aaaaa biz o hafta birincimi olduk.***4. TAKIM 330.ETAP***BİRİNCİSİ
topraks : (65,3/64,8/0,5/%0,77 ) mezun olmak istiyor
gogo2405: (68,3/68,3/0/) kilosu sabit
cimcimesude: (64,0/63,0/1,0/%1,56)
defne2222 : (66,5/64,4 /2,1 /%3,16 )
sponge_bop : (68,0/67,0/1,0/1,47)
4. Takım Ortalaması % 1,39
evvveeeetttt son durum bu şekildeymiş.topraksım gökçem berili hemen listeye yazabilirmiyiz yazarsak isminin yanına ne not yazıcaz ???
inşallah canım..biraz daha düzenli yersen olur.
az dimi ama bayramda çok yidim yaaa
günaydın geçmiş olsun
güzell maşallah su fazla bence su zehirlenmesi olabiliyor bazen.
güzel menü ama spor yok(
hey maşallah su az olmuş 2 ye çıkar suyu bence.
oh ne güzel bende sen gibi annem yaptı ben yedim neyse haftaya kadar toparlarız.
kusura bakmayın kızlar çarşıda işlerim vardı tahminimden uzun sürdü.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
bilgilendirme icin tesekkürler ama kilo yüzdemizi nasıl hesaplayacagız? Bir de yazdıgımız toplam mesaj sayısını nasıl bulacagız?
Greyfurt duymamistim eksi Birsey yiyememde Ben Ananas yiyomtanıştığımıza memnun oldum kaptanım bende gülşah
günaydınlar
spor ve su güzel ama yemek az gibi geldi 1 bardak süt 1 elma iyi olurdu sanki bu menüye
hoşgeldin
bende greyfurtlu bir gün yapıcam
motivasyon çok önemli canım bende 70 e kadar inip takılanlardanım pes edip verdiklerimide geri alıyorum bu sefer inşallah farklı olucak
geçmiş olsun canım
Ben sekersiz iciyom ama aciktikca kahveye saldiriyomah ah bende çay bağımlısıyım kaçak çay hemdebir bardağa 4 şeker atıyorum aslında bugün tek şekere düşürdüm içtiğim bi çay o da zevk vermio ama napalım tek şekerle idare edicem
Ne Is yapiyorsuncanım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek.
sabah evden çıkmam 8 akşam eve girmem gece 00.00-01.00 arası bazende seyehat halinle oluyorum 3-4 gün zamanım hep yolda geçiyo yolda inanılmaz acıktırıyor kebapçıya giriyorum ve salata söylüyorumişten erken çıkamadığım için bende posta koydum bana günde 1.5 saat izin vericeksiniz spora yazılıcam diye o akşam yemeklerini burdan kapatırım diye düşünüyorum :44:
Yazdiysanda kacirdim sanirim
Eminmisin kuzucugummmmmmmm***4. TAKIM 330.ETAP***BİRİNCİSİ
evvveeeetttt son durum bu şekildeymiş.topraksım gökçem berili hemen listeye yazabilirmiyiz yazarsak isminin yanına ne not yazıcaz ???
Aslinda haftalik bir spor saati zorunlu tutsak Gun gunde bir arkadas Not alsa cumaya Gelse cezalarKilo hesaplamayı yazarım bi ara kaç mesaj yazdigina profilinde yazdığım cevaplar diye bi bölüm var ordan sayabilirsin.
