Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin şeker..iyi abartmadığına çok sevindim..

ortim ben bugün 90 dk yürüdüm..2 tur da koştum..hoca ile egzersiz yapamadım çünkü eşim sabah gidicekti koştura koştura eve geldim..

ben bugün sabah öğle arasını yapamadım..

öğle:bir kibrit kutusu büy.peynir,birkaçdilim domates,salatalık,1 dili kavun,bir dilim kepek ekmeği,şekersiz çok açık çay

ara:muzlu süt

ara:3 adet taze kayısı

akşama yemek yemeyi düşünmüyorum ama sadece yoğurt ayran türü olabilir..dün akşam iki sıkma yemiştim bir ayranla sonrada pişman oldum ada çayı içip durdum..
akşamki seminere bayağı hazırlandım yiyeceklere karşı..aslında beni bozan çok ısrar etmeleri ama bugün inşallah ısrarları da yenicwem......
çünkü bugün daha önce giyemediğim pantolonumu giydim....kendimi pek güzel süsledim acaip moral depoladım hiç bir ısrar beni yenemicek şekerler
bakalım bu hafta ne kadar hafiflicez...

ne güzel 80 kilodan 60 lı kilolara inmişsin darısı benim başıma

Şahnur hoşgeldin tatlım,

Sabah tartıldın mı? Abartmadığına bende sevindim. Cuma önemli biliyosun..

Akrep hadi bakalım bu sefer yenilmeden gel. çıkmadan bişiler içip midenide şişirebilirsin.

Benim öğlenim 3 grissini, 2kk tulum peyniri, 7-8 çeri domat

ınşaallah bu akşam yürüyebilirim. Dün konsere gittim eşim baktı çocuklara 11 de döndüm, bugün surat yapabülür ama benimde yürümem lazım dimi ama, bakalım duelloyu kim kazanacak.

Ortimmmmmmmmm ne yedin öğlen? Geçti mi içindeki açlık hissi.

evet şebnemcim ada çayı içiyorum şimdi..iştahı epey kapatıyor hem..

cumayı düşündükçe ter basıyor ve canım yemek istemiyor zaten..hani tartıda fazla çıkabilme ihtimali yetiyor iştahımın kapanmasına

amin canım seninde çocukların varsa seninkilerde hayırlı uzun ömürlü olsunlar inş büyük kızımın adı şebnem küçüğününki şeyma teyzesia.s.
buhafta inş bozmadan bu şekil yemeği düşünüyorum hafta sonu belli olura.s.

orticim 1 porsiyon tavuk döner ve salata yedim

sonra karpuz yedim

açlık krizim geçti gib....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benim iyiki geçmiş yani yoksa neler yerdin kimbilir :jeyyar:
şaka şaka bazen benimde öyle bir gözüm dönüyorki masada ne varsa silip süpürüyorum sırnaşık şey opuyorumnanaktan

uff ya gene cuvalladim ben ne oluyo bana ya ne güzel kilo veriyom mahvediyom herseyi sonra suan cok karamsarim 1 gün bozdunmu bütün haftaya yansiyo birdaha toparlanana kadar üf üf ins yarin güzel bir güne uyanirim bugün cok karamsarim aynalar bana küs ben aynalara hr disari cikacagim zaman ne giycem simdi ben diye düsünmekten cok bunladim havalar sicak ben ceketl geziyom Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

canımüstüne ya uzun bir tişört giy yada önü fermuarlı ince yazlık eşofmanlardan onlar zayıf gösteriyor bide ne uzun nede kısa olsun
yarını neden bekliyosunki akşam yemeğinde çok hafif yiyerekk başlıyabilirsin yerimseniben

canim yalnis anlama ama ben kapaliyim e bide kilolu olunca kapatmak zor oluyor basimda basörtü kicim disarda olmuyo en azindan bana göre degil pardesüm vardi ama olmuyor artik hem burda öyle kendiome uygun seylerde bulmam cok zor hatta yok bende mevsimlik uizun ceketle dolasiyom ama havalar iyce isininca onuda giyemem aman bosvrin beni ya icinizi karartcam

canım benim ya üzme kendini kapalı olduğunu bilmiyordum ben sorun kilo yüzünden diye öyle öneride bulunmuştum kızdırdıysam özür dilerim

canım benim ya üzme kendini kapalı olduğunu bilmiyordum ben sorun kilo yüzünden diye öyle öneride bulunmuştum kızdırdıysam özür dilerim

ay yok canim olurmu öyle sey ben kizdigim icn yazmadimki sadece ne kadar zor durumda oldugumu belirtmek icin yazdim aman benimkide dertmi be az önce beyzanin habeirni okudum oy icim nasil yandi

tamam canım saol evet bende okudum çok acı Allah ailesine sabır versin :Saruboceq:
son zamanlarda böyle vakalar çoğalmaya başladı artık en yakınımıza bile güvenemiyeciğz herhalde ya biz nasıl bu hale geldik insanlığımızı tamamen kaybettik çok üzgünüm

evet canim malesef Allah korkusu yok bu insanlarda benim anlamadigim ortaligin bu kötü zamaninda 4 yasindaki bir kizi cocugunun bakkalda ne isi var

hasretim canım düşme böyle umutsuzluklara gün gelecek incecik olucaksın şeker
unutma bu bizim elimizde..

bu arada beyza kim..

yeni geldim şekerler üstümü değiştim kızımı yatırdım oturdum pc ye
sözümü tuttum hiçbişii yemedim seminerde ama açlıktan ölüyorum dayanamadım batırık yiyorum şu an çok masum geldi bana

iyi geceler kızlar
akşam yemeğim fazla kaçtı.kayınvalidemdeydik.çok ısrarcıdır kendileri.
bir kase yoğurt çorbası,bir küçük karnıyarık,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,yarım dilim ekmek,salata
sonrasında 2 dilim karpuz,3 tane çilek,bir bardak çay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…