iyi geceler kızlar
bugün de dışarıdaydım akşam sekizbuçukta eve geldim pes olmuştum. Çocukları uyuturken uyumuşum şimdi uyandım size uğradım.
İki gündür spor yapamıyorum ama sürekli yürüyüş hatta bugün koşarak 2 tur attım yetişmek için cadde boyunca
bugün regl oldum sabaha tartıya bakıcam umarım çok oynamamıştır.
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
yarım haşlanmış yumurta
b.peynir
3 zeytin
domates salatalık
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit süt
ara
yolda koştururken aralarda
4 tane yuvarlak mısır patlaklarından yedim
akşam eve gelince
bir tabağa çok az pilav ve kuru fasulye koydum
onu yedim
su fazla içemedim 1,5 olmamıştır sanırım
bu arada kızlar bu hafta olmasa bile önümüzdeki haftaya mezun olabilirim, kaptanlar mezun olunca da kalabiliyolarmış ama ben birkaçınızı yetiştirmeliyim. Hatta hepinize genel şeylerden ara ara bahsederim, takımın sallanmadan devam etmesi gerek. Ben akşamları ve hafta sonları ek iş aramayı düşünüyorum, eğer bulursam buraya çok zaman ayıramayabilirim.
Şu an hayatımda hiçbişey kesin değil, şu anki fikirlerim bunlar. Bence takım olarak hazırlıklı olmakta fayda var, diğer takımlarda görüyorum kaptan gidince yerine yeni biri yetişmemişse herkes dağılıyor. Buranın diğer tanımadığımız ama bizimle aynı derdi olan kişiler için ayakta durması gerek.
öpüyorum sizi
günaydın herkese.....
sabah
kuaföre gitmek zorunda olduğumdan bir paket kraker
ara
2 mandalina
öğlen
5 yemek kaşığı sebzeli erişte
ara
1 şekersiz turk kahvesi
3 diyet bisküvi
akşam
4 yemek kaşığı yağsız kıyma
1 dilim tam bugday
su 4 lt
spor 30 dk pilates yapabildim
vay be ne güzel mezuniyet yaklaştı
evet bizi bırakıp gitme ama bende geçen gün gezinirken okudum kaptanımız yok konsantre olamıyoruz demişlerdi..
kaptanlık zor iş değil mi?
aynen bana hep oluyor:)))bende saat 9 gibi kızı uyutmaya gitmiştim uyuyakalmışım
eşim bir iki denemiş kaldırmayı ama nerdeee
çok beğendim menünü canımmerhaba kızlar okuldan geldim benimde menüm:
sabah:1 kase nesfit
ara: 1 erik
öğlen: kıymalı kabak
yoğurt
az bulgur pilavi
ara:1 kase yoğurt
akşam:balık salata
şok diyetleri sevmiyorum bu yüzden, bence yavaş yavaş git kalıcı ver canımkızlar 3-4 günlük şok diyetimin sonunda kontrolüm vardı gittim. öok moralim bozuldu 4 günde 700 gr vermişim ama 1800 gr kas kaybı 1100 gr yağdan almışım. diyetistenim biraz normal olduğunu söyledi ama benim moralim bozuldu akşam otudum yedim açıkcası.vücudumda ödem olduğunu bu yüzden kasların eridiğini söyledi. üf bu ne ya aman sinir oluyorum.
günaydın kızlar öncelikle menümü yazayım
sabah; 1 taze inci yarım litre su yarım saat sonra 2 yumurta haşlaması, 1 dilim light ekmek
aara; 1kivi, 1 bardak süt light
öğlen; 4 köfte kadar tavuk ızgara, yağsız salata, 1 dilim kepekli ekmek
ara;3 hurma, 1 activia
akşam; koca bir tabak kurufasulye, 2 dilim light ekmek, 5 y.k. pilav (çok sinirliydim)
ara;10 adet fındık 4-5 kuru kayısı az üzüm
spor yok
su;2 ltree
Az yemissin canımmerhaba kızlar okuldan geldim benimde menüm:
yoğurt
az bulgur pilavi
herkese selam ancak gelebildim kızımın doğum gününü okulda kutladık geldik.
