Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaaa biz o hafta birincimi olduk.
inşallah canım..

ben birazdan çıkıcam kızımı almaya gidicem okula akşam görüşürüz kızlar

bilgilendirme icin tesekkürler ama kilo yüzdemizi nasıl hesaplayacagız? Bir de yazdıgımız toplam mesaj sayısını nasıl bulacagız?

bilgilendirme icin tesekkürler ama kilo yüzdemizi nasıl hesaplayacagız? Bir de yazdıgımız toplam mesaj sayısını nasıl bulacagız?

Kilo hesaplamayı yazarım bi ara kaç mesaj yazdigina profilinde yazdığım cevaplar diye bi bölüm var ordan sayabilirsin.

Greyfurt duymamistim eksi Birsey yiyememde Ben Ananas yiyom
ah ah bende çay bağımlısıyım kaçak çay hemde bir bardağa 4 şeker atıyorum aslında bugün tek şekere düşürdüm içtiğim bi çay o da zevk vermio ama napalım tek şekerle idare edicem
Ben sekersiz iciyom ama aciktikca kahveye saldiriyom

selaaaaaaammmmm

kızlar bugün kaçamak yaptım gelemedim kızmadınız di miiiii

şimdi geçmişe bakıcam

amaaannn kızlar çok heyecanlandım
şenlenmişisiz yazmadan geçmişe gidemeyeceğim yani o kadar sevindim

yeni fıstıklar hoşgeldiniz, tanışıcaz yavaş yavaş gerçi ben mezunum ama kurtulamadı bu takım benden

şimdi geçmişe uçuyoruuuuummmmmmm

hoşbulduk canım öncelikle tebrik ederim verdigin kilo gercekten cok güzel ne kadar sürede verdin? Başarmış biri olarak sana soruyum sence ben 4 ayda 17 kilo verebilir miyim (hiç bir saglık problemim yok) ?

Ggocum bende sayardim sorun degil
Topris hanim kacamak yapma benim gibi olursun yawwww
Bu Ananas bir halta yaramadi dusta tartildim Yok gitmemis bir gr,
Ustelikte kanamam artti, acliktan basim agriyor, ananastan tiksindim, asitinden dilimden ucu aciyor
Dokunmayin leynnnnnn agliyacam

senden kurtulmak isteyenmi var bebeğim.

canım boşver ananası falan 3-4 dal maydanoz kaynat cezvede ılık iç bi bardak.sabaha kalmaz ödem falan içerken limonda sıkabilirsin.

OFFF HATUNLAR KAÇ SAAT OLDU CEVAPLAYANA KADAR CANIM ÇIKTIIII :))))

geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun

Yapacağız yapacağız hepicini yapacağız
Sen gör ben viktorya melekleri gibi olurken, uzaktan bakacaksın bana öyle tost yiyerek
ben de bu meleklerden olabilir miyim seninle birlikte lütfeennnn :))

Viktoryanın meleklerine benden selam söyle , 32 beden olsa lar bir aus edemez onlar

Bu arada sen 10 ver ben 10 alayım derken ortada buluşacağız bu gidişle seninle .
yürü be arkadaşım kim tutar seni be yaw

Edemezler tabi
Babam moskovaya geldiğinde alışveriş merkezine gitmiştik ilk söylediği şey ne biliyor musun?
'Burada hiç sırık eksikliği yoktur'
ha haaa bu çok iyiydi

hoşgeldin İzmir güzeli, ummam ben eminim hep beraber çıtır olmayaaaaaaaaa

topraks da gelemedi ((

çook geçmiş olsun gülüm, çocukların hastalığı çok zor

teşekkür ederim valla kendime bakmaya vakit yok..bir oğlan bir kız hasta..
bugün işten yürüdüm hızlı hızlı ama nasıl vercem bu kiloları bilmiyom valla..

vercen sen merak etme, acele yok yavaş yavaş, sabırlı ol güzelim

sabah ne güzel başlamıştım..form çayı bile içmiştim ama öğleden sonra çok acıkıyorum kendimi engelleyemiyorum...
ne pişirsem bilemiyorum..kendime sebze çocuklara başka şeyler ...

illa ki diyet yemeği olarak şartlama kendini biz çok kalablığız o yüzden böyle tercihlerim olamadı. ne piştiyse ondan az az yedim canım

seni seviyorum arkadişiiiiiiimmmmmm

arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)

hoşgeldin canımcım, hadi zayıflayalıııııımmmm ve tabi sonra koruyalım :))