Mesaj icinde bir plan yapsak her hafta birimiz saysak
Cezalar gunler istiyorum kaptan hanim duyyyyyy
70 gune 10 Kilo fazla var 6-7 versem gobek atarim gercide
Greyfurt duymamistim eksi Birsey yiyememde Ben Ananas yiyom
Ben sekersiz iciyom ama aciktikca kahveye saldiriyom
Ne Is yapiyorsun
Yazdiysanda kacirdim sanirim
Eminmisin kuzucugummmmmmmm
Aslinda haftalik bir spor saati zorunlu tutsak Gun gunde bir arkadas Not alsa cumaya Gelse cezalar
Mesaj icinde bir plan yapsak her hafta birimiz saysak
Cezalar gunler istiyorum kaptan hanim duyyyyyy
70 gune 10 Kilo fazla var 6-7 versem gobek atarim gercide
Seni takıma almak konusunda eminim tabikidee
spor konusunda zorunluluk olmaz sanırım ama haftalık not tutabiliriz.daha once denemistik.msj sayısı iyi olur bu hafta ben evdeyim sayarim sporları da yazarım. Sonrasına sıralama yapabiliriz.
ama demokratik olsun herkes fikrini yazarsa iyi olur.
amaaannn kızlar çok heyecanlandım
şenlenmişisiz yazmadan geçmişe gidemeyeceğim yani o kadar sevindim
yeni fıstıklar hoşgeldiniz, tanışıcaz yavaş yavaş gerçi ben mezunum ama kurtulamadı bu takım benden
şimdi geçmişe uçuyoruuuuummmmmmm
senden kurtulmak isteyenmi var bebeğim.amaaannn kızlar çok heyecanlandım
şenlenmişisiz yazmadan geçmişe gidemeyeceğim yani o kadar sevindim
yeni fıstıklar hoşgeldiniz, tanışıcaz yavaş yavaş gerçi ben mezunum ama kurtulamadı bu takım benden
şimdi geçmişe uçuyoruuuuummmmmmm
Ggocum bende sayardim sorun degil
Topris hanim kacamak yapma benim gibi olursun yawwww
Bu Ananas bir halta yaramadi dusta tartildim Yok gitmemis bir gr,
Ustelikte kanamam artti, acliktan basim agriyor, ananastan tiksindim, asitinden dilimden ucu aciyor
Dokunmayin leynnnnnn agliyacam
geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsunEmzirmiyorum canım ama benim bebiş şeker hastası gecede şeker kontrolu yapıyorum bazen düşük yada yüksek olduğunda müdahale etmem gerekiyor buda zaman alıyor. Öyle zamanlarda da ölü gibi oluyorum bütün gün.
Allahtan dün eşim evdeydi. Bu gün dinç kalktım.
ben de bu meleklerden olabilir miyim seninle birlikte lütfeennnn :))Yapacağız yapacağız hepicini yapacağız
Sen gör ben viktorya melekleri gibi olurken, uzaktan bakacaksın bana öyle tost yiyerek
yürü be arkadaşım kim tutar seni be yaw
Viktoryanın meleklerine benden selam söyle , 32 beden olsa lar bir aus edemez onlar
Bu arada sen 10 ver ben 10 alayım derken ortada buluşacağız bu gidişle seninle .
ha haaa bu çok iyiydiEdemezler tabi
Babam moskovaya geldiğinde alışveriş merkezine gitmiştik ilk söylediği şey ne biliyor musun?
'Burada hiç sırık eksikliği yoktur'
hoşgeldin İzmir güzeli, ummam ben eminim hep beraber çıtır olmayaaaaaaaaaarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldımkısaca kendimden bahsedeyim izmirliyim 27 yaş 85 kilo ve bekarım salona ve kavitasyona yazıldım. yaptığım belli bir diyet yok dikkat ediyorum sadece. umarım hep beraber iyi bir dayanışma ile sağlıklı kilo veririz
Hoşgeldin canım takımımıza.takım kurallarımız var ama ben bu akşam evde değilim yarın eve gidince paylaşırım yada topraks gelirse paylasir 2 hafta deneme süresi var.hergun bi gün onceki menumuzu yaptigimiz sporu ve ictogimiz su miktarini paylasiyoruz.
