Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim canım sen nasılsın okulun ilk haftası yoğun geçti bakalım bu hafta daha sakiniz.senin kuzularin nasıl.

Ikizler pek sevmedi okulu.henuz arkadas bulamadilar.6 yil ayni okula gittikten sonra bu degisikligi kaldiramadilar.ogretmenlerin cogunu sevdiler bakalim....dersane bakacam daha.babamiz stemiyor gerekirse ozel ders alalim diyor.zor geciyor ama goncammmmmm
Senin ilk haftan nasildi kacinci sinifta mnigimiz

Benimki 4 e gidiyo canim arkadaşları öğretmeni aynı. Asil seneye değişecek hayırlısı bakalım.

canlar çok üzgünüm dışarıya çıkmam gerekti acil hatta şimdi geldim birazdan da kadıköye geçmem gerek
akşama gelmeye çalışırım
hepinizi çooookkkk seviyorum

Elif hanim bugun oksuruyor.uyuyor yatiriyorum oksuruk tutuyor uyaniyor.atesi felan Yok ama huzursuz kuzum.kucakta oturuyom yas bir dunya isim var
çok geçmiş olsun benim kızda hastaydı bende şimdi gidip ilaç içirip geldim çok öksürüyor yutkunamıyor bile...akşamları üzerini açtığı yetmezmiş gibi birde kıyafetini yukarı sıyırıyor bütün gece karnı açık yatıyor bütün gece defalarca üzerini örtüyoruz.

Elif hanim bugun oksuruyor.uyuyor yatiriyorum oksuruk tutuyor uyaniyor.atesi felan Yok ama huzursuz kuzum.kucakta oturuyom yas bir dunya isim var
geçmiş olsun cnm. iş en kısa sürede iyileşir
bugün dersim 12 de başlıyor çok saçma saat birazdan çıkacağım..
teneüslerde 5 dk.yemek alsam yenmez bende bilmiyorum artık
öğretmen değilmiydin. hafta sonları dershanede falan mı çalışıyosun cnm.
öğlen ve akşam aynı olmasına rağmen beğendin. poğaça ve gözleme hafta sonu kaçamağı olsun:))
bruchta bu kadar sey yediysen bravooo.. ben pizza, börek, kek, çikolata..... daha yazmayayım. brucha göre güzel menü bence....
kızının doğumgünü kutlu olsun cnm...
cuma hariç diğer günleri begendim tatlım.. spor yapsak fena olmayacak ama olmuyo işte((((

teşekkürler canım benim
akşam aile arasında çarşambada okulda kutlayacağız bugün arkadaşı okulda kutlamıştı kızım üzülmüştü kıyamadım bizde tekrar okuldada yapalım dedik.

sabah olmamış canım ya kalori bazında normal gözüksede glisemik indeksi çok yüksek ani şeer hareketleri yağ depolamsını sağlar. cıssss.
canım genel anlamda güel ama çok fazla etçil bir öğün olmuş. yani öğünleinden birine sebze eklesen daha sağlılı kilo kaybedersin.
canı akşam olmamış çorbanın yanında bi sebze yemeği ve 1 dilim ekmek daha şık dururdu .
bende çok vicdan azabı duyuyorum son 1 ayda 2 kilo yağdan aldım hala veremedim onları debeleniyorum resmen almasam düşünsene 2 kilo yağdan verseydim şimdi 64 filan olcaktım. yolumu uzattım resmen.
gün içerisinde çok fazla gözükmüyor ama önemli olan hepsini bir anda yemediysen sıkıntı yok sayılır kilo veremzsin ama kiloda alamazsın.

canım gözlemeler olmamış ama onun dışında gayet iyi
canlar çok üzgünüm dışarıya çıkmam gerekti acil hatta şimdi geldim birazdan da kadıköye geçmem gerek
akşama gelmeye çalışırım
hepinizi çooookkkk seviyorum

sağol canım bizde seni çoook sevyoruz.

evet öylede evde sebze yoktu bugün alabilirsem sebzede göreceksin menümde canım benim...çarşı pazar yapamıyorum eşimde genelde geç geliyor marketler kapalı olmuş oluyor.
akşam çıkarken alayım desem bu defada küçük kızıda alıp babaannesinde eve giderken kucak istiyor hem eşya hem kız zor oluyor.ama bakalım alırım bugün inşallah.canım kabak kaç gündür istiyordu yağsız düdüklüde yapacağım yada fırında sıfır yağla yağ yok bu hafta.

Son düzenleme:
evet kızlar okuldan geldim..
yok dersanede değilim meb'de çalışıyorum bizim okulun öğretmen ihtiyacı var yeni atamada gelen 2 öğretmen askere gitmiş ücretli bekliiyoruz o yüzden program abuk sabuk bişey olmuş neyse yine değişecek dedi müdür..
öğlen tavuk dönerin etlerinden azıcıkda ekmeğinden yedim okuldan yürüyerek geldim..

günaydın kızlar 2gündür biraz hastaydım giremedim
menülerimi yazmıyım cok fena kacırdım ama bu sabahtan itibaren toparladım
evimi toparlıyım spora gidicem gelince yanınızdayım

günaydın herkese:
dünkü menüm,
sabah:
1,5 haşlanmış yumurta,1 adet ızgara köfte pişmişmi diye kontrol ettim ,salatalık domates,
1 bardak çay şersiz.
ara:1 kahve,
öğle:
5 adet ızgara göte sıfır yağla yağsız kıymayla yaptım.1 tabak salata,
ara yok,
akşam:
yemek yemeye lokantaya gidecektik kızımın doğumgününü kutlamaya bende orda yerim dedim kayınvalidemler yemişlerdi ben gittiğimde sadece pilav kalmıştı onuda ben yemiyordum diye aç kadım.sonra kızımın beslenme çantasında ekmek arasında köftesi vardı yememişti bende içinden çıkarıp yedi 2 adet köfte aç kaldım yani,
saat 10 da pasta kestik evde ama oda ben yemedim.
kayınvalidem sen halen diyettemisin dedi.ben istediğim kiloya gelene kadar diyetteyim dedim.sustu sonra.
spor yok malesef,
su:3,5 litre yarısı karbonatlı içildi.

Günaydın kızlar dun giremedim yine kosturmaktan.menumu yazayim hemen
sabah iliksu yumurta peynir 1 dilim ekmek

ara yogurt yulaf kepekli

oglen corba yogurtlu semizotu 1 dilim ekmek

ara elma

ara çeyrek simit

aksam 2 kepce corba

ara çeyrek haslanmis mısır

su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş ve kosturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…