Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet menüme geçeyim

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
Biraz göbek marul (bayılırımda kendilerine)
1 dilim ekmek.
Bitki çayı

Ara:
2 adet form büskivisi
Bitki çayı

Öğlen:

1 tabak sebze yemeği
İçinde patatesi havucu bezelyesi olduğu için ekmek tüketmedim.

Ara:
Salatalıklı yoğurt 1 kase

Akşam:

1 kase çorba
1 porsyon bulgur
bir avuç içi kadarda et

Gece: Süt

Su: 1 litreyi geçmiştir çaylarla birlikte
Spor: 20 dakika aerobik 15 dakika kardio

Günaydın şekerler

Oh oh sohbetler koyulaşmış , geçmişe baksam gömülürüm şimdi ama şu exmadon hanım ne yemiş ne içmiş özellikle arayıp bulmam lazım :82:

Yeni gelen tüm arkadaşlara kocaaaaaaaman hoş geldiniz diyorum . Löp löp etleriniz , sıkı sıkı kaslar olsun efendim

Aferin evladım , iyi gidiyorsun Öğlen biraz az olmuş , yemekle beraber yoğurt ve peynirli bir salata yiyebilirdin .

Bu cumaya kadar 1,5 kilo sözün var unutma sakın .Fazlası olursa başımın üzerinde yeri var

Son düzenleme:
Gogocum mesajin icin sagol Canim
Dediklerinde haklisin ama karnima baknca Canim sikiliyr.bugun ilk DEFA disari cikacam insallah
Biraz yurumek istiyorum.

Yanlis anlama ama
Corba
Bulgur
Bezelye
Parates
Havus hepsi kh olmamis
Su Az.
Hareket yetersiz.

ben biraz spor yapcam nikim açık kalsın.
Haydi beeeeee Kim tutar seni bir iki, bir iki

merhaba yeni gelenlerden biri de benim hoşbulduk gökçe sizi bana önerdi muhakkak kilo vermem gerekiyo 17 kilo fazlalığım var 3,5-4 ay gibi bi sürem var çalışmıyorum tüm gün evdeyim önerilerinizi dört gözle bekliyorum

menü çok güzel ablacım da o kadar sporu nasıl yapıyorsun :) Maaşallah

menü güzel de ara öğünler nerde???

sayın kaptanım öğleyle akşam yer değiştirse dah güzel olmaz mıydı

günaydın hanımlar :)))

geçmişe bakıcam şimdi biraz işlerim var sabah tartıldım 64,3 çıktım ha haaaa :))))

çok abartı yemiyorum ama spor yapmam şart daha iyi sıkılaşmak için

maaşallah tatlım yaa ne güzel ben 75te takıldım iki haftadır kafayı yiycem yaaa

hmm beğendim güzel olmuş:))

ayyy çok teşekkür ederim hergün nerdeyse böle çok dikkatli yiyorum başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım koskoca bayram boyunca ağzıma baklava börek sürmedim hatta evde annemin yaptığı mis gibi baklavanın tadına dahi bakmadım ama iki haftadır 75te takıldım

Sağol exmadon'cuğum

Güzel bi menü ama suyu biraz arttırsan mı ne

sağol tatlım benzetmene bayıldım

tebrikler canım arada takılma dönemleri oluyo umutsuzluğa kapılma.bende 1 aydır 68 de takılıym..

Yanlis anlama ama
Corba
Bulgur
Bezelye
Parates
Havus hepsi kh olmamis
Su Az.
Hareket yetersiz.

Haydi beeeeee Kim tutar seni bir iki, bir iki

Ana öğünlerde karbonhidrat almamız gerekiyor canım.
Sadece miktarını ayarlamak gerekiyor.
Bebeğim şeker hastası biliyorsun dengeli beslemek bu şekilde olur demişti diyetisyenimiz.

Aferin evladım , iyi gidiyorsun Öğlen biraz az olmuş , yemekle beraber yoğurt ve peynirli bir salata yiyebilirdin .

Bu cumaya kadar 1,5 kilo sözün var unutma sakın .Fazlası olursa başımın üzerinde yeri var

Öğleni yetiştiremedim canım ya iki çocuğu doyurup bizimkini yatırmam gerekiyordu. 10 dakikada yetim kalktım
Kim verdi o sözü ben mi aaa Nerede, nezaman hiç hatılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…