Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar biraz önce yorum yazarken yanda kk nın sitesinde reklam gördüm bi site. Adını versem reklam olur mu bilmiyorum da, değişik bi sistemi varmış, bütün öğünlerini hazırlayıp evine teslim ediyormuş, hem de istersen diyet paketi de varmış. Şimdi açıp fiyatlarına baktım da 1 aylık üyelik 30tl gibi bi ücretten bahsediyor. Yani 2 ara öğünle birlikte günde 5 öğün yemeğini hazırlayıp adresine getircek, günde 1 tl ye geliyor. Şaşırdım açıkçası, kandırıyorlar mı acaba diye. Sizce nasıl fikir, evde çok yemek yapamayan biri için? Sağlıklı olur mu?

Her zamanki gibi harikasın:) Ama öğünlerin çok az kalorili oluyor nasıl doyuyorsun Zeynep ablam:)
anladım cnm .2 gün üst üste gelince:)))yemek konusunda bence gayet iyi gidiyosun sende...

bende istiyorum ikinciyi ama 2 sene sonra:)))
He canım iki gün arka arkaya şöyle:) İki gün önceydi arkadaşımın doğum günü, dünkü yediğim de benim kaçamağım aslında
Aileler kalabalıklaşacak sanırım ne güzel biz de teyzeleri oluruz:))

benim kızın çok ateşi varmış onu doktora götürüp geleceğim.
arzucugum cok gecmiş olsun

hırsız deniz pastadan calmış :)))
sana ceza veriyim mi pasta yemiş 200 kalori cezan var güzel deniz :)))) kolay gelsin bu akşam yap canım yarın cuma tartılıyoruz çünki ve senide aramızda görmekten mutlu olucaz :)))

iyi etmişin canımcıgım :) vücüdün dinlenmeye ihtiyacı var :) bende 10 da uyudum nasıl güzel dinlenmişim :)))) menüne gelince sen neden proteginl,i seyler yemiyorsun dikkat et canım kastan gidiyor senin kilon bence bir vücüt analizi yaptır kastan giderse o tehlikeli

dikkat canım anne demek evin diregi demek allah korusun sen hastalanınca tüm ev halkı sefil olur

anladım cnm .2 gün üst üste gelince:)))yemek konusunda bence gayet iyi gidiyosun sende...

bende istiyorum ikinciyi ama 2 sene sonra:)))
nurdan oglun daha minicik :))) onu büyüt balım önce :) dur sırada biz varız :)

deniz seni cok begendim ablam helede siyah elbiseyle afeti devran olmusun gözlerimi alamadım senden kızımda cok begendi seni :)

bırak canımböyle seyleri saglıklı olucagını pek sanmiyorum sen niye evde hazırlamıyorsun kendi yiyecegini

Canım peki tamam bugün 200 kalorili yakmalıyım dimi, zaten ben unutmuşum yarın sabah tartılacağımı bugün napıp edip çok spor yapmam lazımmmm değil miii:)

deniz seni cok begendim ablam helede siyah elbiseyle afeti devran olmusun gözlerimi alamadım senden kızımda cok begendi seni :)
Ay çok teşekkür ederim Zeynep ablam, ben de sizin ailenizi hepinizi çok beğendim, kızını da gördüm o da çok güzell sen de çok güzelsin:))

bırak canımböyle seyleri saglıklı olucagını pek sanmiyorum sen niye evde hazırlamıyorsun kendi yiyecegini
Ben fiyat olarak uygun görünce bi düşünsem mi dedim ama sağlıklı olmaz bence de, ben evde de hazırlarımm:))

1 tl ye cok sağlıklı olduğunu zannetmiyorum ki bi de adrese getirecek.bence bi yanlışlık var. günlük 3o tl olmasın??
anladım tatlım. zeynep abladan ceza gelmiş pastalara....
arayı cok vermeyi düşünmüyorum cnm ya.3-4 sene sonra düşünüyorum ikinciyi....