çook geçmiş olsun gülüm, çocukların hastalığı çok zormerhaba kızlar
bende bugün malesef yazamadım buraya..gece kızım ateşlendi..sabah doktora götürdüm ..ordan eve geldim ..yarım saat sonra kreşe verdim okula gittim akşam çıktık hadi yemeğe yok iğne yaptırmaya derken bu saat oldu..
teşekkür ederim valla kendime bakmaya vakit yok..bir oğlan bir kız hasta..
bugün işten yürüdüm hızlı hızlı ama nasıl vercem bu kiloları bilmiyom valla..
sabah ne güzel başlamıştım..form çayı bile içmiştim ama öğleden sonra çok acıkıyorum kendimi engelleyemiyorum...
ne pişirsem bilemiyorum..kendime sebze çocuklara başka şeyler ...
seni seviyorum arkadişiiiiiiimmmmmmBende cozutanlarin kralcesiyim yine bugun
Ama bugun son yarin yeni bir gun, degisim baslamali.
Esimde evde belki elifle biraz yururuz bile suan Ödem icin Birsey yapamazmisim.hasan iki hafta bekle diyor.
Toprak ve Gogo cok tesekkurler hersey ama hersey icin.
arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum fakat sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz sizinle zayıflamak istiyorum düzenli paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın :)
çok teşekkürler kurallarla birlikte ufak bi bilgilendirme de yapabilirseniz çok sevinirim çünkü sitede çok yeniyim ve çok yalnızım :)
sabahları iş yoğunluğundan dolayı ne yedim ne yaptım yazmaya fırsatım olmucak o yüzden ben şimdiden sizlerle paylaşayım
sabah
1 dilim ballı ekmek
1 bardak çay
öğlen
5 çatal kıymalı biberli yemek
2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
ara
küçük bir parça çikolata
akşam
kahvaltı tarzı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı pekmez
3 çatal yumurta
çay
ara
1 bardak light süt
1 elma
1.5 litre su ve gün içerisinde 10 bardak kadar çay
biliyorum düzenli bir menü değil ama önüme ne gelirse gibi bir durum oluyor yemek saatlerimiki seçeneğim var ya yicem yada atıştırıcam bende yememeyi seçiyorum atıştırmalık tarzı besleniyorum. spor yok adet dönemi yüzünden perşembe günü başlıcam. yarın görüşürüz arkadaşlar.
Ooo ne güzel yeni arkadaşlar kaynasmisiniz.yarin herkes uğrar tanisirsiniz.
ben gonca takimin yeni kaptaniyim.bu aksam nobetciyim fazla ilgilenemedim yarın gündüz evdeyim inşallah. İyi geceler şimdilik
:)) umarım bu mod devam etmiştir yavruuuuuKocaman bir gunaydin
Haydi bakemmmmm bugun diyet modundayim......en azindan simdilik
menü güzel de canım az mı yiyosun sen:) biraz salata falan eklesen acaba nasıl olur?Günaydın hanımlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek 1 lokma reçel
ara 3 kuru kayısı
öğlen tavuk sote az pilav cacik
ara yarım avuç kuru üzüm
aksak 2 dilim ekmek 2 kaşık barbunya salata
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnngünaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..
ben de simge memnun oldum. Ufacık kendimden bahsediyim. 23 yaşındayım Ankara'da üniversite okuyorum. Okulum bir sene uzadı ama sadece ikinci dönemden dersim var. o yüzden birinci dönem memleketteyim. Bütün arkadaşlarım ve erkek arkadaşım Ankara'dalar ve ben 4 ay sonra görcem hepsini. istiyorum ki yıllardır benimle olan kilolarımdan bu 4 ayda kurtulayım ve Ankara'ya gittiğimde herkesi şaşırtayım. Yaklaşık 6 haftadır diyetteyim 4-5 kilo verdim fakat son bir haftadır kilom 74.9-75.3 arası gidip gelmeye başladı ve bu da benim motivasyonumu düşürdü. Ben de burdaki arkadaşların başarı hikayelerini okudum ve ihtiyacım olan şeyin bu sitede olduğunu düşündüm bu yüzden aranızdayım. Umarım birbirimize faydalı oluruz ve hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan..
