canım benim öğünlerin az geldi bana.Günaydın kızlar dun giremedim yine kosturmaktan.menumu yazayim hemen
sabah iliksu yumurta peynir 1 dilim ekmek
ara yogurt yulaf kepekli
oglen corba yogurtlu semizotu 1 dilim ekmek
ara elma
ara çeyrek simit
aksam 2 kepce corba
ara çeyrek haslanmis mısır
su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş ve kosturmaca
Geçmiş olsun zeynep abla dikkat et kendine.günaydın kızlar 2gündür biraz hastaydım giremedim
menülerimi yazmıyım cok fena kacırdımama bu sabahtan itibaren toparladım
evimi toparlıyım spora gidicem gelince yanınızdayım
Güzel olmuş. Bu karbonatlı suyu her bardak ta ayrımı yapıcaz canım 1.5 lt relik şişeye yada 500 ml. Olana yapsak olmazmiki.günaydın herkese:
dünkü menüm,
sabah:
1,5 haşlanmış yumurta,1 adet ızgara köfte pişmişmi diye kontrol ettim,salatalık domates,
1 bardak çay şersiz.
ara:1 kahve,
öğle:
5 adet ızgara göte sıfır yağla yağsız kıymayla yaptım.1 tabak salata,
ara yok,
akşam:
yemek yemeye lokantaya gidecektik kızımın doğumgününü kutlamaya bende orda yerim dedim kayınvalidemler yemişlerdi ben gittiğimde sadece pilav kalmıştı onuda ben yemiyordum diye aç kadım.sonra kızımın beslenme çantasında ekmek arasında köftesi vardı yememişti bende içinden çıkarıp yedi 2 adet köfte aç kaldım yani,
saat 10 da pasta kestik evde ama oda ben yemedim.
kayınvalidem sen halen diyettemisin dedi.ben istediğim kiloya gelene kadar diyetteyim dedim.sustu sonra.
spor yok malesef,
su:3,5 litre yarısı karbonatlı içildi.
canım benim öğünlerin az geldi bana.
Geçmiş olsun zeynep abla dikkat et kendine.
Güzel olmuş. Bu karbonatlı suyu her bardak ta ayrımı yapıcaz canım 1.5 lt relik şişeye yada 500 ml. Olana yapsak olmazmiki.
canım benim 500 ml ben 1 çay kaşığı atıyorum çalkayıp içiyorum.o şekilde yapıyorum çok tepeleme doldurma tadı değişiyor.hoşuna gitmeye bilir gene de dene istersen hoşuna giderse miktarı az arttıra bilirsin 1,5 litreye 1 tatlı kaşığı koymak lazım.
dünkü menüm
sabah:1 yumurta
domates
salatalık
çay
1 dilim ekmek
yarım ceviz
ara:1 şeftali
öğlen: tavuk dönerin etinden ve azıcık ekmek
ara::1 soda
akşam:7 kaşık etli kabak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara:1 dilim kavun
Az. Olmus sanki balim benimGünaydın kızlar dun giremedim yine kosturmaktan.menumu yazayim hemen
ara yogurt yulaf kepekli
ara elma
ara çeyrek simit
aksam 2 kepce corba
su 2 lt
Bir sure sonra Kar. Mide hassasiyetini etkiliyor bilginizecanım benim 500 ml ben 1 çay kaşığı atıyorum çalkayıp içiyorum.o şekilde yapıyorum çok tepeleme doldurma tadı değişiyor.hoşuna gitmeye bilir gene de dene istersen hoşuna giderse miktarı az arttıra bilirsin 1,5 litreye 1 tatlı kaşığı koymak lazım.
Kavunla bile dengeli geldi bana sekerimdünkü menüm
domates
salatalık
çay
1 dilim ekmek
yarım ceviz
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
Saol canim deniycem karbonat alıp.canım benim 500 ml ben 1 çay kaşığı atıyorum çalkayıp içiyorum.o şekilde yapıyorum çok tepeleme doldurma tadı değişiyor.hoşuna gitmeye bilir gene de dene istersen hoşuna giderse miktarı az arttıra bilirsin 1,5 litreye 1 tatlı kaşığı koymak lazım.
Ben begendimdünkü menüm
domates
salatalık
çay
1 dilim ekmek
yarım ceviz
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
Sporsuz gitmiyo canım yaasuda içtim bayağı 2 lt.yi geçmiştir aralarda şekersiz çay içtim..
ama spor yok maalesef..
birde benim kilom göbek ve basenlerde daha çok onlarında hareketsiz erimesi zor dimi?
defneciğim alıntı yaptım karbonatlı suyla ilgili.
Karbonatlı su ile zayıflama olayı ülkemizde Diyetisyen Gül kaynak ile popülerlik kazanmıştır. Gül Kaynak katıldığı bir tv programında karbonatlı su ile zayıflama tarifi verdikten sonra zayıflamak isteyenlerin sıkça başvurduğu bir zayıflama yöntemi karbonatlı su olmuştur.