***4. TAKIM 325.ETAP***
topraks : (66,7/// )
zeynep_canan 54,6/ / / )

gogo2405 67,9/ // )
RrapunzelL 73,8/ / / )

nurork :
(63,9// / )
gizemli_1105 97,1/ / / )

cimcimesude: (63,8/ / / )
yellowmelon : (65,2/ / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

gizem bugün de bildirimde bulunmazsa diskalifiye oluyor arkadaşlar bilginize

kızlar günaydın, öncelikle dün akşam bir ara girdim site bakımda dedi, dün genelde bütün gün yattım biraz sancım vardı.
menümü de yazayım

sabah
1 kepekli sandviç
çay

ara
1 bardak sütlü neskafe

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
3 ısırık simit

akşam
1 kase tarhana
1,5 z.yağlı biber dolması
2-3 çatal makarna

su 1,5 lt
spor yok:26:bu haftayı sporsuz geçirdim herşey üstüste geldi dün de ağrım vardı gitmedim

***4. TAKIM 325.ETAP***

topraks : (66,7/65,9/0,8/%1,20 )
zeynep_canan 54,6/ / / )

gogo2405 67,9/ // )
RrapunzelL 73,8/ / / )

nurork :
(63,9// / )
gizemli_1105 97,1/ / / )

cimcimesude: (63,8/ / / )
yellowmelon : (65,2/ / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

kızlar fotomu da yükliyim sonra bir önerim var

cuma sabahları kilo bildirmini şöyle yapsak diyorum
bir önceki haftadan sayarak

örnek

kilo: 66,7-65,9
su:13 lt
spor: 6 saat

gibi, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Zeynep abla gerçekten yapicanmi yeni bi bebek
ben düşünüyorum gonca ama eşimin biraz rahatsızlıgı var ( hepatit b ) doktorla konusacagız bir sorun olmazsa eger bakalım kısmet :)

gizem yok kuzum galiba hafta içide hiç girmiyor

günaydın kuzum çok geçmiş olsun . menünü begendim

seni tebrik ederim canım söyledgin sey mantıklı sen nasıl dersen öyle yapalım :)

günaydın kızlar
bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
bir salkım üzüm
1 kupa yesil cay
saat 9.30 gibi
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik
3 ceviz
1 kk kadar peynir
ara
1 kutu ayran
1 erik
öglen dısardaydım
tavuk döner
bol salata
1 kutu ayran
ara
yok
akşam
3 4 dilim karpuz
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
90 dakika yürüyüş (488 kalori yaktım)

gökcem ben bu hafta 300 gram verebildim vücüdüm kendini korumaya almıs ödem toplamısım bu hafta diyetisyenim vücücü sasırtalım dedi listeyi degiştirdi

ben rapunzel konusunda cok cidiiyim ve elifin artık takımda olmasını istemiyorum nedenine gelince dogru düzgün gelmiyor aramıza geldigi zamanda sadece gecmiste yolculuk yapıp hiç sohbet etmeden cıkıyor. elif sohbet edelim diyoruz bir bakıyorum elif çıkmmıs bir kaç haftadır dikkat ediyorum gözlemliyorum facede takılıyoru ama buraya gelmiyor.
bizler burda fazla vakit gecir demiyoruz ama arada bizimle muhabbet et ya
kaptanım benim şahsi fikrim böyle sen ne dersin bilmiyorum biraz önce katılmak isteyenlerin yazılarını okudum baya talep var
ve bizde baya azaldık yeni arkadaşlara ihtiyac var diye düşündüm senin fikrin ne olur bilmiyorum.
takımda kim kaldık kı
sen ben nurdan deniz
gonca izinde
cigdem izinde
bahar izinde
gizem 2 3 haftadır hiç yok

Son düzenleme:
Canım benim geçmiş olsun çok, menün çok güzel ama:)
Tebrikler 65'lere düşmüşsün:)) Olabilir bu öneri, bence kabul:)

Günaydın canım menün ve sporun harika diyecek bir şey yok zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…