Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım olarak 3.yüz
bireyselde de ben 2. olmusum kızlar
mezun oldum ama ben burdan gidemem kızlar

fıstıklar çocukları yatırmaya gidiyorum, gerisi Allah Kerim, biliyosunuz zaten söylemiyorum
uyumazsam gelicem

Ben geldim çok yoruldum bugün yine bütün gün burayada giremedim. 3. Olmusuz çok sevindim.

Toprak iyi olmana sevindim.
Zeynep hem mezuniyetin hem ikinciligin icin tebrikler.
Banada acil motivasyon lazim.okuz modunda yemeye basladim yine.sanki dolapta Birsey kalirsa yenmedik gunaha girecem.
Esim yarin yine gidiyor.uc Gun diyor ama..........

iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldım genelde dışardan yedim o yüzden aldım
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:

dikkaaaatttttttt, bu hafta daha dikkatli ol canım, kolay gelsin

bende geliyimmi tekrardan olurmkı acaba motıvasyon lazım bna
sen istediğinde gel yaz canım ama takım listesine giremeyebilirsin ayrıca bence de çok iyi görünüyorsun

Ben geldim çok yoruldum bugün yine bütün gün burayada giremedim. 3. Olmusuz çok sevindim.
canım özledik

Toprak iyi olmana sevindim.
Zeynep hem mezuniyetin hem ikinciligin icin tebrikler.
Banada acil motivasyon lazim.okuz modunda yemeye basladim yine.sanki dolapta Birsey kalirsa yenmedik gunaha girecem.
Esim yarin yine gidiyor.uc Gun diyor ama..........
evet hepimize motivasyon lazım artık ne yapsak ki:) bu hafta 3. olduk kızlar haftaya 1. olmaya ne dersiniz??

Bana uyar. Hasan da yok , o olmayınca nedense dıyet yapmak daha kolay.
Ya bugün burnuma hep yağlı ekmek kokuyor bılmem bılırmısınız. Yufka ekmegı yapınca sıcakken tereyağı ve tulum peynırıyle dürerler. Offff ya korkunç canım ıstıyor

kuzm ben seni motive ederim ayrıca cokda teşekkür ederim :) inşallah sizlerde en kısa zamanda mezun olursunuz :)

ooooooooooooooo dısardan yiyecegine evde yapıp yanında götürseydin
haftaya seni özellikle takip edicem :)

bu hafta gökceyle berili yasırtıralım kim daha cok kilo vericek
beril madem eşin yok daha sıkı tut birazda spor hoooppp gitti kilolar

saglıklı baslen zayıflıcam diye aclıktan zafiyet geciriyorsun hem faceden resimlerine bakıyorum senin nerende kilo var anlamadım ablam:44: :44:

yuzden cektrıo gbıyım resımlerı zaten hem 79 -80 -81 arasında mekık dkuorum vallahı :d suan ıstesemde ac kalamadım henuz ablacım bı duzeyde durmam gerekıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…