Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

azalttım çünkü doğru dürüst spor yapamadım canım habire yapılcak işler çıkıyo bitmiyor bi türlü.bugün kuzumun doğum günü bu cumartesi kutlama yapıcaz habire koşsturuyoruz.yarında nöbetçiyim.kendimi bi türlü düzene sokamadım napıcam bilmiyorum..

dünde kimseyle karşılaşmadık nerdesiniz kızlar canım sıkılıyo hadi gelin artık yaaa

ben tv izliycek zamanda bulamıyorum Zeynep abla neden böyle anlamadım ama hiçbişey yetişmiyor bi daha okul açılmadan hemen önce izin kullanmıycam.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
kaptanım ben bu hafta mezun olmak istiyorum bu sefer gidiyim :)))
bayadır dogru düzgün kilo veremiyorum takımımım basarısını düşürmek istemiyorum :)))
spordan gelince konusalım bu gün işim yok :)

size spor salonumda cekildigim resim ekliyim :) son halımıde görmüş olursunuz :)
dün dilberim için doktora gittim doktoru baayadır tanıyorum beni görünce kadın cok sasırdı sen ne kadar kilo vermişin incecik kalmısın dedi cok mutlu oldum :)

dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 yumurta haşlanmış,
1 tatlı kaşığı kadar peynir.
1 lokma simit,
ara:yok,
öğle:
kızıma sabah patates kızartmıştım yememişti sandiviç ekmeğine birkaçtane koydum birde domates koyup yedim.
ara yok,
akşam:
2,5 kase çorba,
spor:
40 dak.yürüyüş.daha fazla yapacaktım ama regli oldum karnım çok ağrıyordu bıraktım.
su ilk defa az içtim 1 lt.

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum...

Son düzenleme:

kuzucuğunun doğum günü kutlu olasun canım benim..

günaydın kızlar
ben yine uykuya yenik düştüm
artık saati kurucam akşam kızı uyuturken yaa çok üzgünüm

dünkü menüm

sabah
1 kase nesfit+süt

ara
3 kuru kayısı

öğlen
sosisli ekmeğine biftekli sandviç
yarım bardak kola zero

ara
3 kuru kayısı

akşam
1 yumurtalı menemen
çok az makarna
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor yok (

canım benim menün güzel.bende senin gibi dün uykuya yenik düştüm küçük kızımı uyutup rahat rahat hürremi izleyeyim dedim ama malesfki uyandığımda 11: 30 idi eşim eve girince fark ettim.kalktım bütün filimler bitmişti bende dişlerimi fırçalayıp yüzümü yıkadım tekrar uyudum

sende miii:)) neyseki benim çok ağrım olmuyo, menü güzel patatesten iyiyırtmışsın, ayyy nasıl özledim :))

cimcimecigim nerelerdesin sen gelirdin bu saatte
gökce bekliyorum sizi

ben geldim ama geç kaldım sanırım, spordan sonra görüşürüz
hadi koy bekliyoruz meraklandım şimdik :)))

tamam canım konuşalım, bence de yeterince zayıfladın artık:)

ben tv izliycek zamanda bulamıyorum Zeynep abla neden böyle anlamadım ama hiçbişey yetişmiyor bi daha okul açılmadan hemen önce izin kullanmıycam.
yetişmiyor dedikçe daha kötü oluyor canım oluruna bırak, biraz sakinleş

bizim çise de seyrediyor, bana nerdeee artık televizyon dizi mizi yok (

dünde kimseyle karşılaşmadık nerdesiniz kızlar canım sıkılıyo hadi gelin artık yaaa
evet canım artık saati kurayım bari kızı uyuturken

kuzucuğunun doğumgünü kutlu olsun canım, nice sağlıklı yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…