çok teşekkürler kurallarla birlikte ufak bi bilgilendirme de yapabilirseniz çok sevinirim çünkü sitede çok yeniyim ve çok yalnızım :)

canım yanlız değilsin artıkın :) aklına gelen olursa sor

menü fena değil, zaten mümkün olduğunca zaten hali hazırdaki tarzımızda küçük değişikliklerle zayıflamak, spor çok önemli bir de kahvaltıda ekmek yemedin mi acep :))

Ooo ne güzel yeni arkadaşlar kaynasmisiniz.yarin herkes uğrar tanisirsiniz.
ben gonca takimin yeni kaptaniyim.bu aksam nobetciyim fazla ilgilenemedim yarın gündüz evdeyim inşallah. İyi geceler şimdilik

canııımmmm, bende yoktum zaten ne dolmuş sayfalar Maşallah

Kocaman bir gunaydin
Haydi bakemmmmm bugun diyet modundayim......en azindan simdilik
:)) umarım bu mod devam etmiştir yavruuuuu

menü güzel de canım az mı yiyosun sen:) biraz salata falan eklesen acaba nasıl olur?

günaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnn

canısı seni zeynoşa havale edelim ama onun kadar spor yapabilecek misin bakalım?? eğer yaparım dersen özel istekle çağırırız kendisini

Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.
geçmiş olsun canım, benim cevabımı ertesi sabaha kabul et bari :))))
günaydııııııınnnnnnn

güzellll ben de çok severim nesfit

güzel bir de spor konduraymışsın süper olurmuş yani :))

ahhhh ah o suçlu yemekler yok muuu :))) hep onların yüzünden katılıyorum sana ne dolaşıp duruyolar elimizin altında yaa

benim de aklıma turşu takılıyodu çünkü çok seviyorum ama uyarınıza dikkat etcem teşekkürler
evet turşuya dikkat, çok canın isterse tadımlık ye bence

Bu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor
evet şeker ve süt yoksa sorun yok sınırsız ama sağlıklı değiiillll

yaşasın bn de kahve bağımlısıyım bn bazen kendime şekersiz sütlü türk kahvesi yapıyorum bunu ara öğün olarak tüketiyorum
bu ara ben de sardım türk kahvesine ama hiç sütlü denemedim

fazlası zarar diyolar ama kilo vermede etkisi olduğu kesin

hımmm karın yağları benim şimdiki derdim ((

Herzaman öyle yemiyorum canım. Dengem kızıma bağlı değişebiliyor malesef.

Evet canım parmaktan ölçüyorum günde en az 8 defa.
Canımmm benimm Allah kolaylık versin, kıyamam ben ona

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

senden kurtulmak isteyenmi var bebeğim.

canım boşver ananası falan 3-4 dal maydanoz kaynat cezvede ılık iç bi bardak.sabaha kalmaz ödem falan içerken limonda sıkabilirsin.
canımsııınnn yoldaşım benim :))

canım benim yeme kaçamağı değil gezme kaçamağı yaptım ha haaa :)))

hoşbulduk canım öncelikle tebrik ederim verdigin kilo gercekten cok güzel ne kadar sürede verdin? Başarmış biri olarak sana soruyum sence ben 4 ayda 17 kilo verebilir miyim (hiç bir saglık problemim yok) ?
teşekkür ederim canım, ben uzun zamana yaydım çünkü kısa süreli sıkı diyetler bana göre değil ben yemek yemeyi seviyorum, o yüzden minik minik kendimi kasmadan gittim bir yılı geçti 28 kilo verdim. Ama yoğun spor ve iyi bir beslenmeyle verebilirsin, daha önce yazmıştım zeynoşa müracaat :))

paylaşım alanına bakıyodum burasıda açık kalmış bu arada herkes gitmiş..

canım önce ilgin için seni hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum. Herkese cevap vermeye çalışmışsın:) zeynep kim henüz tanışmadım bi aracılık yapıp bizi tanıştırır mısın

canım önce ilgin için seni hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum. Herkese cevap vermeye çalışmışsın:) zeynep kim henüz tanışmadım bi aracılık yapıp bizi tanıştırır mısın

tabiii ben hemen kendisine haber uçururum ama çok sıkıdır diyet konusunda bak eminmisin

tabiii ben hemen kendisine haber uçururum ama çok sıkıdır diyet konusunda bak eminmisin

eminim x 100

hatta son kararım çünkü kafaya taktım ben bu işi eğer şimdi yapamazsam bi daha asla yapamam benim için ya hep ya hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…