günaydın kızlar dün canım çıktı sokaklarda çok yoruldum
bir sürü form doldurdum bakalım hayırlısı
ayrıca kot pantalon aldım kendime 28 beden :))))
şöyle bir geçmişi okudum şimdi kahvaltı hazırlıycam işe gidince gelirim
öpüyorum hepinizi koskocaman
günaydın goncammm :) iyim sen nasılsın spora gidicem birazdan bir bakıyım dedim mezun oldum ama aklım sizde benim :)Günaydın zeynep abla nasılsın.
eveeeetttt hadi gel bekliyorum :))İnşallah istediğin gibi bi isin olur yoldasim.
ayyy 65 olunca 28 bedenmi alcam bende heveslendim simdi
gökcem günaydın :))))) tebrikler canım 28 beden kot pantolona giriyorsun ya :)))),
hoşgeldin canım, özledik. üzülme verirsin kiloları, bizde seni seviyoruz şirineKızlar, uzun bir aradan sonra ben geldim sizleri çok özledim! 2 hafta boyunca tatildeydim Bodrum ve Antalya'da yazın yorgunluğunu üstümden attım, sonra İstanbul'a geldim, okulum başladı, bu arada işi bırakıp öyle tatile çıktım:) Tabi tatilde açık büfeler başımı döndürdü ve kesin kilo aldığımı düşünüyorumDüşünüyorum diyorum çünkü eve bir geldim tartım bozulmuş tartılamadım daha Sizlerle bir daha ayrı kalmadan hep birlikte dertleşip konuşarak hedeflerimize ulaşmaya devam etmek istiyorum:) Yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım, hoşgeldiniz, hepinizi seviyorum:)))
hadi ama olmuyo böyle toplan artık, nasıl gaza getircez biz seni :44:canım tebrik ederim. benimse motivasyonum çok düşük tam 6 aydır 66 68 aralığındayım uzman desteğide almaya başladım ama artık bıktım ya
Kızlar gündüz yaziyodum tam ameliyata girdim.gecen gün kendime pantolon ve mont aldim pantolon kotondan 29 beden mont lcw den 38 beden kendimi çok iyi hissettim mutlu oldum.motivasyonumu artırdı kendimi iyi hissettim.
kızlar menümü yazayım;
sabah;2 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğlen;1 tantuni ekmek arası
akşam; 1 tabak nohut, 3-4 kaşık kısır.
özetle böyle çok kısa oldu farkındayım motivasyonum çok fena bozuk.
iyi görünüyosun canım ama devaaaammmmmmmteşekkür ederim canım benim bana göre her yerim çok fazla ama kardeşim iyisin diyip duruyor.ben halen hayalime yetişemedim o yüzden devam..hiç durmadan..
çok sevinirim kendi adıma, gel tabi kiSelam kızcrler
Eğer ızın verırsenız bende kalıp fazla kılo almayı önleyım
Toprak bol şans canım
Ayrıca herkeze tsk ederım
Eve yenı geldık uğrarım yıne
teşekkür ederim fıstıkımÇok beğendim.
İnşallah gönlünce bi işin olur.
Hmmm cok hoş olmuşsun.
Hoşgeldin auscum.
Neee naptin sen.cabuk geri dön takıma.
dayak geliyo dayaaaaaaaakkkkkkk
Ben böyleyim canım , kendimi bildim bileli çok hızlı kilo verir , 2-3 katı geri alırım hemen .
Bir diyetisyenle verdiğimde 1 yıldan fazla koruyabilmiştim onun dışında hep aynı hikaye , başlayacağım yakında çare yok .
Yiyorum tatlım , nasıl dersen , sabah akşam abuk sabuk bir sürü şey yiyorum
hemen gel aus lütfen, çok almışsın canımAyıp tabii sorulur mu ulu orta
Hemen yazayım canım , takımdan ayrıldıktan sonra 17 kilo geri aldım75-76 arası gidip geliyorum galiba , yani en son öyle idi .
