Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az yiyorum spor yapamadım diye
Güzel olmuş bence
Güzel olmuş
Sende gidiyosun zeynep abla.

inşallah..
ama sabır lazım zaman lazım...
gezmeye gidesim bile yok kıyafetlerim dar geliyor moralim bozuluyor..

aynen canım bende işe başladım hiçbirşey olmuyor biraz daha zayıflasam eskilerden idare edeceğim. sonrada istediğim kiloya ulaşınca yenilerini alacağım. ama işte zayuflamak lazım şimdi hiçbişeyim olmuyoooo. böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü

gelllllllllllllllllllllllll kayseriye girmeden karsılarım seni gülümmm

şaka değil cidden artık gezmek istiyorum, kendime fırsat yaratmaya başlıycam artık ama önce biraz planlama yapmam gerek:)
35 yaşımdan sonra yaşam anlayışımı değiştiriyorum

fıstıklar sponge_bob için oylama yapıyoruz

benden evet

hiç hatırlatmıyosunuz yani (

Oylama zamanı gelmiş mi.
bende evet diyorum. Sünger Bob a.
:) sünger bob mu :) ilahi goncam

fıstıklar sponge_bob için oylama yapıyoruz

benden evet

hiç hatırlatmıyosunuz yani (
bende kocaman evet diyorum :)

şaka değil cidden artık gezmek istiyorum, kendime fırsat yaratmaya başlıycam artık ama önce biraz planlama yapmam gerek:)
35 yaşımdan sonra yaşam anlayışımı değiştiriyorum
en güzelini yaparsın canım kayseri ve ben kollarımızı actık seni bekliyoruz gel

Son 10 sayfada adimin gectigi Bir yer bulamadim son zamanlarda zaten hep kendi kendime yaziyom cevablanan mesayim parmakla sayilacak kadar az demekki gozden uzak olan gonuldende uzarmis

Son 10 sayfada adimin gectigi Bir yer bulamadim son zamanlarda zaten hep kendi kendime yaziyom cevablanan mesayim parmakla sayilacak kadar az demekki gozden uzak olan gonuldende uzarmis

aşk olsun yaaa olur mu öyle şey canım

:) sünger bob mu :) ilahi goncam

bende kocaman evet diyorum :)

en güzelini yaparsın canım kayseri ve ben kollarımızı actık seni bekliyoruz gel
Espri olsun diye öyle yazdım abla çok severim o çizgi filmi

Beril sende benim gibi tatil dönüşü toparlayamadin işleri bide yeni işe başladın.

günaydın

dün akşam oğlanı uyutup geldim, kızı da babasına bıraktım. berilin mesajını yazdıktan sonra içerden çağrıldım hanımefendi beni istiyomuş ve tabi ki mutsuz son

beriiiiiiiiiillllllllllll

affedildik miiiiiiiiiii

Günaydın. Bu hafta kilom sabit:[
msj sayım 44

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…