Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tmam o zaman tatlım öle olsun braz takkıp ederım hergu n snra bakalım ne olursa olur

hadi o zaman yarışalım bu hafta:))

günaydın bebişlerim nasılsınız bakalım :)
günaydıııınnnn iyiyiiiiz seeennn :))))

bu hafta gökceyle berili yasırtıralım kim daha cok kilo vericek
beril madem eşin yok daha sıkı tut birazda spor hoooppp gitti kilolar
evet bu hafta spor yapmalıyım ben de mezun olucam

gökce sana özel tiyolar veririm
hımmmmm

yuzden cektrıo gbıyım resımlerı zaten hem 79 -80 -81 arasında mekık dkuorum vallahı :d suan ıstesemde ac kalamadım henuz ablacım bı duzeyde durmam gerekıo
tamam canım sana mesaj yazdım sen gel buraya menülerini yazabilirsin

Günaydın hanımlar
Gokceyle yarısamam kadın benım yanımda tüy sıklet
Yanı ask olsun Zeynep bana tıyo vermıyon oylemı

Spor yapamıyorum malesef çünkü
3 cocuk
Is
Koca bır ev
Zamanım kalmıyor
Ise basladımdan berı kitap kapağı acmadım
Bazen duş almaya bıle üsenıyorum

Günaydın hanımlar
Gokceyle yarısamam kadın benım yanımda tüy sıklet
Yanı ask olsun Zeynep bana tıyo vermıyon oylemı

hadi canım yaa, nerde tüy siklet
zeynepin tüyoları bana yaramıyo o hep liste diyo bana uymaz gülüm bak son haftam sonra bulamazsın gel yarışalım

Spor yapamıyorum malesef çünkü
3 cocuk
Is
Koca bır ev
Zamanım kalmıyor
Ise basladımdan berı kitap kapağı acmadım
Bazen duş almaya bıle üsenıyorum

tahmin ediyorum ben de b u hafta serdim ama önümğzdeki hafta hatta bugünden itibaren spor yapmak istiyorum

kızlar ben ev işlerine boğulmuş durumdayım, işlerimi bitirip kahve içmeye kaçıcam bir aksilik çıkmazsa tabi:)

bir kaptan ve kaptan yardımcısı adayı istiyorum, bu arada önümüzdeki hafta dersler başlıyor haberiniz ola

Gökçe ben kendımı toparlasam yarısırımmmmm ama dırayetsızım bu ara
Bırazdan kızları kursa göturecem, sonra edımı havaalanına bırakacam ama aralarda bırdayım.
Sporu bırak hergun 200 mekık yapıyım dıyom onu bıle yapamıyom bana ıyı bır dayak lazım

Kuzunun doğum gününü de bitirdik çok şükür ama macera bitmedi şimdide Tuzla ya gidiyoz yarın doncez.kesin ben leylegi havada gördüm.

Kuzunun doğum gününü de bitirdik çok şükür ama macera bitmedi şimdide Tuzla ya gidiyoz yarın doncez.kesin ben leylegi havada gördüm.

Nice mutlu yillara canmmmm

Bende yeni girdim Eve, yemek fasli var sonrasi camasir yikama, ortaligi toparlama sekilde devam edecek

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve diyetdeyim 14 15 kilo verdim ama hala 5 6 kilom kaldı şuanda 70 kiloyum boyum 1.68 69 bugun kabak corbası diyetine başladım ve ingiliz karbonat aldım bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar

Kabak corbasi ve ingiliz Kar. Hakkinda bir bilgim Yok Canim
Takimda oldugunuda biliyordum.ben son gunlerde turist omer gibiyimde.
Ama hos geldin.dene bakalim tecrube olur.benden tavsiye ise saglikli yolla Az. Ama saglam zayiflaman.ben tatile cikmadan 7 Kilo verdim bir ayda tatil donusu 10 Kilo artiyla geldim mesela

Nice mutlu yillara canmmmm

Bende yeni girdim Eve, yemek fasli var sonrasi camasir yikama, ortaligi toparlama sekilde devam edecek
Çok teşekkür ederiz teyzesi.
bebişimin dogum günü kutlu olsun nice yasları olsun allahım saglıklı uzun bir ömür versin
Çok saol zeynep teyzesi.

Hoşgeldin aramıza. Yanlız sağlıksız diyetler yapmıyoruz grup kurallarinda yazıyo kabak çorbası diyeti sağlıklı değil diye biliyorum.

Çok teşekkür ederiz teyzesi.

Çok saol zeynep teyzesi.

Hoşgeldin aramıza. Yanlız sağlıksız diyetler yapmıyoruz grup kurallarinda yazıyo kabak çorbası diyeti sağlıklı değil diye biliyorum.

Gonca benim bu halim ne olacak kendimi frenleyemixorum.biliyorum bir baslasam devami gelecekte....

Kızlar davetsız mısafırımızı gorun
Sanırım sıteden bırının
Insallah sahıbı çabuk gelır

Dünkü menümü yazmayı unuttum sanirsam.

sabah 1 küçük cevizli çörek peynir salatalık Yoğurtlu havuç salatası 1 kaşık

ara 1 avuç mısır

oglen 1 simit

ara sade kahve 2 çatal chesacake

aksam 3 yaprak sarma 2 çatal yumurta

su 2 lt
spor 45 dk +1 st yürüyüş

dengesiz oldu farkındayım açıkcası hafta sonumda duzensiz geçecek pazartesi ciddi olarak toparliyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…