Haftada 3 kilo aldığım dönem oldu düşün yani , oyyy içim şişti yazarken
Günaydın güzeller , aman aman ne güzel kiloları verenler , vermese de etleri sıkılaşanlar fotoğraflarını koyuyorlar
Harikasınız
Bende koyayım mıııııııı XL hallerimi
Öpüyorum hepinizi , aynen devam...
Eki Görüntüle 819312 Eki Görüntüle 819311 dünkü son halim baskülde her ne kadar bir değişiklik yoksada dün çekmek istedim kardeşim için çekmiştim ama sizlerlede paylaşayım dedim.
makinanın tarih ayarı değişik olduğundantarih farklı çıkmış.kızımın doğum günü geç kutlamıştık tarihini değiştirmiştim öyle kalmış.
herkese selam arkadaşlar dün çok yoğundum giremedim.zaten bilgisayarımda siğer bilgisayara bağlı durumdaydım sistemde hata vardı servis gelmişti akşama kadar çözemedilerde gittiler.
cumadan bu yana listeyi yazamayacağım ama sadece bir defa kaçamak yaptım eşim künefe getirmişti 2 çayal aldım.onun dışında kaçamağım olmadı.
hafta sonuda halı yıkadım çok sporda yapamadım 40 ar dak.yürüyüş sadece.
çok iyi canım süpersin hatta.Dünkü menüm
sabah ılık limonlu su
1 dilim ekmek peynir salatalık
ara yok
öğlen 2 kaşık tavuk sote salata 2 kaşık pilav 1 kaşık bezelye
ara 2 etimek
aksam yarım cupra salata kabak salatası
su 2 lt
spor Leslie 30 dk.
aynen yola devam.durmak yok bazen herşeyden vaz geçmek geliyor ama biraz düşündükten sonra devam ediyorum.zararı kendime çünkü.benim bilgisayarım bozuk değildi de ben başka bilgisayarlara bağlanıyorum onda sorun vardı raporları eksik veriyordu.halende sorun devam ediyor bugün gene gelecek sistem yetkilileri inşallah bu defa sorun çözülür işlarim aksıyor çünkü.hoşgeldin canım, özledik. üzülme verirsin kiloları, bizde seni seviyoruz şirine
hadi ama olmuyo böyle toplan artık, nasıl gaza getircez biz seni :44:
çooookkkk sevindim goncacım benim, ne güzel bir mutluluk di mi:))
çok kötü canım yaw, bak cezalar geliyo haberin olsun
iyi görünüyosun canım ama devaaaammmmmmm
çok sevinirim kendi adıma, gel tabi ki
teşekkür ederim fıstıkım
dayak geliyo dayaaaaaaaakkkkkkk
hemen gel aus lütfen, çok almışsın canım
biz de seni öpüyoruz kocamaaaaannnn, hadi sen deeee
çok hoş çıkmışsın gülüm, az kaldı ha gayret
ben de dün seni düşünmüştüm, tahmin ettim bilgisayarda sorun olduğunu, afferin sanaaaaaaaa
ooooooooooo çok güzel ya 28 beden giymekgünaydın kızlar dün canım çıktı sokaklarda çok yoruldum
menü çok değil ama sen de benim gibi börek yemişsinherkese günaydın.nasılsınız canlar.bende aşırı bir asabiyet var.çok gerginim sinirli bir şekilde uynadım güne ayılmaya çalışıyorum.
dünkü menümü yazarak başlayayım bari:
sabah:
kaşarpeyniri ve domatesli küçük sandiviç
1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
döner ayran,
arayok,
akşam:
1 küçük dilim peynirli börek,1 ayran,
3 bardak çay,
1 form çayı,
35 dak. yürüyüş,
arkadaşlar ya ben her akşam spor niyetiyle eve gidiyorum ama pkadar yorgun oluyorumki ev işlerini zor yetiştiriyorum bir türlü yapamıyorum.kolum kanadım kırık gibi oluyorum enerjim bitiyor yaşlılık alametleri galiba.
