Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo ne güzel yeni arkadaşlar kaynasmisiniz.yarin herkes uğrar tanisirsiniz.
ben gonca takimin yeni kaptaniyim.bu aksam nobetciyim fazla ilgilenemedim yarın gündüz evdeyim inşallah. İyi geceler şimdilik

tanıştığımıza memnun oldum kaptanım bende gülşah

Kocaman bir gunaydin
Haydi bakemmmmm bugun diyet modundayim......en azindan simdilik

günaydınlar

spor ve su güzel ama yemek az gibi geldi 1 bardak süt 1 elma iyi olurdu sanki bu menüye

günaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..

hoşgeldin

Bugun ananasli bir Gun yapacagim, su atma gucu varmis
Eeeee sizde neler var yazin bakiyim su listeleri

bende greyfurtlu bir gün yapıcam

motivasyon çok önemli canım bende 70 e kadar inip takılanlardanım pes edip verdiklerimide geri alıyorum bu sefer inşallah farklı olucak

Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.

geçmiş olsun canım

canım 17 kilo olmasada 10 kilo olur hiç veremekten daha iyi değilmi yada uğraşmaya değmezmi??

haklısın tabi vücuttan 100 gr bile gitse eskisine göre daha zayıfsın ama benim kötü bi huyum var ben de ya hep ya hiç şimdi 17 kiloyu kafaya koydum verene kadar mutluluğu yakalayamam artık kendimi yer bitiririm

gülşahcım merhaba ben de simge :) canım 70de takıldım demişsin ama BMI bayaa yüksek boyun kaç acaba?

Çok tatlısın canım teşekkür ederim
Lisedeyken chacha ve salsa yapardım. Ahh ne günlerdi. Şimdi oynasam yer sarsılıyor

ne demek o senin tatlılığın exmadon boşwer istediği kadar sarsılsın yerler sen tam gaz dewam et salsalara bi kaç aya kalmaz güzel fiziğinle sarsarsın inşallah ortalığı :)

Yeni arkadaslar hos geldiniz zamanla istedigimiz kilolarda oluruz ins

hoşbulduk inşallah hep birlikte

4 lt su maşallah

Bu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor

ah ah bende çay bağımlısıyım kaçak çay hemde bir bardağa 4 şeker atıyorum aslında bugün tek şekere düşürdüm içtiğim bi çay o da zevk vermio ama napalım tek şekerle idare edicem

takımımıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler.canlarım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.bayramda diyet miyet kalmadı anneciğim 3 yılın acısını çıkardı ne varsa yaptı yedirdi zorla resmen.bende yedim ilk defa diyet düşünmeden yedim içtim.daha tartılmadım ama kilo aldım gibime geliyor.inşallah çok almamışımdırç.:18::18:artık olan oldu yola devam.otobüs bulamadığım için dün geldim ama bir dünya olay yaşadım.sağsalim geldimya şükürler olsun.sizlerinde inşallah bayramları güzel geçmiştir henüz geçmişi okuyamadım ama ilk fırsatta tüm geçmişi okuyacağım.

hosbulduk canım insallah kısa zamanda bayramdaki acıgını kapatırsın

ah ah bende çay bağımlısıyım kaçak çay hemde bir bardağa 4 şeker atıyorum aslında bugün tek şekere düşürdüm içtiğim bi çay o da zevk vermio ama napalım tek şekerle idare edicem
canım benim 1 küp şekerde yada çay kaşığı şekerde 21 cal.var günde aldığın caloriyi sen hesapla bende 1 kaşık atıyordum ama uzun zamandır şekersiz içiyorum.ne kadar azaltırsan o senin için kardır

biraz daha düzenli yersen olur.
Biraz fazla karbonhidratli olmus gibi
Canim miktar olarak kustanda Az. Yemeye basladin. Metobolzmani kusturup kilonda takili kalacaksin tatlim ya
az dimi ama bayramda çok yidim yaaa
Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.
günaydın geçmiş olsun
güzell maşallah su fazla bence su zehirlenmesi olabiliyor bazen.
güzel menü ama spor yok (
hey maşallah su az olmuş 2 ye çıkar suyu bence.

oh ne güzel bende sen gibi annem yaptı ben yedim neyse haftaya kadar toparlarız.

kusura bakmayın kızlar çarşıda işlerim vardı tahminimden uzun sürdü.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır
.

Son düzenleme:
***4. TAKIM 330.ETAP***BİRİNCİSİ

topraks : (65,3/64,8/0,5/%0,77 ) mezun olmak istiyor
gogo2405: (68,3/68,3/0/) kilosu sabit
cimcimesude: (64,0/63,0/1,0/%1,56)
defne2222 : (66,5/64,4 /2,1 /%3,16 )
sponge_bop : (68,0/67,0/1,0/1,47)

4. Takım Ortalaması % 1,39

evvveeeetttt son durum bu şekildeymiş.topraksım gökçem berili hemen listeye yazabilirmiyiz yazarsak isminin yanına ne not yazıcaz ???

hoşbulduk canım 10 dakika bisiklette tempolu koşuda anca 25 kalori yakılıyo off haklısın hiç atmamaya çalışıcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…