geçmiş olsun canım, benim cevabımı ertesi sabaha kabul et bari :))))Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.
güzellll ben de çok severim nesfitbu arada ben de dünkü yediklerimi yazayım
sabah:
beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
iki dilim kepek ekmek
domates
salatalık
Öğlen:
bir kase nesfit
Ara öğün:
1 salatalık
1 mandalina
Akşam:
1 tabak haşlama et
turşu
Ara öğün:
1 elma
4 lt su
spor yapmadım çünkü dün yaklaşık 2-3 saat çarşıdaki işlerimi halletmek için koşturdum
güzel bir de spor konduraymışsın süper olurmuş yani :))arakadaşlar unutmadan menümü paylaşayım eçmişe devam edeceğim
sabah;
2 dilim kepek ekmekli kaşarlı yağsız tost
ara;5 fınıdk
öğlen;
avuçiçi kadar pide
1 tabak sebzeli etli yemek
1 ayran
az salata
akşam;
1 kase sebzeli çorba
2-3 lokma ciğer
spor yok
su;3 litre ve 1 litre bitki çayı
ahhhh ah o suçlu yemekler yok muuu :))) hep onların yüzünden katılıyorum sana ne dolaşıp duruyolar elimizin altında yaaMenüme geçeyim
Önceki günün iştahsızlığını bu güne pek yansımadı
Kahvaltıdan önce 1 bardak kahve. Normal kahvem bittiği için hazır şu 3 arada bir olanından tükettim.
Sabah:
1 yumurta
3 tane milföy böreklerinden peynirli
Öğlen:
1 porsyon sebze yemeği.
Patatesli olduğu için ekmek tüketmedim.
1 bardak ayran.
yeşil salata
Ara:
meyve ve süt (yarım bardak)
Akşam:
Ton balıklı ve kıtır ekmekli bol yeşillikli kocaman bir salata
Gece bir ara nasıl olmuş bliyorum iki kaşık kavurma atmışım ağzıma bir parça köy ekmeyiyle benim şuçum yok, suç kavurmada. Ne işi vardı gece gece orda hayret bişi
Su: Yarım litre. (Yavaş yavaş 1 litreye çıkaracağım söz)
Spor: 20 dakika aerobik.
evet turşuya dikkat, çok canın isterse tadımlık ye bencebenim de aklıma turşu takılıyodu çünkü çok seviyorum ama uyarınıza dikkat etcem teşekkürler
evet şeker ve süt yoksa sorun yok sınırsız ama sağlıklı değiiillllBu arada
Ben kahve bagimlisiyim Gun icinde ictigim kahveleri caylari yazmiyorum hele ara yerine hic koymuyorum
Sekersiz ve kremasiz oldugu surece yazmakta bana anlamsiz geliyor
bu ara ben de sardım türk kahvesine ama hiç sütlü denemedimyaşasın bn de kahve bağımlısıyımbn bazen kendime şekersiz sütlü türk kahvesi yapıyorum bunu ara öğün olarak tüketiyorum
fazlası zarar diyolar ama kilo vermede etkisi olduğu kesinGüzel bir menün var. 4 litre suyu nasıl içiyorsun ya ben dün yarım litreyi zor içtim. Bir şekilde alışmam lazım su içme işine:44:
ben de su içmeyi çok unutuyorum özellikle kış aylarında ama kendimi şartlandırdım yanımda hep 1.5 litrelik şişemle dolaşıyorum ve günde 3 tane bu şişeden su bitiriyorum yani günlük 4.5 - 5 litreyi buluyorum ama herşey gibi suyun da fazlası zarar mı acaba?
hımmm karın yağları benim şimdiki derdimAyaklarim bile tombidik oldu
Zaten adet kanamadindan az gibi bir kanama var ama Sabah beri bir sizi oluyor ilacimi yeni aldim bir kac saate gecmezse öküz modunda yeme seklime gecis yaparim gine.
