Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gonca ablam çok üzüldüm. sen sağlıkçısın en iyisi kadın doğum uzmanıyla görüşüp ona göre karar vermek bence...

günaydın sabah şekerleri bu sabahın ilk mesajı benden olsun,dünkü menümü yazarak başlayayım:
sabah:
az peynir,
3 zeytin 2 dilim kepek ekmek,
ara:
1 salatalık,
öğle:
1 salatalık 4 kaşık yulaf ve 4 kaşık yoğurt karışımı,
ara:
2 salatalık,
akşam:
1 incir yemekten önce yedim,
1 tabak taze fasulye,
5 kaşık bulgur pilavı,
2 bardak ayran,
ara:1 incir

su:3,5 lt,
spor:
45 dak. yürüyüş,
30 dak. eliptik bisiklet (9 km yaptım)
200 twist

Cimcimecim menü harika, spor daha da harika tebrikler:)
benim kızın çok ateşi varmış onu doktora götürüp geleceğim.
Geçmiş olsun canım

Kızlar, bugün işe o kadar geç kaldım kiii, neyse ki bişey demediler yarın işten çıkıyorum okulum olduğu için:)
Dünkü menümü yazıyorum:)
Sabah:
5 form bisküvi

Öğle:
az ezogelin çorbası, 2 küçük kadınbudu köfte, çoban salata

Ara:
3 bisküvi, şekersiz nescafe

Akşam:
Dışarda yedim milföy hamurunun içinde tavuk göğsü vardı, yanında da fırın patates. Ama milföy çok azdı, hepsini yemedim. Yanında da sade soda içtim

Ara:
Biraz antepfıstığı, doğum günü pastasından iki çatal aldım

Su: 2litre
Spor: Çok hareketli bir gündü dün akşam eve geç gittimm ve yapamadım:/

günaydın kızlar
bu sabah biraz geç kaldım doktordaydım, spiral taktırdım:)) 3. çocuk korkusunda yırttım böylece

dünkü menümü de yazayım geçmişe bakıcam

sabah
2 etimek
1 light üçgen peynir
çay

ara
10 tane fındık

öğlen
biftekli sandviç ( sosisli ekmeğinde küçük)
kola zero yarım bardak

ara
3 diyet bisküvi

akşam
1 tabak yeşil mercimek
yarım tabak makarna

su 2 lt
spor yok çok üzgünüm dün nasıl uykum vardı anlatamam yemekten sonra çok oyalanmadan hemen yattım:26:

menün güzel canımcım, olandan kararında yemek bizi her zaman formumuzda tutmaya yetecektir:)

çok geçmiş olsun güzelim, dönünce haber ver neyi varmış

harikasın canım bu hafta da benim tembelliğim tuttu spor konusunda çok kötüydüm, bu akşam da bilmiyorum şimdilik çok ağrım var akşama nasıl olurum bilmem

önceki mesajlarını görmeden bunu okuyunca seni hamile sandım goncam :)

Eşim 3 kardeş bende 3 kardesiz. kizimdan önce bazı sorunlar yasadik benim sagligimla ilgili..kizida kreste falan buyuttuk bakim sorunu oldu.esim bu sebeplerden istemiyo.kizim 9 yasinda bende 36 yaşındayım.

ben nedense eşinden yana olucam sanırım :26:

Ben de özlerim belki bugünleri, ama bir an önce evlenmek istiyorum:)

Bence iyi fikir canım Nurdan'a katılıyorum kardeş çok önemli, hem senin için de güzel ailen büyüyor:)

Katılıyorum canım sana:)
sevgililer evlenmek istiyo evliler sevgiliyken olan heyecanı herkes kendinde olmayanı istiyo :)))

canım böyle bir konuda yorum yapmak çok zor ama şu an içimde geleni yazıcam, evet kardeş çok önemli bir çocuk için ama ilkini büyütüp hayatını belli bir formata soktuktan sonra 2. sana çok zor gelecek, herşeye sil baştan başlıycaksın hazırmısın? ecet biz kadınlar anaçlıkla bebek fikrine olumlu bakıyoruz ben çocuk diye yıllarca göz yaşı döktüm ama şimdi bu yaştan sonra zor geliyor bişeyler belki de şu an farklı bir psikolojideyim ondan böyle yazıyorum ama ben bu yaşlarda özgürlük derdindeyim ve bir çocuk daha yumurta küfelerine eklenen yumurtalar demek
ayyyy ne kadar karamsar oldum, üzgünüm. eğer seni bir bebek mutlu edecekse onunla ilgilenerek hayatına bir anlam kazandıracağını düşünüyorsan tabi ki olsun bebeğin ama sadece kızın için, onun tarafından düşünme. şu an kafanı önüne al ve hayattan ne istediğini sor, sonra da yüreğin ne karar verdiyse onu uygula

ben deeeeeeeeeeeeeeeee:)))) ben de sevgiliykenki günlerimi istiyoruuuuuuuuuummmmmm

