Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

SELAM HERKESE
bugün biraz geç kaldım
dün akşam 1 dilim kepek ekmeği yraımtabak melemen(4 yemek kaşığı)
ortim akşam yürüyemedim bugün telafi ederim
küçük bir parça bitter çikolata kaçırdım anlatamam ne kadar üzgünüm ama malum biz kadınların malum dönemlerdeki tatlı krizi imiş benim bu kaçamağım
karnım nasıl ağrıyor anatamam
sabah :4 ad kepekli tarçınlı bisküvi
ara: 2 salatalık
öğlen ne yaparım bilmiyorum

selamün aleyküm hanimlar sabah oglumun asisi vardi az önce geldik bittim yorgunluktan ne zor sürülüyo su cocuk arabasi ya tabi oglan 14 öteki 7 e arabada 3 4 kilo gelir :))

neyse giderken bi elma almistim yanima onu yedim simdide karpuz yiycem hafta sonu yaptigim kacamaklari dengelemem lazim ins cumaya yansimaz cocuklari uyutabilirsem yürüyüsümüde yapicam hafta sonu yürüyemedim hic ama hicde oturmadim zaten oturmus olsaydim aldiydim 2 kiloyu

sebnemcim ölcüler icin sagol ama ben belki ilk ölcülerimi ylanis almis olabilriim ikincileri alirken aynaya baktim tam olarak nerden ölctügümü göreyim diye sanirim 3.ler daha dogru olacak

bu arada enesimizin dogum günü kutlu olsun nice nice mutlu yillara ins benim kücük oglumun adida musa enes :))

sebnem ve fundacim sizede gecmis olsun dikkat edin kendinize Şeniz

slm kızlar
küçük enesin doğum günü kutlu olsun.
hasta olan arkadaşlar sizlerede acil şifalar...

kahvaltımı bugün geç yaptım.yarım dilim ekmek,biraz salata domates,kk peynir,1 zeytin,bir bardak çay
bugün temizlik yapacağım yürüyüşe belki çıkamam.

karpuzumu yedim yedim ama üstünde 1 elmali kurabiye yedim(

ama iyki önce karpuz yemisim yoksa 1 taneyle kalamayabilridim esime dedim dün al kurabiyleeri isyerine götürevde durmasin almamis öyle gözümünün önününde durup ye beni ye beni diye bagiriyolar yaa

selam kızlar koşturmacadan geçmişi okuyamadım ben dün gece geldim sadece meyveyi biraz abarttım bursa da dut ve kiraz yedim doyana kadar onun dışında yediklerimde bişey yoktu 2 gün bahçede kiraz ve dut toplamaya yardım ettim pek oturmadım kızlar fırsatım olursa yine yazarım öğle tatilinde de çalışacağım dünün acısını çıkartmak için öpüldünüz hepinizzz

selam arkadaşlar bugün biraz daha iyigibiyim sabah yine ağrıkesici kullandım şuan iyiyim sabah kahvaltımı 3dilim ekmek yumurta peynir
ara kuşburnu çay içiyorum ve yanında mavi yeşilin limon aromalı bisküvisinden 3 tane yedim

1 parça bitter çikolatanın bence hiç bir sakıncası yok ama sakın nasıl olsa yedim diye düşünüp diğer tatlılara sarma canım diyet kola falan iç oda tatlı isteğini baya bastırıyo

merhaba şebnemcim bide senin dediğini deniyeceğim dün kahvaltımı yaptım
öğleyin 3.30 da yemeğimi yedim ekmekte yedim yanısırı yemesem çok acıkıyorum akşam yemek yemedim çayın yanında beyazleblebi yedim midemin suyunu alsın ve tok tutması için arada bikaç kiraz yedim
inş buşekilde kilolarımı veririrm sence yanlışım varmı ve yapmam gereken bişey varsa yazarmısın bu arada benim kızımın adıda şabnem o yüzden şebnemleri severim

Kızlar sağolun. Allah sizlerin çocuklarına da sağlıklı sıhhatli nice yaşlar nasip etsin inşallah...

deryacım ve özgecim tşk ederim inşallah daha çok incelicem
sabah yürüyüşlerime yeniden başlamam gerek benim eski azmimi tekrar yakalamam gerek
yani ortim benden büyük ataklar bekle şekerim

bugün gözüm doymak bilmiyor.
öğlen 2 küçük biber dolması yedim
kesmedi tabi.şimdi aylardır yememiştim canım çekti,1 küçük muz+1 bardak süt
bugün daha fazla kaçırmam inşallah.sevdiğim bütün yemekler gözümün önünde olanıyor.

arada 3 tane kayısı
öğlen yemeğim,bir kepçe mercimek çorbası,2 yemek kaşığı yoğurt.

Merhaba canım.

Bence yanlışın yok, ama o ikindide yediğinle iyice doy, salata falan olsun miden işisin.
Akşamıda hafif kapatmışsın. 1hafta dene ,bence en az 1 kg. ama bozma 1 haftada. Hatta evde hafif egzersiz yap,çünküsenin en büyük eksiğin harekt gibi.

Mink şebneminde gözlerinden öperim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Canım zaten kaçırmış sayılmazsın ki, yediklerinde bir abartı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…