Aksam yemeyi erken biraktiginizda ozellikle Karin yaglarinda cok fark ediyor. Tecrubeyle sabitlendi
Canımmm benimm Allah kolaylık versin, kıyamam ben onaHerzaman öyle yemiyorum canım. Dengem kızıma bağlı değişebiliyor malesef.
Evet canım parmaktan ölçüyorum günde en az 8 defa.
boşa kürek çekmek yok zaten burada yeme sistemin değişmeli ki kalıcı olsun canım. o üzden 17 olmaz 10 o da olmazsa 5 olsun ama olsun, merak etme sabret ve zayıflagel canım burası güzel bir yer. otokontrolü çok iyi sağlıyorsun.
canım inşallah istediğin sürprizi yaparsın.
teşekkürler sponge_bop sizce 4 ayda 17 kilo hayal mi boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü çocukluğumdan beri hep kilolu olduğum için incecik olabileceğim günler bana çok uzak geliyor
sodaaa arada onu da içeyim bari :)Evet canım fazlası böbrekleri yoruyor. Normali 3 litre yada 2 litre su 1 bardak soda diye biliyorum:26:
süpeeeeeeeeerrrrrrrrrr, hadi oynayalım kızlaaaaarrrrrrMaitre Gims - Bella [Paroles] [ Son officiel] - YouTube
kızlar bu şarkı hepinize gelsin spora başlamak için bizi kıpır kıpır edecek bi şarkı
sarsılsın gülüm oyna sen yakışıııııııırrrrrrÇok tatlısın canım teşekkür ederim
Lisedeyken chacha ve salsa yapardım. Ahh ne günlerdi. Şimdi oynasam yer sarsılıyor
çıtır olana kadar pes etmek yooooooookkkkkkkkkkktanıştığımıza memnun oldum kaptanım bende gülşah
günaydınlar
spor ve su güzel ama yemek az gibi geldi 1 bardak süt 1 elma iyi olurdu sanki bu menüye
hoşgeldin
bende greyfurtlu bir gün yapıcam
motivasyon çok önemli canım bende 70 e kadar inip takılanlardanım pes edip verdiklerimide geri alıyorum bu sefer inşallah farklı olucak
geçmiş olsun canım
alarm fikri süpermiş bayıldımDengesiz bir menün olmuş canım. Bu günlük mü böyleydi yoksa hep mi böyle?
malesefki hep böyle ve ayakta arabada kenarda köşede beslenmek zorunda kalıyorum. bazı günler aaa ben bugün yemek yemedim ya diyorum. işyerim yüzünden. 3 sene önce doktora gitmiştim kabızlık şikayeti ile beslenemediğimden metabolizma yavaşlaması varmış. şuanda telefona kaydettim elma ye yemek yee diye alarm çalıyor
ben tatlandırıcı kullanıyorum canım denedin mi?ah ah bende çay bağımlısıyım kaçak çay hemdebir bardağa 4 şeker atıyorum aslında bugün tek şekere düşürdüm içtiğim bi çay o da zevk vermio ama napalım tek şekerle idare edicem
ne iş yapıyorsun gülüm sen, düzensiz sanırım çalışma saatlerin ama spor akıllıca bir çözümcanım ben zun süredir diyetteyim diyetisyenim bana hep akşam yemeğinden sonra bişeyler verdi. ama sana tavsiyem onları yeme akşam saat 8 den sonra ağzına lokma koysan yağa dönüşüyor. şimdiki taktiğim bu akşam az yemek.
