bende her sabah 6 da ayaktayım gecede 2 de uyuyorum işeri yetiştiremiyorum.şöyle oturup bir dizi keyfim dahi kalmadı.her akşam eve gidene kadar eliptiğe binip en 45 dak yapmayı pilanlıyorum ama yaklaşamıyorum bile..
menü kısacık olmuş ama iyi bence güzelimmerhaba kızlar..
hemen menümü yazayım
sabah:
peynirli omlet
1 dilim ekmek çay
ara:yarım muz
öğlen:kuru fasulye az pilav
ara:-
akşam:aynı menü
oğlumun ateşi ancak düştü..o yüzden uykusuzum
geçecek bunlarda merak etmeyiiinnnnbende inan senin gibiyim 1 ileri bir geri..
kendim bile gıcık oluyorum kendime..
don't panik :))) işler yetişir, sen kahvenin keyfini çıkarbende öyle measi 6da başlıyor yinede hiç birşey yeişmiyor
şu an eve bakıyorumda çamaşır ütü var
bulaşık makinesi boşalacak
bide akşama yemek yok
ve ben kahve içiyorum burdayım
ben 9 da uyusam allahtan ne isterim en erken 12: 30 da uyuyorum.sorma bende aynıyım..sanki bütün gün taş taşımışım gibi 9da uyuyorum valla..
bende 1 ileri 4 geri durumundayım nisan dan beri diyetteyim ama verdiğim sadece 3 kg.toplamdabende inan senin gibiyim 1 ileri bir geri..
kendim bile gıcık oluyorum kendime..
menün iyi canım..merhaba kızlar..
hemen menümü yazayım
sabah:
peynirli omlet
1 dilim ekmek çay
ara:yarım muz
öğlen:kuru fasulye az pilav
ara:-
akşam:aynı menü
oğlumun ateşi ancak düştü..o yüzden uykusuzum
evet sadece eşimleiyi olmuş canım, toparlanıyosun hadi gözün aydın:)
evet ben de hiç televizyon seyretmiyorum, benim de işlerim yetişmiyo:)))
canım süpersin tebrikler
canım abartı gözükmüyor menün
menüün güzel canım
canım akşam yenmeği yememişsin sadec börek yemişin. kas kaybettiğin için halsiz kalmış olabilirsin
geçen gün arkadaş diyor ki o kadar çok iş yaptım ki yemek yemeği unutmuşum diyor..
bensa asla unutmam
inanın hep bir yemek düşüncesi yok ne pişireyim sağlıklı olsun..
ne bileyim çocuklar şunu yesin..
yemek yemek bıktım valla..
ben herzaman yarın ne yesem derdim ama artık yarın kıza öğlen ne yedirsem diye düşünüyorum o yüzden kendimi unutuyorum sonradan aklıma geliyor ben yemedim diye ona alınca bende doyuyorum herhalde..
bocalıyorum ama çocuklar özellikle oğlum makarna,patates kızartması ister devamlı..
çok yiyen bir çocuk değil..
gayet zayıf oğlumla kızım..
eşimde zayıf bir ben varım ailemizin yüzkarası
geçen gün arkadaş diyor ki o kadar çok iş yaptım ki yemek yemeği unutmuşum diyor..
bensa asla unutmam
inanın hep bir yemek düşüncesi yok ne pişireyim sağlıklı olsun..
ne bileyim çocuklar şunu yesin..
yemek yemek bıktım valla..
ben bu akşam alem yapıcam bir aksilik çıkmazsabu akşam her hangi bir aksilik olmazsa siporumu yapıp güzel bir duş alıp rahat rahat uyumak istiyorum.
ben herzaman yarın ne yesem derdim ama artık yarın kıza öğlen ne yedirsem diye düşünüyorum o yüzden kendimi unutuyorum sonradan aklıma geliyor ben yemedim diye ona alınca bende doyuyorum herhalde..
benim çocuklarda zayıf ama geniş aile çok da zayıf sayılmaz ben yırtıyorum o yüzdenbocalıyorum ama çocuklar özellikle oğlum makarna,patates kızartması ister devamlı..
çok yiyen bir çocuk değil..
gayet zayıf oğlumla kızım..
eşimde zayıf bir ben varım ailemizin yüzkarası
canım öyle ya. benimde ailemde hepsi manken gibiler boy olsun kilo olsun birbenim boyum kısa birde bir küçüküğümün bizler kilo problemi yaşıyoruz ama ailenin diğer üyeleri malesefki çok zayıflar.50 lerde geziyorlar gebelikte kilo alıyorlar 2 ay sonra hop eski hallerindeler.ya ben hep diyet diyet ama sonuç elde var sıfır.
canım öyle ya. benimde ailemde hepsi manken gibiler boy olsun kilo olsun birbenim boyum kısa birde bir küçüküğümün bizler kilo problemi yaşıyoruz ama ailenin diğer üyeleri malesefki çok zayıflar.50 lerde geziyorlar gebelikte kilo alıyorlar 2 ay sonra hop eski hallerindeler.ya ben hep diyet diyet ama sonuç elde var sıfır.
ben de hayatta unutmam çok da sinirli olurum aç kalınca, yemeği seviyorum.
ben bu akşam alem yapıcam bir aksilik çıkmazsa
ben her zaman ne bulsam yerdimşimdi iyi durumdayım ya çabuk doyuyorum, midem bidaha büyümez umarım, yemek yemeyi yine seviyorum ama eskisi kadar değil
benim çocuklarda zayıf ama geniş aile çok da zayıf sayılmaz ben yırtıyorum o yüzden
ooo sende rekabet güçlü, zordasın
aslında bende öyleyim..oğlumda 25 kilo kızımdada 22 kilo aldım..tabi yaşımız da ilerliyor vermek zor..
ben bundan 2 sene önce diyetisyene gitmiştim..bayağıda vermiştim ama tayinimiz çıktı devam edemedim.kilomuda koruyamadım
ben de yapıyorum 2 gün kaçırsam yediğim aynen bende kalıyor bir daha gitmiyor.
ben de yapıyorum 2 gün kaçırsam yediğim aynen bende kalıyor bir daha gitmiyor.
benimde miğde küçülmüş.ama benim metebolizmam yavaş wc ye pek çıkamıyorum sürekli kabızlık yaşıyorum ilaç kullandım oda bir sürelik tedavi sonuçta sonra en başa dönüyorum.bu olay çözülse çoktan gitmişti benim kilolarım.ama işte çözsem.
çok zordayım zaten çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?