İyi akşamlar canım, görüşürüz:) Ben de mesainin bitmesini heyecanla bekliyorum, 2 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüşcem bugün iş çıkışı, zaman geçmiyoooor:)
çok heyecanlıııııı, süpermiş:))))

hııımmmm bugün kimse yok galiba((

ben de kaçtım o zaman sonra gelirim kızlar

Cimcimecim menü harika, spor daha da harika tebrikler:)

Geçmiş olsun canım

teşekkürler arkadaşlar soğuk almış ilaç verdiler ateşini düşürdük şimdi yanımda işe getirdim.ama ben ondan daha hastayım boğazım balon gibi nefes alamıyorum.acil kendim için birşey yapmalıyım 2 çocukla uğraşmak çok zor çünkü.

Çok geçmiş olsun canım benim.

Kesinlikle kızım için istiyorum canım kardeşi olsun diye yoksa benim istedigim yok.kendini yanlız hissediyo diye.

menü güsel cnm. dün bende cok yorgundum.kolumu kıpırtadacak enerjim yoktu.neyseki kocam halletti her seyi
kadınbudu köfte kızartma oluyo dikkat et cnm .gerci 2 taneden bi şey olmaz. merak etttim sizin iş yerinizi...her gün bi doğum günü var:)))
gecmiş olsun arzucum...
vayyy sporda menüde muhtesem....

menüm
1 bardak lıght nescafeli süt
1 diyet cikolata

ara
1 avuc kavrulmamış badem

öğlen 2 biber dolması
1 dilim ekmek

ara
1 muz

akşam
lıght ton balıklı salata

spor
30 dk juli
su 4 lt gecmiştir

Menü gayet güzel spiral de hayırlı olsun diyelim:))

Canım sana da çok geçmiş olsun bol c vitamini tüket, çok sıcak ya da çok soğuk şeyler içme sakın:)

kadınbudu köfte kızartma oluyo dikkat et cnm .gerci 2 taneden bi şey olmaz. merak etttim sizin iş yerinizi...her gün bi doğum günü var:)))
Evet kızartma canım ama başka yiyecek bişey yoktu doğru düzgün, yemekhanede ne çıkıyorsa yemek zorunda kalıyorum genelde dünkü doğum günü ev arkadaşımındı Nurdancım:)

Bayıldım menüne, çikolata hariç tam uygulamak istediğim menü:))

merhaba kızlar 2 gündür saat 10 da uyuya kalıyorum geçmişe bakamıyorum bu akşam tek tek okucam
menümüde yazamadım
onuda akşam yazıyım:)

goncam elife kardeş yap diye ben hep dedim tek cocuk olamz canım daha zamanın varken bence 1 tane daha olsun
bende karar aldım bir tanede biz yapıcaz hadi bakalım gonca kim elini hızlı tutucak :)
şaka canım allah çnce isteyenlere versin hayırlısı ise sonrada bize :)

menümü yazıyım kızlar
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 ceviz
bol yeşillik
1 kupa yeşil cay
ara
yok
öglen
1 kase yogurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 salık üzüm
akşam
yarım kase bamya corbası
1 dilim ekmek bol salata
1 kase yogurt
ara
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakıkı hoca ile
yrım saat spor aletleri ile
1 saat yürüyüş

menüm
1 bardak lıght nescafeli süt
1 diyet cikolata

ara
1 avuc kavrulmamış badem

öğlen 2 biber dolması
1 dilim ekmek

ara
1 muz

akşam
lıght ton balıklı salata

spor
30 dk juli
su 4 lt gecmiştir
nurdanım cig badem olsa daha iyi olur canım
menün güzel :) cikolata gördüm lıght demişinde kalorısı yokmu onun

anladım cnm .2 gün üst üste gelince:)))yemek konusunda bence gayet iyi gidiyosun sende...
bende istiyorum ikinciyi ama 2 sene sonra:)))

arzu neden süt yada yogurt tüketmiyorsun 2 bardak ayran içmişin ama onlarada dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…