- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
goncam light yogurda gerek yok hatta en saglıklısı kendi evimizde yaptıgımız . ben hep kendim yaparım yogurdumu eltimin inekleri var süt gönderir o bana )Haklısın zeynep abla light yogurt alamadım bugün markete gidebiliriz inşallah. Kızdan bana sira gelmedi bi türlü
Güzel olmuş canımın için
aşkım gecistirmisin genegünatdın tekrardan dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 poğaça biliyorum kızacaksını ama mecburen aldım,
ara yok.
öğle:
4 adet minik nagıt çeyrek ekmek arası,
ara:1 dilim ekmek,
akşam:
1 dilim ekmek üzeinde peynir,
4 adet incir,
su:3 lt
spor gene yok:18:
adın sevdamıydı kuzum :) ama menünde sporunda fevkaladenin de fevkinde :))))))selaaam kıslaaaar;
hemen menümü yazayım. aslında öğlemn boşvaktim oluyor buraya girmaek için ama takımızın ve kendi iyiğimiz için spor yapmayı tercih ediyorum :))
sabah; 3 dilim light peynir (evde yumurta yoktu)
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin
domates salatalık
ara; yok (listede yok)
öğlen; 8 y.k. barbunya
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği
taze barbunya sebze sayılıyormuş diyetisyenime sordum baklagilmi yoksa sebzemi diye :)
aar; maalesef yok sadece bitki çayı biberiye yeşilçay
akşam; 4 küçük köfte
2 y.k. makarna
domates salatalık
1 kase yoğurt
ara; 1 porsiyon kavun
1 tane activia
su;2 litre
spor;45 dakika yüzme (öğlen git tekrar hazırlan işe dön yorucu oluyor)
offf canım ya bu eşler niye böyleysesinir oldum ya.. bugün okuldan gelince temizlik yaptıracaktım. eşim oğlumu getirirken kayınvalidemide almış gelmiş.saat 2 olmuş kahvaltı yapmaya geliyoruz diyo.. temizlik işi yattı. yarına söyledim gel diye kadına.. tüm planım alt üst oldu.. gıcık oldum.....
sağol tatlım çok iyiyim
kendimle konuşuyorum
" bugün ve her gün herşey istediğim gibi oluyor"
ya iyileşeceğim ya da hepten delireceğim
sen nasılsın?
goncam light yogurda gerek yok hatta en saglıklısı kendi evimizde yaptıgımız . ben hep kendim yaparım yogurdumu eltimin inekleri var süt gönderir o bana )
:
goncam light yogurda gerek yok hatta en saglıklısı kendi evimizde yaptıgımız . ben hep kendim yaparım yogurdumu eltimin inekleri var süt gönderir o bana )
aşkım gecistirmisin gene
adın sevdamıydı kuzum :) ama menünde sporunda fevkaladenin de fevkinde :))))))
offf canım ya bu eşler niye böyleyse
haklısın sedacım biraz canlandırmak lazım.geceleri canlandırmak lazım buraları yaaa hadi kızlar eller havaya
Selamlarrrr....Sponge_bop un yani sedoşumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorummm bana yer varmıı buralardaaa ? :26:
Selamlarrrr....Sponge_bop un yani sedoşumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorummm bana yer varmıı buralardaaa ? :26:
Alın benide kaptanımmm...sihirli değneğiniz banada dokunsun lütfen =)))
geceleri canlandırmak lazım buraları yaaa hadi kızlar eller havaya
selaaaaaaaammmmmmmm
yaşasın, uyumadım,sporumu yaaptım ve sohbete kızlar burda
bu ne güzellik
Su hanım uyuduktan sonra spora gittim, teyzemin çatıdaki bisiklet+kürek aleti vardı ya onunla bisiklet çevirirken kitap da okuyabiliyorum çok verimli oluyor bir taşla iki kuş :)))
son 15 dk kürek çekiyorum ama elimin bileğini incittim sanırım ağrıyor şuan biraz
süpersin canım geliyimde avcundan su içiyim ben bu hafta toparlıyamıcam kendimi sanırım
geçmiş olsun kuzum buz koy biraz bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?