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,
ara:sütlü kahve,
öğle:terbiyesiz tavuk el kadar lavaş ekmek, ayran, salata,
ara:tütk kahvesi 3 tane minik lokum,
akşam:terbiyesiz tavuk el kadar lavaş ekmek
1 adet incir,
spor:4 saat arkadaşlarla urfayı dolaştık spordan sayılırsa,
Ben menümü yazayım unuttum yazmayı
sabah ılık su peynir ekmek çay
ara yulaf kepekli yoğurt
öğlenbi parca tavuk salata yogurt az pilav
ara 3 murdum erik
aksam tavuk ızgara karabugday salatası soğan salatası
spor yok
su 2 lt
akşamki menülerimia aynıymışmiktarları çok farklı ama . genel anlamda menünü çok beğendim. mezun olmana üzüldüm amaaaaaaa.iyi geceler kızlar
bugün de dışarıdaydım akşam sekizbuçukta eve geldim pes olmuştum. Çocukları uyuturken uyumuşum şimdi uyandım size uğradım.
İki gündür spor yapamıyorum ama sürekli yürüyüş hatta bugün koşarak 2 tur attım yetişmek için cadde boyunca
bugün regl oldum sabaha tartıya bakıcam umarım çok oynamamıştır.
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
yarım haşlanmış yumurta
b.peynir
3 zeytin
domates salatalık
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit süt
ara
yolda koştururken aralarda
4 tane yuvarlak mısır patlaklarından yedim
akşam eve gelince
bir tabağa çok az pilav ve kuru fasulye koydum
onu yedim
su fazla içemedim 1,5 olmamıştır sanırım
canım kaptan olarak devam etsen bi süre daha bizim için çok iyi olur.bu arada kızlar bu hafta olmasa bile önümüzdeki haftaya mezun olabilirim, kaptanlar mezun olunca da kalabiliyolarmış ama ben birkaçınızı yetiştirmeliyim. Hatta hepinize genel şeylerden ara ara bahsederim, takımın sallanmadan devam etmesi gerek. Ben akşamları ve hafta sonları ek iş aramayı düşünüyorum, eğer bulursam buraya çok zaman ayıramayabilirim.
Şu an hayatımda hiçbişey kesin değil, şu anki fikirlerim bunlar. Bence takım olarak hazırlıklı olmakta fayda var, diğer takımlarda görüyorum kaptan gidince yerine yeni biri yetişmemişse herkes dağılıyor. Buranın diğer tanımadığımız ama bizimle aynı derdi olan kişiler için ayakta durması gerek.
öpüyorum sizi
canım menüne sebze eklemelisin sebzeli eriştedeki sebze yoğunluğu nasıldı bilemedm. sporun güzel.günaydın herkese.....
sabah
kuaföre gitmek zorunda olduğumdan bir paket kraker
ara
2 mandalina
öğlen
5 yemek kaşığı sebzeli erişte
ara
1 şekersiz turk kahvesi
3 diyet bisküvi
akşam
4 yemek kaşığı yağsız kıyma
1 dilim tam bugday
su 4 lt
spor 30 dk pilates yapabildim
canım menünde hiç ekmek yok ekmeksiz diyet kas kaybına yol açar.merhaba kızlar okuldan geldim benimde menüm:
yoğurt
az bulgur pilavi
canım snei dörtgözle bekliyoruz. cizburger filan yok amaoyyy öldüm yaw kızlar, çok işim vaaaaaaaaaaarrrrrr
neyse bitirdim sayılır çıkıcam birazdan, eve erken geçersem gelirim fıstıklar.
