canım benim uzun zamandır yemiyordum bu ekmeği uzun zamandır tırnaklı ekmek yemiyordum bende kepek yada tam buğday kullanıyorum bu hafta öyle denk geldi yoksa yemiyorum çok nadir pazar kahvaltılarında tüketiyorum ama hafta sonlarıda tüketmeyeceğim artık. sağol canım benim neden yanlış anlayayım ki doğru söylüyorsun.
googledan baktımda.tırnaklı ekmek pideye benziyo sanırım. bi de fırından yeni çıkmışsa yememek için zor tutar insan kendini...
evet canım biz kaynatıyoruz :) baya ugrastım dün melemnlik yaptım salca kaynattım derken öldüm :)canım benim menün her zamanki gibi gayet güzel.siz salçayı kaynatarak mı yapıyorsunuz:26:.
okumadım canım afiyet olsun :) çisemde iyiki dogdu :) allah yarine kavustursunçisenin doğum günüydü dün yazmıştım ben yaptım yiycem diyeee
sen ne yaptın böylebende 3 günlük menümü yazayım.
cuma:
sabah:
2 zeytin,
az peynir,
1 dilim ekmek,çay,
1 salatalık,
ara:1 salatalık,
öğle:
4 kaşık yulaf,
2 salatalık,3 kaşık yoğurt karışımı,
ara:salatalık,
akşam:
kahvaltılık yaptım 1 domates üzerine acı isot,1 yumurta,
tadımlık peynir,2 bardak çay,
2 zetin 2 dilim kepek ekmek,,
spor: yok
su:2 lt,
cumartesi:
sabah:
fırında patlıcan biber domates,
yarım tırnaklı ekmek, (3 dilim ekmeğe denk),
2 bardak çay,
ara yok,
öğle:
1 küçük karnı yarık,
2 kaşık p.pilavı 2 bardak ayran,
akşam:
1,5 lahmacun 2 bardak ayran,
spor: yok,
su: 2 litre,
pazar:
sabah:
salçalı kaşarlı yumurta,(eşim yaptı)
3 zeytin,
yeşil biber,
1 domates,
salatalık,
2 kaşık yoğurt,
yarım tırnaklı ekmek,
ara:yok
öğle: yok
akşam:domates biber fırında az yağda.
2 dilim ekmek,
3 bardak çay
öğlen çok kötüydüm yemek yiyemedim. sonrasında da akşama kadar işlerimi yaptım.
akşam yemeğini çok geç saate yedim zaten,
spor:yok,
su:2lt,
bencede yani kaptanımcumartesi cozutmuşsuuuuuunnnn
pazar da savsak olmuş cimcime toparlan bakalım cumaya kadar
olsun canım listene uymasan da menün güzel olmuş, cimcimeye ceza ver
öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.
,bende seni cok begeniyorum bebegimmmmmkilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..
hyrrr cısss onlarr..
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun
diyetine uymasanda menünü beğendim cnm
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...
hadi kolay gelsin bakalım haftaya okullar kople başlıcak allahım bütün yavrulara zihin acıklıgı versin içindede benim iki taneme :)başladım cnm. 7. sınıfları komple aldım. bi de 8. sınıflardan bir-iki sınıf verecekmiş müdür bey.
haklısın en iyisi eve hiç sokmamak:))sıcak sıcak çıktığında zaten çerez gibi yeniyor 2 tanede yesen doymazsın.zamanında yemişliğim var dır.
amin.... inş çok uğrastırmazlar beni......evet canım biz kaynatıyoruz :) baya ugrastım dün melemnlik yaptım salca kaynattım derken öldüm :)
okumadım canım afiyet olsun :) çisemde iyiki dogdu :) allah yarine kavustursun
sen ne yaptın böylelahmacun pide offfff
arzucugum 4 günümüz var daha sıkı tutalım hem böyle yersen kilo veremezsın tabi kuaum
bencede yani kaptanım
,bende seni cok begeniyorum bebegimmmmm
hadi kolay gelsin bakalım haftaya okullar kople başlıcak allahım bütün yavrulara zihin acıklıgı versin içindede benim iki taneme :)
sen de canım görüşürüz, akşama yok yemeeeeeekendine iyi bak yarın görüşürüz öpüldün.
kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..
hyrrr cısss onlarr..
