selam kızlar koşturmacadan geçmişi okuyamadım ben dün gece geldim sadece meyveyi biraz abarttım bursa da dut ve kiraz yedim doyana kadar onun dışında yediklerimde bişey yoktu 2 gün bahçede kiraz ve dut toplamaya yardım ettim pek oturmadım kızlar fırsatım olursa yine yazarım öğle tatilinde de çalışacağım dünün acısını çıkartmak için öpüldünüz hepinizzz
hoşgeldin şeker..iyi abartmadığına çok sevindim..
ortim ben bugün 90 dk yürüdüm..2 tur da koştum..hoca ile egzersiz yapamadım çünkü eşim sabah gidicekti koştura koştura eve geldim..
ben bugün sabah öğle arasını yapamadım..
öğle:bir kibrit kutusu büy.peynir,birkaçdilim domates,salatalık,1 dili kavun,bir dilim kepek ekmeği,şekersiz çok açık çay
ara:muzlu süt
ara:3 adet taze kayısı
akşama yemek yemeyi düşünmüyorum ama sadece yoğurt ayran türü olabilir..dün akşam iki sıkma yemiştim bir ayranla sonrada pişman oldum ada çayı içip durdum..
akşamki seminere bayağı hazırlandım yiyeceklere karşı..aslında beni bozan çok ısrar etmeleri ama bugün inşallah ısrarları da yenicwem......
çünkü bugün daha önce giyemediğim pantolonumu giydim....kendimi pek güzel süsledim acaip moral depoladım hiç bir ısrar beni yenemicek şekerler
bakalım bu hafta ne kadar hafiflicez...
Merhaba canım.
Bence yanlışın yok, ama o ikindide yediğinle iyice doy, salata falan olsun miden işisin.
Akşamıda hafif kapatmışsın. 1hafta dene ,bence en az 1 kg. ama bozma 1 haftada. Hatta evde hafif egzersiz yap,çünküsenin en büyük eksiğin harekt gibi.
Mink şebneminde gözlerinden öperim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
orticim 1 porsiyon tavuk döner ve salata yedim
sonra karpuz yedim
açlık krizim geçti gib....
orticim 1 porsiyon tavuk döner ve salata yedim
sonra karpuz yedim
açlık krizim geçti gib....
uff ya gene cuvalladim ben ne oluyo bana ya ne güzel kilo veriyom mahvediyom herseyi sonra suan cok karamsarim 1 gün bozdunmu bütün haftaya yansiyo birdaha toparlanana kadar üf üf ins yarin güzel bir güne uyanirim bugün cok karamsarim aynalar bana küs ben aynalara hr disari cikacagim zaman ne giycem simdi ben diye düsünmekten cok bunladim havalar sicak ben ceketl geziyom Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
canımüstüne ya uzun bir tişört giy yada önü fermuarlı ince yazlık eşofmanlardan onlar zayıf gösteriyor bide ne uzun nede kısa olsun
yarını neden bekliyosunki akşam yemeğinde çok hafif yiyerekk başlıyabilirsin yerimseniben
canim yalnis anlama ama ben kapaliyim e bide kilolu olunca kapatmak zor oluyor basimda basörtü kicim disarda olmuyo en azindan bana göre degil pardesüm vardi ama olmuyor artik hem burda öyle kendiome uygun seylerde bulmam cok zor hatta yok bende mevsimlik uizun ceketle dolasiyom ama havalar iyce isininca onuda giyemem aman bosvrin beni ya icinizi karartcam
canım benim ya üzme kendini kapalı olduğunu bilmiyordum ben sorun kilo yüzünden diye öyle öneride bulunmuştum kızdırdıysam özür dilerim
tamam canım saol evet bende okudum çok acı Allah ailesine sabır versin :Saruboceq:
son zamanlarda böyle vakalar çoğalmaya başladı artık en yakınımıza bile güvenemiyeciğz herhalde ya biz nasıl bu hale geldik insanlığımızı tamamen kaybettik çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?