Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende öyle measi 6da başlıyor yinede hiç birşey yeişmiyor
şu an eve bakıyorumda çamaşır ütü var
bulaşık makinesi boşalacak
bide akşama yemek yok
ve ben kahve içiyorum burdayım

merhaba kızlar..
hemen menümü yazayım
sabah:
peynirli omlet
1 dilim ekmek çay
ara:yarım muz
öğlen:kuru fasulye az pilav
ara:-
akşam:aynı menü
oğlumun ateşi ancak düştü..o yüzden uykusuzum
menü kısacık olmuş ama iyi bence güzelim

bende inan senin gibiyim 1 ileri bir geri..
kendim bile gıcık oluyorum kendime..
geçecek bunlarda merak etmeyiiinnnn

bende öyle measi 6da başlıyor yinede hiç birşey yeişmiyor
şu an eve bakıyorumda çamaşır ütü var
bulaşık makinesi boşalacak
bide akşama yemek yok
ve ben kahve içiyorum burdayım
don't panik :))) işler yetişir, sen kahvenin keyfini çıkar

sorma bende aynıyım..sanki bütün gün taş taşımışım gibi 9da uyuyorum valla..
ben 9 da uyusam allahtan ne isterim en erken 12: 30 da uyuyorum.
bende inan senin gibiyim 1 ileri bir geri..
kendim bile gıcık oluyorum kendime..
bende 1 ileri 4 geri durumundayım nisan dan beri diyetteyim ama verdiğim sadece 3 kg.toplamda
merhaba kızlar..
hemen menümü yazayım
sabah:
peynirli omlet
1 dilim ekmek çay
ara:yarım muz
öğlen:kuru fasulye az pilav
ara:-
akşam:aynı menü
oğlumun ateşi ancak düştü..o yüzden uykusuzum
menün iyi canım..
iyi olmuş canım, toparlanıyosun hadi gözün aydın:)

evet ben de hiç televizyon seyretmiyorum, benim de işlerim yetişmiyo:)))
evet sadece eşimleçay içerken yarım saat bakıyorum birşeylere başka oturamıyorum..
canım süpersin tebrikler

canım abartı gözükmüyor menün

menüün güzel canım

canım akşam yenmeği yememişsin sadec börek yemişin. kas kaybettiğin için halsiz kalmış olabilirsin

yok canım toktum öğlen döner yedim biraz geçti yediğimde hiç acıkmamıştım bende kuru fasulye yapacaktım ıslanmış kalmamıştı kurudan yapsam geç olurdu diye çocuklar patatesli yumurta istediler onlara onu yaptım bende börek yaptım kızım için 1 küçük dilim öyle çayla yiyeyim dedim.yorgunluktan hiçbirşey yiyesim yoktu.kızı okuldan alıp bayağı yürüyorum otobüse kadar inincede babaaneye kadar gene sonra ordan diğer kızı al eve git gene binip inerken bayağı mesafeyi yürüyorum ama çocuklarla zor oluyor.o yüzden koşuşturma beni yoruyor.yoksa aç kalmıyorum benden iyi doyan yoktur herhalde.

geçen gün arkadaş diyor ki o kadar çok iş yaptım ki yemek yemeği unutmuşum diyor..
bensa asla unutmam
inanın hep bir yemek düşüncesi yok ne pişireyim sağlıklı olsun..
ne bileyim çocuklar şunu yesin..
yemek yemek bıktım valla..

ben herzaman yarın ne yesem derdim ama artık yarın kıza öğlen ne yedirsem diye düşünüyorum o yüzden kendimi unutuyorum sonradan aklıma geliyor ben yemedim diye ona alınca bende doyuyorum herhalde..

ben herzaman yarın ne yesem derdim ama artık yarın kıza öğlen ne yedirsem diye düşünüyorum o yüzden kendimi unutuyorum sonradan aklıma geliyor ben yemedim diye ona alınca bende doyuyorum herhalde..

