İyiyim canım sen nasılsın okulun ilk haftası yoğun geçti bakalım bu hafta daha sakiniz.senin kuzularin nasıl.
Ikizler pek sevmedi okulu.henuz arkadas bulamadilar.6 yil ayni okula gittikten sonra bu degisikligi kaldiramadilar.ogretmenlerin cogunu sevdiler bakalim....dersane bakacam daha.babamiz stemiyor gerekirse ozel ders alalim diyor.zor geciyor ama goncammmmmm
Senin ilk haftan nasildi kacinci sinifta mnigimiz
çok geçmiş olsun benim kızda hastaydı bende şimdi gidip ilaç içirip geldim çok öksürüyor yutkunamıyor bile...akşamları üzerini açtığı yetmezmiş gibi birde kıyafetini yukarı sıyırıyor bütün gece karnı açık yatıyor bütün gece defalarca üzerini örtüyoruz.Elif hanim bugun oksuruyor.uyuyor yatiriyorum oksuruk tutuyor uyaniyor.atesi felan Yok ama huzursuz kuzum.kucakta oturuyom yas bir dunya isim var
geçmiş olsun cnm. iş en kısa sürede iyileşirElif hanim bugun oksuruyor.uyuyor yatiriyorum oksuruk tutuyor uyaniyor.atesi felan Yok ama huzursuz kuzum.kucakta oturuyom yas bir dunya isim var
öğretmen değilmiydin. hafta sonları dershanede falan mı çalışıyosun cnm.bugün dersim 12 de başlıyor çok saçma saat birazdan çıkacağım..
teneüslerde 5 dk.yemek alsam yenmez bende bilmiyorum artık
öğlen ve akşam aynı olmasına rağmen beğendin. poğaça ve gözleme hafta sonu kaçamağı olsun:))haftasonu menülerinide yazıyoruz galiba..ben hafta içi yazıyorum biliyordum
dün:
1poğaça
peynir
zeytin 3 tane
domates salatalık
ara:
1 dililm kavun
öğlen:taze fasulye 6 kaşık
bulgur pilavı ve yoğurt
ara:
yarım yufkadan gözleme(komşum getirdi)
akşam:öğlenle aynı
ara: 1 dilim kavun
su içtim spor yok bütün gün ev işi..
bruchta bu kadar sey yediysen bravooo.. ben pizza, börek, kek, çikolata..... daha yazmayayım. brucha göre güzel menü bence....Dünkü menüm
sabah ılık limonlu su
1 poğaça 3 çeşit peynir bol yeşillik
salatalık az kabak patlıcan kızartması
küçük dilim kek
sade kahve bol çay
bunları sabah 10 dan 15 e kadar yedim branch daydik.
ara 2 çiğ köfte marulla
aksam 2 kepçe tarhana kendi yogurdugumdan
ara çeyrek haslanmis mısır 1 elma
su 2 lt yeşil çay
spor 30 dk kadar yürüdüm.
kızının doğumgünü kutlu olsun cnm...ben bugünde spor yapamayacağımkızımın dün doğum günüydü kutlayamadık bu akşam kaynımın dükkanında ailecek kutlayacağız.geç saate eve giderim ama yayarından itibaren spor oley olacak.bu akşam pasta da yemeyeceğim..çünkü bu hafta kendime ve kardeşime söz verdim çok sağlıklı olacağız karbonhidtar ve şeker ve hamur işleri asla yok.
cuma hariç diğer günleri begendim tatlım.. spor yapsak fena olmayacak ama olmuyo işteselam hemen 3 günlük menümü yazayım:
cuma:
1 adet közlenmiş biber,1z peynir ,
2 dilim tırnaklı ekmek,
1 bardak çay,
ara:1 kuru kaysı,
öğle,
1 çeyrek somun arası peynir,
1 bardak hazır çorba,
ara:1 ince dilim pasta,1 bardak fanta,
akşam:
mantar sote,
c.tesi:
sabah:
2 adet haşlanmış yumurta,
1 domates,
ara yok temizlik yapıyordum,
öğlen arkadaşımdaydım ama bana diyet birşeyler yap dedim,
1 parça haşlanmış tavuk,
bolca salata,
akşam:
1 şiş kuşbaşı et,
1 közlenmiş domates,
pazar:
2 haşlanmış yumurta,
domates,salatalık,3 közlenmiş biber,
ara yok kahvaltıyı geç yaptım:
öğle:
tavada yağsız kendi suyunda tavuk göğsü ızgara avuç içi kadar domate,
akşam:
haşanmış tavuk göğsü,
bol salata,
malesef hiç spor yapamadım::18:
geçmiş olsun cnm. iş en kısa sürede iyileşir
öğretmen değilmiydin. hafta sonları dershanede falan mı çalışıyosun cnm.