sabah evden çıkmam 8 akşam eve girmem gece 00.00-01.00 arası bazende seyehat halinle oluyorum 3-4 gün zamanım hep yolda geçiyo yolda inanılmaz acıktırıyor kebapçıya giriyorum ve salata söylüyorumişten erken çıkamadığım için bende posta koydum bana günde 1.5 saat izin vericeksiniz spora yazılıcam diye o akşam yemeklerini burdan kapatırım diye düşünüyorum :44:
eveeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttthedefimiz aynı canım 58 kilo ben 85 kiloyum bide lütfen amayaza kadar fitiz
ah bu anneler ama bu sfer ben tuzaklara düşmedim, amerikan salata hariçtakımımıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler.canlarım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.bayramda diyet miyet kalmadı anneciğim 3 yılın acısını çıkardı ne varsa yaptı yedirdi zorla resmen.bende yedim ilk defa diyet düşünmeden yedim içtim.daha tartılmadım ama kilo aldım gibime geliyor.inşallah çok almamışımdırç.:18::18:artık olan oldu yola devam.otobüs bulamadığım için dün geldim ama bir dünya olay yaşadım.sağsalim geldimya şükürler olsun. sizlerinde inşallah bayramları güzel geçmiştir henüz geçmişi okuyamadım ama ilk fırsatta tüm geçmişi okuyacağım.
evet 2 küp şeker 1 dilim ekmek diyolardı yanlış hatırlamıyosamcanım benim 1 küp şekerde yada çay kaşığı şekerde 21 cal.var günde aldığın caloriyi sen hesapla bende 1 kaşık atıyordum ama uzun zamandır şekersiz içiyorum.ne kadar azaltırsan o senin için kardır
perşembe akşamı son halini düzenleriz aşkom***4. TAKIM 330.ETAP***BİRİNCİSİ
canımsııınnn yoldaşım benim :))senden kurtulmak isteyenmi var bebeğim.
canım boşver ananası falan 3-4 dal maydanoz kaynat cezvede ılık iç bi bardak.sabaha kalmaz ödem falan içerken limonda sıkabilirsin.
canım benim yeme kaçamağı değil gezme kaçamağı yaptım ha haaa :)))Ggocum bende sayardim sorun degil
Topris hanim kacamak yapma benim gibi olursun yawwww
Bu Ananas bir halta yaramadi dusta tartildim Yok gitmemis bir gr,
Ustelikte kanamam artti, acliktan basim agriyor, ananastan tiksindim, asitinden dilimden ucu aciyor
Dokunmayin leynnnnnn agliyacam
teşekkür ederim canım, ben uzun zamana yaydım çünkü kısa süreli sıkı diyetler bana göre değil ben yemek yemeyi seviyorum, o yüzden minik minik kendimi kasmadan gittim bir yılı geçti 28 kilo verdim. Ama yoğun spor ve iyi bir beslenmeyle verebilirsin, daha önce yazmıştım zeynoşa müracaat :))hoşbulduk canım öncelikle tebrik ederim verdigin kilo gercekten cok güzel ne kadar sürede verdin? Başarmış biri olarak sana soruyum sence ben 4 ayda 17 kilo verebilir miyim (hiç bir saglık problemim yok) ?
paylaşım alanına bakıyodum burasıda açık kalmış bu arada herkes gitmiş..
canımsııınnn yoldaşım benim :))
canım benim yeme kaçamağı değil gezme kaçamağı yaptım ha haaa :)))
teşekkür ederim canım, ben uzun zamana yaydım çünkü kısa süreli sıkı diyetler bana göre değil ben yemek yemeyi seviyorum, o yüzden minik minik kendimi kasmadan gittim bir yılı geçti 28 kilo verdim. Ama yoğun spor ve iyi bir beslenmeyle verebilirsin, daha önce yazmıştım zeynoşa müracaat :))
canım önce ilgin için seni hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum.Herkese cevap vermeye çalışmışsın:) zeynep kim henüz tanışmadım bi aracılık yapıp bizi tanıştırır mısın
tabiii ben hemen kendisine haber uçururum ama çok sıkıdır diyet konusunda bak eminmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?