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun
diyetine uymasanda menünü beğendim cnm
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...
beril gelince ekmekçi olarak forumda afişe edicek seni dikkatcanım benim uzun zamandır yemiyordum bu ekmeği uzun zamandır tırnaklı ekmek yemiyordum bende kepek yada tam buğday kullanıyorum bu hafta öyle denk geldi yoksa yemiyorum çok nadir pazar kahvaltılarında tüketiyorum ama hafta sonlarıda tüketmeyeceğim artık. sağol canım benim neden yanlış anlayayım ki doğru söylüyorsun.
hadi hayırlısı bakalım benim oğlan 3. sınıfta bu sene daha, sana kolay gelsin fıstıkbaşladım cnm. 7. sınıfları komple aldım. bi de 8. sınıflardan bir-iki sınıf verecekmiş müdür bey.
sıcak ekmeeeeeeeeekkkkkk ben artık hiiiç yanaşmıyorum :))googledan baktımda.tırnaklı ekmek pideye benziyo sanırım. bi de fırından yeni çıkmışsa yememek için zor tutar insan kendini...
iyi akşamlar fıstıkben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın.yarın görüşürüz. öpüldünüz.
11 kilo hadi bakalım kolay gelsinbaşlangıç 66
hedef 55
evet canım biz kaynatıyoruz :) baya ugrastım dün melemnlik yaptım salca kaynattım derken öldüm :)
okumadım canım afiyet olsun :) çisemde iyiki dogdu :) allah yarine kavustursun
sen ne yaptın böylelahmacun pide offfff
arzucugum 4 günümüz var daha sıkı tutalım hem böyle yersen kilo veremezsın tabi kuaum
bencede yani kaptanım
,bende seni cok begeniyorum bebegimmmmm
hadi kolay gelsin bakalım haftaya okullar kople başlıcak allahım bütün yavrulara zihin acıklıgı versin içindede benim iki taneme :)
bende menümü yazıyorum herhalde..
sabah:
haşlanmış yumurta,salatalık az ekmek
ara:1 küçük muz
öğlen:
taze fasulye ve az bulgur pilavı
ara:1 şeftali
akşam:öğlenle aynı
artık bu saatten sonra birşey yememeliyim
ilk günüm başarılı değilmi?
adın defne herhalde canım :)bende menümü yazıyorum herhalde..
sabah:
haşlanmış yumurta,salatalık az ekmek
ara:1 küçük muz
öğlen:
taze fasulye ve az bulgur pilavı
ara:1 şeftali
akşam:öğlenle aynı
artık bu saatten sonra birşey yememeliyim
ilk günüm başarılı değilmi?
günaydın canım :)tamam kızlar ok
bir gün önceki menüyü yazacağım ve miktarlarınıda
spor yapma imkanı pek yok ama dün işe kadar yürüdüm o kadar sizler nasıl yapıyorsunuz spor işini?
evde yapabilen varmı?uff ne çok sorum var dimi?
günaydın canım :)
ben ev hanımı oldugum için hergün spor salonuna gidiyorum ve yürüyorum evde de spor yapabilirsin ki nurdan evde yapıyor bende arada netten bulup yapıyorum genelde karın hareketleri oluyor
evet canım 7 ayda cok seyler basardık takım arkadaşlarımla hadi bakalım istikrarlı, sabirli ve istekli olun sizde basarırsınız :)valla maşşallahne güzel incecik olmuşsundur şimdi
istikrarlı olunca veriliyor demekki..
darısı benim başıma..
arzucugum nasıl bir çay tarih edermisingünaydın sabah şekerlerim.
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
peynir, zeytin(5 adet) ve akşamdan domates biber fırında yapmıştım 2 dilim ekmekle onu yedim.
ara: yok işe öyle dalmıştım ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bir baktım öğlen olmuş..
öğle:
sabahın aynısı
ara:2 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt,
akşam:
yemekten önce ender saraç ın sarımsaklı çay tarifini deneyeyim bakayım içilecek gibimi diye allahım böyle iğrenç bir tat yoktu.ondan 2 yudum içtim miğdem alt üst oldu yemek yiyemedim nerdeyse ,
1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
spor yapamadım belim çok ağrıyordu kuzularımın odasını düzenledim belim çok ağrıdı,
su:2,5 lt
günaydın hanımlar :) menümü yazıyım ögleden sonra evdeyim bolca muhabbet ederiz :)
cimcime gökce sizlerle konusmayı özledim nurdanım sende burda olursan çok güzel olur ablam
sabah
1 salkım üzüm
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 yumurta
5 zeytin
bol maydanoz
ara
1 kutu süt
öglen 1 kase yogurt
1 salkım üzüm
akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
1 salatalık
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat yürüyüş
30 dakiak spor aletleri ile calıştım
evet canım 7 ayda cok seyler basardık takım arkadaşlarımla hadi bakalım istikrarlı, sabirli ve istekli olun sizde basarırsınız :)[/QUOTE
evet inşallah motivasyon ve moral çok önemli değil mi?bende 42 beden giyiyorum şu an ama dolapta 38 beden bir sürü kıyafetimi saklıyorumatmayada kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?