Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın zeynep abla light yogurt alamadım bugün markete gidebiliriz inşallah. Kızdan bana sira gelmedi bi türlü

Güzel olmuş canımın için
goncam light yogurda gerek yok hatta en saglıklısı kendi evimizde yaptıgımız . ben hep kendim yaparım yogurdumu eltimin inekleri var süt gönderir o bana )

aşkım gecistirmisin gene

adın sevdamıydı kuzum :) ama menünde sporunda fevkaladenin de fevkinde :))))))

offf canım ya bu eşler niye böyleyse

sağol tatlım çok iyiyim
kendimle konuşuyorum
" bugün ve her gün herşey istediğim gibi oluyor"
ya iyileşeceğim ya da hepten delireceğim

sen nasılsın?

iyiyim sayılır canım kaç gündür okuldu işti evdi uğraşıyorum işte nolsun.sadece yorgunum.sende üzülme takma hiçbişeyi en önemlisi senin sağlığın sen olmazsan kimse iyi olmaz hayatında.

goncam light yogurda gerek yok hatta en saglıklısı kendi evimizde yaptıgımız . ben hep kendim yaparım yogurdumu eltimin inekleri var süt gönderir o bana )
:

bende yapıyorum yoğurt abla hastanede bi personelin inekleri var her hafta alırım.kendime tekli yoğurtlardan alıyorum hastaneye götürmek için.

bu arada çiğdem nerelerde tatide bitti dönmedi hala kilo aldı diyemi acaba.ne zaman döncekki.

evet azeynep abla adım seda ama sporum çok az sana göre böhüüüü

Selamlarrrr....Sponge_bop un yani sedoşumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorummm bana yer varmıı buralardaaa ? :26:

Alın benide kaptanımmm...sihirli değneğiniz banada dokunsun lütfen =)))

selaaaaaaaammmmmmmm
yaşasın, uyumadım,sporumu yaaptım ve sohbete kızlar burda
bu ne güzellik

Su hanım uyuduktan sonra spora gittim, teyzemin çatıdaki bisiklet+kürek aleti vardı ya onunla bisiklet çevirirken kitap da okuyabiliyorum çok verimli oluyor bir taşla iki kuş :)))
son 15 dk kürek çekiyorum ama elimin bileğini incittim sanırım ağrıyor şuan biraz

geçmiş olsun kuzum buz koy biraz bari.

süpersin canım geliyimde avcundan su içiyim ben bu hafta toparlıyamıcam kendimi sanırım

yavrucum bu hafta ben de spor yapamadım bir de hafta sonu sıkı yemiştim, cumaya geçen haftaki kiloma insem şükredicem, bu hafta tırtım yani anlayacağın:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…