süper gidiyosun, çok beğendim menünü canımDünkü menüm
sabah ılık limonlu su
ara yok
ara 2 etimek
su 2 lt
spor Leslie 30 dk.
menü çok değil ama sen de benim gibi börek yemişsinspor konusunda ben de öyleyim sabahçı olduğu için toprak ben 5- 5:30 arası kalkıyorum akşam uykum geliyo ama bir dönem olduğunu düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum
süper gidiyosun, çok beğendim menünü canım
eveeeetttt hadi gel bekliyorum :))
teşekkür ederim canım, çok sevindim dün giyinince
menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
orta türk kahvesi
öğlen
köfte porsiyon
diyet kola
ara
yok
akşam
1 kase çorba
3 çatal kısır
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
spor yok
günaydın kızlar dün canım çıktı sokaklarda çok yoruldum
canım abartı gözükmüyor menüneveeeetttt hadi gel bekliyorum :))
teşekkür ederim canım, çok sevindim dün giyinince
menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
orta türk kahvesi
öğlen
köfte porsiyon
diyet kola
ara
yok
akşam
1 kase çorba
3 çatal kısır
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
spor yok
menüün güzel canımDünkü menüm
sabah ılık limonlu su
ara yok
ara 2 etimek
su 2 lt
spor Leslie 30 dk.
canım akşam yenmeği yememişsin sadec börek yemişin. kas kaybettiğin için halsiz kalmış olabilirsinherkese günaydın.nasılsınız canlar.bende aşırı bir asabiyet var.çok gerginim sinirli bir şekilde uynadım güne ayılmaya çalışıyorum.
sabah:
1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
döner ayran,
arayok,
akşam:
3 bardak çay,
1 form çayı,
35 dak. yürüyüş,
arkadaşlar ya ben her akşam spor niyetiyle eve gidiyorum ama pkadar yorgun oluyorumki ev işlerini zor yetiştiriyorum bir türlü yapamıyorum.kolum kanadım kırık gibi oluyorum enerjim bitiyor yaşlılık alametleri galiba.
iyi olmuş canım, toparlanıyosun hadi gözün aydın:)kızlar dünkü menümü azayım
sabah;2 dilim peynir 2 dilim lihgt ekmek domates
ara;3 hurma lihgt ütlü nescafe 10 badem
öğlen;1 aet simit 3 dilim peynir
aarra yok simitten dolayı yapmadım
akşam; 1 tabak ıspanak 1 kase koyun yoğurdu 1 dilim kepekli ekmek
koyun yoğurdu nedeniyle akşam ara yapmadım
gece acıktım 1 dilim peynir yedim
spor; 45 dk. yüzme
su;1 litre
evet ben de hiç televizyon seyretmiyorum, benim de işlerim yetişmiyo:)))bende her sabah 6 da ayaktayım gecede 2 de uyuyorum işeri yetiştiremiyorum.şöyle oturup bir dizi keyfim dahi kalmadı.her akşam eve gidene kadar eliptiğe binip en 45 dak yapmayı pilanlıyorum ama yaklaşamıyorum bile..
iyi olmuş canım, toparlanıyosun hadi gözün aydın:)
evet ben de hiç televizyon seyretmiyorum, benim de işlerim yetişmiyo:)))
herkese günaydın.nasılsınız canlar.bende aşırı bir asabiyet var.çok gerginim sinirli bir şekilde uynadım güne ayılmaya çalışıyorum.
sabah:
1 bardak çay,
ara yok,
öğle:
döner ayran,
arayok,
akşam:
3 bardak çay,
1 form çayı,
35 dak. yürüyüş,
canım tebrik ederim. benimse motivasyonum çok düşük tam 6 aydır 66 68 aralığındayım uzman desteğide almaya başladım ama artık bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?