Bencede kendini Sicak tut yat
Adet sancsimi acaba
Yada sinirselmi, benim sinir mideme vururda
takım olarak 3.yüz
bireyselde de ben 2. olmusum kızlar
mezun oldum ama ben burdan gidemem kızlar
teşekkür ederiiimmmmmgökcem cok geçmiş olsun bebegim
çoook teşekkür ederim canımcımçok çok geçmiş olsun
iyii gecelerfıstıklar çocukları yatırmaya gidiyorum, gerisi Allah Kerim, biliyosunuz zaten söylemiyorum
uyumazsam gelicem
saglıklı baslen zayıflıcam diye aclıktan zafiyet geciriyorsun hem faceden resimlerine bakıyorum senin nerende kilo var anlamadım ablam:44: :44:bende geliyimmi tekrardan olurmkı acabamotıvasyon lazım bna
iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldımgenelde dışardan yedim o yüzden aldım
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:
sen istediğinde gel yaz canım ama takım listesine giremeyebilirsin ayrıca bence de çok iyi görünüyorsunbende geliyimmi tekrardan olurmkı acabamotıvasyon lazım bna
canım özledikBen geldim çok yoruldum bugün yine bütün gün burayada giremedim. 3. Olmusuz çok sevindim.
evet hepimize motivasyon lazım artık ne yapsak ki:) bu hafta 3. olduk kızlar haftaya 1. olmaya ne dersiniz??Toprak iyi olmana sevindim.
Zeynep hem mezuniyetin hem ikinciligin icin tebrikler.
Banada acil motivasyon lazim.okuz modunda yemeye basladim yine.sanki dolapta Birsey kalirsa yenmedik gunaha girecem.
Esim yarin yine gidiyor.uc Gun diyor ama..........
kuzm ben seni motive ederim ayrıca cokda teşekkür ederim :) inşallah sizlerde en kısa zamanda mezun olursunuz :)Bana uyar. Hasan da yok , o olmayınca nedense dıyet yapmak daha kolay.
Ya bugün burnuma hep yağlı ekmek kokuyor bılmem bılırmısınız. Yufka ekmegı yapınca sıcakken tereyağı ve tulum peynırıyle dürerler. Offff ya korkunç canım ıstıyor
oooooooooooooooiyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldımgenelde dışardan yedim o yüzden aldım
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:
saglıklı baslen zayıflıcam diye aclıktan zafiyet geciriyorsun hem faceden resimlerine bakıyorum senin nerende kilo var anlamadım ablam:44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?