Gökçe ben kendımı toparlasam yarısırımmmmm ama dırayetsızım bu ara
Bırazdan kızları kursa göturecem, sonra edımı havaalanına bırakacam ama aralarda bırdayım.
Sporu bırak hergun 200 mekık yapıyım dıyom onu bıle yapamıyom bana ıyı bır dayak lazım
nice mutlu senelere güzelim, ne güzel işte gez mis gibiKuzunun doğum gününü de bitirdik çok şükür ama macera bitmedi şimdide Tuzla ya gidiyoz yarın doncez.kesin ben leylegi havada gördüm.
çok yoğunsun ama rayına oturtursun sen bence sıkma canını gülümNice mutlu yillara canmmmm
Bende yeni girdim Eve, yemek fasli var sonrasi camasir yikama, ortaligi toparlama sekilde devam edecek
menüler gayet güzel canım bravoselam kızlar sadece gonca buradaymış. :))
bende menümü yazayım canlarım.
cuma;
sabah; açkarnına elma sirkesi pekmez ılık su
kahvaltı;3 y.k. yulaf ezmesi 2 ceviz light süt
ara,10 badem 3 hurma light sütlü nescafe
öğlen;kocaman zeytinyağlı salata 1 dilim ekmek
ara;yarım çay bardağı leblebi yeşçay 1 dilim ekmek yarım dilim light peynir
akşam;4 köfte kadar eli domatesli tava
ara;1 meyve 1 çay bardağı süt
spor;45 dk. yüzme
su 2 litre
cumatesi
sabah; açkarnına elma sirkesi pekmez ılık su
kahvaltı;3 y.k. yulaf ezmesi 2 ceviz light süt
ara,10 badem 3 erik light sütlü nescafe
öğlen; közlenmiş biber 300 gr kadar koyun yoğurdu
ara; yok
akşam; 1 tabak nohut 1 dilim light ekmek
ara; 2 porsiyon meyve
şimdide yoğurt yiyip yatıcam canım istedi.
su; 2litre
spor:yok
evet hadi topralanalım hep beraber bu hafta birincilik bizimDünkü menümü yazmayı unuttum sanirsam.
sabah 1 küçük cevizli çörek peynir salatalık Yoğurtlu havuç salatası 1 kaşık
ara 1 avuç mısır
oglen 1 simit
ara sade kahve 2 çatal chesacake
aksam 3 yaprak sarma 2 çatal yumurta
su 2 lt
spor 45 dk +1 st yürüyüş
dengesiz oldu farkındayım açıkcası hafta sonumda duzensiz geçecek pazartesi ciddi olarak toparliyorum kendimi.
Toparliycaz berilim hadi bu hafta daha dikkatli olalım.
İyiki doğmuşsun zeynep abla ailenle sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun inşallah.
şiriiiiiiiiiiinnnnn :))Eki Görüntüle 816967
Kızlar davetsız mısafırımızı gorun
Sanırım sıteden bırının
Insallah sahıbı çabuk gelır
evet kesinlikle katılıyorum berilberilim sen bilincli birisin daha önce mezun olmusun gene yapparız aşkım :)
doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceyarın dogum günüm :)
başla artııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkGonca benim bu halim ne olacak kendimi frenleyemixorum.biliyorum bir baslasam devami gelecekte....
merhaba hoşgeldin, paylaşım alanına yazdın mı direk buraya mı yazdın katılmak istediğini, başka takım çağırdıysa ayıp olmasın canım. onu kontrol edelim, eğer değilse bizim takımda bulunabilirsin ama önce kurallarımızı kabul etmen gerekslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve diyetdeyim 14 15 kilo verdim ama hala 5 6 kilom kaldı şuanda 70 kiloyum boyum 1.68 69 bugun kabak corbası diyetine başladım ve ingiliz karbonat aldım bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar
Eki Görüntüle 817464
Topragın pastasını tutmaz ama ıdare edıver Zeynep cım
Yaaa siz öyle resimlerle doyuyonuz ben 2 gündür gerçeğini götürüyorum kızlar,kızımın doğum günü bahanesiyle. ..
Kıydık yedik afiyetle çok lezzetliydi.kızının pastasına bayıldım, çok güzel görünüyor insan yemeye kıyamaz :))
Kolay gelsin bebeğim.ben yemek pişirmeye gidiyorum hatıunlar
görüşürüz
Yeni uyelerde var ama hafta sonu kimse ugramiyoooToprak yenı kanmı çağırsak takıma kımseler yokkk
Söyle kılosu yerınde klavyesı guclu
Kıydık yedik afiyetle çok lezzetliydi.
Kolay gelsin bebeğim.
Yeni uyelerde var ama hafta sonu kimse ugramiyooo
resmi ekliycem hemen telefondan ekleyemedim bebeğim.Senın pastanın resmı nerde ben nıye goremıyorum
Bahar hoş geldın ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?