Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topraksım çok yorma kendini canım.menün güzel olmuş.
sağol talım

menünü de sporunu da çok beğendim canım benim, çözdük bu olayı biz:)))

arkadaşına geçmiş olsun canım, akşamki düzensilik harici güzel tatlım

kesinlikle katılıyorum, pes etmek yok

canım menü güzel spor yapmaya zorla kendini yoksa gitmeyecek bu kilolar haberin olaaaaaa

Abla dun 3 bardak ictim onceki gunde ictm ama sonuc ayni. boyle okuncada icimdn.spor yapmak dyet yapmk hlmyr iste bir heves basladm ne guzel ne.gerek var ki hemn aliyrm ufff;(
olur arada takılma fazla sporunu yap fıstık

klasik zeynep menüsü ama öğün atlamışsın olmamıııışşşşşş

nerdesiniz kızlar yaa kimse yok msj sayımız az olcak bak haftaya kadar
hepimiz cezalık olucaz haftaya galiba ((

Biz de öpüyoruz seni canım menün güzel, kahvaltıdaki farklılığı sevdim:) Her gün aynı menüyü yemek yerine farklılaştırmak çok güzel:)
teşekkür ederim canısı

Cnm.hastanede oldugun.icin.pogacaya bsey.dyemycm amandgerleri cok.guzel ayyyyy dun esime. Bi pogaca yaptm cok.guzel gzkyrdu ama.yyemedmmmmmm bir isirik.alamadmmmmmm ;(
Ay o da zor valla, ben evlensem benimki de güzel yemekler ister, ona hazırlayıp yememek zor olsa gerek:/

Bende hic dayanamm.ttlm sen.nerelisin.bu arada
Canım ben aslında İstanbula büyüdüm, ama Bursalıyız aslen, anne tarafımda Eskişehirli:) Sen nerelisin?

arkadaşına geçmiş olsun canım, akşamki düzensilik harici güzel tatlım
Teşekkür ederim canım akşam düzensiz oldu gerçekten:/

slm kızlar.annemgil geldi koşuşturmaktan gün boyu giremedim.bide kardeşim laptopa el koydu.bi türlü vermedi.
sabah
çeyrek bazlama
domates salatalık

ara
5 fındık

öğlen
5 yemek kaşığı taze fasulye

ara
1 şeftali

akşam
5 yemek kaşığı türlü

su 3lt
spor jullian 30 dk
ebru şallı pilates 1 saat 20 dk

menün güsel tatlım
beğendim gonca ablam
poğaça olmamış ama hastanedesin.yiyecek bi şey bulamadığından bi şey demiyeceğim
Dagnklga bnde tahammul edemem Tatlim artk idare et brazck senn spor haylinde suya dustu anlasilan
yarın afyona gidiyoruz allahtan.yoksa cinnet gecirecem evde. sanki otel bende otelin temizlik sorumlusu gibi hissediyorum kendimi.pazartesiden itibaren başladım sporuma tatlım
kek olmamış cnm.bide hem öğlen hem akşam karbonhidrat olmuş gibi geldi.
öğlende olsa iyi olurmuşş
güsel tatlım menün

öğlen ve akşam az olmuş nurdancım ekmek felan yiyeydin.

huuuu Zeynep ablaa eliiff geçmişemi bakıyosunuz.naber nasılsınız bakıyım hıı ???

canım menün düzensiz gibi sanki

l

Gcms olsun bu arada abla haata misin
regli oldum canım

fena degil canım benim akşamki portakal suyu öglen olsaymıs daha iyi olmazmıymıymıs

goncam çok güzel de wasa ney anlamadım

canım benim seni cok seviyorum menün güzel

söze bayıldım

kızlar yarın kaynanam geliyor ankaradan ablam geliyor pazartesi bende gün var ortalık karma karısık ama mutluyum cünki spor salonunda tartıldım olayyyyyyy :))))) kilo aldım sanıyordum almamısım :))))

sana bayılıyorum ya harıkasın

menümü yazıyım yatıyım kızlar yoruldum
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 tane domates
3 zeytin 1 kk kadar peynir
ara
2 incir 1 kutu sür
öglen gezmedeydim hiç pastadan yemedim
3 bardak cay domates salatalık yedim

ara
1 elma
akşam
1 kase yogurt
yarım dilim ekmek
2 tane tavuk parca elim kadardı
salata
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile yarım saat kendim calıştım
bu hocamız yeni geldi eski hocamız hamileymiş
ama hoca süperdi bütün kaslarımın calıştıgını hissettim :)

wasa çavdar gevreği Zeynep abla diyet için üretilmiş.hep aynı şeyleri yiyorum diye aldım 5-6 paket.yerken gofret yiyomuş gibi oluyo.
kızlar yarın kaynanam geliyor ankaradan ablam geliyor pazartesi bende gün var ortalık karma karısık ama mutluyum cünki spor salonunda tartıldım olayyyyyyy :))))) kilo aldım sanıyordum almamısım :))))

almazsın Zeynep abla bikaç gün kaçamak yapınca alınmıyor kilo kaçamaklara devam edersen alıyosun ama.

kacamak yapmam artık psikolojim bozuldu yemek yedikce sucluluk hissediyordum iyi oldu böyle

çoook güzelll

menü ve spor güzel
menün iyi olmuş
evet ya denizde olunca denge bozuluyo
menün güzel olmuş
menün güzel olmuş wasa ne daha öncede sormuştum ama ya cevabını görmedim yada gördüm ama unuttumm
begendim
güzel
huuuu Zeynep ablaa eliiff geçmişemi bakıyosunuz.naber nasılsınız bakıyım hıı ???

evett geçmişe bakıyodum iyim sen nasılsın

menü ve spor güzel
saat geç olmuşl yarın görüşürüz hanımlar iyi geceler.

iyi geceler

dünkü menüm

sabah
domates paynir
1 bardak çay
1 boyoz

ara
3 tane form bisküvi

öğlen
5 kaşık taze fasulye
salata

ara
1 bardak süt

akşam
5 kaşık kabak yemegi 1 dilim ekmek

su 2.5 lt
spor 2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…