bocalıyorum ama çocuklar özellikle oğlum makarna,patates kızartması ister devamlı..
çok yiyen bir çocuk değil..
gayet zayıf oğlumla kızım..
eşimde zayıf bir ben varım ailemizin yüzkarası

bocalıyorum ama çocuklar özellikle oğlum makarna,patates kızartması ister devamlı..

canım öyle ya. benimde ailemde hepsi manken gibiler boy olsun kilo olsun birbenim boyum kısa birde bir küçüküğümün bizler kilo problemi yaşıyoruz ama ailenin diğer üyeleri malesefki çok zayıflar.50 lerde geziyorlar gebelikte kilo alıyorlar 2 ay sonra hop eski hallerindeler.ya ben hep diyet diyet ama sonuç elde var sıfır.

ben de hayatta unutmam çok da sinirli olurum aç kalınca, yemeği seviyorum.

bu akşam her hangi bir aksilik olmazsa siporumu yapıp güzel bir duş alıp rahat rahat uyumak istiyorum.
ben bu akşam alem yapıcam bir aksilik çıkmazsa

ben her zaman ne bulsam yerdim şimdi iyi durumdayım ya çabuk doyuyorum, midem bidaha büyümez umarım, yemek yemeyi yine seviyorum ama eskisi kadar değil

benim çocuklarda zayıf ama geniş aile çok da zayıf sayılmaz ben yırtıyorum o yüzden

ooo sende rekabet güçlü, zordasın

aslında bende öyleyim..oğlumda 25 kilo kızımdada 22 kilo aldım..tabi yaşımız da ilerliyor vermek zor..
ben bundan 2 sene önce diyetisyene gitmiştim..bayağıda vermiştim ama tayinimiz çıktı devam edemedim.kilomuda koruyamadım

ilk gittiğimde bir tartıldım onların makineleri var ya..
yağ oranım yüksek çıktı..
doktor bana kızım sen ne yaptın kendine ne ile beslendin dedi:26::26:
bende sabah kalkıyordum bebeğimi emziriyordum derken işe..tabii işte acıkınca bir poğaça çay..
öyle düzensizdi..
ama şunu öğrendim hamur işi tatlı falan çok kilo yapıyor bende..
bende seviyorum bazen dayanamıyorum..
sporda güzelde vakit olmuyor yada halim olmuyor..
mesela eski bir koşu bandı var üstüne eşim kıyafet asar banada espri yapar devamlı..

benimde miğde küçülmüş.ama benim metebolizmam yavaş wc ye pek çıkamıyorum sürekli kabızlık yaşıyorum ilaç kullandım oda bir sürelik tedavi sonuçta sonra en başa dönüyorum.bu olay çözülse çoktan gitmişti benim kilolarım.ama işte çözsem.
çok zordayım zaten çok.

birde salata olacak devamlı onu hatırlıyorum ..işte dengeli beslenince birazda spor yürüyüş derken oluyorda bazende olmuyor işte..

ben de yapıyorum 2 gün kaçırsam yediğim aynen bende kalıyor bir daha gitmiyor.

aslında hepimiz biliyoruz neler yiyeceğimizi..neler yapmamız gerektiğini değil mi?
ben hep takip ederim..sağlıkla ilgili haberleri..bulduğum bütün yazıları okurum..bayağıda bilgiliyim
ama bunu bir yaşama şekli haline sokmazsak olmuyor ..hemen geri alınıyor..
benim birazda psikolojik galiba..
sonuçta gurbetteyim 2 çocuk iş derken eşimde çok yoğun çalışıyor..
bende yiyerek mutlu olmaya çalışmışım
kendime vakit ayırmayı özledim be..
dün kızı kreşten aldık inan ödül gibi bişey oldu..
asosyal hayatım ve ben

ben de yaşamıştım o sorunu doktor bana yağı arttır demişti..mesela zeytin ye yada salataya biraz daha yağ koy demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…