık
Öğle:
4 kaşık köfteli patates yemeği(2 köfte, 2 patates), 3 kaşık çoban salata
Akşam:
1 patatesli poğaça, 1 portakal suyu
Ara:
4 incir
Su: 2 litre
Spor: yok
Öğleden sonra yemek düzenim biraz dengesiz oldu, spor da yapamadım, işyerinden bir arkadaşım rahatsızlandı, onunla hastanelerde bekleyip durduk akşam 10'a kadar, poğaça yiyebildim:/
kesinlikle katılıyorum, pes etmek yokGünaydınlar.
zeynep abla az yemişsin öglen yok.
gizem menün güzel umutsuzluga kapılma duraklama zamanları olabilir.bak ben şubattan beri ugraşıyorum ancak 9 kilo verebildim.hala pes etmiyorum pes ettiginde daha fazla kilo alıyosun.acele etme kendine karşı yarışıyosun,nefsini bedenini terbiye ediyosun diye düşün.
canım menü güzel spor yapmaya zorla kendini yoksa gitmeyecek bu kilolar haberin olaaaaaaMenumu yazaumda oyle bakaym gcmse
Sabah salatalik dnates ½ kk kasar 1 dlm tam bugday ekmrgi
Ara yarm armut 7 8 tane uzum
Oglen 2 dlm cavdar ekmek arasjna 1 dlm kasarli tost salatalk dmates
Ara yok
Aksam 4 yk yavan as diye gecer yarmayi salcasz.bilgur plavi gbi yaparz ondan 1 dlm kek
Spor uok kilo alnca icimdn glmedi hicsislik dgl ama 2 gundur maydanoz suyu iciydm sslik olsa atmaz miydi
Su 2 ltre
olur arada takılma fazla sporunu yap fıstıkAbla dun 3 bardak ictim onceki gunde ictm ama sonuc ayni.boyle okuncada icimdn.spor yapmak dyet yapmk hlmyr iste bir heves basladm ne guzel ne.gerek var ki hemn aliyrm ufff;(
klasik zeynep menüsü ama öğün atlamışsın olmamıııışşşşşşkarnım cok agrıyor kızlar geçmişi okudum ama yorum yapamadım bende menümü yazıyım
sabah
3 tene ceviz
1 kk kadar peynir
domates salatalık
biraz maydanoz
1 bardak çay
ara 1 elma 1 kutu süt
öglen yok ara yok( çarsıda geziyordum)
akşam 2 parca fırında tavul
bol patlıcanlı salata
2 kase cacık
1 dilim ekmek
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
yarım saat spor aletleri ile calısma
2 saat yürüyüş elektrk su dogalgaz faturaları yatırdım hepside ayrı ayrı yerlere yatıyor o yüzden baya yürüdüm :)
hepimiz cezalık olucaz haftaya galibanerdesiniz kızlar yaa kimse yok msj sayımız az olcak bak haftaya kadar
teşekkür ederim canısıBiz de öpüyoruz seni canım menün güzel, kahvaltıdaki farklılığı sevdim:) Her gün aynı menüyü yemek yerine farklılaştırmak çok güzel:)