kızlar ben çok kötüyüm acayip bir sancı var kasıklarımda
anlayamadım birden başladı
işyerinde fazla kalmıycam eve geçebilirim
eve gidince gelirim tekrar, siz bu arada kiloları yazın ben hesaplarım gelince
sponge_bob için oy kullanmayanlar kullansın lütfen
4 evet var
akşam çok olmuş lahmacun canım 1,5 çok fazla
tamam canım hoşgeldin takımımıza hedefin kaçtı bakayım ben kayıtlara ama sen de yazabilirsin tekraray kızlar günaydın. eğer takıma alırsam diye yazıyorum ilk haftadan eksik kalmasın diye ;
eski kilom 68,7 yenisi 67,5
yani 1,74 iki haftalık.
0,87 1 haftalık
3 tane lahmacum maşallah arzucum ye ye göbiş olsunevet belki çok ama öğlende yemek yiyemedim canım benim o yüzden oldu.yemeğim döküldü hazır istemek istemedim akşamda daha doymamıştım ama dahada abartmamak adına durdum yani yesem 3 tane rahat terdim inana ban.
teşekkür ederim fıstıkımçooooook geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..canım benim benim oyum da evet.
kolay gelsin canım, gelemezsen iyi haftasonlarıBirazdan derse girecen belkde ugrayamam bugun, malum hafta sonu basliyor.
Zeynepcim mezuniyetini kutlarim.insallah basari hikayeni paylasirsinda bir cok hanimi sevke getirirsin.
Tesekkurler canancigim
Gecmis olsun, Umarim kotu Birsey degildir.belki usutmussundur Sicak tut ayaklarini.
bende çok severim süpongebop ı çok komik gerçekten.Espri olsun diye öyle yazdım abla çok severim o çizgi filmi
Beril sende benim gibi tatil dönüşü toparlayamadin işleri bide yeni işe başladın.
vauuuuv hatuna bakkkk. maşallah.bide o kadar kaçamk yaptım diyorsun .maşallah demekki kas miktarın artmış artık vücut tolere ediyor.kilomu hesaplıyım
53.7-52.2=1.5 *100=150
150\53.7=2.79
ayy ne kötü olmuştur yemeğin dökülmesi. öğlen az olmuş onun dışında gayet iyi.günaydın arkadaşlar kilom bu hafta 64,1 çıktı regli olduğumdandır kesin.
dünkü menüm:
sabah:
1haş.yumurta,1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
2 dilim ekmek sadece,
yemeğim göküldü,
ara:
sütlü kahve,
akşam:
1,5 lahmacun,
1 bardak ayran,
ara:
1 elma 2 incir,
spor:30 dak yürüyüş,
su:1,5 lt
tamam canım hoşgeldin takımımıza hedefin kaçtı bakayım ben kayıtlara ama sen de yazabilirsin tekrar
3 tane lahmacum maşallah arzucum ye ye göbiş olsun
teşekkür ederim fıstıkım
kolay gelsin canım, gelemezsen iyi haftasonları
sağol tatlım biraz uzanıcam şimdi
evet canım çok kötü oldu yemek olarak patlıcan yemeği 2 dilim ekmek getirmiştim.tabağı koyduğum poşet masanın kenarına takılıp yırtıldı oda düştü.tabak cam olunca kırılıp her yere serpildi.temizleyene kadar anam ağladı kendimi çok aç hisstmeyincede ekmekle yetindim.yemek dökülmese akşam yarımtane ancak yerdim.tamam canım hoşgeldin takımımıza hedefin kaçtı bakayım ben kayıtlara ama sen de yazabilirsin tekrar
teşekkür ederim fıstıkım
haftaya seni 55 kilonun altında görmeyi bekliyorum kendimin de 65in altında :)))))merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu
Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:
Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim
Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam
haftaya seni 55 kilonun altında görmeyi bekliyorum kendimin de 65in altında :)))))
ayy 55 olursam buraya güzel bir mesaj yazarım ama 55 olamazsam cezalardan ceza beğenicem
sen inşalah 65 altı olursun canım
Bencede kendini Sicak tut yattamam canım hoşgeldin takımımıza hedefin kaçtı bakayım ben kayıtlara ama sen de yazabilirsin tekrar
teşekkür ederim fıstıkım
Adet sancsimi acabakızlar listemizi paylaştım, ben biraz dinlenicem çok karnım ağrıyo
görüşürüz sonra
kızlar listemizi paylaştım, ben biraz dinlenicem çok karnım ağrıyo
görüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?