eğer hemen iş bulamazsam devam edebilirim, ben sadece hazırlıklı olalım diye yazdım ama iş bulursam 2 iş olacağı için fazla takılamıycam sanırım
çok çalışmam lazım çooooooooookkkkkk(((
afferin sanaaa ama bir gece önce olmamış bari bir tane yeseydin canısı
akşam gel ayy karşılaşsak azıcık kızlar özledim lak lak yapmayı sizinle
çok mu azalttın bana mı öyle geliyo soydaşım:44:
cimcimecigim nerelerdesin sen gelirdin bu saatte
gökce bekliyorum sizi
size spor salonumda cekildigim resim ekliyim :) son halımıde görmüş olursunuz :)
dün dilberim için doktora gittim doktoru baayadır tanıyorum beni görünce kadın cok sasırdı sen ne kadar kilo vermişin incecik kalmısın dedi cok mutlu oldum :)
azalttım çünkü doğru dürüst spor yapamadım canım habire yapılcak işler çıkıyo bitmiyor bi türlü.bugün kuzumun doğum günü bu cumartesi kutlama yapıcaz habire koşsturuyoruz.yarında nöbetçiyim.kendimi bi türlü düzene sokamadım napıcam bilmiyorum..
Günaydınlaaaaar
Nasılsınız güzeller ?
günaydııııııııııııınnnnnnn canım
biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
günaydın kızlar
ben yine uykuya yenik düştüm
artık saati kurucam akşam kızı uyuturken yaa çok üzgünüm
dünkü menüm
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
sosisli ekmeğine biftekli sandviç
yarım bardak kola zero
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 yumurtalı menemen
çok az makarna
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor yok(
Günaydınlaaaaar
Nasılsınız güzeller ?
dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 yumurta haşlanmış,
1 tatlı kaşığı kadar peynir.
1 lokma simit,
ara:yok,
öğle:
kızıma sabah patates kızartmıştım yememişti sandiviç ekmeğine birkaçtane koydum birde domates koyup yedim.
ara yok,
akşam:
2,5 kase çorba,
spor:
40 dak.yürüyüş.daha fazla yapacaktım ama regli oldum karnım çok ağrıyordu bıraktım.
su ilk defa az içtim 1 lt.
cimcimecigim nerelerdesin sen gelirdin bu saatte
gökce bekliyorum sizi
hadi koy bekliyoruz meraklandım şimdik :)))size spor salonumda cekildigim resim ekliyim :) son halımıde görmüş olursunuz :)
dün dilberim için doktora gittim doktoru baayadır tanıyorum beni görünce kadın cok sasırdı sen ne kadar kilo vermişin incecik kalmısın dedi cok mutlu oldum :)
tamam canım konuşalım, bence de yeterince zayıfladın artık:)günaydın canlarım nasılsınız bakalım
kaptanım ben bu hafta mezun olmak istiyorum bu sefer gidiyim :)))
bayadır dogru düzgün kilo veremiyorum takımımım basarısını düşürmek istemiyorum :)))
spordan gelince konusalım bu gün işim yok :)
yetişmiyor dedikçe daha kötü oluyor canım oluruna bırak, biraz sakinleşben tv izliycek zamanda bulamıyorum Zeynep abla neden böyle anlamadım ama hiçbişey yetişmiyor bi daha okul açılmadan hemen önce izin kullanmıycam.
bizim çise de seyrediyor, bana nerdeee artık televizyon dizi mizi yokgoncam ben geldimde çalıkusunu seyrediyorum
Çalıkuşu 1. Bölüm İzle Full Tek Parça İzle videosu | Haberdar.com
evet canım artık saati kurayım bari kızı uyuturkendünde kimseyle karşılaşmadık nerdesiniz kızlar canım sıkılıyo hadi gelin artık yaaa
azalttım çünkü doğru dürüst spor yapamadım canım habire yapılcak işler çıkıyo bitmiyor bi türlü.bugün kuzumun doğum günü bu cumartesi kutlama yapıcaz habire koşsturuyoruz.yarında nöbetçiyim.kendimi bi türlü düzene sokamadım napıcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?