dikkaaaatttttttt, bu hafta daha dikkatli ol canım, kolay gelsin
sen istediğinde gel yaz canım ama takım listesine giremeyebilirsin ayrıca bence de çok iyi görünüyorsun
canım özledik
evet hepimize motivasyon lazım artık ne yapsak ki:) bu hafta 3. olduk kızlar haftaya 1. olmaya ne dersiniz??
hadi o zaman yarışalım bu hafta:))Bana uyar. Hasan da yok , o olmayınca nedense dıyet yapmak daha kolay.
Ya bugün burnuma hep yağlı ekmek kokuyor bılmem bılırmısınız. Yufka ekmegı yapınca sıcakken tereyağı ve tulum peynırıyle dürerler. Offff ya korkunç canım ıstıyor
günaydıııınnnn iyiyiiiiz seeennn :))))günaydın bebişlerim nasılsınız bakalım :)
evet bu hafta spor yapmalıyım ben de mezun olucambu hafta gökceyle berili yasırtıralım kim daha cok kilo vericek
beril madem eşin yok daha sıkı tut birazda spor hoooppp gitti kilolar
hımmmmmgökce sana özel tiyolar veririm
tamam canım sana mesaj yazdım sen gel buraya menülerini yazabilirsinyuzden cektrıo gbıyım resımlerı zaten hem 79 -80 -81 arasında mekık dkuorum vallahı :d suan ıstesemde ac kalamadım henuzablacım bı duzeyde durmam gerekıo
Günaydın hanımlar
Gokceyle yarısamam kadın benım yanımda tüy sıklet
Yanı ask olsun Zeynep bana tıyo vermıyon oylemı
Spor yapamıyorum malesef çünkü
3 cocuk
Is
Koca bır ev
Zamanım kalmıyor
Ise basladımdan berı kitap kapağı acmadım
Bazen duş almaya bıle üsenıyorum
Kuzunun doğum gününü de bitirdik çok şükür ama macera bitmedi şimdide Tuzla ya gidiyoz yarın doncez.kesin ben leylegi havada gördüm.
bebişimin dogum günü kutlu olsun nice yasları olsun allahım saglıklı uzun bir ömür versinKuzunun doğum gününü de bitirdik çok şükür ama macera bitmedi şimdide Tuzla ya gidiyoz yarın doncez.kesin ben leylegi havada gördüm.
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve diyetdeyim 14 15 kilo verdim ama hala 5 6 kilom kaldı şuanda 70 kiloyum boyum 1.68 69 bugun kabak corbası diyetine başladım ve ingiliz karbonat aldım bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar
Çok teşekkür ederiz teyzesi.Nice mutlu yillara canmmmm
Bende yeni girdim Eve, yemek fasli var sonrasi camasir yikama, ortaligi toparlama sekilde devam edecek
Çok saol zeynep teyzesi.bebişimin dogum günü kutlu olsun nice yasları olsun allahım saglıklı uzun bir ömür versin
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve diyetdeyim 14 15 kilo verdim ama hala 5 6 kilom kaldı şuanda 70 kiloyum boyum 1.68 69 bugun kabak corbası diyetine başladım ve ingiliz karbonat aldım bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar
Çok teşekkür ederiz teyzesi.
Çok saol zeynep teyzesi.
Hoşgeldin aramıza. Yanlız sağlıksız diyetler yapmıyoruz grup kurallarinda yazıyo kabak çorbası diyeti sağlıklı değil diye biliyorum.
Toparliycaz berilim hadi bu hafta daha dikkatli olalım.Gonca benim bu halim ne olacak kendimi frenleyemixorum.biliyorum bir baslasam devami gelecekte....
yarın dogum günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?