öğlen ve akşam aynı olmasına rağmen beğendin. poğaça ve gözleme hafta sonu kaçamağı olsun:))
bruchta bu kadar sey yediysen bravooo.. ben pizza, börek, kek, çikolata..... daha yazmayayım. brucha göre güzel menü bence....
kızının doğumgünü kutlu olsun cnm...
cuma hariç diğer günleri begendim tatlım.. spor yapsak fena olmayacak ama olmuyo işte((((
sabah olmamış canım ya kalori bazında normal gözüksede glisemik indeksi çok yüksek ani şeer hareketleri yağ depolamsını sağlar. cıssss.slm kızlar....
gece 12 yi gecti..menümü yazayım
uyanır uyanmaz 1 armut
çok acıkmıştım dolaptan bunu yedim sabah 6 ydı.sonra oğlumu uyutunca bende uyudum tekrar.....
sabah
2 kepek ekmeği arasına 5 dilim sucuklu tost
ara
1 bardak lıght nescafeli süt
1 diet çikolata 92 cal
öğlen
ton balıklı salata
1 bardak lıght cola
ara
1 paket special kraker
akşam
6 adet ızgara köfte
2 parça lavaş el büyüklüğünde
2 yemek kaşığı pilav
lıght cola
akşam dışardaydım .
su 4lt
spor 45 dk pilates
iyi geceler herkeseee.......
canım genel anlamda güel ama çok fazla etçil bir öğün olmuş. yani öğünleinden birine sebze eklesen daha sağlılı kilo kaybedersin.selam hemen 3 günlük menümü yazayım:
cuma:
1 adet közlenmiş biber,1z peynir ,
2 dilim tırnaklı ekmek,
1 bardak çay,
ara:1 kuru kaysı,
öğle,
1 çeyrek somun arası peynir,
1 bardak hazır çorba,
ara:1 ince dilim pasta,1 bardak fanta,
akşam:
mantar sote,
c.tesi:
sabah:
2 adet haşlanmış yumurta,
1 domates,
ara yok temizlik yapıyordum,
öğlen arkadaşımdaydım ama bana diyet birşeyler yap dedim,
1 parça haşlanmış tavuk,
bolca salata,
akşam:
1 şiş kuşbaşı et,
1 közlenmiş domates,
pazar:
2 haşlanmış yumurta,
domates,salatalık,3 közlenmiş biber,
ara yok kahvaltıyı geç yaptım:
öğle:
tavada yağsız kendi suyunda tavuk göğsü ızgara avuç içi kadar domate,
akşam:
haşanmış tavuk göğsü,
bol salata,
malesef hiç spor yapamadım::18:
canı akşam olmamış çorbanın yanında bi sebze yemeği ve 1 dilim ekmek daha şık dururdu .günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
menümü yazayım işlerim var biraz, erken gidicem çok uykum var
sabah
1,5 dilim ekmek
minci( lor peynirini pişirerek yapıyoruz)
çay
ara
1 elma
öğlen
1 bardak çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
yarım simit
ayran
akşam
1 kase çorba
1 dilim börek
spor yok
su 2 lt
bende çok vicdan azabı duyuyorum son 1 ayda 2 kilo yağdan aldım hala veremedim onları debeleniyorum resmen almasam düşünsene 2 kilo yağdan verseydim şimdi 64 filan olcaktım. yolumu uzattım resmen.Gunaydin hanimlar
Hafta sonu giremedim.askim yine rusyaya gitti bir haftaligina.cocuklarin hengamesi ve benim islerim derken bugunü ettik.dengesiz sofra duzeni olmayan bir hafta sonuydu.kis hazirliklarimda sonunda bitti.
Hem yeyip hem vicdan azabi cekmek bilen varmi.ben su an oyle anlamsiz hallerdeyim
gün içerisinde çok fazla gözükmüyor ama önemli olan hepsini bir anda yemediysen sıkıntı yok sayılır kilo veremzsin ama kiloda alamazsın.Dünkü menüm
sabah ılık limonlu su
1 poğaça 3 çeşit peynir bol yeşillik
salatalık az kabak patlıcan kızartması
küçük dilim kek
sade kahve bol çay
bunları sabah 10 dan 15 e kadar yedim branch daydik.
ara 2 çiğ köfte marulla
aksam 2 kepçe tarhana kendi yogurdugumdan
ara çeyrek haslanmis mısır 1 elma
su 2 lt yeşil çay
spor 30 dk kadar yürüdüm.
haftasonu menülerinide yazıyoruz galiba..ben hafta içi yazıyorum biliyordum
dün:
1poğaça
peynir
zeytin 3 tane
domates salatalık
ara:
1 dililm kavun
öğlen:taze fasulye 6 kaşık
bulgur pilavı ve yoğurt
ara:
yarım yufkadan gözleme(komşum getirdi)
akşam:öğlenle aynı
ara: 1 dilim kavun
su içtim spor yok bütün gün ev işi..
canlar çok üzgünüm dışarıya çıkmam gerekti acil hatta şimdi geldim birazdan da kadıköye geçmem gerek
akşama gelmeye çalışırım
hepinizi çooookkkk seviyorum
sabah olmamış canım ya kalori bazında normal gözüksede glisemik indeksi çok yüksek ani şeer hareketleri yağ depolamsını sağlar. cıssss.
canım genel anlamda güel ama çok fazla etçil bir öğün olmuş. yani öğünleinden birine sebze eklesen daha sağlılı kilo kaybedersin.
canı akşam olmamış çorbanın yanında bi sebze yemeği ve 1 dilim ekmek daha şık dururdu .
bende çok vicdan azabı duyuyorum son 1 ayda 2 kilo yağdan aldım hala veremedim onları debeleniyorum resmen almasam düşünsene 2 kilo yağdan verseydim şimdi 64 filan olcaktım. yolumu uzattım resmen.
gün içerisinde çok fazla gözükmüyor ama önemli olan hepsini bir anda yemediysen sıkıntı yok sayılır kilo veremzsin ama kiloda alamazsın.
canım gözlemeler olmamış ama onun dışında gayet iyi
sağol canım bizde seni çoook sevyoruz.
günaydın kızlar 2gündür biraz hastaydım giremedim
menülerimi yazmıyım cok fena kacırdımama bu sabahtan itibaren toparladım
evimi toparlıyım spora gidicem gelince yanınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?