Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar....sanmıyorum o kdar olmamışsındır.kaçsın şuan ayıptır sorması

günaydınlar....sanmıyorum o kdar olmamışsındır.kaçsın şuan ayıptır sorması

Ayıp tabii sorulur mu ulu orta

Hemen yazayım canım , takımdan ayrıldıktan sonra 17 kilo geri aldım 75-76 arası gidip geliyorum galiba , yani en son öyle idi .

Haftada 3 kilo aldığım dönem oldu düşün yani , oyyy içim şişti yazarken

17 kilomu canım nasıl başardın bunun sırrı nedir acaba hani hep verenlere nasıl verdin derizya sen bunu nasıl başadın canım benim.üzüldüm ama zor bir savaş tekrar başladı desene..

17 kilomu canım nasıl başardın bunun sırrı nedir acaba hani hep verenlere nasıl verdin derizya sen bunu nasıl başadın canım benim.üzüldüm ama zor bir savaş tekrar başladı desene..

Ben böyleyim canım , kendimi bildim bileli çok hızlı kilo verir , 2-3 katı geri alırım hemen .

Bir diyetisyenle verdiğimde 1 yıldan fazla koruyabilmiştim onun dışında hep aynı hikaye , başlayacağım yakında çare yok .

Yiyorum tatlım , nasıl dersen , sabah akşam abuk sabuk bir sürü şey yiyorum

canım haklısın yemeyince olmuyor.ben acep sağlık problemlerin felanmı var diye düşündüm.sağlıkla ilgili olmasında gerisi gider başla güzelim bencede ne kadar çabuk okadar iyi.ben kaçıyorum kuzucuğumu okulda doyurmaya gideceğim..öpüldünüz.

Çok beğendim.
kızlar benim için dua edin bugün, iş aramaya gidiyorum. yarı zamanlı bakıcam, akşamları ve hafta sonları için. umarım iyi bişey bulurum. Birazdan çıkıcam, hava da kötü (
İnşallah gönlünce bi işin olur.
Hmmm cok hoş olmuşsun.
Hoşgeldin auscum.

Neee naptin sen.cabuk geri dön takıma.

Selam kızcrler
Eğer ızın verırsenız bende kalıp fazla kılo almayı önleyım
Toprak bol şans canım
Ayrıca herkeze tsk ederım
Eve yenı geldık uğrarım yıne

neeeeeeeeeeeeeey 17 kilomu

bekliyoruz en çabuğundan.

Çok beğendim.

İnşallah gönlünce bi işin olur.

Hmmm cok hoş olmuşsun.

Hoşgeldin auscum.

Neee naptin sen.cabuk geri dön takıma.

teşekkür ederim canım benim bana göre her yerim çok fazla ama kardeşim iyisin diyip duruyor.ben halen hayalime yetişemedim o yüzden devam..hiç durmadan..

seni seviyorum yoldaşım

nedense senden bu cevabı tahmin ediyordum, hadi o zaman başlayalım
teşekkürler canım.
canım oldukça iyi menün
akşam bir köfte daha yiyebiliridn bence ama bu haliylede gayet iyi menün
geçmiş olsun canım aslında platesi ideal kiloya yakşalınca yapsan şimdilik daha çok kalori harcayabileceğin bir spor yapsan daha iyi olur.
vuuuuuuv gayet fit ve hoş bir hatunsun.
Selam kızcrler
Eğer ızın verırsenız bende kalıp fazla kılo almayı önleyım
Toprak bol şans canım
Ayrıca herkeze tsk ederım
Eve yenı geldık uğrarım yıne

canım kilo çizelgene baktımda 93 lerden gelmişin harika ve bence bebeğindeki en büyük etken kilo vermendir. gebelikte kilo çok gereksiz birşey en fazla 8 kilo almanı tavsiye ederim. hatta doktorum bana ilk 4 ay diyet yaptırdı 3 kilo verdirmişti. sonrasını sorma sakın ağlarım. 23 kilo aldım. çok pişmanım

kızlar menümü yazayım;

sabah;2 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğlen;1 tantuni ekmek arası
akşam; 1 tabak nohut, 3-4 kaşık kısır.

özetle böyle çok kısa oldu farkındayım motivasyonum çok fena bozuk.

teşekkürler canım ben öyle hissetmiyorum ama daha vereceğim çok kilolarım var bakalım ne zaman didecekler tabi.ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakım öpüldünüz.

Çok desem değil az desem değil menulerini düzeltmen lazım canım.

Kızlar gündüz yaziyodum tam ameliyata girdim.gecen gün kendime pantolon ve mont aldim pantolon kotondan 29 beden mont lcw den 38 beden kendimi çok iyi hissettim mutlu oldum.motivasyonumu artırdı kendimi iyi hissettim.

Kızlar gündüz yaziyodum tam ameliyata girdim.gecen gün kendime pantolon ve mont aldim pantolon kotondan 29 beden mont lcw den 38 beden kendimi çok iyi hissettim mutlu oldum.motivasyonumu artırdı kendimi iyi hissettim.

canım tebrik ederim. benimse motivasyonum çok düşük tam 6 aydır 66 68 aralığındayım uzman desteğide almaya başladım ama artık bıktım ya

Kızlar, uzun bir aradan sonra ben geldim sizleri çok özledim! 2 hafta boyunca tatildeydim Bodrum ve Antalya'da yazın yorgunluğunu üstümden attım, sonra İstanbul'a geldim, okulum başladı, bu arada işi bırakıp öyle tatile çıktım:) Tabi tatilde açık büfeler başımı döndürdü ve kesin kilo aldığımı düşünüyorum Düşünüyorum diyorum çünkü eve bir geldim tartım bozulmuş tartılamadım daha Sizlerle bir daha ayrı kalmadan hep birlikte dertleşip konuşarak hedeflerimize ulaşmaya devam etmek istiyorum:) Yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım, hoşgeldiniz, hepinizi seviyorum:)))

günaydın kızlar dün canım çıktı sokaklarda çok yoruldum
bir sürü form doldurdum bakalım hayırlısı
ayrıca kot pantalon aldım kendime 28 beden :))))

şöyle bir geçmişi okudum şimdi kahvaltı hazırlıycam işe gidince gelirim
öpüyorum hepinizi koskocaman

gökcem günaydın :))))) tebrikler canım 28 beden kot pantolona giriyorsun ya :)))),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…