Ben 4 lt icemem mümkün degil çalışırken. Evde olunca icebilirim ama yapicsm ben karbonat zararlı değil sonuçta.
Birde o cevizli suyu içerim.
Tarife göre günde ortalama 4 litre su içilmelidir ve içilecek suya karbonat katılması gerekmektedir. Dozaj olarak 1 litre suya 2-3 çay kaşığı karbonat eklemeniz yeterlidir.
Karbonat içtiğimiz suyun pH değerini artırır. Tükettiğimiz gıdalardan geçen asitleri ve atık maddeleri pH değeri yükseltilmiş su içerek vücudumuzdan atabiliriz. Normal suyun pH değeri içine karbonat eklenerek yükseltilebilir.
Bu bilgiyi kilo kontrolü ve zayıflama içinde kullanabiliriz çünkü vücudumuzdaki yağları toksinleri karbonatlı su ile atabiliriz. Karbonatlı suyun hazımsızlık için de kullanıldığını herkes bilir. Karbonatlı Su Yediklerimizi daha rahat sindirmemize de yardımcı olur.
Karbonhidrat bol olmuşGunaydinnnnnnn
Menum
Sabah tost
Yesillik
Ogle
Yarim Sandwich
Ayran
Salata
Ära
Elma mandalin
Aksam
Bir Tabak mantarli makarna
Su yetersiz spor hic yok
Az olsun yaa spor az yemekte az.Az. Olmus sanki balim benim
Bir sure sonra Kar. Mide hassasiyetini etkiliyor bilginize
Kavunla bile dengeli geldi bana sekerim
Kizlar uc yil aradan sonra ilk Is gunum acayip heyecanliyim.
Ne cok ozlemisim meger........
Cepten girebildigim sirece gelirim
günaydın canlarım
dün kadıköyden çok geç direk eve geçtik bilgisayarım işyerinde kaldı, bu sabah da teyzem hastanedeydi endoskopi çekilecekti o yüzden Su bendeyd. Ancak ofise geldim size haber vereyim istedim.
Kusura bakmayın, öpüyorum sizi, gelicem yine bişey çıkmazsa
Az. Olmus sanki balim benim
Bir sure sonra Kar. Mide hassasiyetini etkiliyor bilginize
Kavunla bile dengeli geldi bana sekerim
günaydın kızlar 2gündür biraz hastaydım giremedim
menülerimi yazmıyım cok fena kacırdımama bu sabahtan itibaren toparladım
evimi toparlıyım spora gidicem gelince yanınızdayım
günaydın herkese:
dünkü menüm,
sabah:
1,5 haşlanmış yumurta,1 adet ızgara köfte pişmişmi diye kontrol ettim,salatalık domates,
1 bardak çay şersiz.
ara:1 kahve,
öğle:
5 adet ızgara göte sıfır yağla yağsız kıymayla yaptım.1 tabak salata,
ara yok,
akşam:
yemek yemeye lokantaya gidecektik kızımın doğumgününü kutlamaya bende orda yerim dedim kayınvalidemler yemişlerdi ben gittiğimde sadece pilav kalmıştı onuda ben yemiyordum diye aç kadım.sonra kızımın beslenme çantasında ekmek arasında köftesi vardı yememişti bende içinden çıkarıp yedi 2 adet köfte aç kaldım yani,
saat 10 da pasta kestik evde ama oda ben yemedim.
kayınvalidem sen halen diyettemisin dedi.ben istediğim kiloya gelene kadar diyetteyim dedim.sustu sonra.
spor yok malesef,
su:3,5 litre yarısı karbonatlı içildi.
canım akşam öğününü biraz daha iyi tutmalısın.Günaydın kızlar dun giremedim yine kosturmaktan.menumu yazayim hemen
ara yogurt yulaf kepekli
ara elma
ara çeyrek simit
aksam 2 kepce corba
su 2 lt
menün gayet güzel canım.dünkü menüm
domates
salatalık
çay
1 dilim ekmek
yarım ceviz
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
çok fazla karbonhidrat almışsın. hemde her öğündeGunaydinnnnnnn
Menum
Sabah tost
Yesillik
Ogle
Yarim Sandwich
Ayran
Salata
Ära
Elma mandalin
Aksam
Bir Tabak mantarli makarna
Su yetersiz spor hic yok
günaydın canlarım
dün kadıköyden çok geç direk eve geçtik bilgisayarım işyerinde kaldı, bu sabah da teyzem hastanedeydi endoskopi çekilecekti o yüzden Su bendeyd. Ancak ofise geldim size haber vereyim istedim.
Kusura bakmayın, öpüyorum sizi, gelicem yine bişey çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?