acıktım ne yesem bilmiyorum, canım çizburger istiyo ama yemiycem cuma günü güzel çıkarsa tartı belki ödül yaparım
tamam canım yapmayıs cısssfıstıklar ben çıkıyorum, işlerim var
ayy ne gizemli kadın oldum"işlerim var"
duyan da bişey zannedecek, ayak işleri işte koşturup duruyorum:))
eve geçince gelicem, yaramazlık yapmayın sakın heeeeeeee
canım menün güzel ama sebzesiz olmuş. bende et yoğunluklu bir diyetten çıktım ve resmen yağ topağı olmuşum. dikkat etmen açısından söylemek istedim canım. sebze yemeği yapamıyorsan bile iceerberge domates dilimleyiver yağ dök al sana sebze yemeğiherkese selam ancak gelebildim kızımın doğum gününü okulda kutladık geldik.
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,
ara:sütlü kahve,
öğle:terbiyesiz tavuk el kadar lavaş ekmek, ayran, salata,
ara:tütk kahvesi 3 tane minik lokum,
akşam:terbiyesiz tavuk el kadar lavaş ekmek
1 adet incir,
spor:4 saat arkadaşlarla urfayı dolaştık spordan sayılırsa,
merhaba kızlar :) nasılsınız bakalım akşam gelicem :)
gökce mezumnmu oluyorsun
canım ben bu hafta protein ağırlıklı besleniyordum ama dünden bozdum azda olsa ekmek yedim bugünde yedim.sebze de yerim normalde canım benim.akşamki menülerimia aynıymışmiktarları çok farklı ama . genel anlamda menünü çok beğendim. mezun olmana üzüldüm amaaaaaaa.
canım kaptan olarak devam etsen bi süre daha bizim için çok iyi olur.
canım menüne sebze eklemelisin sebzeli eriştedeki sebze yoğunluğu nasıldı bilemedm. sporun güzel.
canım menünde hiç ekmek yok ekmeksiz diyet kas kaybına yol açar.
canım snei dörtgözle bekliyoruz. cizburger filan yok ama
tamam canım yapmayıs cısss
canım menün güzel ama sebzesiz olmuş. bende et yoğunluklu bir diyetten çıktım ve resmen yağ topağı olmuşum. dikkat etmen açısından söylemek istedim canım. sebze yemeği yapamıyorsan bile iceerberge domates dilimleyiver yağ dök al sana sebze yemeği
akşama bekliyoruz.
nereye kaçmış bu hatunlar herkes yemek yiyor sanırım
akşamki menülerimia aynıymışmiktarları çok farklı ama . genel anlamda menünü çok beğendim. mezun olmana üzüldüm amaaaaaaa.
canım kaptan olarak devam etsen bi süre daha bizim için çok iyi olur.
canım menüne sebze eklemelisin sebzeli eriştedeki sebze yoğunluğu nasıldı bilemedm. sporun güzel.
canım menünde hiç ekmek yok ekmeksiz diyet kas kaybına yol açar.
canım snei dörtgözle bekliyoruz. cizburger filan yok ama
tamam canım yapmayıs cısss
canım menün güzel ama sebzesiz olmuş. bende et yoğunluklu bir diyetten çıktım ve resmen yağ topağı olmuşum. dikkat etmen açısından söylemek istedim canım. sebze yemeği yapamıyorsan bile iceerberge domates dilimleyiver yağ dök al sana sebze yemeği
akşama bekliyoruz.
afferin sanaaa ama bir gece önce olmamış bari bir tane yeseydin canısıbugün su saate kadar hiç kacamak yapmadımdün akşam 4 5 tane gofret yedim akşam 11 de :)
akşam gel ayy karşılaşsak azıcık kızlar özledim lak lak yapmayı sizinlemerhaba kızlar :) nasılsınız bakalım akşam gelicem :)
gökce mezumnmu oluyorsun
çok mu azalttın bana mı öyle geliyo soydaşım:44:Ben menümü yazayım unuttum yazmayı
sabah ılık su peynir ekmek çay
ara yulaf kepekli yoğurt
öğlenbi parca tavuk salata yogurt az pilav
ara 3 murdum erik
aksam tavuk ızgara karabugday salatası soğan salatası
spor yok
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?