Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçiştirme olmuş be gülüm spor da yok

evet canım geçiştirdim akşam için yemek yapacaktım kızların karnı toktu bende eşime yemek yapacağım dedim geç geleceğim maç izleyeceğim sonrada müdürü hava alanından alacağım dedi sen ye dedi.çocuklarda aç olsaydı akşam yemek yapacaktım ama toklardı bende 1 dilim ekmeğe peynir koyup geçiştirdim.
öğlende kızıma yapmıştım bende azıcık yiyeyim dedim.sabahta işe geç kaldım koşuşturmaktan poğaçaya talim yaptım.
bugünden sonra kızım için mecbren yemek yapacağım akşamdan kendimede getiririm çünkü öğlen dışardan alıyorum ona çocuk için pekte sağlıklı olmuyor.

olsun canım olur arada öyle, ben de artık sabah toprak erken gittiği için kahvaltı hazırlıyorum evde yiyoruz, ben zaten erken kalkıyodum da kimse kalkmadığı için dışarda yiyoduk

slm kızlar okulum yeni bitti..biraz geç ama dünkü menüm
sabah
yarım poğaça
süt
ara:-
öğllen :
kepekli ekmekle peynir domates

ara:1 şeftali
akşam:
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 çay bardağı süt
sabahları canım birşey istemiyor sonrada kendimi tutamıyorum

olsun canım olur arada öyle, ben de artık sabah toprak erken gittiği için kahvaltı hazırlıyorum evde yiyoruz, ben zaten erken kalkıyodum da kimse kalkmadığı için dışarda yiyoduk

bende 6 da ayaktayım çocukalrın kıyafetlerini hazırlıyorum yedeklerini hazırlıyorum babaanneye gidecekleri ayrı okulunki ayrı ama çok erken saatte birşey yenmiyor.eşim son dak.kalkar çıkarız.kızda okulda yapacak kahvaltıyı mecburen çoğü şeyleri geçiştiriyorum ama dengeye koyacağım inşallah..

bu hafta tempo yoğun haftaya alışırız inşallah
hatta çocuklardan erken yatacamda olmuyor ki

benim hep aynı ama akşam da erken yatmak istemiyorum
aynen ben de 5:30 6:00 arası kalıyorum şu sıralar 8e doğru kahvaltı yapıyoruz, o zamana kadar su ile idare ediyorum

selaaam kıslaaaar;

hemen menümü yazayım. aslında öğlemn boşvaktim oluyor buraya girmaek için ama takımızın ve kendi iyiğimiz için spor yapmayı tercih ediyorum :))

sabah; 3 dilim light peynir (evde yumurta yoktu)
2 dilim t.b. ekmeği
4-5 zeytin
domates salatalık

ara; yok (listede yok)

öğlen; 8 y.k. barbunya
1 kase yoğurt
2 dilim t.b. ekmeği
taze barbunya sebze sayılıyormuş diyetisyenime sordum baklagilmi yoksa sebzemi diye :)

aar; maalesef yok sadece bitki çayı biberiye yeşilçay

akşam; 4 küçük köfte
2 y.k. makarna
domates salatalık
1 kase yoğurt

ara; 1 porsiyon kavun
1 tane activia

su;2 litre
spor;45 dakika yüzme (öğlen git tekrar hazırlan işe dön yorucu oluyor)

canım genel olarak menün aşırı değil ama hiç sebze türü göremedim. ara öğünleri atlamamalısın.
zeynep abla canım öğleni pas geçmişsin akşamdada az bi fasulye var çok az yemişsin.
bence menün çok güzel
kızcelerim evimi toparlıyım hazırlanıyım cıkıcam diloşumu cumartesi götürecegiz onun alıs verisini yapıcam bugun geç gelirim kendinize iyi bakın sizi seviyorum :)))))
bekliyoruz seni :) ))
canım genel anlamda fena değil menün
sağol tatlım çok iyiyim
kendimle konuşuyorum
" bugün ve her gün herşey istediğim gibi oluyor"
ya iyileşeceğim ya da hepten delireceğim

sen nasılsın?
ne güzel her istediğinin olması binlerce şükür
canım çok hazırcı bir menü olmuş
canım çok az yemişsin bence bu şekilde zayıflayamazsın metabolizman korumaya girer

aynen benimde öyle oluyor.ama okuldada bana uygun bi şey yok...menü güsel
dengesiz olmuş arzucum..fazla karbonhidrat olmuş.arada oluyo bazen...
güsel begendim..biri daha benim krakerlerime başlamış:))
irmik helvası olmasa daha iyi olurmuş ama gözüme batmıyo gonca ablam..begendim...
bana getirseydin o pastaları afiyetle yerdim:)))mükemmel bir menüü zeynep ablam...
fena bi menü sayılmaz. begendim cnm

dünki menüm
sabah
sucuklu tost
okulda yedim maalesef

ara yok

öğlen
nohut yemeği
salata

ara
10 badem
1 bardak lıght nescafeli süt

akşam
taze fasulye 5 kasık
1 kase cacık

su 3 lt olmuştur
spor yok

sinir oldum ya.. bugün okuldan gelince temizlik yaptıracaktım. eşim oğlumu getirirken kayınvalidemide almış gelmiş.saat 2 olmuş kahvaltı yapmaya geliyoruz diyo.. temizlik işi yattı. yarına söyledim gel diye kadına.. tüm planım alt üst oldu.. gıcık oldum.....

senin menünü göremedim ya da ben yazarken sende yazmışsın cnm.yüzme benimde en cok yapmak istediğim spor.. bravoo. hemde 45 dkk. ben 5 dk yüzsem kollarım kopuyo. sen nası dayanıyosun 45 dk ya....menünde güsel begendim

sabahki süt dışında sıkıntı yok canım
ay neden sormazlar bize anlamamki. greeksiz herşeyi sorup beynimizi yorarlar . gereklileri sormaz bu eşler zaten

tamamen 45 dk. değil aralarda mola veriyorum çünkü her 50m de mola veriyorum birraz dinlenip devam ediyorum.

biriyle karsılaşırız diye bekledim ama gelen yok...akşam gelirim gene öptmmm hepinizi....
evet canım karşılaşamıyoruz, ama inatla devam birini bulucaz elbet

boşver yarın yaptıtırsın sıkma canını

dünki menüm
sabah
sucuklu tost
okulda yedim maalesef

ara yok

öğlen
nohut yemeği
salata

ara
10 badem
1 bardak lıght nescafeli süt

akşam
taze fasulye 5 kasık
1 kase cacık

su 3 lt olmuştur
spor yok
menün güzel canım benim

eveeettt krakerler güzelmiş :))

ayy canım evet her istediğimin olması için bunu tekrar ediyorum sadece şimdilik bekliyorum

çok güzel özellikle de spor süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…