Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ödülünde menünde güsel gonca ablam
haşhaşlı çörek, içli köfte ve kurabiye cıssss.olmamış cnmm. sporun güsel ama.
akşam fazla karbonhidrat olmuş hem patates hem pilav...yaptığımız kaçamaklar malesef pahalıya patlıyoo
ahhh o anne sofraları yok muu. 4 dilim baklava fazla olmuş

sözde annemler geldi.yardımcı olacakları yerde evimin altını üstüne getiriyolar. çok dağınıklar ve benim dağınıklığa tahammülüm yokkk
sabah
yarım bazlama
domates salatalık

ara
1 avuç karışık kuruyemiş

öğlen
taze fasulye 1 tabak
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 dilim maras kesme

akşam
karnıyarık fırında az yağlı
2 yemek kaşığı pilav

su 4 lt
spor yok maalesef

menün güzel canım:)

evet biliyorum cıs haşhaşlıyı ekmek yerine yedim aslında, ekmek yoktu ama yoksa yeme dimi:)annem de, buraya mı gelince diyet yapacağın tuttu ye bişey olmaz, deyip durdu:) ben de olmaz anne ben sonra menümü nasıııl yazarım foruma dedimm:)

Evet ben de aynen öyleyim, dağınıklığa tahammülüm yok, seni anlıyorum:) Benim haşhaşlı da bazlamaydı aslında nasıl yazsam diye düşündüm adı aklıma gelmedi çörek yazdım:)

selammmm
menümü yazayım

sabah
1,5 dilim yumurtalı peynirli ekmek(fırında yapıyorum)
çay

ara
yarık kase sütlaç

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 şeftali

akşam
çok çok az tavuk sote ve pilav

spor
40 dk mezdeke
10 dk göğüs ve sırt çalışma
su 1,5 lt

arkadaşlar bugün çok tatsızım gelemeyebilirim erkenden eve gidicem
şimdiden özür

hepinizi öpüyorum, kızlar burlaraı boş bırakmayıııınnnnnn

Biz de öpüyoruz seni canım menün güzel, kahvaltıdaki farklılığı sevdim:) Her gün aynı menüyü yemek yerine farklılaştırmak çok güzel:)

dengeli bi menü olmuş canım.

akşam hem pilav hem patates fazla olmuş
öğlen ne yedigini anlamadım
Canim ipin.ucu kacti.mi.devami.glyr yaaa.napcam.bn.bu h.sonlarini
ipin ucu hic kacmicak o zaman
edersin edersinn bol sporla..
menün güzel olmuş ara lar ve öğlen yok dışarda oldugundan heralde
menün güzel olmuş
güzel menü
güzel olmuş menün
hayırdır hastamısın
nerdesiniz kızlar yaa kimse yok msj sayımız az olcak bak haftaya kadar

ben geldimm

geçen gün banada olmuştu canım ödemdir.maydanoz sapı kaynak limon sık iç ılık bi bardak iyi geliyor.menü güzel ama patatesi çok tüketme.

kahvaltıyı geç yaptın sanırım ama güzel dengeli yinede.

karnım cok agrıyor kızlar geçmişi okudum ama yorum yapamadım bende menümü yazıyım
sabah
3 tene ceviz
1 kk kadar peynir
domates salatalık
biraz maydanoz
1 bardak çay
ara 1 elma 1 kutu süt
öglen yok ara yok( çarsıda geziyordum)
akşam 2 parca fırında tavul
bol patlıcanlı salata
2 kase cacık
1 dilim ekmek
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
yarım saat spor aletleri ile calısma
2 saat yürüyüş elektrk su dogalgaz faturaları yatırdım hepside ayrı ayrı yerlere yatıyor o yüzden baya yürüdüm :)

Son düzenleme:

Abla dun 3 bardak ictim onceki gunde ictm ama sonuc ayni. boyle okuncada icimdn.spor yapmak dyet yapmk hlmyr iste bir heves basladm ne guzel ne.gerek var ki hemn aliyrm ufff;(

Menumu yazaumda oyle bakaym gcmse
Sabah salatalik dnates ½ kk kasar 1 dlm tam bugday ekmrgi

Ara yarm armut 7 8 tane uzum

Oglen 2 dlm cavdar ekmek arasjna 1 dlm kasarli tost salatalk dmates

Ara yok

Aksam 4 yk yavan as diye gecer yarmayi salcasz.bilgur plavi gbi yaparz ondan 1 dlm kek
Spor uok kilo alnca icimdn glmedi hic sislik dgl ama 2 gundur maydanoz suyu iciydm sslik olsa atmaz miydi
Su 2 ltre

Guzel abla oglen.en azndan dyet bskvyle gcrseydin dha iyi olurdu sankim ogn.aylaynca daha cok ackio insan

Himm dogru ikiside karbonhdrat dmi. Oglen 1 dlm ekmk 1 mucver yedm brde karniyark vardi patlicnlar kizartma dye ic harcini yedim ttlm. Ben I ioin ucunu bir tutabilsem kacmayacakts tutamadm kiii

Guzel ttlm hyrdr nye ttszdn dun

Dagnklga bnde tahammul edemem Tatlim artk idare et brazck senn spor haylinde suya dustu anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…