Günaydın güzeller , aman aman ne güzel kiloları verenler , vermese de etleri sıkılaşanlar fotoğraflarını koyuyorlar
Harikasınız
Bende koyayım mıııııııı XL hallerimi
Öpüyorum hepinizi , aynen devam...
günaydınlar....sanmıyorum o kdar olmamışsındır.kaçsın şuan ayıptır sorması
Ayıp tabii sorulur mu ulu orta
Hemen yazayım canım , takımdan ayrıldıktan sonra 17 kilo geri aldım75-76 arası gidip geliyorum galiba , yani en son öyle idi .
Haftada 3 kilo aldığım dönem oldu düşün yani , oyyy içim şişti yazarken
17 kilomu canım nasıl başardın bunun sırrı nedir acaba hani hep verenlere nasıl verdin derizya sen bunu nasıl başadın canım benim.üzüldüm ama zor bir savaş tekrar başladı desene..
Ben böyleyim canım , kendimi bildim bileli çok hızlı kilo verir , 2-3 katı geri alırım hemen .
Bir diyetisyenle verdiğimde 1 yıldan fazla koruyabilmiştim onun dışında hep aynı hikaye , başlayacağım yakında çare yok .
Yiyorum tatlım , nasıl dersen , sabah akşam abuk sabuk bir sürü şey yiyorum
Çok beğendim.günaydın canlar
defnecim öncelikle ikinize de geçmiş olsun atlamadan yazayım
menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
çay
ara
5 badem
2 kuru kayısı
öğlen
tonlu sandviç
yarım bardak kola zero
ara
1 bardak süt
akşam
1 kase çorba
1 köfte
az makarna
su 2 lt
spor yok((
İnşallah gönlünce bi işin olur.kızlar benim için dua edin bugün, iş aramaya gidiyorum. yarı zamanlı bakıcam, akşamları ve hafta sonları için. umarım iyi bişey bulurum. Birazdan çıkıcam, hava da kötü(
Hmmm cok hoş olmuşsun.Eki Görüntüle 819312 Eki Görüntüle 819311 dünkü son halim baskülde her ne kadar bir değişiklik yoksada dün çekmek istedim kardeşim için çekmiştim ama sizlerlede paylaşayım dedim.
makinanın tarih ayarı değişik olduğundantarih farklı çıkmış.kızımın doğum günü geç kutlamıştık tarihini değiştirmiştim öyle kalmış.
Hoşgeldin auscum.Günaydın güzeller , aman aman ne güzel kiloları verenler , vermese de etleri sıkılaşanlar fotoğraflarını koyuyorlar
Harikasınız
Bende koyayım mıııııııı XL hallerimi
Öpüyorum hepinizi , aynen devam...
Hemen yazayım canım , takımdan ayrıldıktan sonra 17 kilo geri aldım75-76 arası gidip geliyorum galiba , yani en son öyle idi .
Selam kızcrler
Eğer ızın verırsenız bende kalıp fazla kılo almayı önleyım
Toprak bol şans canım
Ayrıca herkeze tsk ederım
Eve yenı geldık uğrarım yıne
Çok beğendim.
İnşallah gönlünce bi işin olur.
Hmmm cok hoş olmuşsun.
Hoşgeldin auscum.
Neee naptin sen.cabuk geri dön takıma.
teşekkürler canım.seni seviyorum yoldaşım
nedense senden bu cevabı tahmin ediyordum, hadi o zaman başlayalım
canım oldukça iyi menünGünaydın güzellikler sonunda kırdım şeytanın bacağını. Dünkü menümü yazıyım
sabah ılık su 1dilim ekmek 1 dilim peynir
ara 2 kaşık karabugday yogurtlu
öğlen 1 parça tavuk ispanak ve salata ikiside yogurtlu
ara 1 etimek
aksam 1 kepçe çorba 4 kaşık makarna bol salata
ara 1 elma
su 2 lt.
spor 45 dk Leslie
akşam bir köfte daha yiyebiliridn bence ama bu haliylede gayet iyi menüngünaydın canlar
defnecim öncelikle ikinize de geçmiş olsun atlamadan yazayım
menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
çay
ara
5 badem
2 kuru kayısı
öğlen
tonlu sandviç
yarım bardak kola zero
ara
1 bardak süt
akşam
1 kase çorba
1 köfte
az makarna
su 2 lt
spor yok((
geçmiş olsun canım aslında platesi ideal kiloya yakşalınca yapsan şimdilik daha çok kalori harcayabileceğin bir spor yapsan daha iyi olur.çok teşekkürler ..şu an ilaç kullanmadan düşünce gücüyle iyileşmeye çalışıyorum bakalım...sık sık şekersiz bitki çayı içiyorum artık..
spor işini çözemedim hala..
bir iyileşsem pilates cd lerinden almayı düşündüm..
vuuuuuuv gayet fit ve hoş bir hatunsun.Eki Görüntüle 819312 Eki Görüntüle 819311 dünkü son halim baskülde her ne kadar bir değişiklik yoksada dün çekmek istedim kardeşim için çekmiştim ama sizlerlede paylaşayım dedim.
makinanın tarih ayarı değişik olduğundantarih farklı çıkmış.kızımın doğum günü geç kutlamıştık tarihini değiştirmiştim öyle kalmış.
Selam kızcrler
Eğer ızın verırsenız bende kalıp fazla kılo almayı önleyım
Toprak bol şans canım
Ayrıca herkeze tsk ederım
Eve yenı geldık uğrarım yıne
teşekkürler canım ben öyle hissetmiyorum ama daha vereceğim çok kilolarım var bakalım ne zaman didecekler tabi.ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakım öpüldünüz.teşekkürler canım.
canım oldukça iyi menün
akşam bir köfte daha yiyebiliridn bence ama bu haliylede gayet iyi menün
geçmiş olsun canım aslında platesi ideal kiloya yakşalınca yapsan şimdilik daha çok kalori harcayabileceğin bir spor yapsan daha iyi olur.
vuuuuuuv gayet fit ve hoş bir hatunsun.
canım kilo çizelgene baktımda 93 lerden gelmişin harika ve bence bebeğindeki en büyük etken kilo vermendir. gebelikte kilo çok gereksiz birşey en fazla 8 kilo almanı tavsiye ederim. hatta doktorum bana ilk 4 ay diyet yaptırdı 3 kilo verdirmişti. sonrasını sorma sakın ağlarım. 23 kilo aldım. çok pişmanım
teşekkürler canım ben öyle hissetmiyorum ama daha vereceğim çok kilolarım var bakalım ne zaman didecekler tabi.ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakım öpüldünüz.
kızlar menümü yazayım;
sabah;2 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğlen;1 tantuni ekmek arası
akşam; 1 tabak nohut, 3-4 kaşık kısır.
özetle böyle çok kısa oldu farkındayım motivasyonum çok fena bozuk.
Kızlar gündüz yaziyodum tam ameliyata girdim.gecen gün kendime pantolon ve mont aldim pantolon kotondan 29 beden mont lcw den 38 beden kendimi çok iyi hissettim mutlu oldum.motivasyonumu artırdı kendimi iyi hissettim.
gökcem günaydın :))))) tebrikler canım 28 beden kot pantolona giriyorsun ya :)))),günaydın kızlar dün canım çıktı sokaklarda çok yoruldum
bir sürü form doldurdum bakalım hayırlısı
ayrıca kot pantalon aldım kendime 28 beden :))))
şöyle bir geçmişi okudum şimdi kahvaltı hazırlıycam işe gidince gelirim
öpüyorum hepinizi koskocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?