Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

googledan baktımda.tırnaklı ekmek pideye benziyo sanırım. bi de fırından yeni çıkmışsa yememek için zor tutar insan kendini...

canım benim menün her zamanki gibi gayet güzel.siz salçayı kaynatarak mı yapıyorsunuz:26:.
evet canım biz kaynatıyoruz :) baya ugrastım dün melemnlik yaptım salca kaynattım derken öldüm :)

çisenin doğum günüydü dün yazmıştım ben yaptım yiycem diyeee
okumadım canım afiyet olsun :) çisemde iyiki dogdu :) allah yarine kavustursun

sen ne yaptın böyle lahmacun pide offfff
arzucugum 4 günümüz var daha sıkı tutalım hem böyle yersen kilo veremezsın tabi kuaum

cumartesi cozutmuşsuuuuuunnnn
pazar da savsak olmuş cimcime toparlan bakalım cumaya kadar
bencede yani kaptanım

olsun canım listene uymasan da menün güzel olmuş, cimcimeye ceza ver

,bende seni cok begeniyorum bebegimmmmm

başladım cnm. 7. sınıfları komple aldım. bi de 8. sınıflardan bir-iki sınıf verecekmiş müdür bey.
hadi kolay gelsin bakalım haftaya okullar kople başlıcak allahım bütün yavrulara zihin acıklıgı versin içindede benim iki taneme :)

sıcak sıcak çıktığında zaten çerez gibi yeniyor 2 tanede yesen doymazsın.zamanında yemişliğim var dır.
haklısın en iyisi eve hiç sokmamak:))
amin.... inş çok uğrastırmazlar beni......

denizden haber yok, okul koşturmasında sanırım, deniiiiiiiizzzzzz sen de terketmedin bizi dimi

kendine iyi bak yarın görüşürüz öpüldün.
sen de canım görüşürüz, akşama yok yemeeeeee

hem de ne çerez zaten iki ısırıklık şeyler küçücük ama benden başkası yemedi nerdeyse hergün hergün listemde vardı neyse bitti ama çok seviyorum:))
beril gelince ekmekçi olarak forumda afişe edicek seni dikkat

başladım cnm. 7. sınıfları komple aldım. bi de 8. sınıflardan bir-iki sınıf verecekmiş müdür bey.
hadi hayırlısı bakalım benim oğlan 3. sınıfta bu sene daha, sana kolay gelsin fıstık

googledan baktımda.tırnaklı ekmek pideye benziyo sanırım. bi de fırından yeni çıkmışsa yememek için zor tutar insan kendini...
sıcak ekmeeeeeeeeekkkkkk ben artık hiiiç yanaşmıyorum :))

ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın.yarın görüşürüz. öpüldünüz.
iyi akşamlar fıstık

başlangıç 66
hedef 55
11 kilo hadi bakalım kolay gelsin

bizde yaptık bu sene salçayla menemenlik, özellikle menemenlik iyi oluyo:) hepimizin yavrularına İnşallah canım

bende menümü yazıyorum herhalde..
sabah:
haşlanmış yumurta,salatalık az ekmek
ara:1 küçük muz
öğlen:
taze fasulye ve az bulgur pilavı
ara:1 şeftali
akşam:öğlenle aynı
artık bu saatten sonra birşey yememeliyim
ilk günüm başarılı değilmi?

Menün başarılı ama birgün önceki menünü yazman gerek. Birde içtiğin su miktarını ve yaptığın sporuda yazmalisin canım.

adın defne herhalde canım :)
menün güzel goncanında syledigi gibi bir önceki ki gün yedigin içtigin ve yaptıgın sporu yazıcaksın canım :)))) birde miktarlarını canım mesela 5 yada 6 kasık taze fasülye gibi

günaydın hanımlar :) menümü yazıyım ögleden sonra evdeyim bolca muhabbet ederiz :)
cimcime gökce sizlerle konusmayı özledim nurdanım sende burda olursan çok güzel olur ablam
sabah
1 salkım üzüm
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 yumurta
5 zeytin
bol maydanoz
ara
1 kutu süt
öglen 1 kase yogurt
1 salkım üzüm
akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
1 salatalık
su 3.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat yürüyüş
30 dakiak spor aletleri ile calıştım

tamam kızlar ok
bir gün önceki menüyü yazacağım ve miktarlarınıda
spor yapma imkanı pek yok ama dün işe kadar yürüdüm o kadar sizler nasıl yapıyorsunuz spor işini?
evde yapabilen varmı?uff ne çok sorum var dimi?

günaydın canım :)
ben ev hanımı oldugum için hergün spor salonuna gidiyorum ve yürüyorum evde de spor yapabilirsin ki nurdan evde yapıyor bende arada netten bulup yapıyorum genelde karın hareketleri oluyor

günaydın canım :)
ben ev hanımı oldugum için hergün spor salonuna gidiyorum ve yürüyorum evde de spor yapabilirsin ki nurdan evde yapıyor bende arada netten bulup yapıyorum genelde karın hareketleri oluyor

valla maşşallah ne güzel incecik olmuşsundur şimdi
istikrarlı olunca veriliyor demekki..
darısı benim başıma..

günaydın sabah şekerlerim.
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah:
peynir, zeytin(5 adet) ve akşamdan domates biber fırında yapmıştım 2 dilim ekmekle onu yedim.
ara: yok işe öyle dalmıştım ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bir baktım öğlen olmuş..
öğle:
sabahın aynısı
ara:2 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt,
akşam:
yemekten önce ender saraç ın sarımsaklı çay tarifini deneyeyim bakayım içilecek gibimi diye allahım böyle iğrenç bir tat yoktu.ondan 2 yudum içtim miğdem alt üst oldu yemek yiyemedim nerdeyse ,
1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
spor yapamadım belim çok ağrıyordu kuzularımın odasını düzenledim belim çok ağrıdı,
su:2,5 lt

arzucugum nasıl bir çay tarih edermisin

canım benim menün süper sporda aynen öyle.bizlerde seninle muhabbet etmeyi özledik canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…